GULT ER KULT

  • 25.04.2016 kl. 21:20

Nå er jeg stasjonert her på det gule rommet. Hjemme hos oss vil det gule rommet si gjesterommet. Joda, vanligvis er det gjestene som får gjesterommet, men siden vi nå har fått  to gjester på besøk har de fått mitt rom mens jeg sover på det gule rommet. 


Gjestene jeg har fått på besøk er fra skeisvang videregående skole fra Haugesund. De skal være med å synge requiem i konserthuset i morgen og vi på bjergsted har fått ansvaret for å gi husrom for elevene, og det synes jeg bare er kjekt. De to jentene som nå har inntatt rommet mitt er veldig hygglige og er enkle å snakke med, så jeg koser meg. 

Jeg synes det er rart at det er i morgen det skjer. Vi har jobbet i over ett år med dette og på onsdag kveld allerede er det ferdig. Det blir merkelig. Jeg skal være en av 240 elever som synger requiem, er ikke det stat så vet ikke jeg! Jeg har fortalt litt om prosjektet før (kan leses her), men da føltes det så lenge til. Tiden flyr spør du meg. 

♥ Høres det spennende ut?

♥ Er gult kult?

- Mathilde - 

ER DET LOV Å VÆRE STOLT?

  • 24.04.2016 kl. 11:51

Jeg vil si det er lov å være stolt over hva vi har klart å få til. Vi har jobbet hardt og lenge med denne konserten og den ble mye bedre enn jeg i min villeste fantasi kunne forestille meg. Så ja, jeg vil være så ærlig å si at jeg synes det ble en veldig bra konsert, selv om jeg selv var en stor del av den. Jeg vil skryte av oss for at vi klarte dette så og si på egenhånd og at vi fikk til å gå i overskudd uten finansiell støtte utenfra. I tillegg vil jeg skryte av de andre i klassen som hadde sine egne konserter. Jeg ble positivt overrasket for hver konsert og er så glad for at jeg fikk med meg alle. Jeg har alltid visst at jeg går i en klasse med dyktige elever, men etter disse konsertene er jeg overbevist om at flere av dem kan nå langt innen musikk. ♥ Har du vært på konsert i det siste? 

- Mathilde - 

DEN YNGSTE PÅ OPERAPUB

  • 31.03.2016 kl. 16:47

Dette blir veldig spennende. Vanligvis er jeg vant til å ha publikum litt på avstand når jeg synger, men i dag skal jeg stå inne på en kafé og synge. En intimkonsert. Jeg garanterer at stressnivået kommer til å øke utover dagen. I tillegg kommer jeg nok til å være den yngste som skal opptre. Egentlig pleier sangerne å gå på UiS eller tidligere være elever, så kanskje er jeg til og med den yngste som noen gang har vært med. 

Jeg tror i alle fall det blir lærerikt og spennende og håper på en god opplevelse. Det er ikke ofte jeg får muligheten til å synge på operapub, så jeg skal prøve å nye det. Jeg liker jo å opptre, så jeg satser på at det blir en hyggelig opplevelse. 

Så hvis noen har lyst å komme til bøker og børst i kveld klokken halv ni og høre meg synge er dere hjertelig velkommen. Inngang er gratis ♥


♥ Har du vært på intimkonsert før? 

- Mathilde - 

JEG ER EN AV 240

  • 05.03.2016 kl. 15:00

Jeg har ikke nevnt det for dere før, men jeg skal faktisk være en av de 240 som står i Stavanger konserthus i april og synger Mozarts "Requiem". Det er virkelig ikke en lett oppgave å lære å synge og vi har holdt på i over et halvt år med øvinger nå. Opptedenen har fått tilnavnet "med ungdom, for ungdom" og det store koret er bestående av musikkelever fra 2.og 3. klasse i Rogaland. Torsdag var første gang vi øvde sammen og det var en helt annen opplevelse enn når de 20 i min klasse synger. Fantastisk var det! 

Jeg kommer nok til å oppdatere videre når datoen nærmer seg, men billetter er allerede å få bestilt HER for de som skulle være interesserte. Jeg er overbevist om at dette kommer til å bli nydelig og med de proffe solistene som er hyret inn blir nivået løftet enda et hakk. Jeg gleder meg i alle fall ekstremt mye til å stå på scenen! 

 

I dag var vi i avisen

- Er du kjent med Mozarts Reqiem?

- Ville du likt å stå på en scene men et gigantisk kor?

- Mathilde - 

WÆÆ, NÅ FÅR DERE HØRE MEG SYNGE!

  • 02.01.2016 kl. 19:54

Nå er videoen som jeg lovet dere her! Det har tatt lang tid og mye tenkning fra min side før jeg klarte å bli enig med meg selv om å laste den opp. Jeg har aldri delt noe jeg har sunget før og synes egentlig det er litt skummelt. Men etter mange spørsmål om jeg kan dele en video der jeg synger og mye god respons da jeg spurte om dere ville jeg skulle legge ut denne videoen, har jeg faktisk gjort det! 

Nå håper jeg dere liker det dere hører. Kommenter gjerne så vet jeg om dette er noe jeg kan gjør igjen. Hvis du liker det er det bare å dele videre. Og forresten, for et startbilde, eller hva?! HAHA. 

♥ Er du glad i å synge?
- Mathilde - 
 Følg meg gjerne på Facebook og Instagram.
Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 19 år fra Stavanger som for øyeblikket går et år på Toneheim folkehøgskole. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag her på Toneheim samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: matcat97@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no