JEG TRENGER IKKE BLOGGEN LENGER


Jeg har tidligere fortalt grunnen til at jeg startet å blogge. Jeg trengte en pause fra virkeligheten. Noe kjekt oppi den alt for stressende hverdagen som slet meg totalt ut. Jeg syntes videregående var vanskelig på flere plan. Det var lange dager og jeg ville så gjerne prestere i alle fag, noe som for meg ble umulig og til tider gjorde meg ganske nedfor. Jeg vil ikke gå så langt som å si at jeg var deprimert, men jeg hadde en periode i 2. klasse med flere panikkanfall. 

Nå er hverdagen min en helt annen. Jeg merker at jeg trengte et år som dette på folkehøgskole. Ingen karakterer, mer fritid, sosiale dager. Det sosiale må være den viktigste grunnen til at jeg ikke blogger like mye lenger. Jeg har alltid hatt problemer med å være for meg selv når noen andre gjør noe gøy. Å gå opp på rommet for å skrive et innlegg når det sitter en gjeng i stua og spiller spill er veldig vanskelig. På en måte kan man jo si at en dag uten et innlegg er tegn på en fin dag. 

– Mathilde – 

4 kommentarer
  1. Så utrolig bra at du har det mye bedre, og jeg tror folkehøyskole er en fin overgang fra videregående som kan være kjempe krevende. Syns du ikke blogger like hyppig, men viktigste er jo at man har det bra med seg selv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg