JULEN ER REDDET

Siden jeg kom hjem har jeg bare fått skrevet to innlegg. Jeg blogger ikke like mye om før, det skal sies, men som regel er unnskyldningen at jeg prioriterer folkehøgskolelivet. Nå er unnskyldningen en helt annen, jeg har nemlig ikke kunnet lade mac-en. For en tid tilbake ble laderen min ødelagt og jeg har derfor lånt ladere av de jeg bor med. Nå når jeg har kommet hjem er jeg den eneste som har en slik type lader og da ble det litt problematisk kan dere skjønne. 

Safety first – Tenker i alle fall jeg. Jeg brukte laderen min en stund etter at den begynte å miste festet, men med en gang det luktet svidd da jeg brukte den sluttet jeg. Jeg har såvidt skrudd på mac-en siden jeg kom hjem i frykt for at den skulle være utladet når jeg virkelig trengte den. Jeg bruker mac-en så og si hver dag, så det har vært veldig rart, men nå kan jeg endelig senke skuldrene.

I går fikk jeg kjøpt meg ny! Det ble en tidlig julegave. Grunnen til at jeg har ventet så lenge er at der er urimelig dyrt og den mac-en jeg har er på kollisjonskurs. Jeg vet ikke hvor lang tid det tar før jeg ser meg nødt til å kjøpe ny mac, og da er det veldig kjip å bruke penger på en lader jeg ville fått med en eventuelt ny mac. Men det ble altså ingen annen utvei enn å kjøpe lader. Og da er julen reddet for min del. Avhengig sa du? Vel, ja. 

– Mathilde – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg