DET VIKTIGSTE ER Å TRIVES

Det er ikke ofte man hører om noen som ikke har likt seg på folkehøgskole. Det er mange faktorer som spiller inn for å få et bra og minnerikt år. For meg er det aller viktigste å trives med resten av elevene. Jeg er utrolig fornøyd med de ni jeg har kommet på hytte med. Vi er allerede veldig nære og har gjort mye sammen. 

I går var vi på handletur og kjøpte litt forskjellig til hytta. Det beste kjøpte må ha vært et håndkle med stigespill på, haha. Senere på kvelden bestemte vi oss for å gå ut å spise istedenfor å spise brødskiver til kveldsmat. Nå er planen å dra på plantasjen å kjøpe litt planter til å pynte opp stua. Blomster gir en så god atmosfære! 

– Mathilde – 

2 kommentarer
  1. Du har rett. Det er ikke ofte mange trives på folkehøgskole! Jeg prøvde selv fhs for 2 -3 år siden, men skole – opplegget var så drit at jeg generelt sluttet etter 3 måneder! Det ser ut til at du har vært veldig heldig med trivsel! 🙂 Og bra du er fornøyd med de folka du har kommet på hytte med. Håper du koser deg knall videre! Koselige bilder 🙂 Ha en super Lørdag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg