HVA SKAL JEG HA PÅ MEG?!

Jeg regner med det er andre 2016-russ som fikk dette problemet i dag. Vel, egentlig var det veldig deilig å kunne komme tilbake i mine vanlige klær. Jeg har gått i samme bukse i hele 6 uker! Jeg kan ikke tro at det hår gått så lang tid! Russebuksen er blitt tettere og tettere fylt med figurer og hilsner. Allerede de første dagene klarte jeg å få alle i musikklassen til å tegne hjerter rundt navnet mitt på den venste foten og siden dette har jeg fått mange koselige hilsener jeg kommer til å elske å se tilbake på. 

Men nå skal jeg altså ikke gå i den røde buksen lenger. I dag tidlig fikk jeg for første gang på lenge muligheten til å velge helt uhemmet hva jeg skulle ha på meg. Skulle jeg gå i bukse, skjørt, eller ta frem en av kjolene? Jeg ente opp med et ganske enkelt antrekk, men uansett var det kjekt å kunne velge mellom alt i skapet og ikke bare en brøkdel. 


♥ Fikk du dette problemet i dag?

– Mathilde –

4 kommentarer
  1. Huske godt etter min russetid. Jeg våknet 18 og tenkte hva skal jeg ha på meg. Når jeg måtte på do så prøvde jeg og åpne jeans buksa på siden før jeg var vant med det på russebuksa

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg