hits

CYBER MONDAY - HER FINNER DU DE BESTE TILBUDENE

 • 30.11.2015 kl. 19:56

Jeg regner med mange har fått med seg at det er cyber monday i dag. Jeg hadde ikke hørt om dette før, men takker da aldri nei til et supert tilbud. Jeg har funnet noen av de beste tilbudene nettbutikker har å by på i dag og vil gjerne få dele dette med dere. Så nå er det bare å skynte seg å handle før det er slutt på tilbudene! Trykker du på bildene kommer du rett til tilbudene.

80% avslag på alt det tekniske hos ebay. 

Inntil 89% rabatt på Tights.no. 

Hos Nelly får du i dag 50% avslag på alle partykjoler!

Hos NLY MAN får du 60% avslag på klær fra Jack & Jones. 

I dag har Urban Outfitters opp til 50% på hele butikken!

Makestyle har i dag 20% på hele butikken ved bruk av koden CYBER. 

- Mathilde -

KONKURRANSE - UKENS BLOGG

 • 30.11.2015 kl. 14:54

Da er det igjen på tide med konkurransen ukens blogg. Dette har vært populært før og jeg har bestemt meg for å ha denne konkurransen hver uke. Nå håper jeg at enda flere melder seg på og at jeg kan kose meg med gode blogger jeg kanskje ellers ikke ville ha funnet. Tidligere har det vært mange flotte blogger som har vært meldt på og jeg har stadig vekk vanskeligheter med å velge ut bare en blogg som jeg vil promotere. Derfor kan du like gjerne være med enda en gang. Det er ikke dumt å melde seg på flere ganger! Også er det så klart kjekt med helt nye blogger. 

For å delta er det eneste du trenger å gjøre å like facebooksiden min HER. Og legge igjen en liten kommentar her i dette innlegget slik at jeg vet du vil være med. 

Lykke til alle sammen og ha en fortsatt fin mandag ♥

- Mathilde - 

#konkurranse #ukensblogg #blogg #mandag

JULEGRANA ER TENT

 • 29.11.2015 kl. 21:12

Jeg fortalte dere tidligere i dag at jeg og familien skulle se at julegrana ble tent. Nå er vi kommet hjem igjen og jeg vil gjerne få dele bildene med dere. Det var utrolig mange som møtte opp og tenningen ble innledet med julesang. Jeg fikk en skikkelig god følelse når grana ble tent. Juledekorasjonen i byen er også oppe og jeg synes Stavanger by er spesielt fint i juletiden med alle lysene. 

  

Etter tenningen dro vi på restaurant og spiste og det var så vidt jeg ikke måtte trille hjem. Jeg ble så utrolig mett! Denne dagen har gått så fort og jeg kjenner jeg virkelig ikke har lyst til å gå tilbake til skolen i morgen. Jeg har jo ikke fått gjort halvparten av alt jeg skulle gjøre. Men hvem er det jeg prøver å lure, det klarer jeg jo aldri
♥ Begynner det å bli utformet en juleby der du bor også nå?

- Mathilde - 

#Juleby #Advent #Søndag #Middag #Lys #Julegran

 

FØRSTE SØNDAG I ADVENT

 • 29.11.2015 kl. 13:31

Tenk det da dere. Det er første søndag i advent og det er under en måned til julaften. Tiden går så uhyre fort. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg vandret gatelangs i Tokyos gater i sommer og snart er halve skoleåret forbi. Jeg er en av de mange som elsker julen og det som hører til. I dag har vi funnet frem adventsboksen fra loftet og det er det virkelig tegnet på at det snart er jul! 

Senere i dag skal jeg og resten av familien ta oss turen ned til byen for å se den store julagrana bli tent. Jeg kan ikke huske å ha gjort dette før og gleder meg som en liten unge, haha! Ellers er andre planer for dagen litt styrkeøvelser og å jobbe med skolearbeid som feks, sang. Så her er det bare å komme i gang med dagen og kanskje er det på tide å komme seg ut av pysjen... 


Sokker HER// jumpsuit HER

♥ Er du en like stor juleelsker som meg?

- Mathilde - 

TREAT YOURSELF WELL

 • 28.11.2015 kl. 17:05

Nå skal jeg ta meg en vel fortjent pause! Tenk at klokken snart er frem alt. Denne dagen har gått alt for fort og det eneste jeg har gjort er å rydde fra i går. Nå virker det som der var ekstremt mye å orde, men det var det ikke altså. De som kjenner meg vet at jeg er uhyre treg og lett blir ufokusert hvis jeg ikke har noen tidsfrist. Derfor har jeg stort sett vasket opp, men fortsatt gjort en hel del andre småting, haha. 

I skrivende stund har jeg satt meg godt til rette med en god kopp te, litt sjokolade, ansiktsmaske og har planer om å finne frem en serie jeg kan ta meg en pause med. Det er viktig å ta seg tid til pauser i blant. Både koppen og teen fikk jeg i gave i går og jeg må si at det virkelig falt i smak. Jeg er et te-menneske og når jeg da får te og kopp i gave kan jeg jo ikke bli noe annet enn gled! Teen var utrolig god, så den vil jeg gjerne få anbefale dere. Jeg ante ikke at tiger solgte gode teer, men det er jeg altså blitt oppmerksom på. Den jeg drakk heter "hvit te med fersken". ♥ Er du et te-menneske?

♥ Er du flink til å ta deg pauser?

- Mathilde -

SATURDAY MORNING

 • 28.11.2015 kl. 13:16


Det er vel kanskje egentlig litt sent til å kalle det morgen, men det føles som morgen. Jeg har ikke kommet skikkelig i gang med dagen og det er faktisk veldig herlig. Jeg har brukt noe av morgenen i dag på å pakke opp de flotte gavene jeg fikk i går. Jeg har så gode venner som bruker tid på å finne herlige gaver til meg. Det er så kjekt når man åpner en gave og føler at personen du har fått den fra virkelig kjenner deg! Jeg skal snart komme i gang med å rydde fra gårsdagens feiring. Kjenner jeg gruer meg litt, haha, men det er ikke så mye som skal gjøres. Det for det meste å ta oppvasken. 

Jeg er i alle fall veldig fornøyd med gårsdagen og koste meg masse. Noen av de jeg inviterte ser jeg ikke så ofte så det var veldig kjekt å se dem igjen. Det ble en rolig feiring, som jeg hadde håpet på. Jeg blir så stresset med en gang jeg føler jeg ikke har kontroll, men det slapp jeg å tenke på i går. Ah, så herlig! 

♥ Hva er dine planer for dagen?

- Mathilde -

PROSJEKT STUE

 • 27.11.2015 kl. 17:46

Nå har vi drevet å jobbet med stuen en stund og for noen dager siden fikk vi de nye hyllene på plass. I går kveld ble jeg ferdig med å innrede dem, og det ser sååå mye bedre ut nå! Nå er jeg er i full gang med å ordne til bursdagsfeiring her hjemme. Ja jeg hadde bursdag for en og en halv måned siden, men jeg er alltid litt sent ute når det gjelder sånt. Sånn er det å ha bursdag i en ferie, da er det ikke like enkelt å feire på selve dagen eller helgen etter.

 

♥ Hva synes dere om hyllen?

- Mathilde -

LAG JULEKALENDEREN SELV

 • 26.11.2015 kl. 21:57

//sponset

Hei på dere!

Den beste julekalenderen er ofte den man lager selv. Jeg har ikke pleid å være så begeistret for julekalenderne man kan kjøpe i butikken. De blir så upersonlige eller så inneholder de sjokolade som ikke smaker bedre enn ok, men med gamezone kan du finne godteri for å lage din helt egen kalender.

Desember er jo høysesong når det gjelder godsaker og for noen dager siden ble jeg oppmerksom på denne siden som selger godteri via nettet. Her kan man også få kjøpt godteri som man ikke får tak i i vanlige norske butikker. Det er vel blitt veldig vanlig for oss nordmenn å hamstre godteri når vi er i utlandet, gjerne på flyplassen, men på denne nettsiden kan man altså få sendt det hjem i posten!

Veldig mange er fan av sjokoladekalenderne, men det er mulig å lage en forbedret versjon med variert godteri. Jeg vet i alle fall med meg selv at det er gangske greit med noe spiselig i kalenderen fordi da forsvinner det etterhvert og man slipper å sitte igjen med masse smånips som tar opp mye plass. Pakkekalender er jo også ofte en stor suksess og da kan også godteri være en del av det. 

Jeg har funnet frem noe av det jeg kunne ha tenkt meg å få i en kalender denne julen, eller kanskje glede andre med.  

 
 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER// 6 HER// 7 HER

 

♥ Hva synes du om ideen?

♥ Liker du noe av godteriet i innlegget?

- Mathilde - 

 

 

WOW, NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN

 • 24.11.2015 kl. 18:26

I dag innså jeg at det i dag bare er en måned igjen til julaften. Tenk det, om en måned sitter familien samlet og spiser herlig mat og åpner pakker fra de man er glad i. Jul må være det beste jeg vet! 

Jeg vet at perioden før jul er veldig stressende både på skolen, sosialt og forberedelsesmessig, men jeg har klart det før og satser på at det går fint i år også. Når vi kommer inn i desember starter det for fullt og det er bare en uke til! Jeg gleder meg til å begynne å høre på julesanger, lage pepperkaker, synge på julekonserter, handle julegaver og alt som hører jula til. 

Jeg tenkte å slenge med noen bilder fra julen i fjor. Da var jeg og familien i Brasil av alle steder. For meg som ikke liker kulde var jo dette midt i blinken, men jeg må si at det blir fint å feire en helt vanlig og tradisjonell jul. Det var litt rart å ligge på stranden på julaften og gå i shorts på nyttårsaften. Også blir det litt deilig å ikke ende opp solbrent og med over hundre myggstikk. Men likevel vil jeg virkelig anbefale å reise til Brasil. 

  

  

♥ Gleder du deg til jul?

- Mathilde -

#jul #desember #julaften #glede #ventetid #Brasil

DETTE SKAL IKKE GJENTA SEG

 • 24.11.2015 kl. 08:26

Håper jeg...

I dag tidlig var det veldig vanskelig å stå opp. Jeg pleier som regel ikke ha store problemer med dette, men i dag sto jeg faktisk opp 10 min. etter at klokken ringte i stedenfor 4, haha. Jeg har det alltid veldig travelt om morgenen og måtte igjen løpte til bussen. Da jeg hadde sittet på bussen et stykke tok jeg opp mobilen for å sjekke hva jeg skulle ha i første time. Det er så lenge siden vi har hatt vanlig skole nå at jeg hadde helt glemt det. Da jeg skjønte hva jeg hadde gjort skulle jeg med en gang ønske jeg hadde mistet bussen, for da hadde jeg kanskje fått med med at jeg begynte en time senere tidsnok til å kunne gå hjem igjen...

  

Nå er jo så klart ikke dette det værste som kunne ha skjedd, men det er litt kipt å tenke på at jeg kunne ha sovet en time til, noe jeg virkelig hadde trengt. I tillegg er det ingen andre fra klassen min her, så jeg sitter på et rom alene og skriver, haha. Etterpå har jeg tenkt å prøve å sove litt. 

- Mathilde -

NYTT OBJEKTIV

 • 23.11.2015 kl. 19:54

Jeg vet ikke hvordan det er i din familie, men her hos oss er det gjerne en fordel for alle når mamma eller pappa har bursdag. I dag er det pappa som har bursdag og hans bursdagspresang kan vi begge nyte godt av, han fikk nemlig et nytt objektiv. Objektivet er 50mm og jeg gleder meg til å bruke det både for å blogge og når jeg er russefotograf. Det høres gjerne veldig rart ut at jeg skal bruke noe som er blitt gitt i gave til min far, men før han fikk det ble vi sammen enige om at vi kunne "kjøpe det på deling" og siden bursdagen hans bare var noen dager unna kjøpte han det til seg selv i bursdagspresang. 

    

Testbilder

I tillegg til at jeg får ta del i gaven får jo selvfølgelig hele familien være med på restaurant når maten inntas. I dag ville pappa dra på en pakistansk restaurant som er i byen. Vi har vært der en gang før og jeg ble like fornøyd denne gangen som det jeg var da. Maten er så utrolig god!

    

Nå skal jeg, om litt, dra på dans før vi fortsetter feiringen med is når jeg er tilbake igjen. Håper dere har hatt en like fin dag som meg!

- Mathilde -

 

MY WISHLIST + billigere handel

 • 22.11.2015 kl. 22:12

// I samarbeid med Rabble

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Jeg har selvfølgelig ikke kommet i gang med julegaveshoppingen, men om ikke lenge må jeg vel det for å komme i mål. Selv om jeg hater kulde, for det gjør jeg faktisk, så elsker jeg jul. Det er noe med stemningen, musikken, gleden og samholdet i juletiden som er så fantastisk og unik. Jeg har i alle år laget eller kjøpt julepresangene i byen, men i år får jeg nok ikke mye tid til å lage gaver, så i år kommer jeg nok til å kjøpe en del av presangene på nettet. Det er jeg ikke helt vant til, men jeg håper det kan bli en suksess. 

Siden jeg kommer til å kjøpe en del av presangene på internett kommer jeg nok til å benytte meg en del av rabble sine sider. Der ligger det titalls rabattkoder som vil komme godt med. Jeg vil gjerne tipse andre som vil benytte seg av det store utvalget internett har å tilby til å ta en titt innom rabble.no for en billigere handel. Jeg har vært innom en del nettbutikker i dag og vil gjerne vise noe av det som har fått en plass på min ønskeliste. Butikkene jeg har vært innom er Ellos, Zalando, Sportamore og Scandinavian Design Center. 

 
God ullgenser HER// Deilige sko HER// Til pynt HER// Fint ullundertøy overdel HER// Fint ullundertøy underdel HER// Herlig undertøy overdel HER// Herlig undertøy underdel  HER// Get fit HER// Flotte krøller HER// Dekorativ vase HER// Varme innesko HER

- Mathilde

INSPIRATION - INTERIOR

 • 21.11.2015 kl. 20:10

Jeg har i lengre tid vær veldig interessert i interiør. Jeg har tenkt tanken om å utdanne meg interiørkonsulent eller interiørdesigner mange ganger. Noen av favorittprogrammene mine på TV er nettopp programmer hvor interiør er i fokus. I dag tidlig så jeg på programmet "Drømmedesign" og ble derfor igjen veldig interessert i å finne inspirerende interiørbilder. Det er ikke første gang jeg legger ut herlige bilder av interiør som jeg har drømt meg bort i, hihi. Håper dette kan inspirere dere også. Så ønsker jeg dere en super helg videre ♥

- Weheartit - 

#interior #interiør #inspo #inspirasjon #helg #drømmedesign 

- Mathilde - 

NEW LIPSTICK

 • 21.11.2015 kl. 17:38

//annonselenker

For en stund siden kom det en pakke i posten, men jeg har hatt så mye annet å blogge om i det siste at jeg ikke har fått vist dere det før nå. Pakken inneholder to lip balm og to lip tint i to forskjellige farger. Begge fargene er veldig fine og ser naturlige ut på. Den ene fargen er rød og den andre rosa, men forskjellen på er ikke veldig stor. Jeg likte spesielt godt lip tint-ene. De trakk så fint inn i leppene og ble ikke liggende utenpå som leppestifter som regel gjør. Dette gjorde at resultatet ble seende veldig naturlig ut. Pakken kan du selv kjøpe HER og hvis du går innom Rabble.no først vil du kunne benytte deg av forskjellige rabattkoder. 

#lips #lookfantastic #bebefit #rabble #rabattkoder 

- Mathilde -

 

MUSIKALEN I BILDER

 • 20.11.2015 kl. 19:29

Jeg er tidligere blitt spurt om jeg kan legge legge ut bilder fra selve musikalen, og det gjør jeg jo med glede! Bildene i dette innlegget er tatt av min far. Veldig mange av bildene han tok har meg i fokus, men jeg har prøvd å finne bilder som viser musikalen fremfor meg, haha. Håper dere liker bildene. Nå skal jeg i gang med å steke pannekaker også blir det en rolig fredagskveld her hjemme. I morgen skal jeg på øving til en julekonsert vi skal ha i desember så jeg må nok komme meg i seng tidlig for å være opplagt. Ha en fin fredagskveld alle dere ♥

♥ Hva synes du om bildene?

♥ Hva skal du denne helgen?

#musikal #bilder #helg #fredagskveld #pannekaker 

- Mathilde -

UKAS BLOGG

 • 19.11.2015 kl. 20:07

Bare en dag til helg og på tide å avsløre denne ukens blogg! Jeg følger allerede denne bloggen og jeg må nok si at jeg er ganske kresen når det gjelder å følge blogger. Da skal de være bra! Leah Isabell har en variert blogg som jeg henter mye inspirasjon fra. Hun tar mange flotte bilder som hun har rikelig av i hvert innlegg. Hun har også et ryddig design og skriver stilrent uten å gå i fellen av grammatiske feil. For meg er dette faktorer som er veldig viktig for at jeg skal følge en blogg videre. Hun er også flink til å oppdatere bloggen. Bloggen til Leah Isabell kan dere finne HER.

#konkurranse #ukasblogg #vinner 

- Mathilde -  

OUTFIT - Musikal

 • 19.11.2015 kl. 14:27

Nå er altså musiaklperiden over, men jeg har enda ikke vist dere min musikaloutfit. Med dette mener jeg altså kostymet mitt. Det var mange ganske merkelige kostymer i vår musikal, men jeg ble faktisk veldig fornøyd med mitt. Det var utrolig behagelig å gå i i tillegg til at det faktisk så veldig fint ut. Blomsterkransen kjøpte jeg da jeg var i Japan. 

 - Mathilde - 

FØRST NÅ KOMMER TÅRENE

 • 18.11.2015 kl. 23:55

Musikaltiden er over. I dag spilte vi vår siste forestilling for fullstappet sal. Det var så sterkt, flott og trist. Det vi har tatt del i de siste dagene kan ikke beskrives. Vi er kommet så tett på hverandre og vi har hatt så mange minnefulle studer sammen. At alt dette er over kommer til å bli utrolig rart, tomt og trist. En stund ute i andre akt kunne jeg kjenne tårene presse på, men det var ikke før jeg tok steget innenfor døren hjemme at de faktisk kom. Jeg tror ikke det gikk helt opp for meg at denne fantastiske perioden er over før jeg var kommet hjem. Nå føler jeg meg egentlig ganske tom. Men jeg sitter igjen med en hau med utrolig flotte minner som jeg sent vil glemme. Denne perioden har vært fantastisk! 

 

- Mathilde - 

KONKURRANSE - UKENS BLOGG

 • 17.11.2015 kl. 12:07

Nå er det på tide med en ny konkurranse! I forrige uke var det Susanne som stakk av med seieren og denne uken kan det bli deg. Jeg synes dette er utrolig spennende og gleder meg til å lese nye blogger. Meld på din blogg ved å kommentere dette innlegget og lik facebooksiden min HER. Masse lykke til!- Mathilde - 

DERFOR HAR JEG IKKE SKIFTET MITT PROFILBILDE

 • 16.11.2015 kl. 13:49

Fokuset i mediene de siste par dagene har gått til Paris. Mange bloggere har skrevet om hva som har skjedd og skrevet varme ord. Dette har jeg full forståelse for, for det er en grusom og skremmende hendelse, det jeg derimot ikke forstår er hvorfor alle skal forandre sine profilbilder på facebook av den grunn. Da jeg så at folk begynte å forandre profilbildene sine til franke flagg kjente jeg med en gang en ubehagelig følelse dypt nede i magen. Jeg skal innrømme at jeg ikke på det tidspunktet skjønte helt hva det kom av, men i ettertid har det gått opp for meg. Det var noe som skurret ved det hele og jeg klarte ikke å få meg til å forandre på bildet mitt. 

Nå som det har gått opp for meg hvorfor jeg kjente at det skurret vil jeg gjerne dele det med dere. Det har seg nemlig slik at elendighet og grusomme hendelser skjer overalt i verden daglig. At sivile blir drept skjer ikke sjeldent, men likevel har hendelsen i Paris fått mye større oppstyr enn mye annet som har skjedd i det siste. Hvorfor skal vi bry oss så mye mer når det skjer noe i Europa enn når noe skjer i en av våre andre verdensdeler. Hvis vi skal drive å skifte profilbildet vårt for hver gang det skjer noe grusomt vil vi aldri kunne ha et normalt profilbilde. 

Mange vet ikke bedre. Her i Norge er det mye av verdens elendighet vi stenger ute. Det er mediene som bestemmer hva vi skal få med oss og ikke, og i følge mediene var hendelsen i Paris mye viktigere enn det andre grusomme som skjer rundt om kring i verden hvor antal døde er veldig mange fler. Vi er blitt så vandt til at sivile blir drept i afrikanske land at vi ikke lenger tar oss tid til å tenke på dem. Slik verden blir fremstilt i dag er noens liv viktigere enn andres. Dette mener i alle fall jeg er helt feil. 

♥ Hva er din mening opp i alt dette?

 

 

GÅRSDAGENS MUSIKALBILDER

 • 15.11.2015 kl. 18:02

Nå er vi kommet over halvveis i musikalfremvisningene noe som jeg synes er veldig trist. Det er så utrolig kjekt og vi koser oss som bare det. I går hadde vi to forestillinger og det har vi også i dag. Vi har spilt en av dagens forestillinger og neste er helt utsolgt, jippi! Nå må jeg gjøre meg lar, men vi snakkes ♥

NAILED IT!

 • 14.11.2015 kl. 11:44

Vi er såå fornøyde! Tenk det, vi fikk en femmer på musikalen vår. Det er så deilig å få en bekreftelse på at det vi har jobbet med, all den tiden vi har lagt inn i dette og alle kreftene vi har brukt var verdt det. Også den overskriften da! Det er bare så utrolig kjekt og gjør det vanskelig å slutte å smile. To av hovedkarakterene har til og med blitt beskrevet som seksere, og ikke uten grunn. Det som gjør det enda kjekkere er at de ikke egentlig gir terningkast til skoleforestillinger av prinsipp, men likevel valgte anmelderen å gi oss terningkast fem. Anmeldelsen kan du lese HER

Jeg håper denne anmeldelsen vil få flere til å ville komme. Vi har fortsatt ledige billetter selv om de to forestillingene vi har hatt har vært så og si utsolgt. Vi spiller frem til onsdag, så det er flere muligheter. 
Jeg skal snart komme meg tilbake til skolen for å gjøre meg klar for en av to forestilinger som vi skal ha i dag. I morgen skal vi også spille to forestillinger, så dette er hva min helg kommer til å inneholde, men jeg storkoser meg!

♥  Hva skal du gjøre i dag?

- Mathilde -

PREMIÆRE - BILDEDRYSS

 • 13.11.2015 kl. 23:17

VINNEREN ER KÅRET

 • 13.11.2015 kl. 10:53


Husker dere at jeg har begynt med en konkurranse her på bloggen, ukas blogg? Jeg har hatt veldig mye å gjøre i det siste, men i dag er vinneren kåret. Og prisen går til... Susanne Erøy og hennes fantastikse fotoblogg! Jeg hadde ikke vært innom bloggen før, men gjett om Susanne har fått en ny følger. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og bildene hennes er så utolig inspirerende. Hun er en utrolig flink amatørfotograf som får vist de fantastiske bildene sine gjennom bloggen. I tillegg til flotte bilder har hun et ryddig og fint design som gjør det enkelt å lese. Dette er virkelig en blogg verdt å skjekke ut!  Bloggen hennes kan du finne HER.

MUSIKALØVING - BILDEDRYSS

 • 11.11.2015 kl. 21:56

I morgen er premieren, og jeg er så spent. Jeg har hatt med meg kamera på øvingene, så klart, og tatt en hel del bilder. I dag hadde vi en prøveforestilling med publikum og det var utrolig kjekt, så nå gleder jeg meg i alle fall til i morgen. Pga. lange dager med øving har jeg ikke fått blogget mye i det siste, men her kommer bildene. - Mathilde -

KONKURRANSE - UKENS BLOGG

 • 08.11.2015 kl. 21:33

Jeg har tenkt å starte en konkurranse hvor du kan melde på din blogg som et bidrag til ukas blogg. Jeg skal prøve å holde denne konkurransen hver uke. På denne måten får jeg mulighet til å finne nye gode blogger å lese samtidig som dere har en sjanse til å bli promotert på min blogg. Er ikke dette en god deal? 

Alt du trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER og kommentere din blogg i kommentarfeltet. Gleder meg til å lese DIN blogg! 

- Mathilde -

jeg er klar

 • 08.11.2015 kl. 10:55

Nå sitter jeg på sidescenen og ser på en scene jeg ikke er med på, og da har jeg jo tiden til å oppdatere dere litt. Her skal jeg være til ca. seks i kveld og da trenger jeg mye mat. Til frokost ble det en slags smoothie, hvis jeg kan kall det det. Det var vel mer næringsrikt enn godt, men jeg tror det kan ta litt tid før jeg blir sulten igjen. Og det er jo bra i og med at vi har mye å gjøre før første pause. 

 Jeg kjenner jeg gleder meg til å spise denne maten. Nam! 

♥ Hva skal du gjøre i dag?

- Mathilde - 

Dette irriterer meg grenseløst

 • 07.11.2015 kl. 19:27

Alle har vi saker og ting som irriterer oss. Det kan være alt mulig rart, fra helt absurde ting til noe som de feste blir irritert av. De siste dagene har jeg laget en liste over hva jeg blir rimelig irritert av. Vil dere høre?

1. Når folk ikke sier takk. Da jeg tok bussen til skolen for leden dag kom det ei jente springende etter bussen og selv om bussen hadde kjørt en del stoppet bussjåføren. Da hun kom på  gikk hun bare rett og satt seg. Ikke noe takk. Ikke så mye som et smil. Dette er vi utrolig dårlig på i Norge: å si takk og vise takknemlighet. 

2. Hår i sokken. Den grusomme følelsen av at et hårstrå har lurt seg inn i sokken og ligger mellom to tær. Da får jeg helt abstinens!

3. Når noens fravær ødelegger for andre. Noen grunner er bedre enn andre til ikke å møte opp, men generelt irriterer dette meg. Det gjelder å ha respekt for andres tid. 

4. Når folk tar opp to seter på en nokså full buss. Noen trenger av en aller annen grunn alltid en plass til seg selv, og en egen plass for vesken/sekken, eller det som er enda verre: når folk setter seg på det ytterste setet og lar det innerste være ledig. Har du noe med deg som du har på stolen ved siden av gir det i alle fall litt mening, men å sette seg på det ytterste setet sier bare at du ikke vil sitte med noen andre. Dette er nok det punktet som irriterer meg mest av alle. Når en buss begynner å bli fylt opp er det på tide å gjøre plassen ved siden av deg ledig! Ikke vent til du blir spurt, for da er det mange som velger å stå. 

5. Folk med ulike farger sokker. Kanskje er jeg litt prippen på akkurat dette punktet, men dette får alltid oppmerksomheten min og gjør meg skikkelig stresset. Det er en grunn til at jeg bare eier svarte, hvite og grå sokker slik at jeg ikke trenger å tenke stort på å om de passer sammen. 

6. Bortkastede dager. De dagene der du på kvelden ikke har noe produktivt å se tilbake på. Jeg regner med det ikke bare er meg som kan sitte i flere timer og bare pusle med ting på internett. Det er kjekt der og da, men håpløst når det er dette dagen har gått med til. ♥ Er du enig med meg i noen av punktene?

- Mathilde -

INSPIRASJON - regn

 • 06.11.2015 kl. 21:00

Da er jeg endelig kommet hjem fra dagens musikaløving. Slitsomt, absolutt, men nå ser jeg virkelig fremgang. Jeg har ikke akkurat prioritert bloggen i dag, men så klart må jeg ha en liten oppdatering. Da jeg satt på skolen og hadde pause fikk jeg veldig lyst til å lage en liten inspirasjon med bilder, men jeg visste ikke helt om hva. Men så. Hvorfor ikke bruke regn som et utgangspunkt. Jeg har aldri likt regn. Noen synes det kan være herlig til tider, mens jeg blir skikkelig deppa om det bare såvidt regner. Derfor har jeg tenkt å prøve å snu det negative rundt regn med noe positivt. 

- Weheartit -

Jeg tok meg tid til å finne en hel del flotte bilder av regn, for regn tar seg utrolig godt ut på bilder. Jeg kjente faktisk jeg ble glad av å se på bildene selv om de var av regn, haha.  

♥ Hva synes dere om inspirasjonen?

#regn #inspirasjon #helg #koselig #bilder #weheartit

-Mathilde -

BARE EN UKE IGJEN TIL PREMIERE!

 • 05.11.2015 kl. 18:02

Hei på dere!

Nå er det ikke lenge igjen til helg. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det blir deilig, men hele helgen min går med til musikaløving, så lite avslapning blir det på meg selv om det er veldig etterlengtet for tiden. Jeg har nok aller mest lyst på en rolig helg, men det kommer nok til å bli koselig med øvingshelg også. Dessuten er det helt nødvendig å bruke helgen på å sette alt sammen slik at vi føler oss klare for premiere, for i dag er det faktisk bare EN UKE IGJEN! Tenk det, bare en uke. For dere som bor i Stavanger omegn: KOM KOM! Billetter ligger ute på billettportalen. Musikalen varer i en uke, og vi håper så klart på full sal alle forestillingene. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Jeg sier ikke dette bare fordi jeg er med, men også fordi jeg synes selv det er utrolig kjekt å gå på musikaler og har troen på at dette blir en hyggelig opplevelse både for oss og for dem som ser på. 

♥ Hva synes du om musikaler?

♥ Har du lyst til å se Hair?

#musikal #musikaløving #Hair #anbefales #forestillinger

- Mathilde -

UETISK HANDEL - ET PROBLEM

 • 04.11.2015 kl. 18:55

Mens de fleste bloggere på fredag hev seg over tastaturet for å skrive om "Bieber-skandalen" bestemte jeg meg for å fokusere på et helt annet tema. Jeg skrev nemlig dette innlegget for noen dager siden, men trengte litt mer info for å kunne publisere, men her er det. På torsdag forrige uke la nemlig Framtiden i våre hender ut en kampanjevideo som allerede har fått mange visninger. Og det de fokuserer på i videoen er noe vi alle bør ta til oss. 

Framtiden i våre hender jobber for å flere til å engasjere seg i problemene med den globale mobilproduksjonen. De har blant annet avdekket kritikkverdige arbeidsforhold for de som lager iPhone 6s i Kina. Denne rapporten sparket i gang høstens store kampanje Vi gjør Norge billigere, der de retter søkelyset mot de som produserer våre ting under uverdige forhold, samt kjemper de frem en ny etikklov.

 I videoen har Framtiden i våre hender laget en mobilbutikk som er er helt åpen om hvordan mobilene blir produsert og ute i Oslos gater tester de det Norske folk. Ville folk fortsatt kjøpt mobilen? Hacienda, som produserte den prisvinnende web-serien Sweatshop, har også laget denne filmen. Nedenfor kan du se filmen selv. 


Jeg synes denne videoen er en fin måte å få folket obs på at uetisk handel er et problem i vår verden i dag. Er du enig meg meg bør du ta deg tid til å signere kampanjen de har gående for en ny etikklov. Det vil ikke ta deg ett minutt en gang. Jeg har så klart allerede sendt inn min signatur og håper flest mulig andre også vil gjøre dette. 

Og mens jeg først er innom temaet vil jeg gjerne dere skal vite at sweatshop kommer ut med sesong nummer 2. Jeg og mange andre fulgte den første sesongen og jeg skal så klart få med meg sesong 2 også! 

♥ Hva mener dere om dette?

♥  Kommer du til å se den nye sesongen av sweatshop?

#samfunnet #framtidenivårehender #viktig #underskriftskampanje #mobil 

- Mathilde - 

JEG ER DÅRLIG MED KAMERA...

 • 03.11.2015 kl. 15:53

Jeg er gjerne ikke den verste, men jeg har så mye å lære når det gjelder å ta bra bilder! Jeg skulle så inderlig ønske jeg hadde tild til å ta et kurs i hvordan jeg kan ta best mulig bilder, men det har jeg ikke tid til. Jeg vet med meg selv at jeg lærer mye bedre om noen kan vise meg hva jeg skal gjøre og ikke bare lese det. Jeg merker spesielt nå, når det blir så fort mørkt, at jeg gjerne skulle hatt bedre kamerakunnskaper. Jeg har sett gjennom bildene mine og funnet noen flotte bevis på at jeg har mye igjen å lære. 

Aha, jeg tok bilde nå ja...

Litt feil fokus kanskje?

Refleksjon fra lyset. Why?

Eh, bare nei...

Lyktestolpelys, get out of my way!

Alt for lyst!

 

Så altså. Det er ikke alltid det går som planlagt. Dette er bare noen av mine mange "eh" bilder, men de fleste har jeg jo så klart slettet. Man gidder jo ikke ta vare på mange bilder som minner en på da det ikke gikk. Men her er i alle fall noen. Jeg synes det er litt morsomt og se, og håper jeg en gang kan se tilbake på dem å tenke: se som jeg har forbedret meg!

♥ Hva synes dere om innlegget? Skal jeg lage flere innlegg hvor ikke alt går på skinner?

- Mathilde - 

NEW MONTH - NEW INSPIRATION

 • 02.11.2015 kl. 22:19

Vi er allerede kommet til andre dag i november, og det må feires! Når en ny måned er ankommet passer det perfekt med litt ny inspirasjon. Jeg har satt sammen noen bilder som for meg sier høst og november. Jeg er jo ikke spesielt glad i høst og kulde, men det betyr ikke at det ikke blir fine bilder. Det aller beste med høsten er at man kan gå i store deilige gensere!


- Weheartit - 

 

#weheartit #inspirasjon #november #høst #bilder

 

- Mathilde -

HVORFOR SER VI IKKE DET POSITIVE FØR I ETTERKANT?

 • 02.11.2015 kl. 12:31

Wihi, endelig ferdig med særemne! Nå slepper jeg å tenke på dette helt frem til jeg får den tilbake (pleas la det ta lang tid å rette alt). Jeg leverte 6 minutter før fristen i dag morges. Av en eller annen grunn har jeg en sperre for å levere for tidlig for tenk om jeg kunne gjort det enda bedre! Så jeg var altså oppe til 3 på natten og sto opp klokken 6. Så heldig som jeg var fikk jeg hjelp både av Magnus og av moren min i går. Moren min var til og med oppe like sent som meg i natt for å hjelpe meg! De to timene jeg hadde på meg fra jeg sto opp brukte jeg på å finlese enda en gang, og tror du ikke min kjære mor sto opp klokken 6 hun også for å hjelpe enda mer? Jeg er så takknemmelig for at jeg har så flotte mennesker rundt meg som hjelper meg når det trengs. Alt ble så mye klarere når jeg fikk satt det litt i perspektiv i tillegg til at jeg ble vist feil jeg garantert ikke ville ha funnet selv. Jeg hadde feks. klart å skrive strek istedenfor sterk ikke bare en gang, men tre, haha. 

Men det som slo eg da jeg leverte var at jeg ikke tidligere har tenkt over at jeg er ferdig mens andre såvidt har begynt. Jeg har hele tiden vært misunnelige på dem som enda ikke har trengt å ta stilling til særemne. Jeg har vært innom tanken å spørre om utsettelse og lengtet etter en helg hvor jeg faktisk kan få en pause fra alt. Men nå som jeg kan legge særemne bak meg skjønner jeg at det er jo like greit å bare få det gjort. Alle andre må jo gjennom det samme stresset som jeg og mine medelever har gått gjennom de siste ukene, men vi er nå ferdige med det. Så altså hvorfor er det slik at man ikke ser den positive siden av en sak før i etterkant? 

Jeg ble rett og slett litt sur på meg selv for at tanken ikke hadde streifet meg før i det sekundet jeg trykket "send". Hvorfor kunne jeg ikke prøvd å finne den positive siden og ikke bare fokusere på de andre som slapp. Dette er altså dagens tanke. Hva tenker du om dette?

 

#særemne #ferdig #lettet #skole #tankevekker #svarthvitt 

- Mathilde - 

NÅ LEGGER JEG MEG!

 • 02.11.2015 kl. 02:45

Jeg har niskrevet på særemne i flere timer i strekk, men nå får det være nok! Nå legger jeg meg også får jeg heller stå opp klokken seks og gjøre den siste finishen... Huff så trist, men sånn må det bare bli.

Det er en dautrøtt Mathilde som går til sengs nå. Natta!

NEW IN - Lørdagsshopping

 • 01.11.2015 kl. 14:42

//annonselenker 

Hei på dere!

Jeg har vært oppe i flere timer og jobbet med skolearbeid og tatt bilder av gårsdagens innkjøp. Jeg gikk litt berserk på salget i går, men jeg hadde lenge tenkt å kjøpe noe i den duren og da var det perfekt at salget kom akkurat nå. Genseren jeg kjøpte fikk jeg 100,- billigere i og med at jeg hadde kjøpt en bukse på bik-bok i sommer og fikk dermed avslag. Jeg har tenkt i det siste at jeg trengte flere tykke gensere for høsten og vinteren og genseren jeg kjøpte var superdeilig å ha på seg. 

//Genser HER

Jeg fikk beskjed om at min serien REN passer min hudtype og kjøpte dermed alt jeg trengte innenfor denne serien. Jeg brukte det både i går og dag og kommer nok til å oppdatere dere med hva jeg synes etter å ha testet produktene en stund. Jeg er spent på disse produktene og håper jeg blir fornøyd. 

Produktene kan kjøpes HER
♥ Har du prøvd REN, i tilfelle hva synes du?

#REN #shopping #lørdagsshopping #høst #genser

- Mathilde - 

 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no