EN HIMMELSK SMOOTHIE

Hei på dere!

I dag er det planleggingsdag på skolen, men mye fritid blir det fortsatt ikke tid til. Jeg har en oppgave som skal leveres inn denne uken, og jeg har såvidt begynt! Jeg har en hau med noteter, men det er å skrive oppgaven og ordlegge sg riktig som tar tid. 

Selv om jeg har en streng timeplan i dag bestemte jeg meg for å legge inn tid i en sikkelig frokost, som resulterte i smoothie. Det er en stund tiden sist, men jeg elsker en god smotthie, så jeg fant frem det jeg hadde og resultatet dere, det ble fantastsik! Det var nok mest av alt heldig at den ble så god, for jeg fulgte ikke så nøye med i hvor store mengder jeg puttet oppi, men denne må faktisk være den beste jeg har laget! 

♥ Frosne skogsbær ♥1 Banan ♥Appelsinjuice ♥Blåbærjuice ♥1/2 Liten sitron 

Nå har dere ingrediensene, så er det bare å eksperimentere. Jeg må bare informere om at jeg elsker sur smoothie, så hvis du ikke liker det spesielt godt bør du passe på mengden av sitron. Bruk restene av sitronen i en vannmugge som du setter i kjøpeskapet, så får du friskt vann neste gang du trenger å fylle på med litt veske. 

♥ Har du mye å gjøre for tiden?

♥ Synes du smoothien høres god ut? 

Husk at i dag er siste dagen du kan melde deg på konkurransen! Du kan også bruke rabattkoden på 20%. 

– Mathilde – 

Siste innlegg