hits

DIY - DEKORATIV MIDDAGSPLANLEGGER

 • 29.11.2017 kl. 17:38

Spesielt vi studenter er glad i å spare penger, Im I right? Her hjemme har vi funnet ut at vi sparer en helt del ved å møte en ny uke forberedt. De ukene vi er flinke og på forhånd lager i stand en middagsliste blir ikke bare innkjøpsprosessen enklere, men vi sparer også penger ved ikke å kjøpe masse unødvendig. Derfor satte jeg i stand et prosjekt hvor middagsplanleggingen ikke bare ender opp på et ark som forsvinner (ja, dere vet hvordan det er), men hvor det praktiske også blir dekorativt. Og alt jeg trengte fant jeg billig på søstrene grene og TGR. 

 1. Start med å skrive ukedager på klesklypene med tusj. Store eller små klyper fungerer like fint. 
 2. Lag deg et mønster du vil følge. Varier i størrelser på trekulene og fargene. Her kan det være lurt å ta notater slik at det ikke blir rot. 
 3. Når du har bestemt deg for rekkefølge starter malingen. Jeg brukte noen fargede kuler og malte resten i hvitt eller grått. Det kan være lurt å male to strøk. ​
 4. Etter at alt har tørket er det bare å tre kulene på snoren og feste klypene og tada! 

I klypene fester du lapper hvor middagsforslaget står, og du kan lett bytte om på rekkefølgen om det skulle være nødvendig. Denne snoren kan også brukes til helt andre ting, huskelister, bilder, tegninger osv. Enkel å lage, men samtidig veldig praktisk og estetisk fin. 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

CHRISTMAS DELIGHT

 • 28.11.2017 kl. 16:16

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox og inneholder sponsede produkter

For en herlig overraskelse å finne en glossybox liggende å vente. Det er like spennende hver gang å finne ut hvilke herligheter den inneholder og månedens eske må jeg si virkelig imponerte. Ikke nok med at esken var nydelig, men produktene falt også virkelig i smak.

Jeg gleder meg spesielt til å prøve denne "nail lacquer remover pen" fra NCLA. Jeg er nemlig veldig dårlig til å legge neglelakk. Uansett hvor forsiktig jeg er ser jeg alltid ut til å klare å bomme. Derfor passer dette perfekt for meg, hehe. Ellers er jeg veldig spent på mudmask-en som skal brukes om natten. Det har jeg aldri før hørt om og gleder meg til å prøve. Sikkert allerede i natt! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Det er også en super julegave! Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

 

INTERIØRTIPS FOR SMÅ LEILIGHETER

 • 27.11.2017 kl. 17:42

Jeg er oppvokst i et nokså stort hus selv, men små leiligheter kan være vel så bra om man bare innreder dem rett. Jeg bor nå i en leilighet på 55m2 og synes egentlig det er stort til å være min første leilighet. Likevel kan jeg ikke se å få plass til alt. Først av alt eier jeg alt for mye (obviously), men jeg har alt for vanskelig for å kvitte meg med ting. Derfor tenkte jeg med meg selv at den beste løsningen må være å finne måter å utnytte plassen best mulig samtidig som den gode interiørfølelsen består. Jeg har derfor samlet noen bilder fra pintrest med tips. Mye av dette er også veldig enkelt å lage selv. Er det ikke fantastisk?!

¨

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

NEDTELLINGEN STARTER

 • 24.11.2017 kl. 20:38

Når Harsha får kontroll over kamera (alle bildene er tatt på under ett minutt).

Halvveis inn i dagen innså jeg at det i dag er en måned igjen til julaften. Tenk det da dere, tiden går så fort! I dag begynte jeg på julegaveinnhanlingen. Veldig stolt over meg selv ettersom jeg vanligvis er ute i siste liten. Jeg har fortsatt en del igjen, men der er deilig å vite at jeg er i gang. 

Her hjemme har vi hatt en skikkelig fredagskveld med pizza og film. Eller kveld og kveld. Jeg har på følelsen at klokken er rundt 10-11 av en eller annen grunn og holdt på å sovne på sofaen før klokka slo 6. Det gjør noe med meg å bare ha skole til 11. Jeg får på følelsen at hele dagen forskyves. 

Men tilbake til juleprat. Jeg har nå startet nedtelling på mobilen. Jeg kan nesten ikke vente til desember kommer og alt som følger med. Jul er høytiden over alle høytider, er dere ikke enig?!

- Mathilde -

TID FOR BLACK WEEK

 • 23.11.2017 kl. 21:02

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble og inneholder affiliateslenker

Jeg skal innrømme at jeg ikke ar noen storhandler, men nå som jeg er student blir jeg nesten nødt til å benytte meg av en hvert godt tilbud, eller det er i alle fall det jeg prøver å fortelle meg selv... Det er nemlig ikke det at jeg ikke liker shopping, det er heller det at jeg er så gnien, eller sparsom som jeg liker å kalle det. Men nå er butikkene fulle av gode tilbud og jeg klør etter å kunne fylle handlekurven med alt mulig nyttig og unyttig. 

Da jeg satte meg ned for å skrive dette innlegget, og tok turen innom rabble.no for å se hvilke gode tilbud de kunne friste med, endte jeg opp med å gå fra side til side og nærmest sikle over tastaturet over alle godbitene. Jeg har i alle fall funnet meg en god del jeg gjerne skulle ha klikket hjem, og hvem vet, kanskje ligger det i postkassen om noen dager. Kanskje får jeg også gjort noe med det faktum at jeg ikke har startet på julegaver enda. 

Jeg merket i alle fall at det var veldig deilig å få en oversikt over hvilke butikker som har hvilke rabatter denne uken. Det er lett å gå seg vill i alle rabattkoder og Rabble gjør det enkelt å holde oversikten samtidig som de poster eksklusive rabattkoder som kun de tilbyr. I år har Rabble også konkurranser på deres Facebook event og spennede tilbud på Instagram. Gjett om jeg skal følge med der da!

♥ Har du kjøpt/planer om å kjøpe noe denne uken? 

- Mathilde - 

SLIK FÅR DU ALLE GJØREMÅL UNNAGJORT I EN FEI

 • 22.11.2017 kl. 12:51

Noe jeg har begynt med i det siste som fungerer supert for meg er å lage "to do" lister for hver dag. Jeg er ikke glad i dager som går med til å sitte i sofaen og se serier, jeg blir i mye bedre humør om jeg føler jeg har fått utnyttet dagen. Og "to do" lister har blitt en motivasjon som gjør det mye lettere å få ting gjort. 

Jeg har nå viet en liten bok til dette hvor jeg skriver ned gjøremål og krysser de ut så fort jeg er ferdig. Det skaper en enorm mestringsfølelse å kunne krysse av noe, som igjen gir motivasjon til å fortsette.

Men det aller viktigste med slike lister er å være realistisk. Det er ikke noe kjekt å se gjennom en liste på slutten av dagen der bare to punkter er krysset av. Pass på å ikke ta deg vann over hodet og tenk gjennom hvor lang tid hver oppgave tar. Et lite triks (om man kan kalle det det)  som jeg har tatt i bruk er å dele opp punktene. Istedenfor å lage et punkt som heter vaske badet kan jeg lage flere punkter som: vaske doen, vaske baderomsgulvet og vaske dusjen. Dette gjør jeg fordi jeg da får flere punkter å krysse ut og motivasjon blir større. Ja, litt teit, jeg skjønner det. Men det fungerer i alle fall for meg. 

- Mathilde - 

 

JULESTEMNING ALLEREDE!

 • 20.11.2017 kl. 16:59

Jeg er en av dem som ikke lar meg selv komme i julestemning før vi runder november og ønsker desember velkommen. Jeg elsker alt som hører julen til: julemusikk, gaveinnkjøp, pynting, maten, juleverksted osv. Og det er nettopp fordi jeg er så glad i julen at jeg vil vente slik at jeg ikke blir lei når julaften står for tur. 

Men i år har jeg altså ikke klart det. Jeg vet ikke hvorfor julestemningen kom så tidlig i år, men jeg innbiller meg at det kan ha en sammenheng med snøen som falt for noen dager tilbake. Folk som er oppvokst i Stavanger (meg) er ikke vant til at snøen kommer så tidlig og i alle fall ikke at den legger seg. Som regel kommer den ikke før langt ut i desember, om den kommer i det hele tatt da...

Men for meg er i alle fall julesteningen i full gang og jeg har hørt gjennom julelista ikke bare en gang, men sikkert 5! Og et tips til andre juleelskere - ikke gå innom søstrene grene. Det er helt umulig å komme tomhendt ut! Jeg fikk meg i alle fall mye fint og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang med forberedelsene til denne fantastiske høytiden ♥

♥ Har du kommet i julestemning enda?

- Mathilde - 

7 TIPS TIL HVORDAN Å OPPRETTHOLDE ET GODT SAMBOERSKAP

 • 19.11.2017 kl. 14:25

Først og fremst vil jeg si tusen takk for all den gode tilbakemeldingen jeg fikk på innlegget om samboerskapet mitt (HER). Det er veldig hyggelig å få så oppløftende kommentarer ♥ I forbindelse med at dette innlegget ble så godt tatt imot tenkte jeg å skrive et "oppfølgerinnlegg" med grunnen til at vårt samboerskap fungerer så godt. Altså 7 tips til hvordan å opprettholde et godt samboerskap

Spis middag sammen: Dette merker jeg er utrolig viktig. Det skjer at vi ikke får mulighet til å sette oss ned sammen å spise ettersom vi har så ulik timeplan. Selv synes jeg det er utrolig kipt å spise middag alene og vi forsøker derfor å ha dette måltidet sammen. Betyr det at vi må spise middag på litt andre tider enn normalt så gjør vi det. Det er en tid jeg ser frem til. 

Bruk kvelden på hverandre: Etter jobb og studier er det veldig fint å avslutte dagen rolig i selskap av hverandre. TV-titting i sofakroken er en vinner hos oss. 

Gå turer: De beste minnene jeg har sammen med Harsha er turene våre. En liten kveldstur er sunt både for kropp, sjel og forhold ♥

Finn en serie dere kan føre med på sammen: Tidligere hadde jeg serier jeg så sammen med familien og fredagskveldene ble stort sett rundt tv-skjermen sammen. Nå har jeg videreført dette til mitt og Harsha sitt samboerskap. Der er utrolig greit å sleppe diskusjonene rundt hva man skal se hver gang. I tillegg er det noe fint med å vente til begge har mulighet til å se. 

Unn dere noe godt!: Godt trenger ikke være usunt. Det kan være en ekstra god middag, en bedre frokost eller et restaurantbesøk. Vi forsøker å få til dette ca. en gang i uken og det virker veldig positivt på humøret. 

Lag middag sammen: Selv synes jeg det kan være litt kjedelig å lage middag, men å lage det sammen derimot er alltid hyggelig. Skru på musikk, fordel oppgavene og få middagen klar i en fei. 

Gi hverandre space: Selv om man bor sammen trenger man ikke bruke hvert bidige minutt sammen. Dette er nok det viktigste punktet. Man vil da ikke gå lei hverandre. Pass på at dere ikke glemmer hvor viktig hobbyer og alenetid er! 

Ja, jeg ser at mange av punktene inneholder mat, men mat er faktisk med på å vedlikeholde vårt forhold, haha. I ditt tilfelle er det kanskje noe annet. Akkurat som alle mennesker er ulike et alle forhold det, men jeg håper at disse tipsene kan komme godt med hos de fleste. 

- Mathilde - 

 

 

NÅ BEGYNNER DIY PROSJEKTENE

 • 18.11.2017 kl. 13:25

Endelig er eksamensstresset over for denne gang og jeg kan igjen ta frem prosjektene mine. Den siste måneden har jeg satt alt på vent og ideer til nye prosjekter har hopet seg opp.

I går dro jeg med meg mamma på stoff & stil og etter vel en time eller to hadde jeg funnet stoff til puter både til stue og soverom (ja jeg er ikke den mest besluttsomme). Nå er det bare å dra frem symaskinen å sette i gang. Jeg gleder meg!

FOR DEG SOM IKKE EGENTLIG ER KAFFEDRIKKER

 • 16.11.2017 kl. 19:17

Jeg regner med det er flere enn meg som ikke egentlig kan kalles kaffedrikkere, men som i ny og ne tar seg en kaffetår på kafé, eller for å være hyggelig. Jeg drikker ikke egentlig kaffe, men har alltid tenkt at det kommer nok etterhvert. Jeg husker hvordan folk forbandt kaffe med det å være voksen, men det er vel strengt tatt ingen sammenheng her, eller?

Jeg er den som synes en Cappuchino eller kaffe mocha kan friste en sjelden gang på kaffe, men aldri drikker kaffe hjemme. Blir jeg tilbudt kaffe kan det hende jeg sier ja, men da først og fremst av høffelighetens grunn. Jeg skal innrømme at jeg har prøvd å drikke kaffe for å bli vant til det og ikke være den "sære" som ikke drikker kaffe, men det har ikke fungert, haha. 

I dag var mamma på besøk og hadde tatt med både en liten presskanne og kaffe fra kaffebrenneriet. Og selv om ikke jeg drikker er jo dette veldig kjekt å ha når vi får besøk av kaffedrikkere. Sammen lagde vi kaffe til frokosten og selv om mamma bare trengte melk for å kunne drikke trengte jeg litt mer hjelp. For en stund tilbake fikk jeg en utrolig god kakao av venninnen min og bestemte meg for å tilsette dette i kaffen. Neste gang blir det nok enda mer kakao og enda mindre kaffe (haha) men dette fungerte! Så det er dagens tips: tilsett kakao i kaffen og den blir drikkbar selv for oss som egentlig ikke liker kaffe. 

- Mathilde - 

VAR DET FOR TIDLIG Å FLYTTE SAMMEN?

 • 15.11.2017 kl. 19:24

Dere kan tro jeg synes det var skummelt å flytte inn sammen med Harsha. Jeg ville jo ikke ødelegge det fine vi hadde. Jeg skal være helt ærlig med dere - jeg syntes det var litt flaut å fortelle andre. Jeg vet jo hvordan vi fungerer sammen og var egentlig aldri i tvil om at det ville gå bra, men hva ville alle andre tenke?!

Da vi flyttet sammen hadde vi ikke vært sammen lenge. Vi er begge unge og har ikke egentlig råd til at det ikke skulle gå. Det er en skam at jeg i det hele tatt tenker på hva andre synes, men jeg vet hva jeg ville tenkt om det var noen andre. 

Men nå har vi bodd her i litt over 3 måneder og det kunne ikke gått bedre!

Vi fant en leilighet som er stor nok til at vi begge kan få litt alenetid hvis det skulle trengs og med plass til en skikkelig sofa hvor vi tilbringer kveldene sammen. Vi er begge opptatt med skole og jobb og blir derfor ikke gående oppå hverandre, men passer på å sette av tid til hverandre. Vi har funnet vår måte, våre "regler" og selv om det til tider kan være vanskelig er det ingen tvil om at dette er og blir et godt samboerskap. 

- Mathilde -

LYKKEN OVER ALL LYKKE!

 • 14.11.2017 kl. 20:01

Jeg besto eksamen! 

Jeg har snakket, skrevet og tenkt på denne eksamen i en måned nå og endelig kan jeg legge den bak meg! Jeg hadde den muntlige delen av eksamen i går og selv om jeg trakk det jeg beregnet som "de vanskeligste" spørsmålene gikk det strålende og jeg var ferdig på under ett kvarter. Skravla bare gikk og jeg er overrasket over at de i det hele tatt fikk med seg hva jeg sa, haha. Synd det ikke var karakterer på denne eksamen med tanke på hvor mye arbeid jeg har lagt inn i dette. 

Jeg er bare så lettet, lykkelig og glad. Rett etter eksamen dro jeg på jobb og i dag sto jeg opp 05:00 for å jobbe og var ikke hjemme før 19:00. Altså har jeg enda ikke fått hverken tid til å slappe av eller feire, men i morgen dere, da skjer det! Det skal mye til å ødelegge humøret mitt nå ♥

- Mathilde - 

THE BEST WAY TO STUDY

 • 11.11.2017 kl. 19:43

Vi gjør det alle på hver vår måte, men for meg er det garantert en måte som fungerer best. I dag sto jeg opp tidlig og tok turen til en kafé som ligger rett nedi gata fra der vi bor. Jeg tok med meg mac-en, bestilte en kopp te og satte i gang med skrivingen. 

Mye av grunnen til at jeg har jobbet så lange dager på skolen er at jeg vet hvor distrahert jeg blir hvis jeg prøver å jobbe hjemme. Hjemme er det alltid noe som kommer i veien. Her om dagen var planen å jobbe videre da jeg kom hjem og før jeg viste ordet av det hadde jeg sett ferdig hele Nemo, haha. 

Så i dag rømte jeg fra alt og alle og klarte å være nokså produktiv. Det hjelper virkelig å ikke ha tilgang til internett, hehe. Etter en stund kom Harsha innom, så fikk vi oss en liten lørdagsdate også! 

Håper alle får en fin helg!

- Mathilde - 

 

DET ER IKKE SUNT, MEN DET MÅTTE TIL

 • 10.11.2017 kl. 17:38

 

Enkelte ganger gjør man ting man vet man ikke burde, det er ikke til å unngå. Hele denne uken har vært som dette. 

Vi har jobbet med en og samme eksamen i snart en måned nå. Jeg vet jeg har nevnt det kanskje en og to ganger for mye, men det er rett og slett det eneste jeg har tenkt på siden vi fikk oppgaven. Jeg har jobbet nokså strukturert, men det er ikke til å unngå at sluttspurten blir kaotisk og hektisk, spesielt når det skal så lite til at en glipp blir til en stor feil. 

Bare siden onsdag har jeg brukt 29 timer på denne eksamenen! Jeg vet så inderlig godt at å jobbe så lenge i strekk ikke er veldig lurt, men jeg var så godt i gang at jeg var redd jeg skulle miste det helt om jeg stoppet. Bare på tirsdag jobbet jeg 14 timer så og si i strekk. Jeg jobbet fra jeg sto opp til jeg la meg. Aldri før har jeg brukt så mye tid av en dag på skolearbeid. 

Oppgaven er veldig praktisk og hadde den vært mer teoretisk kunne jeg aldri ha jobbet på samme måte. Tidene har flydd forbi mens jeg har sittet og jobbet. Det dumme med slike oppgaver er at litt slurv fort kan skape store problemer. Jeg, som de aller fleste, blir mer slurvete jo lenger jeg jobber uten pause. Utover kvelden har jeg flere ganger vært uoppmerksom og gjort noe dumt som jeg mest sannsynlig ville unngått om jeg ikke var så sliten. Heldigvis er ingen problemer store nok til at de ikke kan løses, eller hva?

Nå skal jeg i alle fall ta meg en vel fortjent pause før jeg igjen skal fortsette med oppgaven. Ønsk meg lykke til ♥

- Mathilde -

2 BESTÅTT 2 IGJEN

 • 06.11.2017 kl. 22:48

Akkurat nå skjønner jeg hva folk mener når de sier at tiden flyr. Vi er kommet til november og det er ikke mer enn en og en halv måned til juleferie! Det vil også si at det er en og en halv måned til jeg er ferdig med første semester. Er ikke det bare utrolig? Eller jeg synes i alle fall det. Jeg husker hvordan det første halve året hvert skoleår både på ungdomsskolen og videregående gikk i sneglefart. Nå kan jeg ikke tro at det har gått så fort. 

Jeg fikk nylig vite at jeg besto eksamen nummer to også for dette semesteret og om en uke er jeg ferdig med den tredje. Etter dette er det bare en til også er det jul! De siste årene har skole stort sett bare vært slit og selv om de siste ukene har vært nokså tunge er jeg lettet over hvor lett og raskt det har gått til nå. Det blir nok verre, dessverre, men for nå skal jeg bare glede meg over hvor fin det har gått. Fokus på det positive

- Mathilde -

MIN NYE SKATT

 • 05.11.2017 kl. 16:31

Gud som jeg har klagd over den gamle mobilen min! Det var ikke uten grunn, det må jeg si, men jeg er så glad den tiden er over.

For en måneds tid siden hadde jeg mitt første møte med det som nå er en kjær skatt. Nå har jeg endelig byttet ut min 5 år gamle Iphone 5 og er i besittelse av en splitter ny Iphone 7! (Vurderte enn 8, men konkluderte med at det ikke var nødvendig når forskjellen var så liten.) Det var virkelig på tide med et skifte og jeg føler meg så lettet over å ha en mobil jeg kan stole på at gjør det den skal. I tillegg har jeg gått over fra å ha 16GB til 128GB noe som strengt tatt sikkert er i overkant av hva som er nødvendig, men er det noe som er helt sikkert så er det at 16GB var alt for lite. 

Jeg håper jeg vil ha like mye glede av denne mobilen som jeg hadde av den forrige. 

- Mathilde - 

DIY - DEKORATIV SPAREBØSSE

 • 04.11.2017 kl. 21:57

For en stund tilbake spurte Harsha meg om jeg kunne lage en sparebøsse til han der han kunne samle opp tipsen han fikk fra jobb. Jeg som elsker små prosjekter å fikle med ble med en gang veldig gira og satte straks i gang. Jeg brukte bare det jeg hadde hjemme og det var både lett og fort unnagjort. 

Du trenger:

◊ En liten pringles-boks ◊ Skalpell/tapetkniv ◊ Saks ◊ Maling ◊ Papp ◊ Korkrull ◊Blyant ◊ Limpistol

 

 1. Mal boksen i den fargen som passer deg. (Jeg brukte maling fra søstrene grene.) 
 2. Bruk lokket til å måle opp pappen. (Jeg brukte svart papp) Klipp pappen litt mindre enn oppmålt slik at den får plass på innsiden av lokket. 
 3. Bruk skalpellet til å skjære ut et passende hull til en mynt både i lokket og pappen. 
 4. Tegn eventuell dekor på korkrullen og skjær ut med skalpell. Bruk deretter saks til å jevne ut om nødvendig. 
 5. Bruk limpistol til å lime på pynten og vips er du ferdig! 

 

Nå har sparebøssen fått hedersplass på hyllen. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

LITT ALENETID

 • 03.11.2017 kl. 21:36

Samboern er på fest og jeg benytter meg dermed av sjansen til å kose meg litt i eget selskap. Det er kommet ut nye episoder av to av seriene jeg følger med på, så resten av kvelden blir foran TV-skjermen. Det vil si mac-en. Dere kan kanskje se på bildet at vi ikke har fått oss TV enda. Vanskelig å få alt på plass uten bil, men jeg synes selv mac-en holder i massevis. Popcorn har jeg også fått fikset meg, så nå er det bare å lene seg tilbake. 

Håper alle får en super fredagskveld!

- Mathilde - 

ESSENTIALS MADE EASY

 • 03.11.2017 kl. 18:27

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Glossybox og inneholder sponsede produkter

Ny måned og ny Glossybox! Denne måneden har de satt sammen et spennende kit av smarte produkter som vil gjøre skjønnhetsrutinen denne høsten både enklere og morsommere.

 

Jeg er spesielt spent på å prøve Afterspa sin magic makeup remover. En flergangsklut som sies å fjerne både øye- og ansiktssminke bare med vann. Høres ikke det herlig ut?! Strevet med å fjerne sminke er hovedgrunnen til at jeg sjelden bruker sminke selv, så dette er noe jeg håper slak fungere. Elers tror jeg Pix by Petra sin brow gel vil bli brukt en god del. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

ALLE STIRRET PÅ MEG

 • 02.11.2017 kl. 17:36

For tiden er det bare en ting som surrer og går i hodet mitt - eksamen, eksamen, eksamen. Oppgaven vår er å lage et venterom hvor vi skal tenke både arkitektonisk, på lys, farger og materiale. I morgen har vi studiedag og jeg ble derfor nødt til å ta med modellen jeg har laget i målestokk 1:15 hjem. Så der gikk jeg rundt i byen bærende på en modell av et venterom. Jeg fikk mange blikk kan dere tro og jeg tror en hel del var ganske nysgjerrig. Det ville i alle fall jeg vært. 

På trikken tok jeg opp fire seter så det var godt det ikke var så mange tilstedet. Og nå står den fint og venter på meg på pulten. For øyeblikket står jeg litt fast i hva jeg vil gjøre med den. Men konseptet har jeg valgt å kalle "Into the warm nature" hvor jeg prøver å få med meg de varme elementene utenfra inn. Så får vi se hvor det fører meg til slutt. 

- Mathilde -

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no