hits

ET NYTT ÅR MED GLOSSY

  • 27.01.2018 kl. 14:50

//Sponset

Et av høydepunktene i måneden er når jeg kommer hjem til en glossybox i postkassa. Jeg kommer meg såvidt innenfor døra før jeg river av pappen, åpner lokket og stirrer ned i forundringsboksen. Glossybox har gitt meg utallige mange gode og spennende produkter i 2017 og jeg er utrolig takknemlig for at dette fortsetter utover i 2018 også. 

I denne månedens glossybox var jeg spesielt begeistret for Studio 10 sin setting- og fuktighetsspray. Jeg har lenge tenkt på å få meg noe lignende ettersom jeg opplever at sminken ofte forsvinner utover dagen, men nå slepper jeg å bekymre meg for dette. Jeg må også si at jeg syntes parfymen fra Abercrombie & Fitch lukter utrolig godt og ansiktsmasken fra Garnier, hvem kan vel få for mange ansiktsmasker?!

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

THE ELEGANCE BOX

  • 19.12.2017 kl. 12:52

//Sponset

Her om dagen lå en tidlig julegave i postkassen, en gave fra glossybox. Jeg ble overrasket da jeg så den ligge der, men så klart veldig positivt overrasket. Månedens eske inneholdt mange godbiter og jeg må si at denne esken toppet alle tidligere esker for min del. Helhetlig sett passet produktene meg veldig godt. Både en Eyeshadow Palette med nydelige farger, en Eyeliner og en Sheet Mask som jeg gleder meg til å bruke en dag jeg føler for litt hjemmespa. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

CHRISTMAS DELIGHT

  • 28.11.2017 kl. 16:16

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox og inneholder sponsede produkter

For en herlig overraskelse å finne en glossybox liggende å vente. Det er like spennende hver gang å finne ut hvilke herligheter den inneholder og månedens eske må jeg si virkelig imponerte. Ikke nok med at esken var nydelig, men produktene falt også virkelig i smak.

Jeg gleder meg spesielt til å prøve denne "nail lacquer remover pen" fra NCLA. Jeg er nemlig veldig dårlig til å legge neglelakk. Uansett hvor forsiktig jeg er ser jeg alltid ut til å klare å bomme. Derfor passer dette perfekt for meg, hehe. Ellers er jeg veldig spent på mudmask-en som skal brukes om natten. Det har jeg aldri før hørt om og gleder meg til å prøve. Sikkert allerede i natt! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Det er også en super julegave! Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

 

ESSENTIALS MADE EASY

  • 03.11.2017 kl. 18:27

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox og inneholder sponsede produkter

Ny måned og ny Glossybox! Denne måneden har de satt sammen et spennende kit av smarte produkter som vil gjøre skjønnhetsrutinen denne høsten både enklere og morsommere.

 

Jeg er spesielt spent på å prøve Afterspa sin magic makeup remover. En flergangsklut som sies å fjerne både øye- og ansiktssminke bare med vann. Høres ikke det herlig ut?! Strevet med å fjerne sminke er hovedgrunnen til at jeg sjelden bruker sminke selv, så dette er noe jeg håper slak fungere. Elers tror jeg Pix by Petra sin brow gel vil bli brukt en god del. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

ÅRETS HALLOWEEN-KOSTYME

  • 17.10.2017 kl. 16:02

//Innlegget inneholder sponsede produkter

Nå er det jaggu ikke lenge igjen til halloween dere! For meg som elsker å kunne leke meg med sminke og utkledning er halloween en morsom høytid jeg ser frem til. Jeg er typen som alltid er litt sent ute med å gjøre klar kostymet, men i år har jeg gjort det lettvint for meg selv og fått meg et kostyme fra coolstuff.no. Selv om jeg gjerne skulle ha sydd meg et kostyme selv er det vanskelig å få tid til i en travel hverdag og det kan dermed være like greit å bestille noe fra nettet. 

Jeg må si det er veldig deilig å ha kostymet i boks og har i år planer om å bruke tiden på sminke som passer kostymet. Jeg har en liten idé om hvordan jeg vil ha det, og gleder meg til å teste det ut. Det var sminkeinspirasjonen som gjorde at jeg ente opp med akkurat dette kostymet og jeg må si meg veldig fornøyd med valget. Kjolen finner du HER

♥ Har du årets kostyme klart?

- Mathilde - 

THE AUTUMN EFFECT

  • 08.10.2017 kl. 19:40

//Innlegget er i samarbeid med glossybox og inneholder sponsede produkter

Det er alltid like spennende å åpne en ny glossybox. En helt ny eske hver måned med fem spennende produkter. Siden høsten er godt etablert har månedens glossybox fokus på pleiende og fuktighetsgivende velværeprodukter. Selv gleder jeg meg spesielt til å prøve den organiske ansiktsrensen og Original Balm - multibalmen som kan brukes til alt. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

FRA EN INTERIØRARKITEKTS SYNSPUNKT

  • 29.08.2017 kl. 11:41

i samarbeid med Hiroy

Når jeg forteller folk at jeg studerer interiørarkitektur er det mange som lurer på hva jeg egentlig vil med det. Hvor vil jeg jobbe og med hva? Og helt ærlig vet jeg ikke helt selv enda. Forhåpentligvis finner jeg ut av det mens jeg studerer til bachelor, men her og nå er jeg nokså åpen. 

Man har to muligheter som interiørarkitekt. Å jobbe med privatpersoner, eller i det offentlige. Jeg har alltid tenkt at det å jobbe for privatpersoner må være det kjekkeste. Jeg liker å jobbe i små grupper og kunne ha en dialog direkte med den det gjelder.  Men igjen må det jo være utrolig gøy å være med og skape et nytt hotell feks. 

Jeg har vært på flere gjennomførte hotell rundt om i verden og har ofte tatt meg i å tenkte på prosessen man må igjennom for å ferdigstille et slikt hotell. For selv om det ser fint ut har også interiørarkitekter ansvar for å kombinere det estetiske med det praktiske. Rett og slett å ta hensyn til hvordan mennesker og rom påvirker hverandre. 

Jeg feks. er oppvokst i en familie hvor teppegulv blir sett på som noe avskyelig. Ja, for det kan jo ikke vaskes på samme måte som tregulv. Men hvor mange har vel ikke vært på et hotellrom med teppegulv? Det er jo veldig behagelig så lenge man ikke tenker på hvor ofte/sjeldent de renser det. 

Dette blir et veldig spesifikt emne som jeg skjønner ikke treffer alle og kan bli litt sært. Men for å gjøre det enda mer sært, bare siden jeg har begynt, hehe. Hvor mange tenker egentlig over dørene man går inn i når man entrer et rom? Vel jeg gjør, fordi jeg elsker å legge merke til en hver detalj ved et rom. I hjemmene våre liker vi små dører som ikke tar for mye av arealet innendørs, gjerne med et lite vindu, eller et skilt hvor det står: her bor... Dette er koselig. Men med en gang man entrer store bygninger ser man aldri slike dører lengre. Her har vi automatiske store dører slik at travle mennesker og store folkemengder ikke stopper opp. Jeg måtte rett og slett ta meg i å se litt på slike dører på boonedam.no, for dette er vel et eksempel på noe som først og fremt er praktisk. Samtidig kan en slik dør vise status. Er dere enige? Små hoteller har sjeldent slike dører, men et 5 stjernes hotell uten karuselldør, hva er vel det? 

bildene er tatt fra pintrest

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

MONEY WELL SPENT + RABATTKODE

  • 06.03.2016 kl. 18:57

//samarbeid

Nå skal jeg ikke holde dere i spenning lenger! Det er på tide å vise dere mitt nye skin. Jeg har hatt det i over en uke nå, men ville vente med å vise dere det til jeg kunne fortelle hva jeg synes om det annet enn førsteintrykket. 

Jeg skal begynne med å si at jeg har hatt litt blannede følelser. Da jeg fikk det trodde jeg nemlig det var for lite, siden det ikke rakk ut i kantene, men det viste seg at hvis man ikke har retinasjerm vil det bli litt større avstand fra kanten. Jeg vil også legge vekt på at man må være nøye når man legger det på slik at man slepper luftbobler, men det er enkelt å løsne på det og prøve på nytt om man ikke skulle få det til på første forsøk. 


Annet enn dette er jeg superfornøyd med skinnet og angrer ikke det minste på at jeg brukte penger på det. "Money well spent". Jeg blir inspireret bare av å se på det og det tar seg godt ut på bilder. Jeg slepper også å se skrapene jeg egentlig har i mac-en. I tillegg ble jeg positivt overrasket over materialet som er brukt. Jeg trodde det kom til å være mye tynnere, men dette er god tykkelse på og skikkelig herlig å ta på (driver å stryker på det innimellon, haha). Det virker også som kvaliteten er veldig god. 

Caseapp gir deg muligheten til å designe dine dekseler eller skins med egne bilder. Du kan velge mellom flere typer mobiler, nettbrett og pc-er, og nå får du 20% på alle deres produkter fram til 13. mars. Bruk rabattkoden TILDEMAH20 når du legger inn din bestilling. 


Gi meg gjerne beskjed om du benytter deg av koden. Hadde vært kjekt å vite! 

Har du lyst til å vinne et skin eller deksel er konkurransen min fortsatt pågående HER. Konkurransen avsluttes på onsdag. 

Les relaterte innlegg HER og HER.

- Hva synes dree om mitt skin? Var det ikke fint vel? 

- Mathilde - 
 

HER FÅR OGSÅ DERE GODER! #GIRA SJEL

  • 23.02.2016 kl. 19:37

//i  samarbeid med caseapp.no

På skolen vår går omtrent alle rundt med en mac som ser så og si nøyaktig lik ut som alle andres. Da er det ikke alltid så enkelt å vite hvilken som er din. Jeg husker en venninne av meg som gikk rundt med en mac i lengre tid helt til hun kom på at hun ikke hadde mac med på skolen den dagen, haha. Ja sånn kan det gå. 

Jeg har hatt min mac i snart tre år og desverre ser den ikke så ny ut lengere. Den har fått flere riper i lakken og jeg, som alltid er veldig nøye med sånt, blir faktisk litt trist av å se på den. Men nå, nå skal det bli slutt på det. Nå skal jeg bli glad av å se på mac-en for nå har jeg bestilt skin til den på caseapp.no


Caseapp har gode muligheter for at du skal kunne lage ditt personlige skin eller cover. Du kan bruke dine egne bilder som du setter sammen slik du helst vil ha dem, eller du kan bruke en av de mange malene som ligger ute. Selv har jeg bestilt et skin likt som det du kan se i det nederste bildet til venstre. Hadde det ikke vært for at mobilen min er døden nær hadde jeg nok kjøpt meg et deksel også, men det får vente til jeg eventuelt kjøper ny mobil. Jeg synes det er så utrolig stilig når mac og mobil matcher! 

Når jeg har fått mitt skin skal jeg selvfølgelig oppdatere dere med min mening om produktet og i tillegg vil jeg gi dere rabattkoder slik at dere, mine flotte lesere, skal kunne handle hos caseapp til en billigere penge. Om ikke dette var nok vil jeg også holde en giveaway! Hva premien blir får dere vite ved en senere anledning. Høres ikke dette flott ut da dere? Jeg er i alle fall supergira!

- Mathilde - 

LAG JULEKALENDEREN SELV

  • 26.11.2015 kl. 21:57

//sponset

Hei på dere!

Den beste julekalenderen er ofte den man lager selv. Jeg har ikke pleid å være så begeistret for julekalenderne man kan kjøpe i butikken. De blir så upersonlige eller så inneholder de sjokolade som ikke smaker bedre enn ok, men med gamezone kan du finne godteri for å lage din helt egen kalender.

Desember er jo høysesong når det gjelder godsaker og for noen dager siden ble jeg oppmerksom på denne siden som selger godteri via nettet. Her kan man også få kjøpt godteri som man ikke får tak i i vanlige norske butikker. Det er vel blitt veldig vanlig for oss nordmenn å hamstre godteri når vi er i utlandet, gjerne på flyplassen, men på denne nettsiden kan man altså få sendt det hjem i posten!

Veldig mange er fan av sjokoladekalenderne, men det er mulig å lage en forbedret versjon med variert godteri. Jeg vet i alle fall med meg selv at det er gangske greit med noe spiselig i kalenderen fordi da forsvinner det etterhvert og man slipper å sitte igjen med masse smånips som tar opp mye plass. Pakkekalender er jo også ofte en stor suksess og da kan også godteri være en del av det. 

Jeg har funnet frem noe av det jeg kunne ha tenkt meg å få i en kalender denne julen, eller kanskje glede andre med.  

 
 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER// 6 HER// 7 HER

 

♥ Hva synes du om ideen?

♥ Liker du noe av godteriet i innlegget?

- Mathilde - 

 

 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no