hits

ÅRETS JULEGAVER

 • 31.12.2017 kl. 17:58

Herlighet så mye fint jeg fikk i år! Jeg fikk mye fra ønskelisten + litt til. Gavene bare fortsatte å strømme på og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått! Alt fra kjøkkenutstyr til godis og klær. 

Det jeg ønsket meg aller mest i år, og som jeg ble superglad for at lå under treet, var en diva ring, altså en lysring jeg kan bruke til å ta lyse bilder selv når dagslyset ikke lenger lyser opp rommet. Jeg gleder meg også masse til å ta i bruk stavmikseren. Bare tenk så mye godt jeg kan lage med den. 

Og fra kjæresten fikk jeg en hel dag med spa! Både massasje og middag er inkludert, åh det skal bli så bra! Som dere ser tapet han en lapp i bunden av en stor boks fylt med oppklippet papp. Da jeg skulle åpne gaven holdt jeg på å gi opp, jeg trodde han bare tullet med meg, haha.  

♥ Fikk du mye fint i år?

- Mathilde - 

STAVANGER, TAKK FOR NÅ

 • 30.12.2017 kl. 16:14

Nå er det bare få minutter til jeg setter meg i bilen med snuten mot flyplassen. Alt jeg kom med er pakket ned igjen, og en hel del ekstra både julegaver og småting jeg fant her hjemme. Jeg visste jeg ikke kom til å klare å reise tilbake med like lite, men nå tror jeg bagasjevekten viser nesten det dobbelte...

For å utnytte den siste dagen sto jeg og mamma tidlig opp og bakte både litt flere julekaker (for jula er jo ikke over enda) og lagde oss litt humus. Jeg har også endelig fått tatt bilder av alt jeg fikk til jul som kommer i et innlegg enten i kveld eller i morgen. 

Bildene i innlegget er fra dagens utvidete lunsj. Bestemor ville gjerne be oss med ut på middag, men dagene gikk og plutselig var det ikke tid igjen til noe annet enn lunsj. Det vil si, det er nok middag for i dag. Det ble en hel pizza på meg og de andre fikk også noe som så ut til å være veldig god mat. Så dette stedet, matmagasinet, kan jeg virkelig anbefale for Stavangers beboere. 

- Mathilde - 

FRI FRA ALT

 • 28.12.2017 kl. 19:17

Som dere ser har vi en favorittstol på hytta. Åh, dere aner bare ikke. Jeg har faktisk prestert å sovne i denne stolen og sovet i flere timer, og jeg sovner så og si aldri sittende... Men over til det jeg skulle blogge om, nemlig all fritiden. 

Dere kan tro det har vært deilig å komme hjem og ta fri fra alt! De siste dagene har vært så rolige og det har virkelig vært godt å legge alt stress på hylla for en liten stund. Jeg reiser tilbake til Oslo om to dager og frem til da skal jeg nyte denne stillheten sammen med familien. 

I disse juletider har jeg også satt bloggen litt i andre rekke. Greit å rett og slett ta litt fri fra absolutt alt. Men når nyåret kommer er jeg igjen klar og jeg har mange blogginnlegg klare. Håper alle får en fortsatt fin romjul ♥

- Mathilde - 

EN NY HOBBY?

 • 27.12.2017 kl. 17:18

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen på hytta og lurer på hva jeg skal bedrive resten av dagen med. Etter julaften er stort sett resten av juleferien ganske rolig hos oss. Vi har ikke annen familie i Stavanger enn oss fire, så store familieselskaper blir det ikke. Men bestemor har kommet en tur på besøk og sammen har vi noen late dager her på hytta. 

Skal jeg ramse opp de siste dagene har de stort sett bestått av to ting: spise masse god mat og pusle puslespill, hehe. Jeg har aldri før lagt så mye puslespill som jeg har gjort de siste dagene. Men det har vært veldig koselig å samles rundt puslespillet. Undervurderte greier altså! Jeg vet ikke om det blir riktig å kalle det en ny hobby, men gøy har det i alle fall vært. Greit å få trimmet hjernen litt i en ellers rolig tid. 

- Mathilde -

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

VIKTIGHETEN AV TRADISJONER

 • 25.12.2017 kl. 20:06

I går spurte broren min meg hvorfor tradisjoner er så viktig for meg, og det kunne jeg helt ærlig ikke svare på. Det er bare viktig for at jul skal bli jul. Jeg ser hva folk mener når de sier at det er vanskelig å skille en julefeiring fra en annen fordi de er så like, men det er da også litt av sjarmen. Jeg blir i alle fall veldig skuffet om en tradisjon blir bortglemt. 

Det aller fineste med tradisjoner er at de er forskjellige fra familie til familie og man kan alltids lage nye! Tradisjonene er den delen av jula som gjør en hver families julefeiring spesiell for akkurat dem. Bare tenk så morsomt det hadde vært å være flue på veggen i en helt fremmed families julefeiring! 

I går hadde vi en "vanlig" jul her hjemme med tradisjonene vel bevart. Det er litt deilig når jeg har vært så lenge hjemmefra å komme hjem og se at i alle fall julen er som før.

♥ Er tradisjoner viktig for deg?

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

GOD JUL!

 • 24.12.2017 kl. 15:07

Jeg vil få starte innlegget ved å takke alle dere som tar dere tid til å klikke dere inn på bloggen min og lese. Det betyr utrolig mye og jeg setter veldig stor pris på all den gode tilbakemeldingen dere gir meg ♥ 

Her i heimen er julen godt i gang. Juletreet fikk vi pyntet i går kveld og det står nå og pryder stuen. Vi har hatt en fin julefrokost, TV-en står på med all slags julefilmer og snart er det tid for neste steg i dagen. Det fine med å bare være oss fire hjemme er at selve julaften er en rolig dag med små avbrekk for deilig julemat. Vi ender alltid opp med å pakke opp gaver til sent på natt, og det ser ut til at dette blir tilfelle i år også. 

Og nå som denne julaften fortsetter her hos oss vil jeg gjerne få ønske dere alle en riktig god jul! 

- Mathilde - 

SISTE INNSPURT

 • 23.12.2017 kl. 20:58

Nå sitter jeg med kvelden før kvelden i bakgrunnen og venter på at hovmesteren og grevinnen skal komme på skjermen. Det er vel det eneste som må gjøres på lille julaften bortsett fra å gjøre alt i stand. Og i stand har vi gjort og det fortsetter. Mye av dagen har også gått med til å pakke inn gaver. Her hjemme har vi mye både papir og bånd å velge imellom og jeg har derfor ventet med å pakke inn gavene til jeg kom hit. Som sagt tidligere synes jeg innpakkingen er minst like gøy som å kjøpe gavene i utgangspunktet og har derfor storkost meg i dag.

Tradisjonen tro pynter vi ikke juletreet før sent lille julaften så snart er tiden inne. Kjenner det er på tide å få julen i hus nå ja. Litt mer julepynt må vi også få frem, så det blir vel en sen kveld i år og som det ofte blir, men det hører til. 

♥ Er du klar til morgendagen?

- Mathilde - 

SIGHTSEEING IN STAVANGER

 • 23.12.2017 kl. 11:15

Meldt om ekstremvær i Rogaland... Som vanlig er det ikke snø her i jula, men det vi kan tilby er regn og vind. I går hadde jeg en liten tur i byen med kafébesøk på en koselig kafé som ligger i gamle Stavanger. Veldig gode kaker og hyggelig selskap, men da vi kom ut var regnet startet og resten av byturen ble dermed rimelig kort. Og jeg som hadde planer om å ta masse fine bilder.... Ikke så gøy i regnvær.

Da jeg først kom meg inn i går fristet det ikke å gå ut igjen, og det spørs om det ikke blir en hjemmedag i dag. Egentlig er det like greit, for jeg har fortsatt en del å ordne av gaveinnpakking og vasking. Jaja, Stavanger er og blir Stavanger, hehe.  

- Mathilde -

MINE JULEFAVORITTER

 • 21.12.2017 kl. 13:25

Julaften nærmer seg med stormskritt og derfor tenkte jeg å fortelle dere hva mine julefavoritter er. En av de bloggene jeg liker best er krist.in, ja den må dere virkelig sjekke ut! Spørsmålene i dette innlegget er fra hennes blogg. 

Pepperkaker eller kakemenn?
Her må jeg nok gå for pepperkaker. Noen få kakemenn er godt, men pepperkaker kan jeg spise haugevis av, hehe. 

Sjokolade- eller pakkekalender?
Pakkekalender er min store favoritt. Jeg elsker overraskelser og en liten overraskelse hver dag i 24 dager - blir ikke stort bedre enn det. 

Marsipan eller Sjokolade?
Jeg er veldig glad i marsipan, men ikke like glad som jeg er i sjokolade ♥

Pinnekjøtt eller Ribbe?
Ribbe så klart!

Gløgg eller kakao?
En god kakao slår gløgg lett. 

Hjemme eller borte?
Jeg har hatt jul i utlandet før, og det har vært fint, men hjemme hos familien er det beste. 

Julesokk på julaften eller 1. juledag?
Julaften! Har folk julesokk på 1. juledag..?

Plasttre eller ekte tre?
Ingen jul uten ekte juletre ♥

Gull- eller sølvpynt?
Spørs litt på resten av interiøret, men som oftest liker jeg sølv best.

Myke eller harde pakker?
Hm, den er vanskelig. Synes egentlig det er mest spennende å pakke opp myke. 

Hvilken julefilm? Elf eller Alene hjemme?
Har ikke sett Elf, så da må det jo bli alene hjemme, hehe. 

- Mathilde - 

HJEM TIL JUL

 • 20.12.2017 kl. 21:49

Nei, nå var det virkelig på tide å komme seg hjem til jul! De aller fleste vennene mine har allerede vært hjemme en god stund, men jeg turte ikke dra før eksamen var levert. Det er jo faktisk helt utrolig at jeg ikke har vært hjemme siden påsken!! Herlighet, når jeg faktisk tenker over det blir jeg nesten litt paff. 

Men nå er jeg altså kommet hjem til hus og familie og god mat som jeg slepper å lage selv, hehe. Tenk at julaften bare er få dager unna, fy så fort som desember har gått i år! Og jeg er så klart så spent som et lite barn til den store dagen, ja spesielt til maten. Huff jeg høres jo ut som det matvraket. Men det er altså sant. Maten er, ved siden av tradisjonene, det beste med julen etter min mening. 

Nå, etter en lang dag med juleforberedelser, pakking og reising tenkte jeg å runde av dagen med litt TV-kos sammen med mamma, og da blir det jo så klart krim. 

- Mathilde - 

THE ELEGANCE BOX

 • 19.12.2017 kl. 12:52

//Sponset

Her om dagen lå en tidlig julegave i postkassen, en gave fra glossybox. Jeg ble overrasket da jeg så den ligge der, men så klart veldig positivt overrasket. Månedens eske inneholdt mange godbiter og jeg må si at denne esken toppet alle tidligere esker for min del. Helhetlig sett passet produktene meg veldig godt. Både en Eyeshadow Palette med nydelige farger, en Eyeliner og en Sheet Mask som jeg gleder meg til å bruke en dag jeg føler for litt hjemmespa. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

SLIK PAKKER JEG INN GAVENE I ÅR

 • 17.12.2017 kl. 14:09

Jeg har alltid synes at innpakkingen av gavene er minst like viktig som innholdet. På en måte er det gavens førsteinntrykk. Da jeg var liten var de mest spennende gavene de største og de som var pent pakket inn. Nå er ikke størrelsen det viktige lenger, men jeg kan ikke legge skjul på at de pene pakkene fortsatt har overtaket på meg. Derfor la jeg vekt på å finne et fint gavepapir, fine til/fra-lapper og fint gavebånd i år. 

Dagen i dag har rett og slett gått med til pakking av gaver og julefilm i bakgrunnen. Ikke annet, hehe. Kan ikke tro at jeg har brukt flere timer på dette, men det er jo så gøy! I år har jeg også gjort det litt lettvint for meg selv. Jeg er glad i å kombinere mange små gaver til en stor, men det er ofte litt vanskelig å pakke inn. Derfor har jeg tatt i bruk de mange glossybox-eskene jeg har liggende. Eskene i seg selv er veldig praktiske, og jeg har hatt mye glede av dem, så nå håper jeg noen av mine venner også vil ha det. 

♥ Legger du vekt på gaveinnpakkingen?

- Mathilde - 

JUL I VINTERLAND

 • 16.12.2017 kl. 11:45

Endelig kom vi oss til jul i vinterland! Jeg er utrolig glad i alt som kan knyttes opp mot julestemning og har lengtet etter å ta turen ned. Nå er det ikke mange dagene igjen før jeg reiser hjem til Stavanger og tiden begynte å renne ut. Det var utrolig koselig å vandre gatelangs under alle julelysene og handle julegaver med Harsha og til slutt ende opp på julemarkedet. Det skal godt gjøres å ikke få julestemning av det stedet i alle fall! Vi er så opptatt med eksamen og jobb for tiden at dette var gull verdt. Håper vi klarer å gjøre dette til en juletradisjon i årene fremover. 

♥ Har du vært på julemarked i år?

- Mathilde - 

DETTE FORTJENER FEIRING!

 • 15.12.2017 kl. 19:54

Jeg var tidlig oppe i dag og siden har det gått i ett. Jeg møtte Asta og Ella på skolen for å gjøre den siste finishen på eksamen. Vi har jobbet sammen og hjulpet hverandre og rundt 12:30 var vi ferdige og alle besvarelser var innlevert. En klapp på skuldra til oss som ble ferdige med oppgaven 4 dager før tiden! Hvis ikke dette og fullført semester ikke fortjener feiring, ja da vet ikke jeg.

Så feiring ble det. Ettersom skolen ligger midt i sentrum ble det shopping av de siste julegavene før vi satte oss ned for lunsj på los tacos. Feiringa fortsatte vi på Torggata Botaniske hvor det ble drinker på en hver. Aldri for tidlig å ta seg en drink, eller? Og som om dagen ikke kunne tatt en mer spontan vending endte vi opp på IKEA. Og jeg som trodde dette kom til å bli en kjedelig dag, hehe. Innkjøpene jeg gjorde i går og i dag kommer på bloggen senere. Nå ønsker jeg dere alle en god helg♥

- Mathilde - 

JULEGAVETIPS TIL DEN SOM HAR ALT

 • 14.12.2017 kl. 13:55

//Innlegget inneholder affiliateslenker

Noen andre enn meg som synes enkelte mennesker er veldig vanskelig å kjøpe gave til? Enten har de alt, eller de prøver å fortelle deg at de ikke ønsker seg noe. Mitt beste tips til slike personer er å lage noe selv. Jeg har tidligere strikket tøfler, heklet grytekluter og sydd putetrekk, men det er ikke alltid man har tid til slikt. Av og til føles det som man ikke en gang har tid til å ta handleturen i byen en gang, og da er det god at vi har andre muligheter som å shoppe på nett. 

Og dere, det er enda ikke for sent. De aller fleste nettsteder vil fortsatt kunne levere før julaften, men tiden renner ut... Jeg har selv sett på hva coolstuff har å tilby denne julen og i går kjøpte jeg også en av gavene dere kan se under til en person som betyr mye for meg, men som kanskje er den vanskeligste å kjøpe gave til, haha. Så hvis du skulle ha det samme problemet som meg - her er noen tips: 

Digitalt polaroidkamera HER // Instant fotoskriver HER // Polaroidkamera HER

Følelsesskåler HER // Scratch map HER

3D pepperkakeformer HER// Pledd med ermer HER// Retro bokstavtavle HER

- Mathilde - 

EN DAG I VINTERLAND

 • 13.12.2017 kl. 22:02

Blir ikke mye tid til blogging når semesterets siste eksamen står for tur. Både i går og i dag har det vært fult kjør, men det har gitt resultater. Jeg er så og si ferdig med oppgaven og har 5 dager igjen til innlevering. Ikke likt meg, men må si det skal bli veldig deilig å ta seg en fridag i morgen ♥

Ellers har dagen gått med til å innvie den nye TV-en vi fikk i hus klokken 11 i går kveld. Planen var å kjøpe TV på finn, ta den på trikken og bære den hjem. Galskap spør du meg og det hadde nok heller aldri gått, for helrighet så tung den var! Heldigvis for oss var han vi kjøpte av en hyggelig trønder som kjørte oss helt hjem. Så takk for det! En hyggelig tur var det også. Og selv om det nok kommer til å ta litt tid å vende seg til den store skjermen er jeg så langt veldig fornøyd. Og det var ikke noe tvil om at Harsha var fornøyd. Dere skulle sett smilet hans i går da TV-en var kommet på sin rette plass. 

Og med tanke på bildene er altså snøen kommet tilbake. Den kommer og går, men da jeg kom hjem i dag hadde den virkelig lagt seg. Winter wonderland♥

- Mathilde -

LIKE FØR DET BRAKER LØS

 • 11.12.2017 kl. 12:59

Eksamenstida kan være noe herk. Heldigvis er jeg allerede ferdig med tre av fire fordi mitt studie har eksamen etter hvert emne. I morgen får jeg siste eksamen utlevert og står foran en uke med hardt arbeid. Det vil si jeg vet ikke hvor vanskelig eksamen blir og hvor mye tid som må settes av. Men nå, før jeg får oppgaven, har jeg ingen anelse og er ganske spent. 

Men siden eksamen begynner i morgen har jeg fri i dag, og det skal nytes! Harsha har også  fri for første gang på lenge og vi har derfor satt av hele dagen. Hva vi skal gjøre får tiden vise, men vi har snakket om å pynte litt til jul her hjemme og kino har vært nevnt. Dagen begynte rolig med te i min herlige julekopp og nå er frokost/lunsj klar. God mandag til dere alle ♥

- Mathilde -

EN SØNDAG SLIK SØNDAGER SKAL VÆRE

 • 10.12.2017 kl. 14:24

En søndag for meg er rolig, pleiende og tilbringes helst med familie. Etter at jeg flyttet hjemmefra har aldri søndagene blitt det samme. Jeg likte å komme slentrende ned trappen, etter en god natts søvn, og inn i stua hvor mamma satt med strikketøyet i fanget. Jeg likte å spise felles frokost, som ofte ble til lunsj, med hele familien samlet. Og jeg likte å tilbringe dagen i slakke klær og kunne glemme alt av skole og stress. 

I dag blir søndagen slik søndager skal være. Jeg var ute med noen venner i går og begynte dermed dagen sent i dag. I skrivende stund sitter jeg fortsatt i pysjen. Jeg har laget meg en god kopp te og unnet meg selv en ansiktsmaske. Om ikke lenge må jeg si farvel til denne slappe stilen og gjøre meg i stand til å ta imot besøk. Søskenbarnet mitt kommer og senere i dag kommer også pappa innom. Vi har planlagt å ta oss en tur inn til byen for å spise på restaurant. Ah, søndager ♥

- Mathilde -

NEW INN: SMINKE

 • 08.12.2017 kl. 14:48

//Innlegget inneholder affiliateslenker

Skal vi se, når var sist jeg kjøpte sminke? Hm, må være veldig lenge siden for det husker jeg faktisk ikke... Men nå har jeg rett og slett fornyet innholdet i sminkepungen en smule med tre nye produkter. Jeg bruker ikke sminke ofte og trenger derfor sjeldent å kjøpe nytt. (Med andre ord følger jeg ikke datostemplingen, hehe.) Men etter en stund går jeg likevel tom og etter å ha tenkt meg om og sett på forskjellige produkter i lang tid endte jeg opp med disse tre. Alt fra blivakker.no, og de er fortsatt på salg!

Eyeliner HER// Concealer HER// Pudder HER

Jeg har ikke brukt de mer en et par ganger, og jeg trenger nok litt mer tilvendingstid. Men jeg har da gjort meg opp noen meninger allerede. Eyelineren jeg har hatt tidligere synes jeg er litt enklere å bruke, men jeg ble positivt overrasket og resultatet ble veldig jevnt. Den grønne concealer-en var noe nytt for meg som jeg syntes fungerte veldig bra. Jeg må nok prøve meg litt frem for å finne den riktige mengden og finne ut hvor mye jeg bør blende for å få det beste resultatet, men det lover godt. Og til slutt, pudderet fra bareMinerals. Jeg har hørt mye bra om det, og liker hvordan det dekker uten å bli for fremtredende. Perfekt for meg som liker naturlig sminke. Så får jeg heller bruke noe av det andre jeg har hvis jeg vil ha mer dekke. 

- Mathilde - 

STORE INTERIØRPLANER

 • 07.12.2017 kl. 19:10

I dag fikk jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på lenge, og jeg er så spent på hvordan det blir. Etter skoletid satt jeg igjen en stund og fant frem bilder som kan få pryde de alt for bare veggene her hjemme. Jeg synes leiligheten er blitt veldig koselig og fin, men de kritthvite veggene må vi nesten bare få gjort noe med nå før jeg blir sprø!

Jeg føler det er et stort steg å ta når man borer hull i veggen for å få hengt opp bilder og har derfor unngått det. Men etter inspirasjon fra ei venninne kom jeg på en lur idé. Derfor tok jeg turen innom desenio.se  hvor jeg fant flere herligheter. Disse printet jeg ut og skal nå klistre opp på veggen. Jeg tenker at når jeg får sett hvordan det ser ut i rommet blir det lettere å bestemme seg og jeg vil da ta avgjørelsen om hvilke jeg skal bestille. 

En super plan etter min mening, men bare ett problem... Jeg bor jo ikke alene og kan dermed heller ikke ta avgjørelsen alene. Derfor skal jeg nå skynde meg å få hengt alt opp til Harsha kommer hjem også får vi se hvor god idé han synes det er. Så få vi sammen bli enige om hva eventuelt bestiller. Nå krysser jeg bare fingrene for at vi kan komme frem til et fint resultat. 

♥ Hva synes du om ideen og bildene?

- Mathilde -

NYDELIG VINTERNATUR

 • 05.12.2017 kl. 15:49

På vei hjem fra forelesning i dag kom jeg over en god del fine vintermotiver og selv om jeg ikke hadde kamera for hånden kunne jeg ikke la muligheten gå fra meg. Heldigvis er mobilkamera blitt så bra nå at bilder ble det. Det er så lett å gå rett forbi slike fine motiver om man ikke er nok oppmerksom. Jeg kan vedde på at jeg de siste dagene har strenet forbi en hel del selv. Hvis du liker å ta bilder - ikke la muligheten gå fra deg. Naturen er så fin nå!

@

♥ Hva synes du om bildene?

- Mathilde -

10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

 • 04.12.2017 kl. 20:54

Desember er allerede godt i gang, men det er da ikke for sent til å lage en liten liste over det jeg vil gjøre denne måneden. 

 1. Strikke og hekle gaver. Jeg har allerede begynt og gleder meg til å gi hjemmelagde julegaver i år som mange år tidligere. 
 2. Gå kveldstur med Harsha. 
 3. Lage og pynte enda flere pepperkaker.
 4. Se alt av jul i svingen. Ja, jeg er fortsatt et barn...
 5. Dra til jul i vinterland. Jeg har enda ikke vært der, og det er jo en skam. Har hørt det skal være så koselig!
 6. Kose meg med haugevis av julefilmer. 
 7. Gjøre ferdig julespillelisten fra i fjor. Den forrige var så utdatert at det gjorde vondt!
 8. Stappe i meg alt av julemat og julegodt uten dårlig samvittighet. 
 9. Finne fornuftige gaver til slekt og venner. 
 10. Bestå den siste eksamenen dette semesteret. 

