FØRSTE GANGEN PÅ SKIKKELIG SALSAKURS

  • 30.03.2017 kl. 14:13


Hele dette folkehøgskoleåret har rektor på skolen hatt kurs i salsa. Jeg har vært deltagende hver uke og har virkelig storkost meg med dansingen. Jeg ble overrasket over hvor fort folk lærte å danse, men det hjelper vel at alle har rytmen i kroppen.

I det siste har jeg begynt å danse en time salsa privat i uken, men i går var jeg på mitt første skikkelige salsakurs. Jeg var litt skeptisk i og med at alle kom til å være eldre enn meg og ha danset mye lenger i og med at jeg startet rett på nivå 3 og 4, men det gikk veldig greit. Jeg hadde det kjempegøy og lærte mye nytt, men ble også veldig sliten etter 3 1/2 time dansing. Nå vet jeg i alle fall at salsa er noe jeg har lyst til å fortsette meg og holde vedlike. 

- Mathilde - 

KOM I FORM TIL JUL

  • 02.12.2015 kl. 16:47

Hei på dere!

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på å gå på jobb. Jeg har en time jeg enten kan bruke på å sitte alene i en gymgarderobe eller utenfor dansesalen med en hau med andre folk og jeg klarer liksom ikke bestemme meg for hva som er best. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok ikke til å klare å gjøre noe produktivt uansett. Men, men jeg får ta det igjen når jeg kommer hjem i kveld. 

Etter gymmtimen ble jeg inspirert til å skrive et innlegg med overskrift "kom i form til jul". Jeg er nemlig med i en julekalender på Facebook som heter "i form før jul". Der blir det hver dag publisert innlegg med dagens styrkeøvelser. Disse øvelsene er slik at alle kan klare dem og det tar minimalt med tid. Jeg synes det å være med på dette er en super idé. Det gjør det så mye enklere å få inn litt trening hver dag og vil kanskje også inspirere til mer trening. Det finnes flere slike kalendere, men den jeg er med på kan du finne HER

♥ Hva synes du om denne ideen?

♥ Er du med på noe liknende?

- Mathilde -

#trening #adventskalender #kalender #styrke 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no