FØRSTE GANG BAK RATTET

Ja, jeg er 18 år og nei, jeg har aldri prøvd å kjøre før. 


Det virker som det er blitt veldig uvanlig å vente med å øveldeskjøre. Veldig mange av vennene mine har lappen og jeg vet vel ikke om noen andre som “ligger så langt bak” som meg. Men det gjør meg ingenting. Jeg trives med buss og har gåavstand til det meste. Foreløpig trenger jeg ikke å kunne kjøre og jeg regner med det ikke forandrer seg med det første. Likevel vet jeg at jeg flytter til neste år og må bruke pappa for alt han er verdt mens jeg enda bor hjemme. 

– Er du avhengig av å kunne kjøre?

– Hvor gammel var du da du fikk lappen?

Har du husket å melde deg på konkurransen? Vinneren trekkes på onsdag! 

– Mathilde – 
 

  1. Masse lykke til! Det er både spennende og skummelt å kjøre bil helt i begynnelsen, slik som du gjør nå. Jeg øvelseskjørte fra jeg var 16 og tok lappen så snart som mulig når jeg ble 18.
   Jeg er ganske avhengig av bil, ja! Selv om jeg bruker offentlig transport hver dag til og fra skolen, hender det at det simpelthen ikke rekker til! Da må Quashqaien til mor frem, hehe 🙂

  2. Hahahha jeg har alltid følt at alle har begynt å kjøre utenom meg!
   Tok selv min første tur bak rattet for en uke siden. Er sånn som deg, veldig glad i å gå til steder og siden jeg bor nærme byen så er det gangavstand til det meste 🙂
   – Andrea fra barneskolen

  3. Simon Kosemums: Tusen takk, Simon! Kjenner spenningen på en parkeringsplass holder lenge for meg. Følte meg ganske stødig etterhvert da, men det er en parkeringsplass vi snakker om, haha!

   For deg er det vel viktigere å kunne kjøre enn det er for meg. Som “byjente” vil jeg nok stort sett bo i gåavstand eller ha tilgang til god kollektivtransport (kolumbus!).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg