I TRENINGSHUMØR

I dag da jeg våknet kunne jeg kjenne at jeg hadde trent magemuskene. Det er en så deilig følelse synes jeg, en mestringsfølelse. Jeg tok det skikkelig ut i går. Jeg trente til kroppen ristet. Nå som jeg ikke har så mye på skolen lenger skal jeg prøve å få lurt inn, i alle fall litt, styrketrening hver dag. Da jeg skrev gyminnlevering i går ble jeg bare enda mer motivert til trening, spesielt styrke og yoga. Jeg merker at jeg har kommet skikkelig inn i treningshumøret, der jeg føler for å være fysisk aktiv så mye som mulig, og spise sund mat. Jeg håper jeg klarer å holdet på dette humøret så lenge som mulig. 

Synes det er deilig med litt frokostblanding en gang i blant. Før spiste jeg dette hver dag til frokost, men nå har jeg ikke like god tid på morgenen, så da blir det bare brødskive. I denne frokostblandingen har jeg:        havregryn // All-Bran regular // müsli //mandler // linfrø // biola. Den ble veldig god og metter en lang stund. 

Har du trent litt ekstra i det siste?

4 kommentarer
  1. Jeg føler også at jeg er i litt treningshumør for tiden, noe som er ganske merkelig ettersom jeg så og si nesten aldri trener, hahah. Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg