JEG TRENGTE DET

I dag kom jeg meg aldri på skolen. Da jeg kom hjem etter jobb i går var jeg helt utslitt og orket så vidt å flytte meg fra stolen jeg deiset ned på da jeg kom hjem, til sofaen, og sofaen er jo en hel del mer konfortabel. 

Jeg er ikke helt frisk, men ikke veldig syk heller, jeg er mer utslitt, og det er derfor jeg er hjemme i dag. Jeg vet at jeg ikke går glipp av mye på skolen i dag, men at jeg virkelig trengs i morgen. Da øver vi nemlig til konsert. Mer om konserten vil jeg fortelle dere når facebookeventen er oppe og går. 


Nå merker jeg egentlig veldig godt at dette var et lurt valg. Det jeg trengte var å sove ut og nå føler jeg meg mye bedre. Dessuten kan jeg like gjerne gjøre skolearbeidet hjemmefra i dag. I omtrent alle fagene jobber vi med innleveringer eller fremføringer og jeg regner med jeg har fått gjort like mye skolearbeid som de som er på skolen. Men å få sove og ha det stille rundt meg har virkelig hjulpet så nå kjenner jeg meg klar for morgendagens øvelser. 

Ofte når jeg er hjemme får jeg dårlig samvittighet, fordi jeg gjerne ikke føler meg så ille utover dagen, men i dag har jeg ikke tenkt å få drålig samvittighet. Jeg trengte dette, det er bra for meg og jeg har vært like effektiv som jeg ellers ville vært. Hadde jeg vært på skolen hadde jeg garantert vært utslitt i morgen også. 

♥ Har du følt det på samme måte før?

– Mathilde – 

 

Siste innlegg