UKENS…

Denne uken har jeg tilbrakt i Trondheim. Det ble en ganske annen uke en det jeg hadde sett for meg. Før jeg dro hadde jeg så og si ikke lagt planer for hva jeg skulle gjøre. Det pleier jeg egentlig aldri å gjøre. Jeg kommer til Trondheim hver sommer for å besøke venner jeg ikke har sett siden sist sommer. Vi pleier alltid å finne på mye kjekt å gjøre og at det blir spontant er mye av morroa. 

Godis – Da jeg var på Hitra lagde jeg og Victoria kanelsnurrer, og en god del av dem også. Vi halverte oppskriften og det var nok godt for vi hadde aldri klart å spise en hel porsjon. Da jeg dro fra hytta var det over 10 stykk igjen. Men selv om det ble mange igjen var de veldig gode. Det fikk meg til å tenke på hvorfor jeg ikke har lagd kanelsnurrer på flere år. 

Opptur – Jeg fikk mer tid med venninne mine enn det jeg først hadde trodd. Denne uken jobbet alle, men likevel klarte vi å få ordnet det slik at jeg fikk vært en god del med dem likevel. Jeg tok også turen til Hitra der jeg bodde på en hytte mens venninnen min jobbet på en restaurant i nærheten. På denne måten fikk jeg mye mer tid med henne enn de fire timene jeg trodde jeg kom til å få. 

Nedtur – Jeg klarte altså å få en del tid med vennene mine, men det var også flere jeg ikke fikk mulighet til å møte. Jeg prøvde ganske hardt å få det til å gå opp, og det ble derfor skikkelig nedtur da jeg forsto at det ikke kom til å gå. 

Opplevelse – Jeg har opplevd så mye denne uken at å velge en hendelse ble litt vanskelig, men jeg må vel sette konserten med Karpe Diem og Aurora som den største opplevelsen. Det er alt for lenge siden jeg har vært på konsert og selv om jeg ikke hører så mye på noen av artistene er stemningen på konsert noe for seg selv. Du kan se flere bilder fra konserten HER

Nyhet – Nytt dra min side denne uken er at jeg har opprettet VSCO-profil. Det virker ikke som det er så mye brukt i Stavanger, men mine Trønderske venninner har prøvd å overbevise meg i et år nå om at jeg burde få meg det og det passer jo egentlig veldig bra for meg som liker å ta bilder. Så skulle du ønske å følge meg gjør du det HER

Bilde


♥ Hvordan har din uke vært?

– Mathilde – 

Siste innlegg