Endelig kan jeg puste lettet ut

Jeg leverte akkurat inn den siste vurderingen jeg har i år! Jeg føler meg så lettet. Nå kan jeg endelig puste lettet ut. Jeg skal være ærlig å si at dette skoleåret har vært et slit. 2. klasse videregående er kjent for å være strevsomt og tidskrevende, og det skal jeg på ingen måte motsi. Jeg kjenner jeg er skikkelig klar for sommerferie. Nå gjenstår det mange meningsløse timer på skolen der vi forbereder oss på muntlig eksamen som jeg ikke kan komme opp i en gang. Derfor er ikke motivasjonen helt på topp. Hadde nok hjulpet om være hadde vært litt bedre. Slik det er nå føles det ikke som om vi er mindre enn en måned fra sommerferie. 

Vi kommer for det meste til å ha mye tid til overs fremover, men jeg har også fått en jobb, kan du si. Et oppdrag. Jeg og Rebecca, som også synger, er blitt bedt om å synge i en vielse. Dette ser jeg virkelig frem til og gleder meg. Vi skal synge en liten salme, og kanskje også en brudemarsj. Når jeg først snakker om fritimer. Vi har nemlig mye fri på onsdager, og derfor har jeg og Rebecca planlagt et kafebesøk på den nyåpnede Starbucksen neste uke. Forventningene er høye 🙂

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å slappe av å kose meg litt med serier. Lenge siden jeg hadde tid til dette sist. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg