MY NEW BLOGSPOTNå er endelig den nye bloggplassen min klar! Skatollet har jeg hatt lenge, men tidligere har det vært brunt og sett veldig slitt ut. Nå har det fått nytt liv og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fargen ble nøyaktig som jeg hadde håpet på. Jeg har en svakhet for duse pasellfarger og jeg synes den grønne fargen virkelig gjorde seg på rommet mitt. 

Jeg elsker å fornye gamle møbler og tenker alltid på hvordan et møbel eller en pyntegjenstand kan bli med en annen farge, nye håndtak også videre. Jeg visste da jeg fikk dette skatollet at det kom til å bli utmerket når jeg skiftet ut knotten og malte det om. Selv pusset jeg opp rommet mitt så og si på egenhånd i en alder av 16 og jeg er fortsatt utrolig fornøyd med resultatet. 

♥ Hva synes du om skatollet mitt?

– Mathilde – 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

Siste innlegg