KOSELIG GJENNSYN

Da er jeg nettopp kommet hjem fra Maria. Det er en god stund siden jeg så Maria sist, så det var kjekt å møte henne igjen. Hun bor litt utenfor Stavanger, men det tar ikke lang tid med buss. Jeg synes det er veldig interessant å lese bloggen hennes om hvordan det er å bo alene som 17 åring og gå på skole langt fra familie og det miljøet hun vanligvis er vant til. Føler jeg får litt innblikk i hvordan det blir å flytte hjemmefra. 

Vi hadde det veldig koselig. Vi satt og pratet og drakk te mens tv-en stod på i bakgrunnen. Veldig deilig å være et sted der det går an å prate i stillhet. Her hjemme er det nesten alltid noen hjemme, og siden huset vårt er så gammelt er det aldri stille. Selv når ingen andre er hjemme er det ikke helt stille, haha. 

Siden det var fridag i dag trodde jeg at jeg kom til å få tid til så mye, men gjett om jeg tok feil. Jeg har nesten ikke gjort noe produktivt i dag. Hvor ble tiden av? Noen andre som kjenner seg igjen eller? Likevel har det vært deilig med en ekstra fridag. Det kjennes nesten uvirkelig at jeg skal på skolen i morgen, men det skal jeg altså. Det beste med mai-måned er vel egentlig alle fridagene inkludert 17. mai. Jeg merker det begynner å bli mindre å mindre å gjøre på skolen, og nå skal vi endelig få lov til å se litt film i spansken i tillegg!

Nå sitter jeg å spiser det som skulle vært middag, men som heller ble kveldsmat for meg i og med at jeg kom så sent hjem. Kjenner virkelig det er på tide å legge seg og lade opp batteriene. God natt <3

6 kommentarer

Siste innlegg