hits

SELVPLEIE PÅ EN SØNDAG

  • 24.06.2018 kl. 18:07

Ah, en søndag slik søndager skal være. Rolig og selvpleiende. Jeg kan egentlig ikke tro at jeg har vært alene en hel uke nå. Harsha er i Spania på guttetur og vanligvis ville jeg død av kjedsomhet. Men som jeg har sagt tidligere har jeg jobbet mye denne uken og vært lite i leiligheten. Derfor har egentlig tiden gått veldig fort og jeg har ikke følt meg så alene som jeg ville ha gjort vanligvis. Dessuten har jeg fått en god del av min sosiale dose på jobb. 

Helgen har gått mye med til rydding og vasking av leiligheten. Jeg skulle nemlig holde visninger, men foreløpig har jeg ikke hørt noe, så da blir det vel til uken istedenfor. Litt vanskelig å ha kontakt med utleier som bor i New York for tiden med tidsforskjellen og alt. Men derfor er i alle fall leiligheten skinnende ren, og det føles så deilig! Ellers har jeg brukt dagen til trening, en lang og god dusj med hårkur og selvpleie av forskjellig slag. Leppene hadde godt av en skrubb og nå er det på tide å fikse neglene litt. Fra den magiske neglelakkboksen trakk jeg frem en matt, nude neglelakk denne gangen. Skal bli så fint så! 

♥ Hvordan har din dag vært?

- Mathilde -

FAVORITTENE FRA GLOSSYBOX

  • 02.02.2018 kl. 15:32

//Innlegget inneholder sponsede produkter

I snart ett år har jeg abonnert på glossybox, noe som har resultert i mange gode produkter. Hver eske inneholder fem produkter og hver eske har vært en fryd å åpne. Sjansen for at hvert eneste produkt ville ha passet meg var liten, men jeg må si meg overrasket over hvor stor andel av produktene jeg har hatt bruk for. Som dere ser hadde jeg det vanskelig med å velge ut produktene til dette innlegget. Jeg burde kanskje valgt ut 5 favoritter eller lignende, men det ble for vanskelig. Det er alt for mange bra!

I dette innlegget ser dere de produktene jeg har hatt mest bruk for. Noen bruker jeg hver dag, mens andre kommer godt med en gang i blant. Alt i alt har jeg kommet godt ut av å abonnere på glossybox og kommer til å fortsette med dette. Foreløpig har jeg alt jeg skulle trenge på sminke- og skjønnhetsfronten og mye skylles glossybox. 

Nå har jeg tenkt lenge, for dette er ikke enkelt, men skulle jeg utnevnt en favoritt ut i fra alle favorittene må det bli ansiktskremen Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream (for et langt navn). Denne kremen bruker jeg hver morgen og den holder på fuktigheten selv nå på vinteren! Den inneholder både antioksidanter og vitaminene A,C og E.  

Skulle du være interessert kan du lese mer om glossybox og deres abonnementer HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#glossybox #favoritter #glossyfavoritter #sponset

DE PERFEKTE NEGLELAKKENE FOR HØSTEN

  • 26.10.2017 kl. 16:46

//Innlegget inneholder affiliateslenker

I dag har jeg hatt forelesning om farger og ble med det inspirert til å skrive et innlegg med neglelakk som passer årstiden til. Stiler, både innenfor interiør og mote, er stadig i forandring og sammen med dette følger fargene. Det er stadig en utskiftning i hvilke farger som er "in", men dette styres også av årstiden. Hver høst kommer "høstfargene" tilbake på banen og jeg leter frem de samme neglelakkene som i fjor. 

Jeg prøvde å finne et sted de solgte akkurat disse neglelakkene, men uten hell. Det jeg fant var at Lyko hadde et godt utvalg neglelakker og flere på 20%. Jeg fikk så lyst til å hamstre neglelakk, men jeg har ikke mer plass i neglelakkboksen min. Mulig jeg må finne en større boks, hehe. 

♥ Har du neglelakk som passer spesielt til høsten?

- Mathilde - 

 

REGN UTE, SPA INNE

  • 29.07.2017 kl. 17:11

I dag er det ingen fin dag her i England, men det gjør meg egentlig ingenting. For når det er regn ute har jeg en god grunn til å stelle i stand spa inne! Jeg har ikke tatt med meg all verdens til England og kunne nok fått til et mer gjennomført spa hjemme, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har fått til. 

Jeg vet ikke hva det er med det å lage hjemmespa, men det får meg i et så utrolig godt humør fordi jeg føler meg så fresh. Noen andre som kjenner til følelsen? Jeg har nå nappet øyenbryn, hatt ansiktsmaske, tatt en god og varm dusj, massert inn litt hårolje og flettet håret. Så nå skal det bli krøller i morgen. Og mens jeg sitter og skriver får neglene en liten behandling. 

Nå sitter jeg med skikkelig søndagsfeeling på en lørdag, og jeg digger det!

- Mathilde - 

HJEMMESPA

  • 23.04.2017 kl. 22:05

I dag har det vært en søndag slik søndager bør være: sove lenge, spise god mat og se film. I tillegg satt jeg av tid til skikkelig hjemmespa med ansiktsmaske, fotfiling, lakking av negler og mer til. Deilig å få tid til sånt i blant. Ta fri fra alt og alle og ta vare på seg selv. 


♥ Er du glad i hjemmespa?

- Mathilde - 

GJØR MEG KLAR TIL HJEMMESPA

  • 31.07.2016 kl. 14:59

I dag har jeg lagt store planer og jeg er allerede godt i gang. Dagens treningsøkt er gjennomført og nå gjør jeg meg klar for skikkelig hjemmespa. På planen står: barbering, hårkur, lakkering av negler, ansiktsmaske, leppeskrubb og å ligge og slappe av i badekaret med en bok som for øyeblikket har blitt så spennende at jeg nesten ikke klarte å legge den fra meg i går kveld. Nå skal jeg endelig få brukt badeskummet jeg kjøpte i Japan!

♥ Hvilke planer har du i dag?

♥ Når var sist du hadde hjemmespa?

- Mathilde - 
 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no