GÅRSDAGENS FESTLIGHETER

Hei og god lørdags morgen!

Da var det helg igjen gitt. Synes ikke det er så lenge siden sist helg jeg. Noen steder i landet er det jo til og med høstferie nå. Her i Stavanger begynner ikke ferien før neste uke, men det er jo ikke så lenge til. 

I går var en veldig travel dag. Kle deg ut som noe på din forbokstav. Det var temaet og kravet for å komme inn på festen. M altså. Jeg måtte kle meg ut som noe på m. Jeg og Rebecca hadde tidligere i uken blitt enige om hva vi skulle gå som. Jeg skulle være Monica Geller og hun skulle være Rachel Green. Begge karakterene er fra Friends som i alle fall er min favorittserie gjennom tidene. 

Jeg hadde funnet en bukse jeg kunne ha, men manglet en overdel og hadde sett for meg en hvit skjorte, Derfor tok jeg turen innom Fretex etter skolen og der var jeg så heldig å finne nøyaktig det jeg lette etter. Jeg skyndet meg hjem, fikk sopt i hop en matrett, som faktisk ble ganske god, og pakket sakene mine før jeg tok turen innom Rebecca. Etter hvert kom også Ruby som er en av danserne i klassen. Vi gjorde oss klar sammen og jeg må si at spesielt Rebecca sitt kostyme ble veldig bra.Jeg fikk tikke tatt bilder av henne, men jeg og Ruby tok noen bilder.

  

  

♥ Hadde du en kjekk fredag?

#fredag #helg #fest #Friends #MonicaGeller

8 kommentarer

Siste innlegg