I DAG BESTEMMER JEG

Hei på dere. Håper alle har hatt en fin dag så langt. Jeg har virkelig nytt denne dagen. Etter i dag har jeg bestemt meg for at onsdager er den beste dagen på skolen. Bare én time med teoretisk fag, resten er praktisk. På onsdager har vi faktisk fire timer kor, noe jeg synes er veldig gøy. I tillegg har vi lengre tid til å spise hvis det ikke er en pågående konsert. Vi har et klassekor hvor vi nå driver å øver inn hele Mozarts Requiem. Vi begynte såvidt i fjor, og skal fortsette helt til april når konserten finner sted. Det er ikke snakk om noen enkle stykker her, men det gjør det desto kjekkere å få det til. Jeg er overbevist om at dette blir kjempebra!

Siste time i dag var gym, og det er egentlig veldig greit for da er det gåavstand slik at jeg kan dusje hjemme. I dag bestemte jeg meg for å sykle og da jeg kom hjem var jeg i skikkelig treningshumør, så jeg løp like gjerne ned på butikken for å handle. Jeg var ikke bare i treningshumør, men også i matlagingshumør. Dermed var det jeg som laget middag i dag. Og når jeg lager middag er det jeg som bestemmer hva som blir laget. 

For å finne oppskrift klikket jeg meg like gjerne inn på Spisogspar.blogg.no. Detter er en blogg jeg har fulgt en stud, som både legger ut gode og billige oppskrifter. Etter å ha kikket et stund kom jeg over noe jeg tenkte ville falle i smak, nemlig: Spagetti med grønnkål. Grønnkål skal jo være så sundt i og med at det inneholder fiber, flere typer vitaminer og mange antioksidanter. Så da startet jeg å lage. Heldig for meg var det superenkelt og tok heller ikke så lang tid. Det er en kombinasjon jeg liker. Siden det er hennes oppskrift velger jeg å legge til en lenke med oppskrifen i stened for å legge den ut selv, så hvis du ble interessert, skjekk ut bloggen 🙂

Siste innlegg