UKEN SOM GIKK #2

Høydepunkt: Det må være å få en smoothie twister. Jeg skrev om denne tidligere i dag og jeg smiler fortsatt ved tanken på at jeg har den i hus. 

Nedtur: Å være syk og å skade ryggen. Det har virkelig plaget meg denne uken og det er fortsatt ikke helt over. Jeg må nok prøve å ta det så mye med ro som mulig slik at jeg ikke er syk når ferien kommer.

Film: I går så jeg filmen “Jeg fatter ikke hvordan hun får det til”. Jeg så denne filmen mens jeg var syk og satt plantet hjemme i sofaen. Jeg synes dette var en veldig koselig film og passet perfekt for en som er litt susete i hodet. 

Matrett: Det må nok være de fantastiske burgerne broren min lagde til middag i går. Jeg elsker middagene i helgene. Da har man tid til å forberede en litt bedre middag. 

Innkjøp: Vel som jeg sa i går var jeg på loppemarked i helgen og fikk kjøpt meg en søt te-kanne. Alltid kjekt å ha sin egen eller hva? 

Bilde: Det er vel ikke akkurat det at jeg har gjort en så himla bra jobb med dette bildet, det er motivet som er grunnen til at jeg likte det. 

Ha en fin ny uke alle sammen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg