DEN BESTE DAGEN PÅ LENGE, IS OG RUSSEKNUTER

Her gikk jeg rundt og trodde det ikke kunne bli bedre enn langhelg, men denne dagen sprengte alle grenser. Tenk det, en skolehverdag, ja nå har jeg hørt det også. 

Til og begynne med har været vært helt nydelig. Litt irriterende å være stuck i russebuksen når været tilsier sommerkjole, men men. Jeg skal absolutt ikke klage. Jeg har klaget på det dårlige været så lenge nå at jeg skal ikke uttale meg noe negativt når det faktisk er fint. 

Heldigvis har vi veldig forståelsesfulle lærere som skjønner at finværet må nytes, for man vet aldri når det forsvinner, og dermed fikk vi bruke to skoletimer til å kose oss i parken bak skolen. Vi solte oss, spilte ball og rett og slett bare slappet av. Det var helt fantastisk! Ikke nok med dette, læreren vår bestemte seg også for å kjøpe is til hele gjengen! Jeg var helt målløs…

Russeknuter har jeg også fått tatt. Jeg innså her om dagen at det ikke er lenge igjen til russetiden er over, så nå må den utnyttes til det fulle. Derfor sang vi A cappella i byen, krabbet over fotgjengerfelt og fra skolen til kirketrappa (au, kan ikke si det var behagelig) og satt i bare undertøy i en skoletime. Sistnevnte vil si at jentene strippet helt ned til bh og g-streng, mens guttene ble sittende i bokseren. Jeg følte meg litt naken der jeg satt for å si det sånn. A cappella sang i byen gikk over all forventning. Vi tjente nesten 150kr på under en halv time. Russeknuten tilsa at vi skulle synge helt til vi hadde tjent 50kr. Jeg ble helt sjokkert da en mann ga oss en hundrelapp! 

♥ Har du kost deg i finværet?

– Mathilde – 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg