MONEY WELL SPENT + RABATTKODE

  • 06.03.2016 kl. 18:57

//samarbeid

Nå skal jeg ikke holde dere i spenning lenger! Det er på tide å vise dere mitt nye skin. Jeg har hatt det i over en uke nå, men ville vente med å vise dere det til jeg kunne fortelle hva jeg synes om det annet enn førsteintrykket. 

Jeg skal begynne med å si at jeg har hatt litt blannede følelser. Da jeg fikk det trodde jeg nemlig det var for lite, siden det ikke rakk ut i kantene, men det viste seg at hvis man ikke har retinasjerm vil det bli litt større avstand fra kanten. Jeg vil også legge vekt på at man må være nøye når man legger det på slik at man slepper luftbobler, men det er enkelt å løsne på det og prøve på nytt om man ikke skulle få det til på første forsøk. 


Annet enn dette er jeg superfornøyd med skinnet og angrer ikke det minste på at jeg brukte penger på det. "Money well spent". Jeg blir inspireret bare av å se på det og det tar seg godt ut på bilder. Jeg slepper også å se skrapene jeg egentlig har i mac-en. I tillegg ble jeg positivt overrasket over materialet som er brukt. Jeg trodde det kom til å være mye tynnere, men dette er god tykkelse på og skikkelig herlig å ta på (driver å stryker på det innimellon, haha). Det virker også som kvaliteten er veldig god. 

Caseapp gir deg muligheten til å designe dine dekseler eller skins med egne bilder. Du kan velge mellom flere typer mobiler, nettbrett og pc-er, og nå får du 20% på alle deres produkter fram til 13. mars. Bruk rabattkoden TILDEMAH20 når du legger inn din bestilling. 


Gi meg gjerne beskjed om du benytter deg av koden. Hadde vært kjekt å vite! 

Har du lyst til å vinne et skin eller deksel er konkurransen min fortsatt pågående HER. Konkurransen avsluttes på onsdag. 

Les relaterte innlegg HER og HER.

- Hva synes dree om mitt skin? Var det ikke fint vel? 

- Mathilde - 
 

HER FÅR OGSÅ DERE GODER! #GIRA SJEL

  • 23.02.2016 kl. 19:37

//i  samarbeid med caseapp.no

På skolen vår går omtrent alle rundt med en mac som ser så og si nøyaktig lik ut som alle andres. Da er det ikke alltid så enkelt å vite hvilken som er din. Jeg husker en venninne av meg som gikk rundt med en mac i lengre tid helt til hun kom på at hun ikke hadde mac med på skolen den dagen, haha. Ja sånn kan det gå. 

Jeg har hatt min mac i snart tre år og desverre ser den ikke så ny ut lengere. Den har fått flere riper i lakken og jeg, som alltid er veldig nøye med sånt, blir faktisk litt trist av å se på den. Men nå, nå skal det bli slutt på det. Nå skal jeg bli glad av å se på mac-en for nå har jeg bestilt skin til den på caseapp.no


Caseapp har gode muligheter for at du skal kunne lage ditt personlige skin eller cover. Du kan bruke dine egne bilder som du setter sammen slik du helst vil ha dem, eller du kan bruke en av de mange malene som ligger ute. Selv har jeg bestilt et skin likt som det du kan se i det nederste bildet til venstre. Hadde det ikke vært for at mobilen min er døden nær hadde jeg nok kjøpt meg et deksel også, men det får vente til jeg eventuelt kjøper ny mobil. Jeg synes det er så utrolig stilig når mac og mobil matcher! 

Når jeg har fått mitt skin skal jeg selvfølgelig oppdatere dere med min mening om produktet og i tillegg vil jeg gi dere rabattkoder slik at dere, mine flotte lesere, skal kunne handle hos caseapp til en billigere penge. Om ikke dette var nok vil jeg også holde en giveaway! Hva premien blir får dere vite ved en senere anledning. Høres ikke dette flott ut da dere? Jeg er i alle fall supergira!

- Mathilde - 

LAG JULEKALENDEREN SELV

  • 26.11.2015 kl. 21:57

//sponset

Hei på dere!

Den beste julekalenderen er ofte den man lager selv. Jeg har ikke pleid å være så begeistret for julekalenderne man kan kjøpe i butikken. De blir så upersonlige eller så inneholder de sjokolade som ikke smaker bedre enn ok, men med gamezone kan du finne godteri for å lage din helt egen kalender.

Desember er jo høysesong når det gjelder godsaker og for noen dager siden ble jeg oppmerksom på denne siden som selger godteri via nettet. Her kan man også få kjøpt godteri som man ikke får tak i i vanlige norske butikker. Det er vel blitt veldig vanlig for oss nordmenn å hamstre godteri når vi er i utlandet, gjerne på flyplassen, men på denne nettsiden kan man altså få sendt det hjem i posten!

Veldig mange er fan av sjokoladekalenderne, men det er mulig å lage en forbedret versjon med variert godteri. Jeg vet i alle fall med meg selv at det er gangske greit med noe spiselig i kalenderen fordi da forsvinner det etterhvert og man slipper å sitte igjen med masse smånips som tar opp mye plass. Pakkekalender er jo også ofte en stor suksess og da kan også godteri være en del av det. 

Jeg har funnet frem noe av det jeg kunne ha tenkt meg å få i en kalender denne julen, eller kanskje glede andre med.  

 
 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER// 6 HER// 7 HER

 

♥ Hva synes du om ideen?

♥ Liker du noe av godteriet i innlegget?

- Mathilde - 

 

 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 19 år fra Stavanger som for øyeblikket går et år på Toneheim folkehøgskole. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag her på Toneheim samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: matcat97@gmail.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no