PICNIC IN THE SUN

Dagen i dag har gått i ett og det er på tide med en liten oppdatering. Været her i Trondheim har vært supert i dag, og værmeldingen viser enda bedre vær de nærmeste dagene. Jeg har hatt en super dag med gode venner og føler jeg har fått utnyttet dagen godt. Og nå skal jeg komme til poenget dere. Klokken ett i dag tok jeg og min venninne Marie båten ut til Munkholmen. Det er en liten øy utenfor Trondheim som er bestående av en kafé, en strand, flotte gressplener og et teater. Hit hadde vi med matpakke og ferske bær. Vi lå og koste oss i flere timer og snakket om løst og fast.

  

Jeg var såvidt innom for å legge fra meg og kle meg om før vi måtte ta bussen til Lerkendal for å se kamp, og tror du ikke Rosenborg vant 4-0. Utrolig vellykket kamp. Gode plasser hadde vi også. Jeg hadde jo med kamera mitt som vanlig men ble fortalt at det ikke var lov med speilreflekskamera, og derfor ble det bare mobilbilder. 

I dag har jeg også tatt en hel del film så planen er å legge ut filmen i morgen. Og nå som jeg har sagt det må jeg jo bare gjøre det, eller hva? 

Siste innlegg