DAGENS RUSSEKNUTER

Vi har få dager igjen som russ og det merkes på folk. De siste dagene har folk tatt i et tak får å få flere knuter i lua, inkludert meg. Det kjekkeste er å samles for å ta knuter sammen, og det har vi gjort i dag. 

Date med en 1. klassing – I dag har jeg slått to fluer i en smekk og satt sammen to date-knuter. Den ene hvor jeg skulle gå på date med en i 1. klasse og en der jeg skulle gå på date og kjøpe maten til oss begge. Det gikk over all forventning. Jeg stilte med lys og duk og plukket med meg noen blomster på veien. Så satt vi der og snakket mens vi fikk i oss litt lunsj. Det kunne blitt en klein affære, men det var egentlig veldig koselig. 

100 klemmer på en time – Etter skolen tok vi oss en tur til byen hvor det krydde av folk pga. finværet. Vi startet klokken og begynte å sanke inn klemmer. Vi fikk litt ulike reaksjoner, men de fleste hadde veldig lyst på en klem og lo litt av spørsmålet. I slutten fikk vi litt dårlig tid, men vi klarte det! Bildet over viser blomstene vi fikk av ei dame vi klemte. Hun synes det var så kjekt at vi hadde en så koselig knute, og det synes jo jeg også ♥


Post-it lapper på biler – En annen knute vi tok var å feste gule post-it lapper på parkerte biler slik at det skulle se ut som en bot, men egentlig skrev vi bare på hyggelige kommentarer. En av “bøtene” kan dere se på bildet over. 

Blomster til fremmede – Vi jentene spleiset på en bukett roser som vi ga til tre gutter som satt på torget hvor vi fortalte at vi satte pris på utseende deres. De så litt ubekveme ut, men tok da imot. 

Samle underskrifter – Den siste knuten vi gjorde var å samle inn underskrifter til noe vi selv hadde funnet på. I farta kom vi ikke på noe bedre enn å samle inn underskrifter om at vi var pene jenter. Dette gjorde knuten veldig uskyldig, men slik jeg ser det var det også ganske politisk med tanke på ungdommens dårlige selvtillit. 

♥ Hva synes du om russeknutene?

– Mathilde – 

9 kommentarer

Siste innlegg