hits

BURSDAGSFEIRINGER OG TIDLØS KJOLE

 • 27.05.2018 kl. 22:02

Denne helgen har vært fullspekket av hygge, finvær og god mat. Vi har feiret en 85 års- og en 90 årsdag og jeg tror begge jubilantene kan si deg veldig fornøyde. Været har virkelig vært på vår side og i den anledning fikk jeg dratt frem en sommerkjole som det siste halve året ikke har sett dagslys. Denne kjolen har jeg nå hatt i flere år, men jeg synes fortsatt den er like fin jeg, hehe. Den er såpas tidløs at jeg drar den frem sommer etter sommer og jeg synes den passet spesielt godt til dagens feiring. Jeg fikk også dratt med meg pappa på en liten kjole-photoshoot. Elsker å ta bilder på hytta med alle de fine blomstene til bakgrunn. 

Håper alle hadde en veldig fin helg!

- Mathilde -

FAVORITTOUTFIT FRA SKOTTLAND

 • 09.05.2018 kl. 18:55

Jeg kjøpte en del nye klær i Skottland og har allerede rukket å bruke noe av det. Jeg lager gjerne et innlegg med innkjøpene om det skulle være ønskelig. I dette outfittet har jeg på meg en av de nye toppene jeg kjøpte. En veldig fin sommerslig topp som jeg sikkert kommer til å bruke en del fremover. Buksene har jeg hatt en god stund, og selv om de er veldig stramme og derfor vanskelig å puste i (haha, uff) så er de fortsatt en favoritt. Svarte bukser går da aldri av moten! Resten av antrekket har jeg også hatt en stund, men det slutter liksom ikke å være favoritter. Skjerfet gikk jeg f.eks. så og si i hele vinter. 

Jakke - Pull & Bear // Bukse - Levis // Topp - Primark //  Cardigan - Carlings //  Skjerf - Cubus // Veske - DAY

- Mathilde -

ANTREKK: KJOLE OG SKINNJAKKE

 • 27.04.2018 kl. 18:01

Våren er jo bare en helig årstid som vi har måttet vente på så alt for lenge dette året. Men nå er vi i gang, og det skal nytes! Jeg bruker egentlig kjoler hele året, men det er noe helt annet når en slepper tre lag ull under for ikke å fryse ihjel. Denne kjolen kjøpte jeg i vinter og selv synes jeg den passer perfekt til vår. Eller hva tenker du?

Også må vi jo ikke glemme skinnjakka. Et must i garderoben som er med på å freshe opp et hvert antrekk. Bare husk - ikke ekte skinn ;) 

Kjole - HM // Jakke - Pull & Bear // Veske - Bolivia

A NEW OUTFIT

 • 03.03.2018 kl. 13:34

//inneholder affiliateslenker

Bukse - Zara // T-skjorte - BikBok // Belte - Budapest

Som jeg sa ble det litt shopping på torsdag. Jeg prøver å ikke bruke for mye penger på unødvendige ting for tiden og jeg skal innrømme at jeg ikke nødvendigvis trengte en ny t-skjorte, men en ny bukse det trengte jeg virkelig. Jeg synes det er like irriterende å skulle prøve bukser som alle andre, men enkelte ganger må man bare få det gjort. Det ble en del prøvinger før jeg fant den rette, men etter å ha sett prislappen ble valget mye lettere. 299,- for en dongeribukse er ikke dårlig! Ikke nok med at jeg fikk meg en ny bukse (noe jeg sårt trengte) til en billig penge, jeg fikk meg også et nytt outfit. Wii, alltid like gøy!

- Mathilde - 

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

TODAY'S OUTFIT

 • 19.02.2018 kl. 20:52

//Innholder affiliateslenker

T-skjorte - New Yorker // Bukse - Levis // Jakke - Primark // Sko - Adidas // Solbriller - Budapest

Jeg fant ikke kamerastativet, men jeg fant en lillebror som kunne ta bilder av dagens antrekk istedenfor. Det har vært nydelig vær i dag, nesten vårlig. Dessverre viser fortsatt gradestokken vinter. Jaja, får vel bare vente en stund til da. Gleder meg! 

- Mathilde - 

GÅRSDAGENS KONSERTANTREKK

 • 28.08.2017 kl. 17:48

Gårsdagens konsert var virkelig en stor suksess! Alle jentene storkoste seg på scenen, om ikke mer bak scenen. For hver sang vi ikke var med å synge på hadde vi vårt eget danseshow rett bak forhenget. En sprudlende gjeng blir vel rett å si, hehe.  

For de av dere som selv er vant med å stå på scenen kjenner dere vel til begrepet konsertantrekk? I stort sett alle tilfeller betyr dette: still i svart. Vel, ikke for oss. Lissie ville gjerne at vi skulle være fargerike der vi sto i bakgrunnen. Sommerlig sa hun. Dermed stilte jeg i knall rødt og de andre jentene i sine farger eller mønstre. Det ble egentlig seende veldig friskt og fint ut synes jeg. 

Noen flere bilder fra gårsdagen kommer i morgen. 

♥ Hva synes dere om antrekket?

- Mathilde - 

#antrekk #konsert #outfit #konsertantrekk #Operataket #Oslo #Lissie

PLUTSELIG VÅR

 • 26.03.2017 kl. 20:59

Bukse - Sisters point // Genser - Vero moda // Sko - nike // Jakke - pull & bear // Skjerf - Cubus

For en dag det har vært! Sola har skint hele dagen og det har vært varmt i lufta. Etter middag tok jeg frem vårjakken og gikk en tur med Harsha. Så deilig å sleppe å gå med den store vinterjakken. Vi bor så tett på hverandre her på Toneheim at det er litt godt å komme seg bort i blant. Håper vi får tid til flere slike turer og at været holder seg som dette. Jeg er i alle fall helt klar for å ønske våren velkommen. ♥ Er det vår i lufta der du bor?

- Mathilde - 

SOMMERENS ANTREKK

 • 12.09.2016 kl. 13:34

Jeg må vel bare bite i det sure eplet og innse at sommeren er over og at bare legger fort kan bli litt for kaldt. Men uansett hvor kaldt det blir skal jeg ikke legge kjolene mine på hylla. Jeg får heller bare begynne å gå med tykkere og tykkere strømpebukser. Løsningsorientert, haha! 

Selv om vi er kommet godt og vel inn i den første høstmåneden er jeg overrasket over hvor godt været har vært. Når jeg sitter og ser ut her nå ville jeg heller gjettet på at det var sommer enn høst. Og dagens antrekk, kjole og nylon strømpebukse er faktisk til tider for varmt. Jeg krysser fingrene for at det holder seg slik en stund til. Hvis ikke kan jeg uansett glede meg til høstferien, da skal jeg ut å reise! 

♥ Hva synes du om antrekkene?

- Mathilde - 

ANTREKK - IT'S STILL SUMMER

 • 10.08.2016 kl. 21:24

I dag bestemte jeg meg for å utnytte den siste tiden vi har igjen av sommeren med en kjole. Det tok ikke lang tid før jeg innså at tiden for bare legger er forbi og måtte sprinte hjem igjen for å finne frem nylonsstrømpebuksene. Det var da i alle fall verdt et forsøk. Jakke - Pull & Bear // Kjole - Monki // Veske - Mud // Solbriller - Stavanger torg

♥ Hva synes du om antrekket? 

- Mathilde - 

OUTFIT - THE LITTLE RED DETAIL

 • 14.06.2016 kl. 14:19
♥ Hva synes du? Kan ikke rødt være en fin detalj?

- Mathilde - 

OUTFIT: WOOL AND SKIRT

 • 14.03.2016 kl. 17:54

♥ Genser - Vero Moda ♥ Skjørt - Bok Bok ♥ Sko - Addidas 


I dag fikk jeg lyst til å prøve en ny sammensetning, av ullgenser og skjørt. Selv ble jeg ganske fornøyd og følte genseren tonet ned antrekket slik at det ikke ble alt for fint, og dermed passet til hverdag. Jeg har jo tidligere sakt at jeg vil bli bedre til å bruke skjørt og kjoler, og i det siste har jeg følt at jeg har fått dette til. Gleder meg bare til det blir litt varmere slik at mulighetene blir flere. 

Jeg kom nylig hjem fra skolen etter øving til konsert. I morgen skal jeg stå på scenen å synge Joni Mitchell, noe som er nytt for meg som er klassisk sanger. Men jeg tar utfordringen, og selv om jeg ikke føler meg helt stø kan jeg i det minste kose meg med å høre på de andre jentene som skal opptre. 

Nå må jeg bare hive meg rundt slik at jeg får unnagjort noen plikter og litt skolearbeid før jeg springer ned på dans. Ha en fortsatt fin dag!

♥ Hva synes du om antrekket?

♥ Har du kjennskap til Joni Mitchell? 

- Mathilde - 

SANNHETEN BAK BILDENE

 • 27.01.2016 kl. 16:43

I helgen la jeg ut noen antrekksbilder, men aldri i livet om jeg er så varmblodig at jeg kan gå kledd som dette ute en vinterdag. På veien opp og hjem igjen fra bildetakningen var klesstilen en litt annen. Jeg tok på meg ekstra mye klær slik at jeg startet varm og hadde mye å ta på meg etterpå. 

Jeg regner med mange andre bloggere kjenner til dette fenomenet. Vi gjør mye for at bloggen skal bli bra. Men jeg må legge vekt på at dette er et valg de aller fleste bloggere tar fordi de har interesse av en fin blogg og ikke fordi man føler seg presset. Slik er det i alle fall i mitt tilfelle. 

Dere kan lese det egentlige antrekksinnlegget HER, og sammenlikne bildene. 
♥ Har du gjort det samme?

Send gjerne inn spørsmål til spørsmålsrunden min HER

- Mathilde -  

BLACK AND WHITE - outfit

 • 23.01.2016 kl. 18:11

Nå er jeg nettopp kommet inn dørene fra en liten ouitfitbildetakning. Det er veldig lenge siden jeg har postet et antrekk på bloggen og siden jeg i dag var hjemme mens det var lyst fant jeg ut at i dag var dagen. Selv om jeg har vært hjemme i hele dag klarte jeg fortsatt å gå såpas sent ut at det ble nokså mørkt mens jeg tok bilder. Det er bare så typisk meg. Jeg skal bare, jeg skal bare. Der har du meg i et nøtteskall. 

Nå tar jeg snart turen bort til Rebecca. Vi hadde tidligere planer om å dra på byen i kveld, men nå er vi blitt enige om at en jentekveld er noe vi heller vil. Så vi skal se film og kose oss, jeg gleder meg. Det er alt for sjeldent vi får tid til slikt som dette. 

♥ Hva synes dere om antrekket?

♥ Er det bare jeg som utsetter ting eller?

- Mathilde - 

Outfit 19.12.2015

 • 19.12.2015 kl. 18:38

Hei på dere!

Denne dagen har bare flydd forbi og jeg har enda ikke oppdatert dere. Ikke bra... I dag har jeg fartet skikkelig rundt for å kjøpe julegaver og nå er det ikke så veldig mange som mangler. Snart skal vi ned til byen for å spise på restaurant. Jeg tror alle synes det blir litt deilig å sleppe å tenke på at middagen må lages. 

I dag har jeg på meg en kjole som jeg ikke har brukt på lenge, men nå lurer jeg på hvorfor det har gått så lang tid siden jeg brukte den sist. Den er jo egentlig veldig fin, synes jeg. I tillegg har jeg faktisk krøllet håret mitt. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte en krølltang og det var egentlig veldig gøy. Kanskje kan jeg ha denne looken på julaften?♥ Har du hatt en travel dag i dag?

♥ Hva synes du om kjolen?

- Mathilde 

#outfit #kjole #polkadottprikker #julestress # krøller #restaurant

OUTFIT - Musikal

 • 19.11.2015 kl. 14:27

Nå er altså musiaklperiden over, men jeg har enda ikke vist dere min musikaloutfit. Med dette mener jeg altså kostymet mitt. Det var mange ganske merkelige kostymer i vår musikal, men jeg ble faktisk veldig fornøyd med mitt. Det var utrolig behagelig å gå i i tillegg til at det faktisk så veldig fint ut. Blomsterkransen kjøpte jeg da jeg var i Japan. 

