MY LATEST EXPERIENCE

Nå skal dere igjen få en liten oppdatering fra meg her i Japan. Jeg som hadde så lyst til å oppdatere dere hver kveld har ikke fått det til grunnet flere årsaker. Jeg synes det er dumt, men sånn måtte det bare bli. Vi gjør utrolig mye hver dag, og jeg er alltid urolig sliten når jeg kommer hjem om kvelden. Jeg har besøkt mange turistområder d siste dagene blant annet Mount Fuji og Tokyo Tower. Jeg har også sett havet for første gang siden jeg kom hit og opplevd Tokyos varmedager. Pga. luftfuktigheten her trenger ikke gradestokken vise så alt for mye før det blir skikkelig varmt. I dag tror jeg blir den siste finværsdagen for meg her. Det var kjekt så lenge det varte, men til tider ubehagelig, så det gjør ikke noe at det blir kjøligere. Jeg fikk solt meg i går så da er jeg fornøyd, haha.  Ikke det at det kommer til å synes. Jeg vil nok fortsatt være av de bleke når jeg kommer hjem. Noen andre som kjenner seg igjen eller? 

Nå er det morgen her, og frokosten er snart i gang. I går var det prøvning av Yukata som sto på planen, og i dag er det origami. Jeg gleder meg. For dere som ikke vet hva Yukata er så er det sommerversjonen av Kimono, som på en måte er nasjonaldrakten her. Det beste med all prøvingen i varmen er at vi får ta den med hjem!

 

6 kommentarer
  1. Gud så stilig! Har alltid hatt så lyst å reise til Japan! Utrolig flotte bilder, og høres ut som du storkoser deg der!
   Gleder meg til å se mer bilder<3
   Jeg har lagt ut min siste opplevelse på bloggen om du skulle vært interessert<3
   ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg