FOR THE SECOND TIME IN LIFE I’M SPONTANEOUS


Jeg er et lite spontant menneske og trives best med godt planlagte gjøremål og folk som holder avtaler. Slik jeg ser det var første gangen jeg var skikkelig spontan da jeg lagde denne bloggen. Jeg hadde tenkt litt på det i forkant, men en sen kveld i april i fjor, før jeg fikk tid til å tenke med om, ble bloggen opprettet. Da husker jeg at jeg sende melding til min daværende kjæreste og skrev: “Jeg har vært spontan!”  Valget jeg tok da, å få meg blogg, har jeg virkelig ikke angret på. Kanskje det jeg driver med nå heller ikke er så dumt?

Mange vil kanskje ikke være med på at dette er så spontant, siden billettene ble bestilt for litt over en uke siden, men for meg er det det. Jeg begynner ikke på skolen igjen før 5. januar, men allerede i morgen forlater jeg Stavanger og blir boende i Oslo den siste tiden. For å være helt ærlig vet jeg ikke sikkert hvor det kommer fra, men jeg ville så gjerne få noe ut av mine tre uker med ferie. Nå har jeg vært hjemme en stund og fått gjort mye av det jeg håpet jeg skulle få tid til. Jeg har vært med familie, venner, hatt en fin julefeiring og vært på hytta. Når jeg kommer til Oslo er planen å møte slekt og venner og det tror jeg blir veldig koselig. 

Litt av grunnen til at jeg drar er at jeg ville dra fra presset om en flott nyttårsfeiring. Jeg vil senke forhåpningene mine slik at jeg slepper å bli skuffet. For en måneds tid siden hadde jeg planene klare, men de ble brått forandret og min neste plan om å dra til Sandefjord ble heller ikke mulig å gjennomføre. Og siden min beste venninne skal på hyttetur med kjæresten, valgte jeg rett og slett å reise fra alt. Nå må jeg si at jeg er veldig spent på hvordan dette blir. Jeg har lagt noen planer for nyttårsfeiring og å treffe familie og venner, men mye av oppholdet blir litt på sparket. Jeg gleder meg! 

♥ Er du den spontane typen?

– Mathilde – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg