FOR NOEN HUMMØRSVIGNINGER!

For bare noen timer siden var jeg redd for at jeg skulle kvele noen. Vel ikke egentlig, jeg er veldig fredelig av meg, men jeg var rasende! Da jeg åpnet mailen min tidligere i dag fikk jeg vite at alt jeg har bestilt fra russedress var blitt slettet fordi jeg ikke hadde betalt innen fristen eller ikke oppgitt kredittinfo. Jeg var ikke den eneste som fikk denne mailen og ingen av oss forsto noen ting. Vi hadde alle krysset av for tilsendt faktura og jeg har hverken fått russeklærne eller noen faktura!Jeg har sendt mail og spurt hva som ble feil for jeg takler ikke å ikke vite. 

Så altså for bare få timer siden holdt jeg på å sprekke av sinne, men nå er jeg i ekstase. Hvorfor lurer du kanskje? Jo det skal jeg fortlelle deg. Jeg har nemlig vært på shopping! Mange andre kan nok kjenne seg igjen i hvor oppløftene litt shopping kan være på humøret, eller hva? 

Jeg sitter egentlig på jobb nå, men som tilsynsvakt har jeg muligheten til å prøve hva jeg har kjøpt. Derfor har jeg sittet her pg lakkert neglene og prøvd den nye liplineren. Og foreløpig er jeg superfornøyd med hva jeg har kjøpt. Det beste er at jeg kjøpte alt for under 300 kr! Jeg gikk til innkjøp både av en neglelakk, en super-matte finish lakk, en eyeline og en lipliner. Kommer nok garantert til å anbefale noen av disse produktene i et sener innlegg. 

Før og etter instant velvet mattifier

Her sitter jeg og merker jeg ikke klarer å slutte å smile. Jeg merker også at jeg skriver “overhøffelige” kommentarer og strør rundt meg med smilefjes og hjerter. Kjenner jeg synes det er skummelt, men også fint at et lite kjøp kan forandre humøret totalt. 

– Hjelper det på hummøret ditt med shopping?

– Har du vært på shopping i det siste, i såfall hva kjøpte du?

– Mathilde – 

Har du husket å melde deg på konkurransen min? 
 

Siste innlegg