HYTTELIVET

Jeg befinner meg fortsatt på en hytte i Oslofjorden. Her er det fredelig og til tider lite å finne på, men jeg liker meg her. Vi er her hvert år i ca. to uker. Uten TV, internett og ordentlig dusj og med utedo kan det være litt i lengste laget, men heldigvis er det ikke langt inn til familie i Oslo. De siste dagene har været vært ganske greit må jeg si, men det er stor forskjell på sol og overskyet. Jeg har enda ikke badet, og blir den siste i familien, men det er ikke unormalt. 

I dag har det vært ganske mye vind og da blir det med ett ganske kaldt. Jeg kommer dermed mest sannsynlig til å tilbringe mesteparten av dagen inne. Her kommer jeg sikkert til å høre krim-lydbok og legge kabal. Det er hytteliv for min del, haha. Det var også snakk om noe fisking, og det synes jeg hører hyttelivet til, så jeg håper vi får gjort det en dag også.

 

Is er en nødvendighet på sommeren. 

Her er det slik at vi må opp på fjellet, også kalt Nesodden, for å få kjøpt oss mat. Vi drar på handletur annen hver dag og i går ble vi også enige om å spise middag der oppe. De har en restaurant med en utrolig flott beliggenhet og god mat. 

   

 

Siste innlegg