- Mathilde - 

NYTT TIL FOTOSAMLINGEN

 • 03.12.2017 kl. 17:16

Denne vidvinkellinsa har kommet godt med til samlingen siden jeg fikk den til bursdagen. Jeg innså at jeg aldri skrev et innlegg om den som planlagt. Siden jeg fikk 50mm-eren har jeg stort sett brukt denne, men det er mye den ikke passer så godt til, spesielt siden man ikke kan zoome med den. Spesielt når jeg har skullet ta bilder av flere er det veldig irriterende å måtte stå 10 meter fra dem for å få alle med på bildet - "bare smil dere så skal jeg løpe tvers over rommet". Tro meg jeg elsker 50mm objektivet, men nå som jeg har et objektiv på hver side av skalaen skal det nok bli lettere. Også kan man få så stilige bilder med vidvinkel! 

Nå har jeg altså tre objektiver, en vidvinkel som passer fint til interiørbilder og landskapsbilder, en 50 mm som er perfekt til portrett og bilder i mørke omgivelser og objektivet som fulgte med kamera som fungerer bra som "all purpose" objektiv. Nå er det eneste jeg mangler til fotosamlingen lys. Å skulle ta bilder innendørs nå som vinteren og mørket er her er nesten helt umulig. Jeg er ganske kresen på bildene mine og vil gjerne ha lyse klare bilder, og det gule innendørslyset hjelper ikke her. Snart må jeg nok bite i det sure eple og bruke pengene mine her. Jeg tror i alle fall jeg har de objektivene jeg trenger nå ♥

- Mathilde -

KUNNE IKKE FÅTT EN BEDRE START PÅ DESEMBER!

 • 02.12.2017 kl. 15:31

Endelig er desember her! Bortsett fra kulde og eksamen har denne måneden bare positivt med seg og jeg kunne ikke fått en bedre start enn det jeg fikk. Jeg mener: kalendergave, julemusikk, julebrus, venner, pepperkakebaking og jul i svingen... Trenger en noe mer da? 

Etter forelesning fikk meg med meg to av venninne mine hjem. Sammen lagde vi god middag, og ingen 1. desember uten julebrus! Etter en stund satte vi i gang med pepperkekebakingen og leiligheten ble straks fylt av den deiligste duft. Det ble baking, smaking, steking og pynting. Alt mens julesanger suste i bakgrunnen. Og nå har jeg pepperkaker nok til påske! 

Det er alt for sjeldent vi tar oss tid til ting som dette i en travel hverdag, men vi var alle enige i at en hyggelig kveld sammen skal vi klare å gjenta. Planen var egentlig å se jul i svingen sammen, men tiden fløy og til slutt var det bare meg igjen. Men jul i svingen ble det likevel. Ah, barndomsminner!

♥ Har du begynt med julebaksten enda?

- Mathilde -

KJÆRESTEKALENDER

 • 01.12.2017 kl. 21:38

I år er jeg så heldig å ikke bare ha en kalender, men to! Mamma har ordnet kalender til meg i år som i alle år. Utrolig koselig, spesielt nå som jeg ikke bor hjemme lenger. Men i år har jeg også en "kjærestekalender" sammen med Harsha. Vi reiser begge hjem til jul den 20.desember og frem til da har vi laget kalender til hverandre♥ 

Vi synes begge det ble litt for mye med 20 gaver til hver og har derfor 10 gaver istedenfor, altså annenhver dag. Harsha fikk første gave, så nå er jeg spent på hva han har funnet på til meg i morgen. Ah, jeg kommer aldri til å bli for gammel for dette, haha. Nå har jeg bakt pepperkaker med noen venninner og skal snart sette meg ned for å se jul i svingen - jula er i gang! 

♥ Blir det noe adventskalender på deg i år?

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no