BESØK OG KONSERT

Det er allerede noen dager siden vi satte foten inn i august måned. For meg, og for mange andre, betyr det at en travel hverdag er i vente om ikke så alt for lenge. Før den tid skal jeg gjøre ferdig mitt opphold her på hytta og ta en tur innom Trondheim for å besøke venner. Jeg kommer ikke hjem før dagen før skolen starter, og da har jeg og venninnen min Rebecca avtalt å lage en overlevelsesplan for tredjeåret. Tenk at det bare er ett år igjen av min tid på videregående skole. Tiden har gått så fort!

Men dere, jeg har en nyhet. Jeg har for første gang i år badet i Norge! Det tok tid. Over et halvt år. Jaja, det skjedde til slutt. Og ikke nok med det, men jeg var den første til å hoppe utti! Stolt over det altså, haha. Denne hendelsen fant sted i Oslofjorden i går. Da hadde vi besøk helt fra Frankrike og fra familie fra Oslo. Grunnen til at vi fikk franskmenn på besøk var fordi søskenbarnet mitt var på utveksling i fjord og nå var vertsfamilien kommet på besøk. Jeg kan ikke fransk, men mamma fikk prøvd seg litt, og jeg synes hun var veldig flink. 

I dag har vi vært en dagstur inne i Oslo. Først dro vi til min bestemor hvor vi fikk bruke både dusj og vaskemaskin. Jeg kjente det var på høy tid med en skikkelig dusj. Jeg merket at håret hadde rester av salt fra i går, og det måtte ut. Etter å ha freshet oss opp tok vi turen til Oslo Domkirke hvor Norges ungdomskor hadde konsert. Søskenbarnet mitt synger der og jeg skal ikke legge skjul på at jeg gjerne kunne tenke meg å være med jeg også. Det spørs bare om jeg er god nok. Nivået må ha vært veldig høyt, for resultatet ble ufattelig bra! 

Nå sitter jeg og hører regnet sildre ute og er klar for å gå til sengs, men før det kan skje må jeg ut til vår berømmelige utedo, yey! Hodepinen er snart ikke til å holde ut etter flere netter med dårlig søvn, så nå hoper jeg at jeg får sovet natten ut. God natt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg