hits

VIKTIGHETEN AV TRADISJONER

  • 25.12.2017 kl. 20:06

I går spurte broren min meg hvorfor tradisjoner er så viktig for meg, og det kunne jeg helt ærlig ikke svare på. Det er bare viktig for at jul skal bli jul. Jeg ser hva folk mener når de sier at det er vanskelig å skille en julefeiring fra en annen fordi de er så like, men det er da også litt av sjarmen. Jeg blir i alle fall veldig skuffet om en tradisjon blir bortglemt. 

Det aller fineste med tradisjoner er at de er forskjellige fra familie til familie og man kan alltids lage nye! Tradisjonene er den delen av jula som gjør en hver families julefeiring spesiell for akkurat dem. Bare tenk så morsomt det hadde vært å være flue på veggen i en helt fremmed families julefeiring! 

I går hadde vi en "vanlig" jul her hjemme med tradisjonene vel bevart. Det er litt deilig når jeg har vært så lenge hjemmefra å komme hjem og se at i alle fall julen er som før.

♥ Er tradisjoner viktig for deg?

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

VAR DET FOR TIDLIG Å FLYTTE SAMMEN?

  • 15.11.2017 kl. 19:24

Dere kan tro jeg synes det var skummelt å flytte inn sammen med Harsha. Jeg ville jo ikke ødelegge det fine vi hadde. Jeg skal være helt ærlig med dere - jeg syntes det var litt flaut å fortelle andre. Jeg vet jo hvordan vi fungerer sammen og var egentlig aldri i tvil om at det ville gå bra, men hva ville alle andre tenke?!

Da vi flyttet sammen hadde vi ikke vært sammen lenge. Vi er begge unge og har ikke egentlig råd til at det ikke skulle gå. Det er en skam at jeg i det hele tatt tenker på hva andre synes, men jeg vet hva jeg ville tenkt om det var noen andre. 

Men nå har vi bodd her i litt over 3 måneder og det kunne ikke gått bedre!

Vi fant en leilighet som er stor nok til at vi begge kan få litt alenetid hvis det skulle trengs og med plass til en skikkelig sofa hvor vi tilbringer kveldene sammen. Vi er begge opptatt med skole og jobb og blir derfor ikke gående oppå hverandre, men passer på å sette av tid til hverandre. Vi har funnet vår måte, våre "regler" og selv om det til tider kan være vanskelig er det ingen tvil om at dette er og blir et godt samboerskap. 

- Mathilde -

PRIDE PARADE

  • 01.07.2017 kl. 21:24

I dag er det pride parade i Oslo og gatene har vært funne av liv, stemning og fargekledde folk. Jeg og Harsha fikk med oss slutten av toget og jeg merket at å stå der fylte meg med glede. Jeg synes det er så flott å se at vi i Norge har muligheten til å feire på denne måten. Å se hvor mange som tok del i feiringen gjør meg stolt over å bo i et slikt land. For litt siden var jeg også innom pride park og så meg litt om sammen med søskenbarnet mitt og jeg synes det virker som et bra opplegg med live musikk, masse øl og glade mennesker. Jeg storkoste meg i alle fall!

- Mathilde - 

VÅRT LILLE LAND

  • 28.12.2016 kl. 16:31

I går var jeg og familien på enda en liten tur. Heldigvis ikke like mye vind denne gangen. Jeg følte egentlig ikke jeg hadde tid til å gå ut, men det er jo så mye fin natur og jeg er jo så glad i å ta bilder at jeg ikke kunne dy meg. Det er fort å glemme hvor fine landskap Norge har å by på når man sitter godt plantet i sofaen hjemme. Man skal ikke langt fra storbyene før man er omgitt av vakker natur. Det gjelder bare å løfte blikket. 
 

- Mathilde - 

VI UNGE SKAL HA KONTROLL PÅ ALT TEKNISK

  • 30.07.2016 kl. 18:54

Det er så mye tekniske duppedingser man skal holde styr på for tiden. Er du godt voksen er du unnskyldt om du ikke henger helt med, men som ung skal du helst forstå og være aktiv på alle sosiale medier og ha det siste innen elektronikk. Jeg er ikke helt analfabet, jeg forstår meg på en god del av dette, men det er en god del ting jeg føler jeg henger litt etter i. 

I dag skulle jeg f.eks. prøve å skifte profilbilde på facebook. Jeg har ikke gjort det på over et halvt år, bare fordi det er stress. Men så vanskelig kan det da ikke være tenkte jeg. Vel, slike sider oppdateres jo støtt og ingenting var likt da jeg gjorde det sist. Første forsøk: Jeg ble ikke helt fornøyd, den kuttet jo halve bilde! Andre forsøk: Den kuttet ikke bilde, men på ikonet hadde jeg bare et halvt hode. Nå skulle jeg bare slette det andre for å få tilbake det første - ikke så enkelt som jeg trodde. Jeg endte opp med å laste opp bilde enda en gang og trykke som en gal for å slette de forrige sånn at ikke folk så at jeg hadde lagt ut tre profilbilder på 3 minutter, HAHA! 


Jeg klarte det til slutt da (stolt). 

Ellers kan jeg jo bare neve hvor lang tid jeg bruker hver gang jeg laster opp et blogginnlegg. Alt for ofte er det noe som går galt. Om det er meg det er noe galt med eller mac-en vet jeg ikke, men jeg liker å skylde på mac-en. Alt jeg kan om blogging er selvlært, men selv etter nesten ett og et halvt år er det nok mye jeg ikke kan, eller kunne gjort på en enklere måte. Det er ikke sjeldent jeg ber andre om tips og triks på sosiale medier, men jeg kjenner ingen andre bloggere, så dette må jeg klare på egenhånd. 

♥ Henger du med i tiden?

- Mathilde - 

 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no