PITAPIZZA – OPPSKRIFT

Pitapizza er bare fantastisk. Det gjør pizzalagingen mye enklere og kjappere når man slepper å lage bunden selv og nå selger de også grove pitabrød med spelt, et sunnere alternativ med samme smak etter min mening. Ellers er det jo kjekt med små pizzaer hvor alle har mulighet til å toppe pizzaen med det en måtte ønske. Så slipper man å ha halve pizzaen med og halve uten sopp/paprika/mais eller hva det måtte være noen ikke liker, for så å lete etter hvilken del av pizzaen som er uten. Noen som kjenner seg igjen? Vi har alle ulik mening av hva som bør være på en pizza og med pitapizza har alle mulighet til å lage sin favoritt. Jeg legge ved det vi valgte å ha på vår pizza, det ble utrolig godt og kan anbefales, men her er det egentlig helt opp til deg selv. Ovnen på 200 grader i 15 minutter burde være nok. Bon appétit ♥


Enkel tomatsaus

♥ Stek 1 løk og 1 hvitløk 

♥ Ha i 1 boks hakkede tomater 

♥ vann til å tynne ut om nødvendig

♥ Timian om ønskelig

Topping

♥ Sopp

♥ Mozarella 

♥ Spekeskinke

♥ Paprika

♥ Oliven

– Mathilde – 

6 kommentarer

Siste innlegg