LIVET PÅ BJERGSTED

…kan være mye forskjellig. Skolen jeg går på, Bjergsted, er en musikk, dans, drama skole og her er det fullt kjør. Som alle andre skoler har vi lange og travle dager, men vi har flere fag og enda lengere skoledager. I tilleg legger vi opp til konserter og forestillinger og da går stort sett hele ettermiddagen til dette. 

Jeg har flere ganger vært i tvil om Bjergsed var et lurt valg for meg. Jeg har lært utrolig mye, men var det verdt alt stresset, all flauheten (i noen fag blir jeg så pinelig berørt), alle de søvnløse nettene? Vel, på sånne dager som denne er jeg veldig glad for at jeg valgte nettopp Bjergsted. 

I dag var det utrolig fint vær. Solen stekte rett og slett. Med intiativ fra klassen lot læreren oss få instudere faget på egenhånd. Dagens tema var verdier og etter en kort prat lot han oss gå en tur mens vi snakket om hva våre verdier var. Til slutt endte vi opp på brygga forran skolen. Da det ble matfriminutt kom læreren vår ut til oss med en gitar. Så da satt vi der da, spiste mat og sang allsang. Det er livet på Bjergsted! 


Minner fra gode tider

♥ Trives du med skolen eller studiene dine?

– Mathilde – 
 

    1. Åå så koselig! Ja, jeg storkoser meg også voldsomt på skolen min. I kveld var jeg på konserten til sangjentene – alle var kjempeflinke, særlig hun fra Nord-Norge var kul når hun snakket.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg