hits

DAGEN ER ENDA UNG

 • 31.10.2015 kl. 18:04

Nå har jeg fått uavgjort de fleste punktene på dagens "to do list", men dagen er ikke over, selv om man skulle tro det i og med at det er så mørkt ute. Jeg var en tur i byen med Maria og det var utrolig hyggelig. Jeg kjøpte en del i dag og gleder meg til å vise det til dere i morgen. Jeg har blant annet kjøpt maling og skal snart i gang med å male skatollet mitt. Mest sannsynlig kommer jeg ikke til å få tid til å gjøre det før i neste uke. På vei hjem fra byen fikk jeg tatt noen bilder av byen i høstfarger. Byen er så utrolig fin nå, men man tenker gjerne ikke over det når man stresser seg igjennom gatene. Men nå er det på tide for meg å gjøre resten av det jeg hadde planlagt for dagen. Jeg har ikke tenkt meg på noe Halloween-party, men bare ha en rolig og fredelig kveld hjemme. Det er veldig koselig med alle de små barna som kommer på døren ♥#bytur #lørdag #kafebesøk #koselig #Halloween #innkjøp

- Mathilde - 

SLÅR TIL PÅ TILBUDET

 • 31.10.2015 kl. 09:13

Lørdagen er endelig her! Jeg har mye jeg skal få gjort i dag alt fra å kjøpe maling til å skrive på særemne, så det er bare å ta dagen fatt. En av planene mine for dagen er å gå innom Vitusapotek. De har nemlig 40% på alt, og det kan jeg jo ikke gå glipp av, eller hva? Jeg har i det siste tenkt at jeg må kjøpe meg litt nytt innenfor ansiktsrens, så hvis dere har noen tips til hvilke merker som er bra blir jeg veldig glad om dere kommenterer det i kommentarfeltet eller sender meg en mail. Ha en strålende dag! 

#Vitusapotek #lørdag #morgen #saturday #morning #ansiktsrens #tips

- Mathilde - 

LATEST ON INSTAGRAM

 • 30.10.2015 kl. 19:01

Hei fininger!

I dag har jeg hatt enda en lite produktiv dag, men det er deilig en gang i blant. Jeg har skrevet et innlegg som kommer ut senere i kveld eller i morgen, men jeg trenger litt mer informasjon før jeg kan publisere det, så stay tuned! I mens tenkte jeg å oppdatere dere på instagramkontoen min. Jeg trenger å få litt nye innspill og leter etter flott inspirasjon, så det er bare å kommentere hva du heter på instagram så sjekker jeg deg ut. Jeg ville også blitt veldig glad om du ville følge meg så klart ♥

Følg meg på instagram her og facebook her

Ha en herlig kveld!

#instagram #sosialenettverk #latest #helg #facebook 

- Mathilde -

 

HER ER OPPSKRIFTEN

 • 29.10.2015 kl. 18:38

Jeg sa jeg skulle legge ut oppskriften på smoothien jeg laget tidligere i dag, og her kommer den. Denne smoothien er veldig kjekk hvis man ikke har så mye å lage smoothie med i alle fall for meg som ofte har epler og gulrøtter hjemme. Det dette innlegget vil jeg bevise at man ikke trenger å ha mye og dyre saker for å lage en god smoothie som ikke mist er sund. 

Dette trenger du:

♥ 1 eple

♥ 2 gulrøtter

♥ Sitronsaft etter ønske

♥ Vann for å få rett tykkelse

Jeg la til litt av en vitamindrikk som jeg drikker hver dag men som ikke smaker godt. Når jeg hadde det i smoothien fikk jeg det i meg uten å kjenne smaken. Vinn vinn situasjon!#smoothie #drikk #gulrot #eple #nam #sundt #godt

- Mathilde - 

SÆREMNE FOR FULLT + SMOOTHIE

 • 29.10.2015 kl. 13:23

Hei og hopp! 

I dag er en fin dag vil jeg tørre å påstå. Vi har "fri" fra skolen for å jobbe med særemne, og det er så deilig å kunne bruke hele dagen på dette og ikke bare noen få minutter innimellom. Jeg skulle egentlig poste dette innlegget for en stund siden, men så ringte tannlegen og spurte om jeg kunne komme før min egentlige time, så da hev jeg meg rundt og det ble derfor ikke tid til blogging. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen etter å ha brukt lang tid på å finne en tannkrem jeg fikk anbefalt. Jeg var innom apoteket og tre forskjellige dagligvarehandler og ingen hadde den rette tannkremen. Jeg begynner å lure på om den ikke selges mer. 

Før jeg plutselig fikk dårlig tid fikk jeg jobbet litt med særemne og laget meg en god frokost/lunsj, nemlig smoothie, igjen! Vi hadde ikke veldig mye å lage smoothie av, men jeg fant da noe, og det ble ikke så aller verst. Man kan komme langt med gulrot og eple! Jeg hadde selvfølgelig litt annet oppi smoothien også, men det var ikke mye. Jeg deler gjerne oppskriften med dere senere i dag når jeg har fått jobbet litt mer. Det er nemlig bare få dager til vi skal levere særemne og jeg må i alle fall skrive fire sider til. Så nå er det ingen nåde.

- Mathilde -  

 

 

FLAUSE ELLER IKKE?

 • 28.10.2015 kl. 20:14

Da jeg var på vei til jobb i dag var allerede solen på vei ned. Synd at det blir så fort mørkt, men solnedgangen er jo veldig fin. Jeg måtte jo så klart ta bilde og det kunne visstnok ikke skje uten en flause. Det var ikke egentlig en veldig ille hendelse eller veldig flaut, men der og da ble jeg litt usikker på hvordan jeg skulle reagere.

Så altså: etter å ha tatt noen bilder fant jeg ut at en selfie med den rosa himmelen i bakgrunnen var en god idé. Jeg sto rett ved konserthuset hvor restauranten har glassvinduer og registrerte at de enste som befant seg inne i restauranten var noen servitører. Jeg forflyttet meg dermed litt slik at de ikke skulle se meg og da jeg løftet mobilen så jeg rett inn i øynene på en av de som jobbet på kjøkkenet. Så lagt hadde jeg nemlig ikke tenkt. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er litt flaut å ta selfie. Det er greit om du er flere, men alene. Nja... Det hadde ikke vært såpas ille om han bare så fort opp og ned igjen, men det gjorde han altså ikke. Han fulgte med. 

Jeg tolket situasjonen slik at det ville blitt enda verre om jeg bare snudde på hælene og hastet bortover med en gang han så meg, og dermed tok jeg et bilde og latet som ingenting. Men bildet ble ikke helt som planlagt. For å slippe å smile og gjøre meg til tok jeg bildet slik at bare en liten del av fjeset mitt var med, og skyndte meg å snu meg for å ta et nytt "normalt" bilde. Act casual, act casual, var et enste som gikk rundt i hodet på meg, haha. Selfie! Smil da vel :)

I slike situasjoner reagerer og tenker folk veldig ulikt. Jeg synes vel ikke egentlig det var veldig flaut, men jeg følte meg litt dum. Andre ville gjerne ikke brydd seg. Slikt som dette; reaksjonene folk får i ulike situasjoner, fascinerer meg. Hva foregår inni hodene på folk i det øyeblikket de ser at noen stirrer på dem?

♥ Hva ville du gjort i samme situasjon?

♥ Har du opplevd noe liknende? 

NEW IN - OPI

 • 27.10.2015 kl. 19:43

//inneholder annonselenker 

I dag har jeg hatt det kjekt med neglelakk! Da jeg var i Spania i høstferien kjøpte jeg meg et sett fra OPI med neglelakker i flotte farger. De er kanskje ikke helt høstfarger, men hva så, de er jo fine. Det som er så flott med dette settet er at prisen var veldig rimelig og noe som passer meg: de er veldig små. Det synes gjerne ikke så godt på bildene, men neglelakkene er utrolig søre og små. Små størrelser passer gjerne ikke for alle, men for meg passer det helt perfekt i og med at jeg bruker neglelakk ganske sjeldent. Det er dumt å betale mye for noe man ikke bruker veldig ofte. 

Jeg har lenge hatt planer om å prøve på neglelakkene, men jeg har ikke hatt tilstrekkelig med tid, men nå som jeg har prøvd dem er jeg veldig fornøyd. Jeg er veldig glad i merket OPI fordi neglelakken størkner fort og varer lenge, og disse skuffet ikke. To av fargene var gjerne litt vel like, men pyt pyt. For tiden har parfyme-klikk en god del OPI neglelakker til greie priser. De har også forskjellige sett. ♥ Hva synes dere om fargene?

♥ Har dere god erfaring med OPI?

 

HVOR BLE JEG AV?

 • 26.10.2015 kl. 11:42

  

Jeg har en fritime på skolen nå og det er så utrolig herlig! Det har vært så mye i det siste og det har gått ut over bloggen på ulike måter. Det er jeg lei for, men jeg har et lite håp om at det skal bli bedre om litt. Da jeg satt og tittet på bloggen i stad fant jeg ut at det er over en uke siden jeg har hatt et bilde av meg selv på bloggen, krise! Neida... Jeg vet jeg synes det er kjekt å se personen bak tastaturet i ny og ne når jeg leser en blogg. Det gjør bloggen mye mer personlig, og det liker jeg. Men dette kravet har altså ikke jeg klart å oppfylle i det siste. 

Grunnen til at bloggen har vært fylt av bilder med alt annet enn meg er først og fremt fordi jeg ikke har hatt tid til å posere for kamera. I tillegg har jeg brukt mye av tiden på å sitte foran skjermen med behagelige klær fremfor pene klær. Og ikke nok med det. Jeg fant ut for noen uker siden at jeg skulle male skatollet mitt på rommet, men det har jeg jo ikke fått tid til, så nå står det i kjelleren, mens alt som tidligere var i skatollet ligger strødd på rommet. Jeg blir så stresset av å ha et rotete rom, og rot er i alle fall ikke fint på bilder. 

Så der har dere altså min lange forklaring på noe som i bunn og grunn ikke er et problem, men likevel, haha!

Ha en strålende dag!

#selfie #travelt #rot #bilder 

- Mathilde - 

HØSTTRENING

 • 25.10.2015 kl. 23:23

//Sponset av Rabble

I dag fikk jeg for første gang testet ut min nye yoga-matte og det var herlig å ha noe mellom meg selv og gulvet når jeg trente. Det er en veldig tynn matte som er enkel å ta med seg som jeg nå kan meddele at jeg er veldig fornøyd med.

Er man inne i en ny sesong må garderoben byttes ut, og ikke bare hverdagsklærne, men også treningsklærne. Nå er det ikke lenger mulig, for min del, å trene ute med bare en t-skjorte. Det er på høy tid å ta i bruk treningsjakker, pannebånd og hansker, i alle fall må jeg det, jeg som alltid er kald. For tiden er det blitt mye fokus på trening og det er dermed veldig mange butikker som selger treningstøy, også butikker som tidligere bare solgte vanlige klær. Det er også kommet flere nettbutikker som selger treningsklær og mange av disse kan du finne rabattkoder til på Rabble.no. Rabble er alltid oppdatert på tilbud og det kan dermed være lurt å ta en titt innom rabble før du kjøper deg noe.

Jeg har drevet på å oppgradert klesskapet med treningsklær i det siste. Jeg har vært innom flere nettbutikker og de jeg kan si meg mest fornøyd med er Stormberg, Sportamore og GetInspired. Skader ikke å ta seg en titt. 

♥ Har du kjøpt noe nytt treningstøy i det siste?

#trening #sport #treningstøy #rabble #rabattkoder #rabatt 

- Mathilde -  

PREPARING SUNDAY

 • 25.10.2015 kl. 09:47

Hei, hei! Nå sitter jeg på rommet mitt på hytta og forbereder meg mentalt til å øve på prøve. Det er så trist når søndagen må brukes som øvedag og ikke avslapningsdag, men sånn er det av og til. Jeg har jo brukt resten av helgen på å kose meg og være med venner, så det må jo gå fint. Jeg har satt av dagen til å forberede meg til neste uke. Det er såpas mye som skjer at jeg må prøve å begynne nå så jeg ikke går på en smell. Jeg vet at jeg jobber godt på hytta i og med at det ikke er like mange fristelser til å gjøre andre ting her.

Ha en nydelig søndag alle dere ♥ 

 

STILLE MORGEN

 • 24.10.2015 kl. 09:56


Jeg befinner meg nå i Flekkefjord på hytta til en i klassen med gode venner. Vi dro rett etter skolen i går ankom hytta i 8-tida for bursdagsfeiring. Med god mat og godt selskap hadde vi en utrolig hyggelig kveld i går. Jeg var den første som våknet, men det var egentlig litt deilig å kunne starte dagen rolig. Jeg tror noe av grunnen til at våknet såpas tidlig var fordi jeg følte at jeg måtte få noe gjort. Det er vel kanskje ikke så lurt å stå opp såpas tidlig i og med at vi ikke var tidlige i seng, men etter denne hytteturen kommer neste og på vår egen hytte vet jeg at jeg klarer å sove lenge. 


Været er ikke på det fineste i dag, men det gjør det deilig å være inne og se ut. 

 

HØSTVÆRET ER ANKOMMET

 • 22.10.2015 kl. 15:50

Er det bare meg eller ble det veldig plutselig kaldt. Før ferien synes jeg temperaturen var relativt høy til at oktober var i gang og da jeg kom hjem igjen var det like før gradestokken var helt nede ved minusgradene. Det tok lang tid før høstværet kom, men når det først kom kom det for fult med kaldt og vått vær. For første gang denne høsten har jeg vart kald på tærne når jeg har gått ute, en følelse jeg virkelig hater. Men det får jeg vel bare tåle. Jeg bor jo i Norge. 

 

For øyeblikket sitter jeg og venter på å gå på jobb. De to siste timene fikk vi bruke til å øve på prøve og da gikk de fleste hjem, men for meg var ikke det vits så da ble jeg igjen på skolen for å øve. Etter jobb er det rett hjem og hvis jeg er opplagt nok skal jeg videre på russekro. Jeg har ikke egentlig tid, men føler jeg må gå fordi jeg er russefotograf, men jeg tror det kommer til å bli kjekt og siden det ikke begynner før ti på kvelden hadde jeg ikke klart å jobbe med skolearbeid uansett. 

♥ Er det kaldt der du bor?

#høst #kaldt #vått #prøver #skole #russ 

NYTT DESIGN

 • 21.10.2015 kl. 20:48

Hei dere! Da var snart dagen over som betyr at det bare er to dager igjen til helg. Og denne helgen er etterlengtet skal jeg si dere. Kanskje, bare kanskje jeg får slappet litt av. Det hadde vært veldig fint i det minste. 

Jeg har i alle fall fått meg nytt design! kvdesign har så utrolig mye fint som jeg har sett på en lang stund og vurdert å kjøpe og når det nye designet kom klarte jeg ikke dy meg lenger. Jeg har hatt det samme designet helt siden jeg startet bloggen så det var godt med litt forandring. Det er fortsatt litt jeg må forandre, er ikke helt fornøyd enda, men det fikser jeg etterhvert. Jeg liker i alle fall at designet er så stilrent og ryddig. 

 

♥ Hva synes dere om designet?

Håper alle får en super kveld ♥

 

- Mathilde - 

DAGENE FLYR FORBI

 • 20.10.2015 kl. 21:24

Er det bare meg som føler at dagene blir kortere og kortere og flyr forbi i full fart. Det er faktisk under 60 dager til juleferien starter. Jeg regner med denne følelsen har en sammenheng med at det er så utrolig mye å gjøre for tiden. Dette er også grunnen til at klokken snart er halv ti og jeg enda ikke har blogget i dag. Hvor ble denne dagen av? Til og med skoledagen i dag gikk raskt. Hmm, merkelig. 

Jeg er, alt for tidlig, begynt å kjenne på julestemningen. Det er fortsatt en stund til jul, men siden klassen skal arrangere julekonsert i begynnelsen av desember har vi allerede begynt å øve på julerepertoaret. I skrivende stund sitter jeg med "Ave Maria" på hjernen. En utrolig fin sang som jeg er så heldig å få synge. Men før jeg kan drømme meg helt bort i julestemningen må jeg ta fatt på det som skjer i nærmeste fremtid og derfor står prøveøving på planen. Lucky me!

♥ Er du inne i en stressende periode?

♥ Har du begynt å kjenne på julestemningen?

#skole #sang #prøver #julestemning #julesang 

VICTORIA'S SECRET TIL NORGE

 • 19.10.2015 kl. 19:22

Det er sikkert ikke bare jeg som har fått med meg at Victoria's Secret skal komme til Oslo. To butikker som skal åpne før jul. Det var da voldsomt. Jeg er litt delt i denne saken egentlig. Jeg er nemlig veldig glad i følelsen av å være i et nytt land og gå inn i butikker vi ikke har i Norge. Det er en superkjekk følelse å være et sted du aldri har vært før og finne ut at de har en av dine favorittbutikker som du ikke har mulighet til å shoppe i hjemme. Victoria's Secret har jo en nettbutikk det er mulig å ta i bruk om man skulle få veldig lyst til det. 

Bildene er hentet fra google

Likevel har de utrolig mye fint og velduftende som er kjekt å kunne få tak i på en enklere måte. Det kan jo være litt stressende å vite at: "jeg har bare noen få timer på meg i denne byen og må kjøpe noe NÅ om jeg skal ha noe". Jeg synes i alle fall det kan være stressende og ender da ofte opp med å bruke mer penger enn det jeg ellers ville ha gjort. Men på en annen side vil det jo bli dyrere i Norge enn mange andre land, hm... Jeg tenker i alle fall at siden butikkene skal komme til Oslo og ikke Stavanger, hvor jeg bor, vil jeg fortsatt kunne beholde følelsen av at det er en butikk jeg ikke har hjemme. 

Så ja, jeg er delt i saken. Hva synes du? 

BLACK AND WHITE

 • 19.10.2015 kl. 13:58

Jeg har valgt ut noen av bildene jeg har tatt i det siste og redigert dem til svarthvit og mange av dem ble så mye finere. Jeg har alltid likt denne effekten fordi det får frem lyset og kontrastene på en helt annen måte en det gjør på originalbildet. Mange bilder passer best til sterke farger, men en hel del bilder er like fine om ikke finere i svarthvit. Av en eller annen grunn synes jeg bildene blir mye mer inspirerende som svarthvit-bilder. Enten det eller farger i lyse toner. Bildene har jeg tatt på de siste reisene jeg har vært på altså i Spania og Japan. ♥ Hva synes du om svarthvit bilder?

♥ Likte du bildene?

SUNDAY INSPIRATION

 • 18.10.2015 kl. 13:42

Søndag dere! Bruk dagen godt. Det skal i alle fall jeg gjøre. Her er en liten inspirasjon til denne flotte søndagen.

GREY HAIR

 • 17.10.2015 kl. 21:04

Som sikkert en del har fått med seg skal trinnet mitt sette opp musikalen hair om under en måned og jeg er dermed blitt veldig obs på hår de siste dagene. I år har det kommet en helt ny trend, nemlig grått hår. For en stund tilbake spurte moren min frisøren om det ikke gikk an å farget håret grått slik at hun slapp å tenke på etterveksten. Det var nok ment som en spøk, men hun fikk i alle fall beskjed om at de ikke hadde mulighet for å farge håret grått. Nå er vi inne i nye ider hvor det ikke bare er mulig, men faktisk blitt en trend. 

Men hva mener jeg egentlig om grått går. Jeg er faktisk ikke helt sikker. Slik jeg ser det kan det enten bli veldig fint, eller helt håpløst. Man bør virkelig stole på at frisøren er dyktig og gjør en god jobb. Slik er det vel uansett når man farger håret. Likevel har jeg fått det for meg at man må være flink med sminken for å passe grått hår. De eneste bildene jeg har sett av folk som har farget håret sitt grått er av jenter med et talent for makeup og i den kategorien tilhører ikke jeg i alle fall, haha. 

Jeg mener altså at på noen kan det se utrolig fint ut, men ikke alle. Jeg synes det spesielt passer på bilder fordi lyset og kontrastene blir så fine. Men det er en risiko å farge håret sitt uansett farge og ved å farge håret ditt grått kan du fort bli tatt for å prøve litt vel hardt. Jeg kommer nok ikke til å prøve meg på grått hår. Jeg har aldri farget håret, men har vært inne på tanken flere ganger. Det virker jo litt kjekt å prøve noe nytt. 

♥ Hva synes du om farget grått hår?

♥ Har du din naturlige hårfarge for tiden?

#hår #hair #grått #mote #helg 

 

SKOGSBÆRSMOOTHIE - Oppskrift

 • 17.10.2015 kl. 09:13

Jeg er snart på vei til skolen for å jobbe med musikalen, men før det har jeg tenkt å dele en smoothie-oppskrift med dere. Jeg eksperimenterer alltid litt med oppskriftene og denne ble jeg veldig fornøyd med. Både sund og god!

Dette trenger du: 

♥ En banan

♥ En neve spinat

♥ Ca. 150g skogsbær

♥ En stor gulrot

♥ En dl havregryn

♥ Vann etter behov♥ Ha en nydelig dag!

#smoothie #sundt #godt #helg #musikal #skogsbærsmoothie #nam 

JEG HAR IKKE HELG!

 • 16.10.2015 kl. 19:28

For en helg! Det kommer ikke til å bli noe tid til å slappe av i dag og heller ikke noen andre dager denne helgen. Helgen min er nemlig satt av til musikaløving. Jeg ble ferdig med øvingen for i dag for ikke så lenge siden, men vi skal på konsert senere i kveld og derfor er jeg ikke hjemme før 12 i kveld. Ikke nok med det, men innen mandag skal vi ha levert en kritikk til det vi har hørt og sett under konserten. Hvordan jeg skal få det til det vet jeg ikke. 

Både i morgen og på søndag er det øving fra kl. ti til seks og i morgen skal jeg være barnevakt på kvelden. Altså blir det ingen fritid på meg denne helgen. Av og til lurer jeg på om jeg i det hele tatt kommer til å overleve dette året. I fjord gikk jeg på en smell og jeg blir over hode ikke overrasket om det skjer i år også. 

Men over til å være litt mer positiv. Jeg synes faktisk det er kjekt å jobbe med musikalen og jeg har troen på at dette kan bli veldig bra. Musikalen vi setter opp her Hair og med alle de langhårete guttene vi har på skolen passer jo det perfekt. Men altså til alle dere som bor i Stavanger: kom, kom på musikal! Arrangementet finner dere HER. Vi har også en instagramkonto hvor vi legger ut bilder fra prosessen HER

 

SNART HALLOWEEN

 • 15.10.2015 kl. 19:23

//sponset innlegg

Det er omtrent helt umulig å ikke få med seg at det om ikke lenge er Halloween. Både vanlige butikker og nettbutikker er godt i gang med å annonsere sine tilbud på kostymer, oppskrifter og accessories til Halloween. Jeg har alltid likt Halloween og synes det er kjekt at det i år er på en lørdag. For meg har det vært litt forskjellig fra år til år hvor mye jeg har gjort ut av Halloween. Det spørs litt hvor mye annet jeg har å gjøre og nå er jeg spent på hvor mye tid jeg får i år. 

Trykk på bildet og kom til Rabble.no hvor mange flotte tilbud venter på deg!


Er det noen av dere som kjenner til "Anne-dukken". Det er den dukken man bruker når man skal øve seg på førstehjelp. Da jeg gikk på barneskolen fikk vi med oss en slik dukke hjem etter et førstehjelpskurs. Jeg har alltid ment at Anne ser skikkelig skummel ut. Flere år på rad har jeg og en venninne sminket Anne slik at hun ser helt forslått ut og dermed enda skumlere. Vi har satt på henne en parykk og en skjorte og hengt henne opp i vinduet på Halloween. Hvis jeg finner henne i år kommer jeg nok til å gjenta suksessen. 

Hvis du ikke eier en Anne-dukke du kan skremme folk med, og føler det er noe du mangler før Halloween, kan du finne mange rabattkoder på Rabble sine sider. Her samles alle mulige slags gode tilbud og rabatter på ett sted. Det er utrolig lurt å ta en titt innom denne siden før du shopper online for å få de beste rabattene. Jeg kan spesielt anbefale sidene Superkul og CoolStuff,hvor du finner et stort utvalg av kostymer, og Slikkepott hvor det er masser av bakeutstyr som passer perfekt til Halloween. 

♥ Gleder du deg til Halloween?

 

#Halloween #høst #pynt #kostymer #skummelt #Rabble #rabatt #rabattkoder #Tildemah #glede #gresskar

3 TING...

 • 14.10.2015 kl. 21:25


3 ting jeg liker

Gode klammer

Rolige kvelder med familie eller venner

De dagene jeg slepper å gjøre skolearbeid

 

3 ting jeg ikke liker

Folk som aldri smiler

Kokkos

At jeg alltid er trøtt

 

3 ting jeg vil

Oppleve verden

Stifte en familie (en gang i fremtiden)

Hjelpe andre

 

3 ting jeg ser frem til

Jul

Å bli ferdig med videregående

Å besøke Japan igjen

 

3 ting jeg burde

Drikke mer vann

Stresse mindre

Bli bedre til å kaste

 

3 ting jeg kan

Vise omsorg ovenfor andre

Synge

Være økonomisk

 

3 ting jeg ikke kan

Gøre to ting på én gang

Stå på hendene

Gråte eller le på kommando

 

3 ting jeg ofte snakker om

Skole

Jobb

Fremtiden

 

3 ting jeg ønsker meg

Et kjæledyr (det har jeg alltid gjort)

Bedre utholdenhet

En rettferdig verden

 

3 ting jeg blir rolig av

Klassisk musikk

Massage 

Dype samtaler

 

3 ting jeg blir stresset av

Prøver

Skole generellt

Å måtte ta valg

 

3 ting jeg har gjort i helgen

Vært i Spania

Spist kake

Shoppet

 

3 ting jeg gjort denne uken

Jobbet med særemne

Vært på jobb

Sprunget til bussen uten å knyte skolissene

 

Håper dere likte innlegget. Gi gjerne beskjed hvis dere vil jeg skal legge ut flere innlegg av denne typen.

NY DAG

 • 14.10.2015 kl. 08:00

Ny dag nye muligheter, er det ikke det man sier. Jeg har i alle fall den instillingen i dag. Desverre har jeg igjen en stressende dag forran meg, men jeg håper jeg skal klare å være litt mer motivert enn tidligere. Det hjalp i alle fall at det var så fine farger på himmelen. Kaldt i luften, men mye fint å drømme seg bort i.

Ha en fin dag!

Outfit 13.10.2015

 • 13.10.2015 kl. 19:39

Før skolearbeidet måtte jeg springe ut og ta noen bilder av dagens antrekk. Det blir jo så fort og plutselig mørkt nå. Mens jeg har sittet å skrevet har det rukket å bli mørkt. Såpas mørkt at jeg ikke hadde klart å tatt noen gode bilder. Jeg har allerede vært på dans i dag og må uheldigvis vie resten av dagen til en drøss med skolearbeid. Jeg merker hele klassen er veldig lite motivert for tiden fordi det er så alt for mye. Ikke gøy altså. Men uansett, her er antrekket: 

  

   

  

Bukse - Bik Bok

Genser - Bik Bok 

Vest - Primark

Sko- Din Sko

Smykke - Primark

♥ Hva synes dere?

Bildene som ikke kom på bloggen

 • 13.10.2015 kl. 15:48

Vi har vel alle vært med i et ikke så heldig bilde. Jeg tar veldig mange bilder og det er veldig få av dem som blir vist her på bloggen. Jeg som de aller fleste andre legger ut de beste bildene og sletter de som ikke er presentable. Da jeg var i Spania tok jeg en hel hau med bilder og slettet ikke de "dårlige" bildene av meg selv. De har jeg tenkt å vise dere nå. På blogger ser man gjerne glansbildet og ikke alle de bildene som blir tatt i prosessen mot en presentabel blogg. Her får dere i alle fall se mine "bad moments". Håper dere liker det. 


Nom nom

Hæ?

På vei opp

På vei ned

Også gjør vi oss litt ekstra til

Haha

Kjenner du deg igjen?

GOOD MORNING STARSHINE

 • 13.10.2015 kl. 08:01

I dag begynner jeg ni på skolen og bestemte meg for å stå opp til vanlig tid og heller få unnagjort noen småting jeg mest sannsynlig ikke ville fått tid til i dag ellers. Jeg trodde kanskje jeg skulle få gjort mer, men noe fikk jeg da gjort. Nå er det en halv time til jeg springer ut dørene (ja, jeg springer alltid til bussen) og før den tid skal har jeg planlagt å jobbe med særemne. Det er stort sett det eneste jeg gjør for tiden...

Ønsker alle en fin start på dagen ♥

#morning #morgenstund #skole #særemne #te 

OUTFIT - SPANIA

 • 12.10.2015 kl. 18:17

Denne dagen går stort sett i ett. Jeg har så mye som jeg må få gjort denne uken og vet ikke helt hvor jeg skal starte. Helg får jeg heller ikke siden hele helgen skal brukes som øvingshelg for musikalen, så jeg er veldig spent på om jeg kommer til å henge sammen til slutt. Men det får tiden vise. I dag skal jeg i alle fall prøve å komme meg videre på særemne. 


Kjole - Japan

Kjole - Indiska

Skjørt - Vero Moda // topp - Japan

Kjole - Japan

♥ Likte dere antrekkene?

#outfit #kjoler #reise #antrekk #Spania

IKKE EN ROLIG SØNDAG

 • 11.10.2015 kl. 14:21

Hei på dere!

Jeg har startet dagen for lenge siden, men er fortsatt i pysjen. Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal være sosial i dag eller bare være hjemme og jobbe med alt som må gjøres. Er jeg hjemme kommer jeg meg sikkert ikke ut av pysjen i dag. 

Helt siden jeg våknet i dag morges har jeg jobbet med særemne og føler ikke jeg har kommet det grann videre. Jeg har så mange tanker og notater, men jeg får dem ikke ned på papiret på en oversiktlig og grei måte. Det er bare tre uker til oppgaven skal leveres og jeg er såvidt kommet i gang med skrivingen, så jeg stresser litt kan man si. Jeg har bare virkelig ikke troen på at dette kan bli noe bra. Det er alltid et dårlig utgangspunkt, så jeg håper jeg klarer å bli litt mer positiv over for oppgaven etterhvert. 

♥ Holder du på med særemne for tiden?

♥ Hva bruker du søndagen din på?

DET GLEMTE HOTELLET

 • 10.10.2015 kl. 21:31

Jeg må fortelle dere om det flotte hotellet vi bodde på i Sevilla. Vi var her ikke lenge og av en aller annen grunn har jeg ikke fått vist dere bildene fra dette hotellet enda. Det var garantert det fineste og beste hotellet.

Hotellet het Amadeus hotel og var inspirert av klassisk musikk gjennom tidene. Det passet jo perfekt for meg som synger klassisk! Vårt rom het opera og andre rom var oppkalt etter kjente komponister. En av dagene spilte de til og med "Dovregubbens hall"! I tillegg til et gjennomført og interessant tema var innredningen utrolig fin. Overalt fant man instrumenter og de har til og med øvingsrom.♥ Hva synes dere? Var det ikke fint vel?

VI SKÅLTE I CHAMPAGNE

 • 10.10.2015 kl. 17:09

Da har vi kommet oss trygt hjem til det kalde huset vårt i Stavanger. Reisen begynte nokså tidlig i dag morges, men nå er vi altså hjemme igjen. For min del kunne vi gjerne vært i Spania enda en stund. Jeg likte meg der og vet at det å komme hjem etter en ferie betyr stress. Men ja, ja. Ikke noe å gjøre med det. 

Men tilbake til det jeg skulle skrive om. Dagen i går var fullstappet og som kanskje noen fikk med seg hadde jeg bursdag i går. Derfor fikk jeg ikke tid til å oppdatere dere med den siste dagen i Spania. Det har jeg altså tenkt å gjøre nå. 

I går ble det tid til litt skikkelig shopping. Min familie er ikke spesielt glad i å shoppe, men det er jeg, og siden det var min bursdag fikk jeg bestemme litt ekstra. Jeg fant ut at det fantes en Primark ikke langt fra hotellet og her brukte vi både tid og penger i går, ja altså mest jeg da. Vi brukte også tid på å finne en virkelig god tapas-restaurant og resultatet av letingen ble veldig bra. Det ble faktisk den beste middagen jeg spiste på hele reisen. Og siden det var 18 års dag vi skulle feire skålte vi også i champagne. Det måtte jo til, eller?

Mye av dagen gikk med til å vandre rundt i gatene og få med seg mest mulig av det vi ikke allerede hadde fått unnagjort. Man kunne virkelig merke forskjellen på gatene i Málaga på en vanlig hverdagskveld og en fredagskveld. Gatene var fullstappede. Vi kom oss hjem i rimelig tid for å være opplagte til reisen, men avsluttet dagen i baren på hotellet hvor jeg bestilte en sangria. 

♥ Hadde du en fin fredag?

BURSDAGSFROKOST

 • 09.10.2015 kl. 11:47

Hei på dere. Her i Málaga er dagen i gang for fult, og ikke hvilken som helst dag, men min brusdag! I dag er jeg 18 år og myndig. Det blir deilig å endelig kunne delta på det meste uten å bli stoppet av alderen min. Vi har spist en deilig frokost på hotellet og er klare for å gripe dagen. Planen er i bunn og grunn å shoppe og spise god mat, haha. Jeg gleder meg. Uheldigvis er dette også siste dagen vi har i Spania, så den må utnyttes godt. 

Ha en super dag alle sammen ♥

SPANIA - dag 6

 • 09.10.2015 kl. 00:05

Det har vært en lang og flott dag og jeg er så sliten at jeg såvidt klarer å sitte oppreist. Likevel har jeg tenkt å fortelle dere litt om dagen før jeg stuper til sengs. 

Nå har jeg altså brukt 1 time på å laste opp disse bildene, så beskrivelsen av dagen blir kort. Vi Spiste god frokost på hotellet før vi ruslet av gårde til en strand. Der fikk vi både slappet av og badet. Jeg ble selvfølgelig mer rød enn brun... Etterpå tok vi oss turen på borgene som er her i byen. Da fikk jeg tatt mange flotte bilder. Til middag ble det igjen tapas, og jeg synes maten her var enda bedre enn forrige gang vi spiste tapas.SPANIA - dag 5

 • 08.10.2015 kl. 22:39

Hei dere!

I går ble det ikke noe oppdatering fra dagen rett og slett fordi det var problemer med internettet på hotellet. Veldig irriterende når jeg sitter i lang tid og prøver å laste opp bildene uten hell. I dag har vi ikke vært innom hotellet og jeg har derfor ikke kunnet oppdatere dere før nå. 

Så altså, i går var vi inne i katedralen i Sevilla, reiste med tog til Málaga og ikke minst spiste vi veldig god mat. Jeg kåret gårsdagens middag til den beste på smak. Nam nam! I og med at jeg skal skrive enda ett innlegg for i dag, hvis internettet hoder, og det er en stor dag i morgen (i morgen får dere vite hvorfor) har jeg tenkt å vise dere gårsdagen i bilder. 

HERLIG FROKOST

 • 07.10.2015 kl. 10:58

Nå har vi spist en herlig frokost på takterrassen her på hotellet og er klare for dagen. Bagasjen er pakket og etter en siste rundtur i Sevilla er det tid for å ta toget tilbake til Málaga. Jeg håper virkelig toget er i rute denne gangen. 

 

Planene for dagen er å komme oss inn i katedralen. Vi har sett den utenfra men har enda ikke kommet oss inn. Det skal visst gå an å gå opp i tårnet, og det må vi jo prøve selv om jeg har høydeskrekk. Vi får se hvordan det går. Kanskje kommer jeg meg ikke helt opp, men det spørs hvordan trappen er.  Vi vet ikke sikkert om vi får gjort noe annet før vi må komme oss til toget så det får vi ta litt som det kommer. Jeg er blitt veldig glad i Sevilla og vil gjerne komme tilbake en annen gang. Å dra på høsten er nok mye bedre enn på sommeren. Nå er temperaturen perfekt. Ikke for varmt og ikke for kaldt. SPANIA - dag 4

 • 06.10.2015 kl. 23:17

Da var den fjerne dagen i Spania omme. Allerede tenker jeg. Tiden har gått utrolig fort og jeg vil ikke hjem igjen til skole og stress. Dessverre går det ikke an å stoppe tiden, men hadde gått skulle jeg gjerne gjort det akkurat nå. Hotellet vi er på er så utrolig flott og det er så mye jeg vil få gjort før vi reiser til Málaga i morgen. Jeg kommer forresten til å vise dere bildene fra hotellet i morgen. 

  

I dag har vi vært i den mauriske hagen og vært på flamenco show. Den mauriske hagen var bare så flott og svær. Jeg tror bare vi fikk tid til å se halvparten av plassen. Jeg tok så klart mange bilder, men det var ikke turister der så mange av bildene har gjerne et ukjent hode i hjørne, haha. Sånn er det vel når man drar til turistifiserte steder. Flamenco showet var heftig. I begynnelsen var jeg litt skeptisk. Da var ikke energien helt på topp og vanskelighetsgraden var ikke særlig høy. Men etterhvert forsto jeg hvilken underholdning flamenco er. Alt gikk utrolig fort og jeg ble mer og mer imponert. 

Tidligere i dag fikk vi også tid til litt avslappning på toppen av hotellet. De har to veldig flotte takterrasser her og passer perfekt til litt soling, men ikke få forhåpninger, jeg er nok like blek når jeg kommer tilbake. 

Nå er jeg utrolig trøtt, og vi skal stå opp tidlig i morgen for å få mest mulig ut av dagen. Med dette ønsker jeg dere en god natt! 

Goodbye apartment, hello hotel

 • 06.10.2015 kl. 10:56


I dag forflytter vi oss fra leilighet til hotell. Avstanden er ikke særlig lang og vi har allerede vært i det strøket vi skal bo i. Etter å ha sett bilder fra hotellet har jeg store forventninger. Jeg likte meg godt i denne leiligheten, men det skal bli gøy å prøve noe nytt. Nå har vi tenkt å ta oss en liten spasert tur rundt i strøket, og til slutt ende opp på hotellet. Det er drøssevis med små søte butikker her som jeg gjerne vil kikke litt nærmere på. 

Ha en fin dag alle sammen ♥

 

SPANIA - dag 3

 • 05.10.2015 kl. 22:47

Da er vi kommet oss tilbake til leiligheten og dagen har vært super. Som jeg skrev i sist innlegg har det vært litt regn i dag, men det hjalp visst å kjøpe en paraply for den har jeg nesten ikke fått bruk for. Jeg hadde planlagt at paraply var noe jeg ville kjøpe her og håper inderlig den passer i kofferten. Jeg vet ikke om det bare er meg som har denne oppfattningen, men jeg klarer ikke finne spennende paraplyer i Norge. Alle er helt like, nemlig svart, og hvis de er litt interessante er de gjerne veldig dyre. 

Uansett. Jeg har fått kjøpt meg litt annet også og har blant annet forelsket meg helt i en butikk som selger massevis av herlige pysjamaser! Jeg tror jeg var der inne i en halvtime fordi jeg ikke klarte å bestemme meg. Det var så mye fint og herlig. Mye som også kan brukes som koseklær som jeg liker å kalle det. Heldigvis for meg har de en nettbutikk slik at jeg kan få kjøpt mer hvis det blir helt krise, haha. 

Lunsjen i dag ble inntatt på toppen av et kjøpesenter med flott utsikt. Mens til middag ble det tapas. Vi måtte jo prøve tapas og det er ikke dumt å kunne spise og dele på ulike retter. Min absolutte favoritt var potetbiter i dip. 

Resten av kvelden har jeg tenkt å slappe av og lese litt i boken min. Kanskje bør jeg også komme meg litt videre med særemne. Huff, ferie burde være ferie, men det er det ikke. 

Ha en fin kveld!

APARTMENT TOUR

 • 05.10.2015 kl. 14:35

I dag har vært en regntung dag, og vi har derfor vært litt mer inne i leiligheten enn det vi hadde sett for oss. Siden været ikke er noe å skryte av har vi tenkt å bruke dagen på litt shopping. Jeg har allerede investert i en paraply, men jeg håper på å finne noe litt mer interessant. 

Vi har leid oss en leilighet midt i gamlebyen i Sevilla og er veldig fornøyde til nå. Her skal vi være ett døgn til før vi forflytter oss til et hotell. Jeg tenkte det var på tide å vise dere bildene fra leiligheten. Jeg vet med meg selv at jeg synes slikt er veldig kjekt å se. 

Soverom nr.1


Vår lille uteplass.

Stue. 

Bad nr. 1

Bad nr. 2

Soverom nr. 2Kjøkken. 

Hva synes dere?

SPANIA - dag 2

 • 04.10.2015 kl. 23:44

Enda en flott dag er omme og det føles som en evighet siden vi våknet i dag morges, hvis jeg kan si morges i og med at vi ikke våknet før halv elleve. Sånn kan det gå når man bor i leilighet og ikke hotell hvor frokosten er et bestemt tidspunkt. I dag har vi fått sett mye og tatt en hel del med bilder. Jeg har også fått prøvd meg litt på spansk, men de er såpas flinke i engelsk her at det går veldig greit. 

Jeg er egentlig ganske overrasket over at vi klarte å finne så lett frem her. Gatene er utrolig trange, likner hverandre og går på kryss og tvers. Man må virkelig følge med når man går her slik at man kan klare å komme tilbake igjen, haha. 

I dag har vi sett katedralen og plaza de España. Vi har spist god mat hvor kelnerne var utrolig hyggelige og vi har fått i oss en enormt mektig og god is. Nå er jeg utrolig trøtt og har tenk meg rett til sengs. Jeg håper på en like bra dag i morgen. 

Trange gater er det ikke få av her. Dette var et litt artig påfunn synes jeg. God natt ♥

#reise #Spania #mat #ferie #høstferie #katedral #turist

1 DAGEN I SPANIA

 • 04.10.2015 kl. 12:15

I går var det mye som skjedde dere. Mye spennende og nytt, men også mye vi skulle vært for uten. Vi er nå kommet oss til Sevilla og leiligheten vi bor i er kjempeflott. Vi fikk litt tid i Málaga i går før toget gikk videre til Sevilla. Vi brukte tiden på å se oss litt om i gamlebyen og gå gjennom et marked. 

 

  

Vi tok toger ti på fem og skulle kommet frem halv åtte, men sånn ble det ikke. Vi merket vel egentlig at toget gikk ganske sakte, men var for opptatt av å ta bilder ut vinduene til at vi tenkte mer over det. Etter en lang stund kom konduktøren og fortalte at vi var 30-40 min forsinket og at vi ikke kom til å komme frem før litt over ni fordi det var noe feil med toget. Dermed kom vi til å bli ca. 2 timer forsinket og vi måtte prøve å få tak i sjåføren som skulle plukke oss opp på stasjonen. Vi trodde vi måtte skifte tog, men de må ha klart å fikse det, for etter at vi hadde stått på samme stasjon i lengre tid gikk toget som normalt. 

Nå driver resten av familien å maser på at jeg skal bli ferdig, så jeg må nok runde av her, men vi blogges :)

 

TIDLIG EN LØRDAGS MORGEN

 • 03.10.2015 kl. 08:43

Nå er det litt i underkant av 2 timer til vi lander i Malaga. Det ble en tidlig morgen, men heldigvis klarte jeg å sove litt på flyet, som altså vil si at jeg var veldig trøtt for jeg sover sjeldent på fly. Det ble en litt stressende reise hjemmefra med taxi når vi skjønte at tunellen mot flyplassen var stengt og måtte kjøre en lang omvei, men med pappa som reiseleder har vi alltid god tid, så det ordnet seg. For andre som skal reise fra Sola flyplass i nærmeste fremtid, ta dette i betraktning.

 

Når vi lander i Malaga skal vi ta toget videre til Sevilla hvor vi skal være de første dagene. Vi skal bo veldig sentralt i den gamle byen. Kamera kommer garantert til å være med hele turen! Det er meldt nærmere 30 grader, perfekt temperatur for min del. Dette må jo bare bli bra!

#Spania #Malaga #Sevilla #Reise #Høstferie #Ferie #Famile

I MORGEN SKJER DET

 • 02.10.2015 kl. 18:58

Allerede klokken 6 i morgen tidlig er flyets avgang. Jeg skal med resten av familien til Spania og som jeg gleder meg til litt varme. Det er meldt nydelig vær! Det har ikke enda gått opp for meg at vi reiser om ikke mange timer og jeg er ikke sikker på når jeg innser det. Ofte forstår jeg ikke helt at jeg har vært på reise før jeg er kommet hjem igjen,haha.  

Jeg har enda ikke begynt å pakke og det er jeg som står for matlagingen så dette kan absolutt bli travelt. Mitt største problem med å pakke i siste liten er at jeg sannsynligvis tar med meg minst tre unødvendige ting. Mathildes logikk: "Denne kan jeg jo få bruk for", "I et nødstilfelle" eller "Er jeg heldig finner jeg en tid å bruke denne, den er jo fin". Huff nei. Skal i alle fall prøve å ikke bare pakke svarte og hvite klær som jeg gjorde da jeg dro til Japan. 

♥ Skal du reise?

Ønsker alle en super helg og en fantastisk høstferie til de som har det!

GET THE LOOK - på budsjett

 • 01.10.2015 kl. 19:00

//annonselenker

Sist gang jeg lagde et get the look innlegg fikk jeg god tilbakemelding. Jeg kom faktisk på forsiden av blogg.no og på side2. Det var stas. Jeg håper dere vil like dette innlegget også. Denne gangen har jeg valgt  la en get the look på budsjett. Det er alltid kjekt å kunne få et fint antrekk billig, eller hva? Dagens kjendis ut er Sophia Bush. Jeg forelsket meg helt i det antrekket hun har på seg her. Dessuten er det et fantastisk bilde av henne!

Kåpe - HER // Lebestift - HER // Genser - HER // Veske - HER // Bukse - HER // Sko - HER

Hva synes dere?

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no