hits

KVELDENS MAKEUP LOOK

  • 24.02.2018 kl. 15:23

- SMOKEY EYES AND NUDE LIPS -

Har storkost meg med å få i stand sminken i dag. Jeg skal i bursdag til ei venninne fra fhs og tenkte at siden jeg først hadde tid kunne jeg bruke litt ekstra tid på "trynet". Da er det bare dagens outfit som mangler. Sitter fortsatt i joggebukse og føler ikke helt fjeset passer til resten av kroppen, hehe. 

God lørdag 

- Mathilde -

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Sminke #Makeup #Lørdag #Fest #Makeup_look #Fest_look

NEW INN: SMINKE

  • 08.12.2017 kl. 14:48

//Innlegget inneholder affiliateslenker

Skal vi se, når var sist jeg kjøpte sminke? Hm, må være veldig lenge siden for det husker jeg faktisk ikke... Men nå har jeg rett og slett fornyet innholdet i sminkepungen en smule med tre nye produkter. Jeg bruker ikke sminke ofte og trenger derfor sjeldent å kjøpe nytt. (Med andre ord følger jeg ikke datostemplingen, hehe.) Men etter en stund går jeg likevel tom og etter å ha tenkt meg om og sett på forskjellige produkter i lang tid endte jeg opp med disse tre. Alt fra blivakker.no, og de er fortsatt på salg!

Eyeliner HER// Concealer HER// Pudder HER

Jeg har ikke brukt de mer en et par ganger, og jeg trenger nok litt mer tilvendingstid. Men jeg har da gjort meg opp noen meninger allerede. Eyelineren jeg har hatt tidligere synes jeg er litt enklere å bruke, men jeg ble positivt overrasket og resultatet ble veldig jevnt. Den grønne concealer-en var noe nytt for meg som jeg syntes fungerte veldig bra. Jeg må nok prøve meg litt frem for å finne den riktige mengden og finne ut hvor mye jeg bør blende for å få det beste resultatet, men det lover godt. Og til slutt, pudderet fra bareMinerals. Jeg har hørt mye bra om det, og liker hvordan det dekker uten å bli for fremtredende. Perfekt for meg som liker naturlig sminke. Så får jeg heller bruke noe av det andre jeg har hvis jeg vil ha mer dekke. 

- Mathilde - 

JEG ER BLITT SMINKESJEF

  • 13.03.2017 kl. 18:44


Avgjørelsen ble tatt for en stund siden, men jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg er så heldig å få være sminkesjef på avslutningsforestillingen vår. Jeg skal få med meg 15 andre som skal hjelpe meg med sminkingen og jeg tror det skal bli kjempegøy. Litt skummelt er det å skulle være "sjef" og ha hovedansvaret, men noen må gjøre det også og jeg velger å tro at jeg kan klare jobben.

Jeg pleier egentlig bare å sminke meg til spesielle anledninger, og føler dermed at noen av de andre på gruppa kanskje er flinkere til å sminke enn meg, men pytt pytt, da har jeg noen å lære av. Vi skal jo jobbe sammen som en gruppe og gjøre hverandre gode. Og mitt ansvar som sjef er ikke først og fremst å gjøre oppgavene, men å sørge for at de blir gjort. 
 

- Mathilde - 

HALLOWEEN MAKEUP - TIL INSPIRASJON

  • 21.10.2016 kl. 10:37

Nå er det ikke lenge igjen til halloween og på tide å begynne å tenke på kostyme. I alle fall om man må bestille noe over internett. Det er flere år siden jeg kledde meg ut sist, men i går fikk vi beskjed om at det vil bli arrangert en halloweenfest på skolen så i år har jeg lyst til å ta det skikkelig ut. Jeg har nå sittet å sett på videoer på youtube for å få litt inspirasjon og tenkte å dele noen av videoene med dere. 

 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

NYE SMINKEPRODUKTER SLÅR ALDRI FEIL

  • 26.05.2016 kl. 19:10

Man kan trygt si jeg ble litt revet med på min lille shoppingrunde i går. Vi hadde tre timer fri midt på dagen, så da dro jeg like godt til byen for å spise lunch og gå litt rundt med Rebecca. Vi tok en tur innom H&M og plutselig endte jeg opp med en hel del nye sminkeprodukter. Hvordan det gikk til kan jeg ikke helt svare på, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte i alle fall. 

Jeg har lenge hatt lyst på matte lipgloss og jeg har hørt en hel del bra om NYX sine så da slo jeg på stortromma og kjøpte hele fire av dem. De kostet bare 79,- per stykk, og det kan jeg leve med. I tillegg til disse kjøpte jeg også en lipliner og en quick dry nail spray. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med hva jeg kjøpte. Alt det nye til leppene er i utrolig fine farger og passer godt å kombinere. I dag brukte jeg den røde. Den er ganske kraftig, men en nydelig farge. Når jeg har fått testet produktene i litt lengre tid, tenker jeg å skrive et nytt innlegg med oppdatert informasjon om hva jeg synes. 

♥ Har du prøvd NYX sine produkter?

♥ Har du unnet deg en shoppingtur den siste tiden?

- Mathilde - 

MY NEW MAKEUP

  • 11.05.2016 kl. 21:36


Den nye sminken jeg bestilte forrige uke er endelig i hus! Dere kan tro jeg var giret da pakken dukket opp i postkassa. Jeg fikk så lyst til å teste den ut med en gang, men klarte å holde meg til jeg hadde fått tatt noen bilder. Selv synes jeg en ubrukt lebestift er et nydelig motiv, så den sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg. 

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - jeg er gjerrig. Derfor passet det meg perfekt at jeg fikk disse tre produktene for under 300 kr! Selv synes jeg dette var et veldig bra kjøp. Lebestiften er utrolig fin på og det har vært utrolig kjekt å eksperimentere med blush-en. 

Lebestift - HER// Blush - HER// Neglelakk - HER
I det siste har jeg blitt mer interessert i å prøve ny sminke. Jeg synes det er så kjekt å eksperimentere og finne ut hva som passer meg. Hvis noen av dere har et produkt dere er fornøyd med ville jeg synes det var kjekt om dere ville dele det med meg. 

♥ Hvordan er ditt forhold til sminke?

- Mathilde - 

GOD INVESTERING - NYE SMINKEKOSTER

  • 10.03.2016 kl. 18:43

For en stund tilbake bestemte jeg meg for å abonnere på DET NYE. Jeg hadde tenkt på det en stund, men var usikker på om jeg kom til å få noe utav bladene. Nå er jeg veldig glad for at jeg bestemte meg for å abonere. For bare 99,- fikk jeg tre blader og 9 sminkekoster fra Makeup Mekka. Jeg sminker meg jo ganske sjeldent, så jeg eier ikke mange sminkekoster og vil helst ikke bruke mye penger på det heller.


Foreløpig er jeg veldig fornøyd både med bladene og sminkekostene. Jeg trenger ikke veldig dyre koster så for meg passer de veldig godt. Jeg gleder meg til å få testet dem enda mer, for jeg synes jo sminke er veldig kjekt. Bladene gir meg mye inspirasjon og passer utmerket på bilder. Kanskje dere har merket at jeg bruker de mye i bildene mine?
♥ Abonnerer du på noen blader?

♥ Har du prøvd sminkekostene fra Makeup Mekka? 

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no