hits

EN GRUSOM TID ER FORBI

 • 26.09.2018 kl. 16:58

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, er det ikke det man sier? Jeg har ikke egentlig innsett dette før nå, nå som jeg endelig har litt tid til å tenke, men jeg har faktisk ikke hatt skikkelig fri på tre uker! Uff, det tar skikkelig på å alltid ha noe hengende over seg. Selv om jeg har hatt litt tid til å være med venner og slappe av har jeg sjeldent klart å legge helt bak meg at eksamen var like rundt hjørnet. 

Jeg publiserte nylig innlegget: "Den værste eksamenen jeg har vært med på". Jeg beklager for all klagingen, men det har faktisk vært helt grusomt denne perioden. Ikke har jeg klart å sove, ikke har jeg klart å blogge og ikke har jeg klart å fikse opp i ting her hjemme. Den værste følelsen, for min del, er å ikke føle seg tilstrekkelig. Disse tre ukene har vært superhektiske og jeg har konstant hatt en følelse av at jeg må gjøre mer, eller gjøre det jeg allerede har gjort bedre. 

Men nå skal det ta slutt! Jeg hadde enda en eksamen i dag, noe som var litt mindre grusomt enn den forrige, men fortsatt ganske fælt. Det beste nå er bare å få det ut av tankene! Ikke noe å gjøre med det nå. I to uker hadde jeg gruppeeksamen, dagene etterpå var det jobb og de siste tre dagene har gått med til pugging til neste eksamen. Dette har stort sett vært livet mitt den siste tiden, men nå har jeg en uke ish uten eksamensstress. Du aner ikke hvor lettende det er! 

Siden jeg kom hjem etter eksamen i dag har jeg gjort to ting: sett youtube-videoer og sovet til youtube-videoer, haha. Jeg har ikke en gang forlatt senga. Altså har jeg sittet her i snart fem timer! Men nå tenker jeg det er på tide å få litt orden på livet. Rommet mitt ser ikke ut og håret trenger sårt en vask. 

Håper alle får en sprudlende dag videre♥

- Mathilde -

Å TRIVES I EGET SELSKAP

 • 12.09.2018 kl. 20:30

Jeg sliter ofte med å trives i eget selskap, det har jeg alltid gjort. Jeg liker ikke være alene og blir veldig "needy" hvis jeg er alene for lenge. Skjønner dere hva jeg mener eller? Likevel er det noen få ganger det er deilig å bare bruke tid på seg selv, trekke seg tilbake fra omverden og bare koble ut. I dag har vært en sånn dag. Vanligvis ville jeg ha blitt stresset og blitt rastløs om jeg hadde brukt så mange timer alene som jeg har gjort i dag, men tiden har flydd av gårde. Som den ofte gjør i "godt selskap". 

Vi hadde vår første "doble dag" i dag. Det er hva jeg kaller en dag med to forelesninger. Altså tre ganger tre timer. Vanligvis har vi bare en forelesning per dag og ettersom det har vært lite søvn og mye eksamensjobbing den siste tiden var jeg ikke helt opp for en slik dag i dag. Hvordan kom jeg meg egentlig igjennom de lange dagene på videregående?

Ikke nok med at det var lang dag i dag, men noe var galt med fyringen i klasserommet og temperaturen inne var derfor lavere enn ute. Det var altså helt krise kaldt! Jeg og Ella måtte bruke pausen på squats ute i gangen for å få varmen i oss igjen, haha. Etter en slik dag var det bare rett og rimelig med en film under dyna da jeg kom hjem. Jeg skule egentlig bare se litt før jeg hoppet i dusjen, men jeg ble helt oppslukt og endte med å se hele. Wupsis. "The Blind Side", at jeg ikke har sett den før, den var bare helt fantastisk. Er veldig glad i å se filmer basert på ekte historier, så denne anbefaler jeg på det varmeste. Kan hende alle har sett den før og at det bare er jeg som henger etter, er ofte sånn. Men hvis du ikke har sett denne er den verdt en titt. 

Håper alle får en fin onsdagskveld ♥

- Mathilde -

KORØVELSE UTEN STEMME

 • 22.08.2018 kl. 18:36

Jeg tror alle kan skjønne, korsanger eller ikke, at en korøvelse uten stemme er litt vrient. Det ble mye høring og lesing av noter fremfor synging, men en lærer vel av det også. Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg syk, for jeg føler meg egentlig nokså tipp topp, men stemmen min er tydeligvis ikke helt enig. Lørdag kveld begynte den å svikte og søndag var den nær ikkeeksisterende. Den forsvart aldri helt, det har heller aldri skjedd meg, og for å være ærlig klarer jeg ikke helt å legge fra meg tanken om at det er noe jeg skulle ønske skjedde. Det er egentlig veldig teit, for jeg kan jo tydelig se for meg at å miste stemmen fullstendig ikke kan være noe hyggelig, men likevel... Det er noe med det å ha lyst på det man ikke har, og det samme gjelder her. Jeg blir så nysgjerrig! Jeg tenkte det samme når det gjaldt å besvime før, men etter å ha prøvd det kjenner jeg at det ikke er noe jeg har behov for å oppleve igjen, hehe. 

Vi mennesker er rare altså. For jeg regner med jeg ikke er den enste som har tenkt i disse baner. Men stemmen min er gradvis på vei tilbake nå, så jeg tror ikke det er noe fare for at jeg blir stemmeløse med det første. Vi får se om det blir noe videre utvikling mot forkjølelse eller om det holder med litt hoste og tett nese som jeg har nå. For om dette er det værste det blir skal jeg nok fint overleve. Ingefærteen hjelper i alle fall godt på vei!

- Mathilde -

ALT ER NYTT OG KANSKJE LITT FOR SPENNENDE

 • 16.08.2018 kl. 16:05

Nytt skoleår, nye muligheter - er det ikke det de sier? Vel, jeg føler i alle fall dette er starten på noe nytt. Det er et nytt semester som vil si nye fag, nye forelesere og nye utfordringer. Jeg føler ikke jeg vet hva jeg går til og er veldig spent. En stor forandring dette året er at ei av de jeg har tilbragt mest tid med ikke skal fortsette med studiene. Derfor går vi fra å være en trekløver til bare å være to, og jeg tror jeg vil kjenne på den forandringen. Heldigvis vil ingen av jentene bo langt fra meg, så vi skal nok klare å sørge for å møtes jevnlig. 

Jeg har også flyttet siden sist skoleår, fra Nordstrand til Grünerløkka. Jeg likte Nordstrand fordi det var rolig og fordi jeg følte jeg fikk en pause fra alt i det jeg kom hjem. Jeg bodde med kjæresten og det føltes veldig befriende. Nå skal jeg bo i kollektiv med fire andre i en bydel jeg liker veldig godt. Det er alltid noe som skjer her og avstanden er sjeldent lang. Det er positivt og negativt med begge bosituasjonene og jeg er derfor veldig spent på hvodan jeg kommer til å like meg her. 

Så har vi den største forandringen av alle: jeg må prøve meg på et langdistanseforhold. Dette er noe jeg har tatt opp før (innlegg her) og jeg mener også her at situasjonen har både positive og negative sider. Det begynner å nærme seg en uke siden han flyttet og jeg har allerede begynt å se på togbilletter. Det kommer nok til å gå en del penger til reise for oss begge dette året, men det er bare å bite tenne sammen, for dette skal vi få til. 

- Mathilde -

VÅR SISTE DAG SAMMEN

 • 25.07.2018 kl. 09:27

Nå har han reist, og det føles så rart. Som jeg skrev i innlegget i går hadde jeg og Harsha vår siste dag sammen på mandag. Jeg er så glad jeg hadde fri den dagen slik at vi fikk utnyttet den til det fulleste. Vi hadde tre planer på agendaen: strand, minigolf og restaurant. Nesten litt overkill å gjøre alt dette på en dag, men vi bare måtte ha dagen perfekt! 

Litt krise, men jeg badet faktisk for første gang i år da vi tok turen ut til Hovedøya. Jeg har aldri vært der før, men det var utrolig fint der. Anbefales på disse varme dager. Vannet var utrolig herlig og vi lå egentlig bare og pratet og slappet av i solsteiken. Digg! Neste på agendaen var minigolf. Jeg har lenge hatt så lyst til å prøve det, og det skuffet ikke. Harsha vant, så klart. Jeg er ikke så god i spill, men pytt pytt. Det siste vi gjorde var å spise på pincho nation. Her serveres tapas og man kan dermed spise nøyaktig det kan har lyst på! Ah, så digg! 

Resten må egentlig bare forklares gjennom bildene, for nå løper jeg ut døra. God onsdag!

- Mathilde -

FERDIG UTLÆRT?

 • 22.06.2018 kl. 20:56

Her sitter jeg på en fredags kveld, nettopp spist middag/kvelds og med en ny serie på skjermen. Er det ikke deilig! Denne uken har vært svært hektisk med mye jobb og lite avslapping. Jeg har hatt opplæring hver dag i 8 timer og burde begynne å få litt teken på jobben hos IKEA. Men det er mye som skal læres og selv om jeg føler meg ganske komfortabel med jobben føler jeg meg ikke helt utlært. Men det kommer vel med tiden. 

Jeg som egentlig skulle rydde i dag har såvidt klart å reise meg fra sofaen etter jeg kom hjem. Jeg har egentlig vært litt forkjølet i to uker nå uten tid til å slappe av å la kroppen få hvile. Derfor er jeg ekstra sliten, så sliten at jeg for andre gang denne uken holdt på å sovne på trikken, og det midt på lyse dagen! Så vi får se hvor mye jeg orker å gjøre i kveld. Nødvendig er det i alle fall ettersom jeg skal ha visninger i helgen. Lurt av meg å kjøpe is som belønning - da er sjansen større for at jeg får noe gjort. 

Og forresten, god helg!

- Mathilde -

JEG ER TAKKNEMLIG FOR...

 • 10.06.2018 kl. 11:59

 Støtten fra familien - Jeg føler meg veldig heldig som har en familie som støtter meg fult og helt i det jeg gjør. Nå snakker jeg ikke bare om kjernefamilien, men hele bunten! Spesielt i det siste har jeg fått kjent på hvordan vår familie støtter hverandre i hva enn det måtte være. Vi hjelper hverandre i vanskelige tider og gir hverandre rom til å drømme stort. Det har vært så utrolig viktig for meg, så tusen takk for det!

 YouTube - Noen andre enn meg som er takknemlig for alle der ute som deler sine talenter med omverdenen? Nå tenker jeg både på hvor mye glede jeg får av å se youtube-videoer, men også de gangene jeg sitter fast, spesielt med et teknisk problem, og svaret bare er et tastetrykk unna. Det er et godt tips faktisk. Sitter du fast etter finner du noe du vil gjøre, men ikke vet hvordan - søk det opp på youtube. Hjelpen er nær.  

 Ekte venner - Jeg er veldig godtroende og må gang på gang lære at ikke alle venner er å beregne som ekte venner. Derfor er jeg ekstra takknemlig for de vennen som virkelig er det for meg og støtter meg når det trengs. 

 Lånekassen - Trenger dette egentlig en forklaring? Uten lånekassen kunne jeg aldri ha studert det jeg ville og jeg kunne ikke ha startet det voksne liv før jeg var godt opp i 30-årene. Det hadde vært triste greier. Lånekassen gir meg studiepoeng, et sted å bo og mat på bordet. Lånekassen er grunnen til at jeg lever, haha. 

 Dere lesere - Jeg er veldig glad i å blogge, men hadde det ikke vært for dere lesere hadde jeg nok sluttet for lengst. Å få bekreftelse på at det man gjør blir godt tatt imot er utrolig viktig og at dere leser og kommenterer er alt jeg trenger. Så for heller de som ikke liker hva jeg gjør holde seg unna. Så tusen, tusen takk! Dere gjør hverdagen min så mye bedre. 

- Mathilde -

FRA VINTERDEPRESJON TIL EI SOLSTRÅLE

 • 15.05.2018 kl. 23:29

Processed with VSCO with t1 preset

Denne vinteren har vært den lengste jeg noen gang har opplevd og som jeg klagde da det sto på som verst! Jeg følte det eneste innleggene mine inneholdt var min syting over kulden og lengselen etter vår. Jeg skrev også om hvordan jeg opplevde det man ofte kaller vinterdepresjon og hva jeg brukte for å bli kvitt det. Nå er hverdagen en helt annen og jeg kunne ikke vært i bedre humør. Rart hvor stor innflytelse været kan ha på oss. Jeg har aldri lagt noe særlig merke til hvor mye jeg blir påvirket før nå. Den siste tiden har jeg heldigvis bare blitt positivt påvirket. Vanskelig å være i dårlig humør når dagene byr på soling, grilling, parker og venner! 

- Mathilde -

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #6

 • 13.05.2018 kl. 20:25

På tide med et nytt av disse innleggene. Jeg liker å få meg en god latter på egen bekostning og nå deler jeg dette med dere. Jeg sparer alltid på noen blinkskudd til senere bruk og tror det er "bra for helsa" å se tilbake på en gang i blant. Av til lurer jeg nesten meg selv med det glansbildet jeg ofte fremstiller her på bloggen. Bilder som dette bidrar til at jeg senker skuldrene litt og forminske forhåpningene jeg har til meg selv. 

"Ah..."

Tired, much?

"Eww"

Get that top fixed!

- Mathilde -

THE UNICORN BOX - GAVEN TIL DEN SOM HAR ALT

 • 10.04.2018 kl. 16:49

Reklame | GLOSSYBOX

Hvorfor dette innlegget har tatt meg så lang tid å publisere kan en jo lure på. Jeg velger å skylle på eksamen, hehe.

Jeg var så gira da denne boksen endelig lå i postkassen. Jeg hadde fått med meg at glossyboks skulle gi ut en unicorn box og var veldig spent på innholdet. Favoritten må klart være smikekosten med utseende som et enhjørninghorn. Hallo, finnes det noe søtere?! 

Boksen inneholdt også mange andre spennende produkter. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den metalliske lipglossen, kanskje litt vel "out there" for min smak. Men en boks dry shampoo kommer alltid godt med. Boksen i seg selv var i alle fall nydelig. Jeg må virkelig få sagt at glossybox er en perfekt gave til den som har alt. Jeg bare elsker spenningen av å kunne åpne en forundringsboks som denne hver måned. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

UBEHAGELIG LEGEBESØK

 • 22.03.2018 kl. 20:03

Det er bare å slappe av, jeg har ikke tenkt å gå inn i detaljer, men jeg var altså hos legen i dag. Jeg er ikke spesielt glad i legebesøk (sjokk), og er vel egentlig litt redd for ikke å bli tatt på alvor, for å komme uten grunn og bli sett på som en hypokonder. Dessuten er det jo dyrt! Men jeg var altså hos legen i dag, mye fordi Harsha tvang meg...

Jeg har den siste tiden slitt mye med magesmerter. Egentlig er ikke dette noe nytt, men denne gangen føltes litt annerledes, dessuten syntes jeg det var på tide å se om jeg kunne få noe tips. Er det noen måte jeg kan unngå smertene jeg får ved jevne mellomrom? Det ble en del snakking og det var jo ikke noe alvorlig, men blodtrykket ble målt og til slutt fikk jeg beskjed om å ta en blodprøve. Blodprøve, det var jeg ikke forberedt på!

Legebesøket var i seg selv helt greit, men å bli stukket i armene fire ganger fordi blodårene ikke er å finne var ikke akkurat et gledelig øyeblikk. Heldigvis har jeg ikke sprøyteskrekk, men ingen har vel glede av sprøytestikk. Etter tre stikk fikk jeg beskjed om at jeg kanskje måtte komme tilbake en annen dag. En dag med nåler er da absolutt nok! Men etter at to sykesøstre hadde gjort et forsøk ble det fulltreffer på fjerde forsøk. Sist gang dette skjedde var jeg nære ved å besvime, heldigvis ble jeg bare litt svimmel denne gangen. Og selv om dette var noen vonde minutter er nok likevel den største smerten jeg har kjent i dag da Harsha rev plastrene av meg. No mercy, haha!

- Mathilde - 

1 ÅR MED KJÆRESTEN OG SPA

 • 19.03.2018 kl. 15:58

I dag har jeg og samboeren den offisielle 1 års dagen ♥ Dere vet hvordan det er; å finne en spesifik dato for når man ble et par kan være vanskelig. Man har denne lange perioden som kalles "å holde på", men selv synes jeg det er veldig fint å ha en dato man kan feire litt i ny og ne og i dag er virkelig en dag å feire!

Måten vi feirer i dag er ved å kombinere feiring med julegaven jeg fikk av Harsha som var en dag på spa. Han jobber på the well, et spa like utenfor Oslo og dette er første gangen jeg ser hvor han jobber og får prøvd fasilitetene der. Jeg gleder meg! Planen er i alle fall å få meg en deilig nakke- og ryggmassasje og spise på restauranten. Men nå må vi bare løpe. Håper alle får en fin mandag og en fin uke!

- Mathilde -

NOEN SKJEBNESVANGRE DAGER

 • 12.03.2018 kl. 20:41

Det som skjer for tiden er litt nervepirrende, spesielt om man tenker skikkelig etter. Utfallet av disse to ukene kan avgjøre alt for hvordan hverdagen blir seende ut for meg de neste årene. Og selv hvor viktig det er, er det faktisk ikke jeg som sitter med ansvaret her. 

Har jeg klart å bygge opp en spennende innledning nå eller, hehe. Men nå skal dere altså få vite hvorfor. Disse ukene er nemlig av de viktigste for musikere som søker seg til høyere utdanning - altså min samboer, Harsha. Opptaksprøver foregår over hele landet for tiden og konkurransen er stor. Selv synes jo jeg at Harsha er ekstremt talentfull og burde komme inn begge stedene han har søkt, men han er ikke den eneste gode jazzpianisten i landet. 

Så hvorfor har dette så stor innvirking på meg? Jo fordi han har søkt her i Oslo og i Kristiansand. Det vil si at hvordan min bosituasjon blir og hvordan vår forhold blir de neste årene vil avhenge av hvor han kommer inn. Wææ, det er egentlig litt ekkelt! Vi har nå vært samboere dette skoleåret, men vil vi bli nødt til å bite tennene sammen og forsøke å få et langdistanseforhold til å fungere..? Det vil tiden vise. 

- Mathilde -

DETTE GJØR JEG PÅ EN FRIDAG

 • 09.03.2018 kl. 15:25

Som jeg har sagt før liker jeg ikke dager som blir tilbragt foran TV-en. Selv om jeg har fri må jeg gjøre noe og holde meg opptatt. Dette skoleåret har jeg hatt mye fri og for å ikke kjede meg i hjel har jeg noen "go to" - ting jeg vanligvis gjør. Så dette er hva jeg vanligvis bruker fridagene mine på. 

Selvpleie

Som regel når jeg har fri pleier jeg å bruke noe av tiden på litt selvpleie. I dag har jeg krøllet håret og filt føttene silkemyke. Videre på planen tenkte jeg å lakkere neglene ♥

Rydde/vaske

Noen andre enn meg som synes det er litt deprimerende hvor fort det blir rotete? Jeg som ikke liker å ha det rotete rundt meg pleier derfor alltid å bruke noe av fridagene på vasking og rydding. I dag har jeg tatt oppvasken, vasket klær og ryddet. Videre har jeg tenkt å støvsuge så får vi se hva mer jeg rekker/orker. 

Lage noe godt

For å holde motet oppe til all ryddingen må man nesten ordne seg noe god mat. I dag laget jeg meg tortillapizza til lunsj også har jeg bakt brød! Ofte pleier jeg å lage ostesmørbrød (ah, det er bare alt for godt) eller smoothie. 

Studier

Noe av fridagene går jo så klart til studier. Mange av fridagene er jo egentlig studiedager, så noe må jeg da gjøre, hehe. I dag har jeg tenkt å finne frem litt inspirasjon på pinterest og lese meg opp på regler.

Håndarbeid

For tiden er det helst symaskinen jeg drar frem på fridagene. Ellers har jeg kanskje noe strikking eller hekling på gang. Jeg driver med noen prosjekter nå som jeg gleder meg til å vise dere. 

Legge planer med venner

Jeg er ikke noe god på å være mye alene og da jeg innså at jeg kom til å være alene hele dagen måtte jeg bare ordne opp i saken. Jeg inviterte derfor ei venninne over og sammen skal vi lage middag og kose oss ♥

 

♥ Hva bruker du dine fridager på?

- Mathilde -

DETTE KAN HJELPE PÅ VINTERDEPRESJONEN

 • 31.01.2018 kl. 13:27

Hva er egentlig vinterdepresjon, og eksisterer det i det hele tatt? Det er ikke lenge siden jeg selv fikk opp øynene for dette, men om jeg tror på det eller ikke er jeg ikke helt sikker på. 

Symptomene kan være blant annet energimangel, større søvnbehov, nedstemthet og sosial tilbaketrekning. Dette er noe jeg selv har kjent veldig på i det siste. Har jeg ikke på vekkerklokke kan jeg sove i 12 timer i strekk, noe som er veldig ulikt meg. I helgene har jeg alltid pleid å våkne rundt 9-10 og vært helt opplagt, mens nå føler jeg meg slapp uansett hvor mye søvn jeg får. Men det værste må uansett være humøret. Jeg har flere ganger tatt til tårene uten å ane hvorfor, andre ganger føler jeg meg bare helt tom. 

For å være ærlig har det vært lettende å vite at vinterdepresjon kan være årsaken til alt dette, fordi da vil det snart gå over. Dette er altså grunnen til at jeg lengter noe ekstremt etter vår. 

I følge NHI finnes det flere måter å forebygge på og det viktigste er lys, lys, lys! Jeg skulle så gjerne tatt meg en tur til syden og lagt skylla på humøret, men så enkelt er det dessverre ikke... Jeg har snakket litt med mamma om dette og hun ga meg derfor noe til jul som kanskje kunne hjelpe; en lysterapilampe. Den siste uken har jeg tilbrakt alt fra 30 min til 2 timer forran denne lampen. Nå er bare spørsmålet; virker den?

Helt ærlig vet jeg ikke hva jeg skal tro. Eksisterer vinterdepresjon? Virker lampen? Det er for tidlig for meg å svare... Jeg har tenkt litt på dette en stund og kanskje er det bare placebo. I tilfelle vil lampen fungere om jeg bare tror den vil det. Så da er det bare å sette i gang da, Mathilde - Believe

- Mathilde - 

JEG ER ALT FOR RASTLØS

 • 07.01.2018 kl. 16:44

Søndagen ruller og går her hjemme. Etter kvelden vi hadde i går var det deilig å ikke ha noe på agendaen i dag, jeg var vel i seng rundt 05:00. Sånn går det når bursdagsfesten man er invitert til er 1 1/2 time unna... Blir nesten som nyttårsaften om igjen, haha. 

Vel, planen var å tilbringe store deler av dagen på sofaen og lade opp til uka, men det fikk jeg bare ikke til. Jeg er altså alt for rastløs! Etter en stund bare måtte jeg finne på noe å gjøre. Jeg skrudde på litt stemningsmusikk og har nå vandret huset rundt og fikset på småting. Harsha kommer snart hjem fra jobb, så tinden er inne for å lage vegetarburgerne jeg har vært så spent på. Og etter middag tenkte jeg å se om jeg klarer å lure han med ut på en liten tur. 

Jeg trodde kanskje jeg skulle klare å slappe helt av i dag, men der er bare ikke meg. Spesielt når jeg er alene hjemme blir jeg utrolig rastløs. Noe må skje og hvis det ikke gjør det må jeg bare finne på noe selv, haha. 

♥ Håper alle har en super søndag, rolig eller hektisk!

- Mathilde - 

MINE JULEFAVORITTER

 • 21.12.2017 kl. 13:25

Julaften nærmer seg med stormskritt og derfor tenkte jeg å fortelle dere hva mine julefavoritter er. En av de bloggene jeg liker best er krist.in, ja den må dere virkelig sjekke ut! Spørsmålene i dette innlegget er fra hennes blogg. 

Pepperkaker eller kakemenn?
Her må jeg nok gå for pepperkaker. Noen få kakemenn er godt, men pepperkaker kan jeg spise haugevis av, hehe. 

Sjokolade- eller pakkekalender?
Pakkekalender er min store favoritt. Jeg elsker overraskelser og en liten overraskelse hver dag i 24 dager - blir ikke stort bedre enn det. 

Marsipan eller Sjokolade?
Jeg er veldig glad i marsipan, men ikke like glad som jeg er i sjokolade ♥

Pinnekjøtt eller Ribbe?
Ribbe så klart!

Gløgg eller kakao?
En god kakao slår gløgg lett. 

Hjemme eller borte?
Jeg har hatt jul i utlandet før, og det har vært fint, men hjemme hos familien er det beste. 

Julesokk på julaften eller 1. juledag?
Julaften! Har folk julesokk på 1. juledag..?

Plasttre eller ekte tre?
Ingen jul uten ekte juletre ♥

Gull- eller sølvpynt?
Spørs litt på resten av interiøret, men som oftest liker jeg sølv best.

Myke eller harde pakker?
Hm, den er vanskelig. Synes egentlig det er mest spennende å pakke opp myke. 

Hvilken julefilm? Elf eller Alene hjemme?
Har ikke sett Elf, så da må det jo bli alene hjemme, hehe. 

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no