TUREN GÅR TIL JAPAN

I dag er det nøyaktig én måned til jeg reiser til Japan. Jippi! Jeg er overbevist om at turen kommer til å bli fantastisk og uforglemmelig. Jeg reiser alene, altså ikke helt alene, jeg reiser på språkreise, men jeg kjenner ingen fra før av. Da jeg var mindre likte jeg å dra på sommerleirer uten å kjenne noen, for da måtte jeg bare få meg nye venner, og det har vært en suksess hver gang. Hvis noen lurte, nei jeg kan ikke japansk. Jeg har ei venninne som som har bodd i Japan i flere år og hun forventer visstnok at vi skal kunne ha samtaler på japansk når jeg kommer tilbake, men jeg er ikke så sikker på det, haha. Jeg håper og tror jeg kommer til å lære i alle fall litt på de tre ukene jeg er der nede.  

Mange har spurt meg hvorfor jeg valgte Japan. Og det er jo et godt spørsmål. Jeg har aldri vært stor animefan eller drømt om å reise til Japan i nærmeste fremtid, så hvorfor? Grunnen er egentlig ganske enkel. Når jeg er ferdig på skolen før sommerferien er jeg både ferdig med å lære engelsk og spansk. Derfor ville det ikke hjulpet meg skolemessig å dra til et spansk- eller engelsktalende land. Dessuten ville jeg reise litt langt, til et sted jeg ikke har vært før. Noe eksotisk. Australia var alt for dyrt og noe spansktalende var ikke eksotisk nok. USA var et alternativ, men foreldrene mine er ikke spesielt glad i USA og ville ikke jeg skulle dra dit. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt på Japan som en mulighet, men da pappa nevnte det ble jeg interessert. Så det var altså Japan jeg endte opp med. 

Jeg kommer til å prøve å blogge mens jeg er i Japan, så hvis du vil følge reisen min er det bare å følge med på bloggen 🙂

Nå har jeg sett på mange fine bilder av Japan og gleder meg ikke mindre av den grunn.

Har du vært eller vil du reise til Japan?

6 kommentarer

Siste innlegg