hits

ÅRETS KOSTYME

 • 31.10.2016 kl. 19:14

Dette året valgte jeg moral fremfor et kult kostyme. Da jeg var i Venezia kjøpte jeg en maske som ble en viktig del av kostymet. Under masken og kjolen lagde jeg sår som ikke synes før knestrømpene gled ned kjolen opp og masken var av. Kostymet var for å fremme at det er utrolig mange, spesielt ungdom, som skjuler det som er vanskelig. For meg har det alltid vært viktig å ha noen å snakke med om mine problemer. Jeg har vært heldig, jeg har alltid hatt noen som har tatt seg tid til å høre på meg, men det er det ikke alle som har. Å ha noen som bryr seg er utrolig viktig. Ikke alle har behov for dype samtaler, men å vite at man har folk rundt seg som bryr seg om at du har det bra er noe alle trenger. ♥ Hva synes du om kostymet?

- Mathilde - 

NYE DETALJER PÅ ROMMET

 • 24.10.2016 kl. 19:57

Dette har jeg planlagt å gjøre lenge og nå har jeg klart å fullføre. Jeg fortalte tidligere om sminkekroken jeg lagde hvor jeg trengte et lite speil men måtte kjøpe fire. Nå har jeg også fått bruk for de resterende tre. 

På rommet vårt hadde vi ingen heldekkende speil så hvorfor ikke bruke litt av den ellers nokså kjedelige veggen og speilene som bare lå henslengt. Etter inspirasjon av min romvenninne brukte jeg noen knappenåler som knagg for smykkene mine. Ble det ikke fint? Det er i alle fall veldig praktisk så jeg er veldig fornøyd. 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

ALDRI FØR VÆRT SÅ GIRA

 • 23.10.2016 kl. 20:07

Åh, denne dagen dere har bare vært helt fantastisk! Jeg skjønner ikke hvorfor men i dag har jeg vært i utrolig godt humør og vært kjempegira. Kan faktisk aldri huske å ha vært så gira før, haha. Det var mange som var ute i går, men jeg tilbrakte lørdagskvelden hjemme med film og hadde dermed en super morgen. Jeg begynte dagen med å rydde i huset og når folk begynte å våkne til lagde jeg iskaffe til hele gjengen! 

Jeg har også vært bøssebærer for tv-aksjonen i dag. For meg er tv-aksjonen en fin måte å vise at jeg bryr meg på. Jeg har kanskje ikke så mye penger å bidra med selv dette året, men jeg har i alle fall gjort en innsats for et godt formål og det gir en utrolig god følelse. 
♥ Har du vær bøssebærer før?

- Mathilde - 

HALLOWEEN MAKEUP - TIL INSPIRASJON

 • 21.10.2016 kl. 10:37

Nå er det ikke lenge igjen til halloween og på tide å begynne å tenke på kostyme. I alle fall om man må bestille noe over internett. Det er flere år siden jeg kledde meg ut sist, men i går fikk vi beskjed om at det vil bli arrangert en halloweenfest på skolen så i år har jeg lyst til å ta det skikkelig ut. Jeg har nå sittet å sett på videoer på youtube for å få litt inspirasjon og tenkte å dele noen av videoene med dere. 

 

♥ Hva synes du?

- Mathilde - 

FALL IS HERE

 • 20.10.2016 kl. 13:55

Ja nå er det virkelig høst her. Det har skjedd en del mens vi var i Italia. Det har blitt mye kaldere og trærne har fått den fine fargen høsten er kjent for. I helga var jeg en tur innom Frognerparken og der var høsten godt etablert. Nå klør det i fingrene etter å gå ut å ta flere høstbilder. Det må jo være det beste med høsten: den fine naturen som gir grunnlag til inspirerende bilder.  ♥ Er det like fin høst hos deg?

- Mathilde - 

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST

 • 15.10.2016 kl. 10:19


For en fin høstferie vi har hatt! Til alle som ikke har vært i Italia - det anbefales. Og spesielt å dra til Venezia! Selv om vi har hatt en fantastisk tid her skal det bli deilig å komme hjem også. Takk for oss, Italia ♥

- Mathilde - 

TO DAGER I MILANO

 • 14.10.2016 kl. 22:14

Da var vår tid i Italia over. I morgen er det tidlig opp for å rekke flyet tilbake til Norge. Vi har tilbrakt mesteparten av tiden i Venezia og i dag har vi vært i Murano en øy utenfor Venezia, men vi har også tilbrakt to dager i Milano. Det har jeg ikke rukket å blogge om enda, så her kommer bildene. Høydepunktet fra Milano var uten tvil Teatro Alla Scala hvor vi så operaen "The Turn of the Screw". For meg som driver med klassisk sang var jo dette midt i blinken, og for en sal da! 

♥ Har du vært i Milano?

- Mathilde - 

FOR EN BY!

 • 13.10.2016 kl. 11:23

Jeg må bare få si: for en by! Oppholdet i Venezia har vært fantastisk og jeg kommer gjerne tilbake. I går satte vi oss på toget og er nå i Milano som også har vist seg å være en fin by, men ikke i nærheten av Venezia. På hotellet vi er på nå har vi hatt store problemer med å få internettet til å fungere så dette innlegget med de siste bildene fra Venezia skulle egentlig ut på bloggen i går, men det ble altså ikke mulig. Dere kan tro jeg var irritert når ingenting fungerte i går. Det hjalp ikke at jeg hadde internett på mobilen, for der hadde jeg ingen av bildene. Men nå får dere altså se bildene fra en by jeg anbefaler ale å besøke. 
♥ Har du vært i Venezia, i så fall likte du det?

- Mathilde - 

GONDOL

 • 11.10.2016 kl. 22:28


I flere dager har vi prøvd å få ordne med gondoltur, men det har også vært mye annet vi har hatt lyst til å gjøre og derfor har vi ikke fått tid før i dag. Det var utrolig dyrt, men også utrolig fint og veldig kjekt. Jeg tok en hel del bilder, som dere kan se. Det var så mange fine motiver! Selv synes jeg det hadde vært litt trist å ha vært i Venezia uten å ha tatt en gondol, så dette sto høyt på lista. 
♥ Har du prøvd gondol før?

- Mathilde - 

BILDEOPPDATERING FRA ITALIA

 • 11.10.2016 kl. 11:02

Vi har flotte dager her i Italia. Mye fint og se og oppleve. I går brukte vi mesteparten av tiden på et museum og ellers vandret vi rundt i nye trange gater og fant koselige steder å spise. Jeg får ikke tid til lange oppdateringer mens jeg er her i og med at det tar utrolig lang tid å laste opp bildene, men bilder skal det bli! Her har dere bildeserien fra gårsdagen. 

- Mathilde - 

BUSDAGSFEIRING I VENEZIA!

 • 09.10.2016 kl. 23:29

Det beste med å ha bursdag i høstferien, bortsett fra å sleppe å bli sunget for i klassen, et at man har muligheten til å reise utenlands. I dag var to ting forandret: jeg våknet i et nytt land og var et år eldre. 

Jeg har hatt en super bursdag med familien. Jeg har ikke sett dem på en stund nå, noe som gjorde dagen ekstra koselig. Det ble god mat, sightseeing og shopping. Heldigvis har vi mange dager igjen her, for tiden idag har flydd avgårde og det er så mye mer jeg vil få gjort. 

- Mathilde - 

VENEZIA - FØRSTEINTRYKK

 • 09.10.2016 kl. 13:36

I går i tre-tiden var vi ankommet Venezia og brukte resten av dagen på å gå og se oss rundt. Mitt førsteinntrykk av Venezia er at det er en utrolig fin og spennende by med små og trange gater og mye folk. Det er også den byen jeg har vært i hvor jeg at rotet meg mest bort. Jeg pleier å ha ganske god retningssans og kontroll på kartet, men ikke her nei. Kanskje jeg får mer kontroll etter hvert?

- Mathilde - 

HØSTFERIE!

 • 07.10.2016 kl. 15:32


Nå er høstferien i gang og det begynner å bli færre og færre igjen i hyttene. Noen dro allerede i går, mens jeg drar etter middag. Planen var egentlig å ikke dra før i morgen og ta toget direkte til Gardemoen, men pga. streiken tar jeg ikke sjansen og overnatter dermed i Oslo i natt. Og i morgen må jeg tidlig opp, for å nå flyet til Venezia. Åh, som jeg gleder meg! Det skal bli deilig med litt varme og ferie, men ikke minst å se familien igjen. 

♥ Har du høstferie nå?

- Mathilde - 

 

EN PERSONLIG ALMANAKK

 • 06.10.2016 kl. 18:50

Endelig er den her! For snart to måneder siden vant jeg en almanakk fra personligalmanakk.com på bloggen til Kathrine. Det har tatt meg lang tid å lage den fordi jeg er så lite besluttsom, hehe, men i går lå den i postkassen og ventet på meg. Jeg er så utrolig fornøyd! Den ble nøyaktig slik jeg håpet den kom til å bli. 


Fremsiden har jeg prydet med noen av de mange "inspobildene" jeg har tatt det siste året. Flere av bildene er å kjenne igjen fra header'en min. 

På baksiden har jeg de fire bildene som får frem de beste minnene. 


Nå gleder jeg meg til å ta den i bruk og få skikkelig kontroll på viktige hendelser, avtaler og idéer. 

 

♥ Har du prøvd personlig almanakk?

- Mathilde - 

LagreLagre

HØST I LUFTEN

 • 05.10.2016 kl. 19:16

Lenge lurte jeg på hvor høsten ble av. Langt ut i september var det sommervær og jeg fikk faktisk brukt flere av sommerkjolene jeg trodde jeg hadde tatt med forgjeves. Det ble gradvis kaldere, men for noen dager siden våknet vi til frost på bakken og plutselig føltes det som vi var hoppet rett til vinteren. I dag har det vært en grad her og store deler av løvet på trærne har falt ned. Selv om jeg ikke liker at det er blitt så kaldt er det utrolig fint med synet av høst. 

- Mathilde - 

EN TUR I HØSTVÆRET

 • 03.10.2016 kl. 15:12

Det er ikke sjeldent vi har flere timer fri midt på dagen. Som oftest bruker vi denne tiden til å spille spill, se serie eller film eller rett og slett å sove, men i dag gikk jeg heller en liten tur for å bli kjent med området rund skolen. Selv om vi nå har bodd her noen uker har jeg lite kontroll på hva som befinner seg utenfor skolens område, wups... 

Jeg og Herman har faktisk planlagt å gå tur i en uke nå, men ikke fått tid før i dag. Heldigvis var vært på vår side. Selv om det i løpet av natta har blitt skikkelig kald var det strålende sol og utrolig fint lys å ta bilder i. 

♥ Hva synes du om bildene?

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no