 - Mathilde - 

Outfit 13.10.2015

 • 13.10.2015 kl. 19:39

Før skolearbeidet måtte jeg springe ut og ta noen bilder av dagens antrekk. Det blir jo så fort og plutselig mørkt nå. Mens jeg har sittet å skrevet har det rukket å bli mørkt. Såpas mørkt at jeg ikke hadde klart å tatt noen gode bilder. Jeg har allerede vært på dans i dag og må uheldigvis vie resten av dagen til en drøss med skolearbeid. Jeg merker hele klassen er veldig lite motivert for tiden fordi det er så alt for mye. Ikke gøy altså. Men uansett, her er antrekket: 

  

   

  

Bukse - Bik Bok

Genser - Bik Bok 

Vest - Primark

Sko- Din Sko

Smykke - Primark

♥ Hva synes dere?

OUTFIT - SPANIA

 • 12.10.2015 kl. 18:17

Denne dagen går stort sett i ett. Jeg har så mye som jeg må få gjort denne uken og vet ikke helt hvor jeg skal starte. Helg får jeg heller ikke siden hele helgen skal brukes som øvingshelg for musikalen, så jeg er veldig spent på om jeg kommer til å henge sammen til slutt. Men det får tiden vise. I dag skal jeg i alle fall prøve å komme meg videre på særemne. 


Kjole - Japan

Kjole - Indiska

Skjørt - Vero Moda // topp - Japan

Kjole - Japan

♥ Likte dere antrekkene?

#outfit #kjoler #reise #antrekk #Spania

OUTFIT 29.09.15

 • 29.09.2015 kl. 20:31

Siden jeg kom hjem fra skole og ballett rundt halv 6 har jeg stort sett jobbet med skolearbeid, men jeg satt av litt tid til å knipse noen bilder av dagens antrekk. Om ikke lenge er det duket for hjemmelaget sushi og det gleder jeg meg til. I morgen blir det en travel dag, så jeg håper jeg kan klare å legge meg litt tidlig i dag, men av en eller annen grunn er det veldig vanskelig. Det er alltid så mye mer å gjøre på kvelden, hm merkelig. Ha en fin kveld alle sammen!
♥ Hva synes dere om antrekket?

LATEST OUTFITS #2

 • 24.09.2015 kl. 21:17

Jakke -  Atmosphere // Bukse - Bik bok // Genser - Ukjent // Sko - Gyllene Gripen

Koselig med en katt på besøk

Genser - GAP // Bukse - Carlings // Sko - Din Sko
Topp - H&M // Bukse - Bik bok // Sko - Dr. Martens

♥ Hva synes du om outfitene? 

#outfit #hverdag #smil #katt

OUTFIT 07.09.15

 • 07.09.2015 kl. 16:02


Bukse - Abercrombie & Fitch / Topp - Bik bok

Facebookside her

RAIN - OUTFIT

 • 01.09.2015 kl. 21:28

I dag har det vært skikkelig høstvær. Kaldt og vått med en god del vind. Det var grunnen til at skoleturen ble utsatt til våren 2016. Jeg ble veldig skuffet da vi fikk beskjeden. Jeg hadde sett frem til turen og ville faktisk heller gå tur i regn enn å ha en vanlig skoledag, men sånn ble det altså.

Siden det var meldt regn i dag kledte jeg meg opp i min søte regnkåpe og fikk kjæresten min Magnus til å ta bilder av meg.  Jeg er veldig glad i denne kåpen, men siden den trekker mye oppmerksomhet kan jeg ikke bruke den hver gang det regner. Jeg bor tross alt i Stavanger!

 
 LATEST OUTFITS

 • 18.08.2015 kl. 15:29

         

Hva synes dere? Har dere noen favoritt?

Outfit 08.06.15

 • 08.06.2015 kl. 17:02

//anonselenker
Bukse - Carlings /Topp - Bik bok /Smykke - Primark /Sko - Nelly

#outfit #ugle #sol #happy

Outfit 04.06.2015

 • 04.06.2015 kl. 21:32

Jeg måtte utnytte finværet i dag med skjørt. I dag fikk jeg for første gang litt sommerfølelsen. Endelig tittet solen frem. Så herlig. 

T-skjorte - bik bok / Skjørt - bik bok / sko - ukjent

Outfit 14.05.2015

 • 14.05.2015 kl. 21:34Jakke - ukjent

 Bukse - Levis  

Body- ukjent  

Sko - nike HER

Klokke - CMYK

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no