EN LITEN OPPRYDNING

Jeg har allerede vært våken i flere timer og har fått unnagjort en god del. Egentlig var det ganske overraskende at jeg våknet så tidlig i og med at jeg kom hjem sent i går etter en klassefest, men jeg synes det er like greit. Da får jeg gjort mest mulig ut av dagen. Senere i kveld skal jeg til Rebecca på spillekveld, og det tror jeg blir utrolig koselig. Før det er planen å være med Magnus og bake en eller annan kake. Hvis noen har et forslag til en god kake er det bare å skrike ut. Vi har nemlig ikke peiling på hva vi skal lage. 

I går etter skolen ryddet jeg rommet. Jeg pleier vanligvis alltid ha et ryddig rom, men i det siste har det bare samlet seg opp. Da jeg ryddet kom jeg på at det var på høy tid å sortere i klesskapet. Jeg er veldig dårlig til å kvitte meg med ting, men noen ganger er det helt nødvendig. Så i dag tidlig fikk jeg lirket ut noen klar som har ligget lengst bak i klesskapet uten å bli brukt på veeeldig lenge. Den følelsen jeg sitter igjen med nå er så herlig! Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med klærne enda. Om jeg skal gi dem til fretex, et loppemarked eller faktisk prøve å selge dem, men jeg har i alle fall kommet litt videre i prosessen. Så jeg er ganske stolt over meg selv. 

Noen andre som har problemer med å kvitte seg med ting?

    1. jeg har skikkelig problemer med å kvitte meg med klær! jeg får så godt forhold til dem at jeg føler jeg kommer til å savne di om jeg kaster/gir bort…. Helt grusomt faktisk :p Klarer å kaste noen poser med klær hver gang jeg rydder i klesskapet, men så er det over halvparten der jeg sier “tenk viss”, “jeg kan jo få bruk for det”, “kanskje til høsten/vinteren”….

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg