hits

SNART FERIE

 • 30.09.2015 kl. 16:12

Noen andre enn meg som kjenner siste innspurt før ferie? Det er alltid mye som skal gjøres før ferien og denne gangen er intet unntak. Jeg har opplevd mye mer stressende uker enn denne, men fortsatt er det en del som skal ordnes. Jeg er snart på vei ut dørene og når jeg kommer hjem står prøveøving på planen. 

Ha en fortsatt fin dag ♥

OUTFIT 29.09.15

 • 29.09.2015 kl. 20:31

Siden jeg kom hjem fra skole og ballett rundt halv 6 har jeg stort sett jobbet med skolearbeid, men jeg satt av litt tid til å knipse noen bilder av dagens antrekk. Om ikke lenge er det duket for hjemmelaget sushi og det gleder jeg meg til. I morgen blir det en travel dag, så jeg håper jeg kan klare å legge meg litt tidlig i dag, men av en eller annen grunn er det veldig vanskelig. Det er alltid så mye mer å gjøre på kvelden, hm merkelig. Ha en fin kveld alle sammen!
♥ Hva synes dere om antrekket?

FLETTER FOR KORT HÅR

 • 29.09.2015 kl. 18:20

Jeg har alltid syntes at fletter er så fint. Helt siden jeg var liten har jeg likt å ha fletter i håret, og jeg har alltid hatt langt hår som er lett å flette. Nå har jeg nokså kort hår og merker at det kan være vanskelig å finne flotte frisyrer. Derfor har jeg funnet frem noen bilder av fine flettefrisyrer på kort hår som jeg synes var inspirerende. Alle flettene kan også utføres på langt hår om man måtte ønske det, men disse kan man faktisk klare selv om man har kort hår. 


//bildene er lånt fra google

♥ Liker du fletter?

♥ Hvilken av disse flettene likte du best?

VEGETARISK LASAGNE

 • 28.09.2015 kl. 20:15

Jeg fortalte dere at det jeg skulle lage middag i dag og da ble det vegetarisk lasagne med spinat, linser og gulrot. Jeg hadde aldri laget dette før, men ble strålende fornøyd og hvis ikke resten av familien sier den var god for å være høflige, er de enige med meg. Siden denne lasagnen var både god, rask å lage og sund har jeg tenkt å dele den med dere. 

Dette trenger du:

♥ 2 bokser hakkede tomater

♥ 2 kartonger ferdigkokte linser (=ca. 4,5 dl kokte linser)

♥ 2 ss (1 terning) grønnsaksbuljong 

♥ 3 gulrøtter

♥ ca. 100 g fersk spinat

♥ Litt revet ost

♥ Lasagneplater

♥ 1 stor tomat

♥ Sett ovnen på 200 grader.

♥ Begynn med å skylle og sile linsene. Kok dem opp sammen med hakkede tomater og buljong. La det koke i 5-10min. 

♥ Mens dette koker: skrell og kutt opp gulrøttene i smale strimler på langs. Skyll spinaten, kutt opp tomatene i tynne skiver og riv osten. 

♥ Da er det bare å starte å legge ingrediensene lagvis i en ildfast form. Hvordan du gjør det er litt opp til deg selv. Jeg varierte litt og hadde to lag med spinat og ett med gulrøtter, mens sausen og ost hadde jeg mellom hvert lag. Det kan være lurt å ha saus på lasagneplatene for å være sikker på at de blir myke. Plaser tomatene på det øverste laget og dekk til med ost. 

♥ Sett den i ovnen og la den stå i ca. 40 min. 

Oppskriften har jeg funnet på veganmisjonen.com. Oppskriften er egentlig vegansk, men siden jeg brukte vanlig buljong og ost ble min bare vegetarisk. 

Ha en fin kveld alle sammen!

#middag #oppskrift #vegetarisk #vegan #nam #mandag #anbefales

EN BEDRE LUNCH

 • 28.09.2015 kl. 13:31

Jeg er allerede hjemme fra skolen og har fått tid til å dra på butikken og å lage meg lunch. Det er så deilig når vi en sjelden gang slutter tidlig på skolen, for det skjer ikke ofte. Selv om jeg sluttet tidlig har jeg mye å gjøre. Det er jeg som skal lage mat i dag så det kan bli spennende. Jeg skal lage noe jeg ikke har laget før og hvis det blir bra deler jeg selvfølgelig bilder og oppskrift med dere. 

Men nå sitter jeg altså og inntar lunchen. Litt sendt, men god er den i alle fall. Det har nemlig blitt smoothie på meg igjen! Denne gangen ble den også bedre siden jeg har fått kjøpt noen smoothievennlige ingredienser. Den er nesten borte, så god var den. Men nå er tiden inne for å begynne å øve på historieprøve. Buhu. Skulle ønske jeg hadde tid til å se en serie og kose meg, men jeg har mye som skal gjøres. 

Ha en rigtig fin dag! 

UKEN SOM GIKK #2

 • 27.09.2015 kl. 21:56

Høydepunkt: Det må være å få en smoothie twister. Jeg skrev om denne tidligere i dag og jeg smiler fortsatt ved tanken på at jeg har den i hus. 

Nedtur: Å være syk og å skade ryggen. Det har virkelig plaget meg denne uken og det er fortsatt ikke helt over. Jeg må nok prøve å ta det så mye med ro som mulig slik at jeg ikke er syk når ferien kommer.

Film: I går så jeg filmen "Jeg fatter ikke hvordan hun får det til". Jeg så denne filmen mens jeg var syk og satt plantet hjemme i sofaen. Jeg synes dette var en veldig koselig film og passet perfekt for en som er litt susete i hodet. 

Matrett: Det må nok være de fantastiske burgerne broren min lagde til middag i går. Jeg elsker middagene i helgene. Da har man tid til å forberede en litt bedre middag. 

Innkjøp: Vel som jeg sa i går var jeg på loppemarked i helgen og fikk kjøpt meg en søt te-kanne. Alltid kjekt å ha sin egen eller hva? 

Bilde: Det er vel ikke akkurat det at jeg har gjort en så himla bra jobb med dette bildet, det er motivet som er grunnen til at jeg likte det. Ha en fin ny uke alle sammen!

SMOOTHIE TO GO

 • 27.09.2015 kl. 10:46

God morgen! 

Jeg har vært våken siden 8 og nå har jeg også fått testet ut den nye smoothie twisteren min og jeg er kjempefornøyd! Bak denne smoothie twisteren er det en fantastisk historie, synes i alle fall jeg. Jeg har nemlig ønsket meg en slik en stund og selv om den ikke er spesielt dyr hadde jeg bestemt meg for ikke å kjøpe den, fordi jeg har brukt så mye penger i det siste, men heller sette den på ønskelisten. På skolen begynte vi å snakke om smoothie, og da måte jeg jo bare fortelle om denne som jeg var så fan av. Da sier en i klassen: "jeg har tre sånne, vil du ha en?" Jeg ble stille en stund og bare så på ham. Etterhvert klarte jeg å få frem et: "kan jeg det?" Og det kunne jeg altså, for på festen på fredag kom han med denne innpakket til meg, og du kan tro jeg ble glad. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få takket han skikkelig, for jeg tror ikke han helt forstår hvor glad jeg ble. Så nå har jeg altså testet den og det ble en sund drikk kan du tro. Vi hadde ikke så mye som passet til å ha i en smoothie, så da måtte jeg være litt kreativ og smaken ble faktisk ikke så aller verst. Det ble vel for det meste en grønnsakssmoothie. Men jeg elsker å lage sunde velsmakende smoothier som har en mettende følelse. 

♥ Liker du å lage smoothie?

#smoothietwister #smoothie #sundt #morgen #frokost #nytt #helg

STREET ART

 • 26.09.2015 kl. 18:53

For noen dager siden var vi med skolen og så på street art og jeg har helt glemt å dele bildene jeg tok med dere. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk får det til altså! Det ser så utrolig vanskelig ut. Det finne så utrolig mye tøft og jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt kamera, men mobilen fikk duge. 

Dagen min har for det meste gått med til særemneskriving, men jeg har også fått tid til en kjapp tur på loppemarkedet på barneskolen jeg en gang gikk på. Der kjøpte jeg en bok som kan hjelpe meg når jeg skriver særemne. Det var bare en tilfeldighet at jeg fant denne boken. Ellers kjøpte jeg meg en tekanne i en farge som er en slags kryssning mellom beige og lyserosa. Jeg synes i alle fall den var veldig søt.

Nå er middagen snart klar her hjemme og jeg innstiller meg på en rolig kveld videre med film og noe godt å tygge i. Det ser nok ut som jeg blir nødt til å skrive mer i morgen selv om jeg gjerne skulle brukt morgendagen på andre ting. Men nå skal jeg i alle fall kose meg. 

God lørdags kveld alle sammen!


Følg meg gjerne på Facebook her for raske opplysninger om nye innlegg :-)

 

GÅRSDAGENS FESTLIGHETER

 • 26.09.2015 kl. 10:33

Hei og god lørdags morgen!

Da var det helg igjen gitt. Synes ikke det er så lenge siden sist helg jeg. Noen steder i landet er det jo til og med høstferie nå. Her i Stavanger begynner ikke ferien før neste uke, men det er jo ikke så lenge til. 

I går var en veldig travel dag. Kle deg ut som noe på din forbokstav. Det var temaet og kravet for å komme inn på festen. M altså. Jeg måtte kle meg ut som noe på m. Jeg og Rebecca hadde tidligere i uken blitt enige om hva vi skulle gå som. Jeg skulle være Monica Geller og hun skulle være Rachel Green. Begge karakterene er fra Friends som i alle fall er min favorittserie gjennom tidene. 

Jeg hadde funnet en bukse jeg kunne ha, men manglet en overdel og hadde sett for meg en hvit skjorte, Derfor tok jeg turen innom Fretex etter skolen og der var jeg så heldig å finne nøyaktig det jeg lette etter. Jeg skyndet meg hjem, fikk sopt i hop en matrett, som faktisk ble ganske god, og pakket sakene mine før jeg tok turen innom Rebecca. Etter hvert kom også Ruby som er en av danserne i klassen. Vi gjorde oss klar sammen og jeg må si at spesielt Rebecca sitt kostyme ble veldig bra.Jeg fikk tikke tatt bilder av henne, men jeg og Ruby tok noen bilder.

  

  

♥ Hadde du en kjekk fredag?

#fredag #helg #fest #Friends #MonicaGeller

LATEST OUTFITS #2

 • 24.09.2015 kl. 21:17

Jakke -  Atmosphere // Bukse - Bik bok // Genser - Ukjent // Sko - Gyllene Gripen

Koselig med en katt på besøk

Genser - GAP // Bukse - Carlings // Sko - Din Sko
Topp - H&M // Bukse - Bik bok // Sko - Dr. Martens

♥ Hva synes du om outfitene? 

#outfit #hverdag #smil #katt

NEXT DESTINATION - SPAIN

 • 24.09.2015 kl. 18:26

Høstferien nærmer seg med stormskritt og destinasjonen er satt. Jeg skal dra med familien én uke til Spania! Jeg gleder meg veldig til å komme til et varmere strøk og få slappet skikkelig av. Jeg har lært spank på skolen i 6 år nå og har enda ikke vært i Spania. Jeg var i Chile før jeg begynte å lære spank, men nå kan jeg kanskje få brukt språket. Jeg har store forventninger og merker at en liten pause fra alt blir veldig deilig. 

Jeg burde egentlig skrive på en skoleoppgave, men likevel sitter jeg her og drømmer meg bort i fantastiske bilder fra Spania. Vi skal både reise til Málaga og Sevilla. Jeg gleder meg spesielt til å få se Sevilla. Håper det kan bli litt shopping også. 

♥ Har du vært i Spania eventuelt hvor?

♥ Hva skal du i høstferien?

#Reise #Spania #Høstferie

Fra null stress til full stress

 • 23.09.2015 kl. 16:18

I dag var første dagen tilbake på skolen etter to sykedager. Jeg har fått slappet litt av, og det var noe jeg virkelig trengte. Forkjølelsen er så og si over og jeg føler meg egentlig ganske opplagt. Likevel er jeg ikke helt i tipp topp form. Jeg slo meg ganske kraftig da jeg falt om. Både hodet, armen og halebeinet er fortsatt ganske forslått. Jeg hadde til og med en pute med på skolen i dag, haha. Den eneste gangen jeg ikke kjenner det er når jeg sitter eller står helt i ro. Likevel er ikke dette for meg god nok unslyldning til ikke å gå på skolen når mesteparten av dagen består av kor. 

Jeg hadde planlagt å dra på jobb i dag. Jeg er bare assistent i tre kvarter og tenkte å fortelle situasjonen slik at jeg kan ta det rolig. Det jeg ikke var forberedt på var å ta en annens skift som skrankevakt. Siden jeg er den eneste som til nød kan ble dette mitt ansvar. Hadde det vært en hvilkensomhelst annen dag ville det nok vært litt greiere. Det blir en lang dag for en som nettopp har erklært seg selv for frisk. Etterpå har jeg tenkt meg på et klessalg hvor inntektene går til syriske flyktninger. Det har jeg gledet meg til lenge. 

Rart hvordan null stress kan bli til full stress med bare én ekstra avtale. Ha en fin dag alle sammen!

Rabble Fashion Week

 • 22.09.2015 kl. 18:02

//Sponset innlegg

Jeg har blitt obs på en ny super side. Alle liker vel å kunne benytte seg av tilbudene som nettbutikker kommer med, men det er ikke alltid man får dem med seg. Jeg vet med meg selv at jeg blir veldig irritert hvis jeg finner ut at jeg kunne ha kjøpt det samme produktet mye billigere hvis jeg bare hadde holdt styr på rabattene og tilbudene. Ved å bruke nettsiden til Rabble kan du endelig få styr på sakene. Her kan du finne rabattkoder på en hel del butikker i mange ulike kategorier. Både innen mote, sminke, reise, helse, interiør og mye mer. Dette er en nettside med rabatter og kampanjer for shopping online. Det er helt gratis å benytte seg av tilbudet, så hvorfor ikke ta deg en titt?

Flere steder i verden er Fashion Week godt i gang og rabble lar seg inspirere. Rabble Fashion Week! Jeg har allerede vært innom noen av de butikkene  jeg lar meg inspirere og satt sammen noen antrekk jeg gjerne vil vise frem. 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER (annonselenker)

Disse produktene er alle fra Nelly og et fantastik outfit for en finere middag f.eks. 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER (annonselenker)

I dette sportsoutfittet er alle produktene hentet fra Ellos. For meg er det når jeg bruker treningsklær jeg føler jeg kan slå meg litt løs med fargene, men det går også fint å kjøre en dus stil. 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER// 6 HER (annonselenker)

Her har jeg hentet alt i outfitet fra Zalando. Jeg ville gjerne likt å ha dette outfitet i skapet mitt. Herlig når høsten er kommet. 

#rabble #klær #rabatter #rabattkoder #kampanje #FashionWeek #trening #hverdag #finstas
 

JEG VIL BLI...

 • 21.09.2015 kl. 21:14

Det er tid for den siste challenge-en i min 15 days Challenge. Gi meg gjerne tilbakemelding om du har likt å lese disse typene innlegg og om du vil at jeg skal gjøre det igjen. Dere må så klart også komme med andre tips til hva jeg kan skive om hvis dere har noen ønsker.

I dag skal jeg fortelle dere hva jeg ville bli som stor da jeg var liten. Jeg regner med at jeg hadde flere perioder med ulike tanker om yrke, likevel er det bare to jeg kan huske. Da jeg var 8-9 år ville jeg bli konditor. Dette ønsket hadde jeg ganske lenge. Jeg var glad i å bake kaker, men kom etter hvert på at jeg ikke likte å lage kaker hver dag, men bare av og til, og dermed aldri kunne blitt konditor. 

Da jeg var 12-13 år ville jeg bli designer. Jeg var ikke den eneste med dett ønsket husker jeg. Det var på den tiden alle hadde bøker hvor man tegnet klær på figurer. Denne gangen tok det ikke spesielt lang tid før jeg fant ut at jeg ikke var så flink til dette. Jeg var ikke kreativ nok, og tegningene ble heller ikke så veldig fine. Da ga jeg opp den "drømmen". 

♥ Hva ville du bli?

JEG VAR GENUINT REDD

 • 21.09.2015 kl. 13:05

Hei dere!

Det har vært en litt dramatisk dag her hjemme noe som gjorde meg på ett tidspunkt skikkelig redd. Jeg vet ikke helt hva årsaken er, men kan tenke meg at det er en sum av mye forskjellig som ikke har vært helt som det skal i det siste. Uansett kom det helt overraskende på meg og uten særlig forvarsel. 

I natt sov jeg veldig dårlig fordi jeg hadde såpas vondt i halsen at jeg gruet meg til hvert svelg. Jeg tenkte med meg selv at nå blir jeg forkjølet, men det har jeg egentlig ikke tid til. Da vekkeklokken ringte fant jeg ut at det var best å ta tempen og finne ut om jeg måtte holde sengen i dag. Jeg hadde 38 og tenkte at jeg skulle vente til foreldrene mine sto opp og spørre dem hva de tenkte. Jeg tok meg en tur på do og det var fra og med da at alt gikk galt.

Jeg ble så utrolig svimmel og kvalm. På bare noen sekunder var jeg kokvarm. Jeg har aldri følt noe slikt før og kjente redselen stige. Jeg bestemte meg for at jeg måtte komme meg tilbake til sengen så fort som mulig. Jeg reiste meg, og så ble alt svart. Jeg våknet av en enorm smerte i hodet, halebeinet og den venstre armen. Det tok litt tid før jeg forsto at jeg slettes ikke lå i sengen, men under vasken på badet.

Så der lå jeg altså på marmorgulvet på badet, ikke rart kroppen verket. Jeg skjønte med en gang at det ikke var snakk om at jeg klarte å komme meg tilbake til sengen alene. Jeg satte meg såvidt opp og begynte å rope på foreldrene mine. jeg var redd for at jeg ikke skulle klare å rope, men det tok ikke lang tid før de kom. Mamma sover ikke spesielt tungt og hadde allerede våknet av braket. 

Da de kom kom også tårene. Jeg har aldri vært i nærheten av å besvime før og skjønte at kroppen min prøvde å fortelle meg at noe var galt. Jeg skjønte også at jeg mest sannsynlig kom til å besvime enda en gang. Det sa jeg ingenting om til foreldrene mine og de var dermed ikke klar over at det svartnet for meg igjen i det jeg tok mitt første skritt ut av badet, og etter noen flere skritt lå jeg igjen på gulvet. 

Jeg kom meg til sengen, og etter hvert til legen og der fikk jeg endelig roet meg ned. Det er ingenting galt med meg bortsett fra en forkjølelse og lavt blodtrykk. Selv om jeg igjen var på vei til å besvime da de tok blodprøve av meg hadde jeg en god og lettende opplevelse hos legen. 

Planen for dagen nå er å slappe av og ta det helt med ro. Det blir i alle fall ikke noe show-jazz på meg i dag. Jeg må nok også jobbe litt med fordypningsoppgavestilen som skal leveres på torsdag. 

Håper dere har hatt en litt bedre dag enn meg og at den fortsetter slik.

♥ Har du besvimt noen gang?

♥ Hva er dine planer for dagen?

DAGEN + SMINKEN

 • 20.09.2015 kl. 22:19

Hei fintfolk! 

Nei og nei så fort denne dagen fløy forbi. Sånn kan det gå av og til. Jeg hadde store planer for dagen og fikk sikkert gjort halvparten av det jeg hadde tenkt. Slik er det alltid av en eller annen grunn. Noen som kjenner seg igjen? 

I går skrev jeg at jeg er et a-menneske. Jeg liker å stå opp nokså tidlig, ikke for tidlig, og få noe ut av dagen. Jeg setter aldri på alarm i helgene, hvis det ikke er noe jeg må rekke, som vil si at i dag forhold telefonen seg stille og jeg sto ikke opp før halv elleve. Krise! Tenkte jeg da jeg så på klokken. Jeg visste med en gang at jeg aldri ville få tid til å unnagjøre alt jeg hadde tenkt. Men etter å ha tenkt meg litt om skjønner jeg at jeg trengte den søvnen. 

Så i dag har jeg altså lest bok, mangler bare ett kapittel nå som jeg skal ta fatt på etter jeg har publisert dette innlegget. Jeg har vært på kino og sett bølgen og har ikke klart å slutte å tenke på den. Flere ganger tok jeg meg selv i å holde pusten og anspenne hele kroppen. Jeg kan anbefale denne filmen altså. Til slutt tok jeg meg en tur til Magnus. Jeg er så glad for at vi fortsatt kan gjør det uten at det blir rart. 

Det blir et litt langt innlegg dett her for challenge-en for dagen har jeg heller ikke publisert og den kommer her. I dag vil jeg vise dere sminken min. Siden jeg sjeldent bruker sminke er det ikke noe revolusjonerende syn. Det jeg er mest fornøyd med er nok sminkepungen som jeg kjøpte i Japan. ♥ Har du hatt en fin helg?

JEG SAVNER Å VÆRE BARN

 • 19.09.2015 kl. 23:55

For øyeblikket er jeg på en av mine tre jobber, denne gangen er jeg barnevakt. Det er en veldig grei jobb. Barna sover før jeg kommer og de har aldri våknet, før i dag. Planen var egentlig å legge ut dette innlegget for flere timer siden, men plutselig hadde jeg faktisk en jobb å gjøre, haha. Jaja, de er søte og jeg hadde det veldig koselig. Nå sover de begge og jeg er snart på vei hjem igjen. 

Dagens, litt forsinkede, challenge er å fortelle om noe eller noen jeg savner. Etter å ha tenkt meg om kom jeg frem til at det er veldig mange jeg savner. Jeg savner alle jeg er glad i, men ikke får sett så ofte, men når det er snakk om noe jeg savner er ikke det så voldsomt mye. Man kan fort miste kontakten eller bare ikke ha anledning til å treffes så ofte uten å ha planlagt det slik. Det jeg har mest lyst til å snakke om er den ene tingen/tilværelsen jeg savner, nemlig å være barn.

I noen sammenhenger er jeg fortsatt å regne som barn, i og med at jeg ikke er fylt 18, men det å være barnehagebarn er en periode jeg savner. Nå skal jeg ikke si at jeg husker mye fra den tiden, men jeg tenker mer på det å sleppe å tenke gjennom ting og faktisk kunne sleppe å stå opp for sine handlinger. Det var ingen bekymringer, de var det foreldrene våre som bar på. Ingen store avgjørelser som måtte tas og ingen som vurderte oss på alle slags mulige måter. Åh Gud, jeg skriver dårlig når klokken nærmer seg midnatt! Uansett, jeg håper dere forstår hva jeg prøver å si. Hvis ikke hukommelsen min svikter meg helt er jeg ganske sikker på at det var da jeg var et lite uskyldig barn at jeg var på mitt lykkeligste. Det betyr på ingen måte at jeg har det vanskelig nå, men alle minnene jeg har fra den tiden er positive minner og jeg kan ikke si det samme om de siste årene. Livet har sine oppturer og nedturer. 

Da tror jeg vi har hørt nok fra meg i dag. God natt alle sammen ♥

INSPIRATION - LIVINGROOM

 • 19.09.2015 kl. 15:35

For tiden forsøker vi å fikse litt på stuearealet og jeg har derfor sittet å drømt meg bort i bilder. Jeg er veldig opptatt av interiør og synes slikt er kjempekjekt. Jeg begynte med å skikke på skjenker, som er det vi for øyeblikket har tenkt å fokusere på, men så sporet jeg visst litt av, haha. Er det ikke typisk. Det var alt for mye fint! Jaja, det har vært noen inspirerende minutter, men nå er det på tide å komme seg "back on track". ♥ Hva synes dere om bildene?

♥ Er du interessert i interiør?

Ha en fortsatt fin helg!

#Inspirasjon #Inspiration #Stue #Livingroom #Helg

Morgenstund er gull i munn

 • 19.09.2015 kl. 10:09Jeg har allerede vært våken en stund, men er ikke i nærheten med å ta fatt på dagen. Ahh, er det ikke herlig. Jeg er et a-menneske. Jeg liker å stå opp tidlig å få mye ut av dagen. Jeg liker også å stå opp tidlig for bare å slappe av og kose meg. Morgenstund er gull i munn, som ordtaket sier. 

Jeg har store planer for dagen og har satt opp en liste over alt jeg skal prøve å få unnagjort i løpet av dagen, hvilket er alt for mye til at det kommer til å gå, men jeg skal i alle fall prøve. Heldigvis består listen for det meste av kjekke ting, så jeg gleder meg til å ta fatt på gjøremålene. 

I går hadde jeg store problemer med å få bloggen til å funke skikkelig, men i dag ser problemene ut til å ha ordnet seg. På grunn av problemene klarte jeg ikke følge helt opp i går med å oppdatere facebooksiden, men nå håper jeg at jeg ikke støter på flere problemer. 

 

JEG KLARER MEG IKKE UTEN

 • 18.09.2015 kl. 21:29

God fredagskveld dere!

På denne tiden av døgnet på en fredag er vel de fleste ute og har det gøy. Denne helgen har jeg planer om en stille og fredelig stund hvor å lese bok til særemne og se serier er i fokus. Jeg skal innrømme at jeg er glad i at det er ting som skjer rundt meg og at jeg har sosiale planer i helgene, men denne helgen er jeg veldig glad for at jeg kan skylde på at jeg ikke er 18 og dermed ikke kan være med på diverse festligheter. 

Tiden er nå inne for å skrive dagens challenge som i dag er å fortelle dere om tre ting jeg ikke kan klare meg uten. Dette synes jeg er veldig vanskelig, og mest fordi spørsmålet kan tolkes på så mange forskjellige måter. Uansett hvordan jeg vinkler svaret blir det på en eller annen måte feil. Men jeg skal prøve så godt jeg kan. 

Sengen min:

Først og fremst trenger jeg sengen for å kunne sove. Jeg er et menneske som trener mye søvn og utover kvelden blir jeg alltid så søvnig at kroppen gjør vont, bokstavelig talt. Jeg begynner å klø over hele kroppen og på et tidspunkt er det helt uutholdelig. Så jeg trenger altså en god seng som gjør at jeg sover godt. Andre kunne sikkert klart å sove på en hvilkensomhelst  madrass, sofa eller kanskje til og med på gulvet, mens jeg sliter fortsatt med korsryggen etter en forstuelse flere år tilbake. 

Mobilen min:

Jeg hadde nok klart meg uten mobilen i noen dager, men det hadde ikke tatt lang tid før jeg hadde blitt helt rastløs. Jeg ville sikkert gått rundt og hatt følelsen av å ha mistet noe hele tiden. En grusom følelse spør du meg. I tillegg er det så mye du kan bruke mobilen til, dette ville jeg mistet, alt på en gang. 

Speil:

Dere må ikke tro at jeg går rundt å ser meg i speilet konstant, men bare se for dere en verden uten speil. Spesielt på morgenen er jeg avhengig av speil for å se om jeg trenger å gjøre noen drastiske forandringer med trynet. Jeg kunne aldri ha flettet håret uten et speil som altså vil si at jeg ikke er spesielt flink på å flette. Jeg pleier ikke tenke over det, men i løpet av en dag ser jeg meg veldig ofte i speilet. Det er jeg sikker på andre også gjør. 

#15dayschallenge #Helg

KOSEMAT PÅ TUR

 • 18.09.2015 kl. 17:32

Den optimale kosematen med på tur er som alle nordmenn vet kvikk lunsj. Før har kvikk lunsj vært bare kvikk lunsj, men nå kan du velge mellom orginalen eller den nye typen med blåbær. Jeg fikk tilsendt kvikk lunsj med blåbær i dag og var ikke sen med å åpne pakken for å prøvesmake, og det var overraskende godt. Jeg hadde vel i grunn ikke helt troen, men sjokoladen gikk over all forventning. Jeg for min del er nok fortsatt en tilhenger av orginalen og ville kjøpt denne over den med blåbær, men jeg anbefaler alle å prøve.

 

Neste gang du er på tur, eller neste gang du får lyst på kvikk lunsj for den saks skyld, vil jeg råde deg til å prøve kvikk lunsj med blåbær. Blåbærsmaken er en bonus til den ellers ganske normale sjokoladen. Vi har alle forskjellig smak når det gjelder sjokolade og kanskje passer denne perfekt for deg. Hva jeg synes trenger ikke ha noen likhet med din egen oppfatning. Nå er det bare å prøve! Kommenter gjerne hva du synes i dette innlegget slik at jeg kan lese andres oppfatning. 
OVERLEV SÆREMNE - mine tips

 • 17.09.2015 kl. 20:23

Særemneskiving er i full gang for tredjeklassinger på videregående skoler. Jeg vet det ikke bare er jeg som stresser med denne store oppgaven som skal leveres om ikke så alt for lenge, og derfor har jeg tenkt å komme med mine tips til hvordan du kan få en god arbeidsprosess frem mot innleveringsfrisen. 

Jenta som lekte med ilden er tittelen på boken jeg leser i forbindelse med særemnet. En tykk bok på i overkant av 600 sider. For meg som ikke leser spesielt ofte er dette ganske mange sider å lese. Heldigvis synes jeg det er en kjekk bok. Den er veldig spennende og passer perfekt til det jeg skal skrive om, nemlig hvordan kvinner blir beskrevet i krimbøker. 

Mine tips er som følger: 

Begynn tidlig med å lese tekstene. Det er ikke kjekt å ende opp med å måtte lese til langt på natt i dagene før produktet skal leveres. Begynn tidlig og ta deg god tid.Da er sjansen mindre for at du må lese mye om igjen.  

Ha tekstene med deg overalt. Har du litt tid på bussen, bruk tiden fornuftig og kom deg nærmere målet.

Ta notater underveis. Ikke vent til etterpå og håpe på at du husker det du tenkte. Har du en bok eller nedskrevne tekster kan det være lurt å ha med seg et lager med markeringstusjer og post-it lapper. Noter heller for mye enn for lite. Spesielt når du har en såpas tykk bok som meg er det vanskelig å finne tilbake igjen etterpå. Eier du tekstene selv er det enda bedre. Da kan du notere rett på. Bruk post-it lappene som bokmerker hvor du skriver hva du har markert. Med markeringstusjene markerer du det viktigste. Da er det enkelt å finne frem.

 

Bruk forskjellige farger tusj. Dette gjør ting både kjekkere og mer oversiktlig. Bestem hva som skal markeres med hvilken farge. Når du da finner frem i notatene ved en senere anledning vil du med en gang kunne forstå hva dette dreier seg om. 

Lån lydbok og film på biblioteket. Dette fungerer best for de som har bok. Man kan fort bli litt lei av å lese og da er det greit å la noen andre lese høyt for deg. Ofte kan dette gjøre at prosessen virker som den går raskere. Kanskje klarer du også å gjøre noe annet samtidig? Finnes det en film av boka kan det være kjekt å se denne etterpå. Ikke se den først, det vil bare gjøre at du mister motivasjonen til å lese. Ser du filmen etterpå kan du kanskje få med deg noe du har oversett når du leste, eller se hvordan andre har tolket teksten. 

 

Bonustips: Prøv å se om du finner tekstene du skal skrive om på en brukthandel. Det gjorde jeg og fikk kjøpt min bok for bare 30 kr!Lykke til alle sammen!


Følg meg gjerne på Facebook

 

5 REISEMÅL

 • 17.09.2015 kl. 17:37

I likhet med mange andre er jeg utrolig glad i å reise. Jeg elsker å oppleve nye steder, kulturer og språk og ikke minst skape flotte minner. Jeg liker best å reise til varme land. Reise fra det kalde Norge når det er som verst. Dagens challenge er å fortelle dere flotte lesere mine 5 reisemål, og det gjør jeg med glede. Kjenner jeg begynner å drømme meg bort bare ved tanken. Landene under kommer i helt tilfeldig rekkefølge. Jeg bryr meg ikke om hvor jeg reiser først så lenge jeg får besøkt alle landene. 

India

Jeg har lenge hatt lyst til å besøke eksotiske India. Jeg har virkelig troen på at dette er et land jeg kommer til å ha en kjekk opplevelse i. Kulturen er en helt annen og det er jo bare superspennende. I tillegg er det et land med høy temperatur og det passer meg perfekt. 

Montenegro

Jeg har ei venninne som har vært i Montenegro og det virker bare helt fantastisk! Langstrakte strender med flotte hav. Bildene herifra er bare helt nydelige. Hit må jeg bare en eller annen gang. Jeg vil heller dra til ette flotte landet enn et sydenland der alle har vært og hvor jeg finner nordmenn på alle restauranter. 

Italia

Jeg har enda ikke vært i Italia og det kan jeg ikke ha noe av. Det er ikke langt å reise, og det er så mye fint å se der. Jeg blir alltid så misunnelig når jeg hører om noen som har vært i Italia. 

Australia

Australia er et land jeg lenge har drømt om å reise til. Hadde det ikke vært så dyrt hadde jeg nok endt opp der på språkreise i sommer og ikke Japan, men misforstå meg rett. Jeg elsket å være i Japan og forelsket meg helt i landet! Australia skal være så flott med sin fantastiske natur, og jeg kan ikke vente med å oppleve det på nært hold. 

Kenya

Jeg har vært i Afrika en gang før, men det var på noen øyer utenfor som heter Kap Verde. Likevel vil jeg dra til selve kontinentet Afrika. Landet jeg gjerne skulle ha dratt til er Kenya. Bare tenk alle dyrene man kan få oppleve på nært hold og en kultur som er helt annerledes enn det vi er vant til. hadde jeg fått sett en av de fantastiske solnedgangene som jeg vet finnes i Afrika hadde jeg blitt overlykkelig!

Bildene er fra Google

Hva er dine reisemål?

 


Følg meg gjerne på min Facebookside

3 for 2 på sko

 • 16.09.2015 kl. 21:00

//Inneholder anonselinker

Ikke nok med at det er et supert tilbud, men det rimer også, haha. I dag har Nelly 3 for 2 på alle sko. Slik jeg ser det er dette et veldig godt tilbud. Hadde det ikke vært for at jeg i det siste har brukt en god del penger hadde jeg nok benyttet eg av dette tilbudet. Selv om det er sent er det ikke for sent for deg å benytte deg av dette fantastiske tilbudet. Det varer til i morgen klokken 10. Løp og kjøp, er det ikke det man sier?

På bildene kan dere se noen av de skoene jeg gjerne skulle ha klikket hjem. De har så mye fint! Men nå har det seg sånn at jeg har bursdag om ikke så alt for lenge, og da ville det jo vært dumt å kjøpe det jeg ønsker meg nå, eller hva? Det er slik jeg må tenke for ikke å gjøre noe dumt. 

 

Boots HER//Støvler HER

   

NLY Sneaker HER//Vans HER


Adidas HER//Nike HER

 

Ønsker alle en fin kveld videre ♥

Hvordan så jeg ut for 3 år siden?

 • 16.09.2015 kl. 15:43

Her har dere dagens challenge: ett bilde av meg for tre år siden. Siden jeg ikke hadde blogg for tre år siden og ikke tok like mange bilder, i alle fall ikke av meg, har jeg tenkt å vise dere facebook-bildet jeg hadde på denne tiden. Hvis jeg ikke husker helt feil ble dette bildet tatt første skoledag på videregående. 

Man kan trygt si at jeg ikke har forandret meg mye på tre år. Den største forandringen er vel håret som nå er kortere. 


 

Jeg drar på jobb om ikke så alt for lenge, men når jeg er tilbake igjen skal jeg nok sørge for et til innlegg, så hold dere oppdatert. 

Ønsker alle en fin dag videre ♥

MIN KROPP

 • 15.09.2015 kl. 18:16

I dag har jeg tenkt å fortelle dere litt om min mening når det gjelder kroppen min. Dette er tema for dagens challenge. Så hvor komfortabel er jeg egentlig i min egen kropp?

Jeg kan begynne med å si at min kropp er ganske gjennomsnittlig. Til å være 17 år har jeg en helt alminnelig kropp vil jeg si. Dette er ikke vondt ment på noen måte, så vær så snill å ikke ta dere nær av dette. Det værste med å beskrive sin egen kropp er vel å passe på hvilke ord man bruker slik at andre ikke blir støtet. Uansett. Jeg er nokså fornøyd med kroppen min. Jeg har ikke noe imot å fortelle folk hva jeg veier f.eks. Nå er ikke dette et normalt tema uansett, men hvis folk hadde vært veldig nysgjerrig ville jeg ikke hatt problemer med å fortelle det. 

Jeg vet ikke hvordan andre har det, men jeg liker alltid bedre kroppen min om morgenen før jeg har spist. Da har jeg den fasongen jeg vil ha hvis dere skjønner, haha. Likevel har dette aldri vært et problem. Jeg har aldri vurdert noen diett eller liknende (spiser sjokolade i skrivende stund), men litt mer trening har jeg vurdert. Men la det være helt klart, å føle at kroppen er sund har alltid vært et større fokus enn hvordan den ser ut for min del.  

Når det er snakk om former føler jeg meg helt grei. Såklart tenker jeg når jeg ser retusjerte kvinner i magasiner: den kroppen skulle jeg gjerne hatt, men når jeg tenker igjennom det er jeg stort sett fornøyd. Det er tross alt all sammenlikningen vi driver med som knekker oss. SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL2

 • 14.09.2015 kl. 19:32

Det er på tide å gi dere svarene på spørsmålene jeg fikk inn! Det er så kjekt at dere har spørsmål å stille meg, og hvis du har noen spørsmål du ikke får svar på i dette innlegget er det bare å spørre. Jeg prøver så godt jeg kan å svare på spørsmålene dere stiller meg. Kan du legg ut, sanger du synger =) ? ser du synger. Det kan jeg godt gjøre, men da vil jeg at det skal være "profesjonelt". Hvis jeg opptrer ett sted kan jeg sikkert legge ut en video etterpå, men jeg kommer ikke til å stille meg opp foran kamera for acapellasang. 

Lenge siden du har vært i trøndelag? Jeg var i Trondheim i sommerferien. Er ikke i Trøndelag så ofte egentlig. 

Er du singel? Hadde jeg svart for noen dager siden ville svaret blitt nei, men nå er det ja. Jeg er nylig blitt singel og kommer ikke til å prøve meg på et nytt forhold med det første. 

Hva er din inspirasjon? Det er egentlig veldig mye. Andres blogger inspirerer meg, folk som tar gode bilder, folk som har en sund livsstil. Jeg får inspirasjon av weheartit, magasiner og gode sangere. 

Trener du? Hva trener du? Ja, jeg trener. Jeg skulle ønske jeg hadde tid, penger og viljestyrke til å trene mer, men foreløpig trener jeg når jeg er på dans. I ny og ne gjør jeg litt yoga eller styrke for meg selv, men hovedsakelig er det dans. 

Har du dyr? Nei, jeg har ikke dyr og har aldri hatt noen heller. Jeg har alltid vært glad i dyr og har helt siden jeg var veldig liten hatt lyst på hund, katt eller noe liknede. 

Favoritt dyret ditt? Det er vanskelig altså! Det spørs veldig. Går det an å si alt utenom fisk? haha. 

Favoritt klesplagg? Jeg er veldig glad i gode varme gensere. Generelt noe varmt i og med at jeg alltid fryser. 

Favoritt outfit? Jeg må si at nå er det den nye buksen min fra BikBok og den fantastiske genseren fra Only som dere kan se på bildet under. 

Svarene på del 1 kan dere se HER

MINE TOPP 5 BØKER

 • 14.09.2015 kl. 16:57

Før jeg begynner på dagens challenge vil jeg gjerne takke dere for den gode tilbakemeldingen jeg fikk på gårsdagens innlegg. Det betyr mer enn dere tror. Det er veldig kjekt å få oppløftende kommentarer og gode ord i en vanskelig periode, så det takker jeg dere for. Selv oppnådde jeg personlig rekord når det gjaldt lesere i går, og det er en kjekk opplevelse.

Men nå til det jeg skal skrive om.  Når det gjelder bøker må jeg fortelle dere noe jeg personlig synes er litt flaut, nemlig det at jeg sjelden leser bøker. Det er noe med det å lese en bok som gjør meg rastløs. Når jeg leser føler jeg at jeg sløser verdifull tid. Som datter av en bibliotekar burde jeg jo vært interessert i å lese bøker, men det er jeg altså ikke. For at jeg skal synes en bok er verdt å lese må den være spennende. Jeg vil helst at hvert kapittel skal avsluttes sånn at jeg bare må lese videre. De bøkene jeg nevner er ikke bøker jeg med en gang anbefaler. Dette er bøker jeg har hatt glede av, men de trenger ikke være godt skrevet av den grunn. 

Topp 5:

De dødes båt - Knut Nærum Jeg kan huske denne boken som ganske brutal, men fortsatt veldig morsom til å være krim. 

The Fault In Our Stars - John Green Denne boken kjenner vel så og si alle til. Jeg levde meg skikkelig inn i denne boken og ble emosjonelt påvirket (noe jeg ikke pleier å bli av bøker). 

Frøken dettektiv - Carolyn Keene Disse bøkene har jeg likt helt siden jeg var liten. Handlingen er alltid helt usannsynlig, men bøkene er spennende, og jeg synes det er kjekt at de er såpas gamle. 

Tordivelen flyr i skumringen - Maria Gripe Dette er en bok jeg leste for veldig lenge siden, men den er utrolig bra skrevet og som en barne/ungdomsbok passet den meg helt perfekt. 

Jenta som lekte med ilden - Stieg Larsson Dette er den boken jeg leser for å bruke i særemnet. Den er veldig spennende og vanskelig å legge fra seg. Akkurat som jeg liker det. 

- Liker du å lese bøker?

NÅR ET FORHOLD TAR SLUTT

 • 13.09.2015 kl. 18:32

Ut i fra overskriften kan dere kanskje klare å forstå hvilken nyhet jeg har tenkt å komme med. Jeg er nemlig blitt singel. Dette er grunnen til at jeg har vært litt nedfor i det siste, og den nyheten jeg har ventet med å røpe. Nå skal det sies at forholdet ikke er over, det har bare skiftet form. Vi har ikke lenger et kjærlighetsforhold, men et vennskapelig forhold. Dette hjelper veldig og gjør at jeg ikke er like lei meg. Vi har vært sammen lenge nå, neste 2 år, og kjenner hverandre veldig godt. Jeg er veldig glad for at vi skilles på denne måten og ikke som et resultat av en krangel. Vi er fortsatt glad i hverandre og kommer til å fortsette som venner så godt det lar seg gjøre. 

I går tilbrakte jeg flere timer hos Magnus der vi fikk snakket skikkelig ut. Selv om vi allerede helt på begynnelsen besluttet at vi skulle gjøre det slutt føltes det ikke rart å være der. Samtalene hadde fortsatt god flyt og vi lo like mye som før. For å være ærlig var ikke forskjellen så veldig stor. Jeg kommer til å merke det seinere, men jeg vet at jeg fortsatt kan ta kontakt hvis det er noe. 

Foreløpig er vi enige om at dette er en moden avgjørelse fra vår side. Vi tester ut hvordan det vil være å ikke være sammen og prøver oss på singellivet igjen. Det er ingen sure miner og heller ingen skam å snu. Jeg må få sagt at dette er slik jeg har oppfattet det. Jeg kan ikke snakke for ham, men det er slik jeg har forstått ham. 


Søndagsklærne er på ♥

WHAT'S IN MY PURSE?

 • 13.09.2015 kl. 11:27

 Challengen for i dag er egentlig å vise dere et bilde av meg for 3 år siden, men det passet mye bedre å vise dere innholdet i vesken min i dag, og derfor har jeg skiftet og vil vise dere bildet senere. 

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har flere vesker og nett som jeg bytter på å bruke, og har derfor ikke forskjellige gjenstander liggende i vesken. Dette gjør at jeg ikke har så mye i vesken når jeg bruker den. Jeg tar som regel med meg det som er nødvendig ved den ene anledningen, men i dette innlegget vil jeg vise dere hva jeg som regel alltid har med meg. 

Som dere kan se på det øverste bilder har jeg alltid med meg:

♥ Lommebok

♥ En tampong

♥ For tiden boka til særemnet

♥ Litt sminke 

♥ Mobilen min

♥ Lypsyl 

♥ Nøkler

Denne boken har jeg med over alt for tiden. Vi skal levere særemne i begynnelsen av november og jeg vil derfor bli ferdig med boken så fort som mulig slik at jeg kan begynne å skrive. 

Jeg synes det er kjekt å ha noe jeg kan ordne meg litt med om det blir helt nødvendig. Hva jeg har med varierer. 

Mobil og nøkler er helt nødvendig. Uten mobilen føler jeg meg naken, og uten nøkler blir jeg sittende på trappa. I tillegg kan det fort bli krise om jeg har glemt lypsylen. 

På dette bildet kan du se hva som befinner seg inne i lommeboken min. Den er alltid stappfull og det du ser på bildet er ikke alt en gang!

- Er det noen likheter med innholdet i min og din veske?

#iminveske

MÅL FOR FREMTIDEN

 • 12.09.2015 kl. 21:34

God kveld dere. Håper alle har hatt en fin lørdag så langt. Jeg kom nettop hjem og har nå tenkt å skrive challengen for i dag, nemlig mine mål for fremtiden. Jeg beklager at det blir så sene innlegg for tiden, men døgnet har rett og slett ikke nok timer. 

Mine mål for fremtiden: 

♥ Få en akseptabel karakter på særemnet. 

♥ Fullføre videregående med karakterer jeg selv er fornøyd med.

♥ Reise til alle verdensdelene minst én gang. 

♥ Fullføre studiene. 

♥ Få meg en jobb jeg trives med. 

♥ Stifte en familie. 

♥ Bo i utlandet for en periode. 

♥ Få hver plass jeg bor til å bli trivelig og hjemmekoselig. 

♥ Bli bedre på å lage middag. 

♥ Bli bedre på jevnlig trening enn det jeg er nå. EN REKKE AV GODE HENDELSER

 • 12.09.2015 kl. 09:30

Jeg vil gjerne fortelle dere litt om hva som skjedde meg i går. Jeg fikk ikke tid til å fortelle det, og nei det er vel ikke så voldsomt spennende, men en god dag med kjekke opplevelser jeg vil dele. Alt jeg skriver nå er mer overflatisk, inni meg har jeg det ganske tungt for tiden, men å ha en travel dag med kjekke opplevelser hjelper på! Jeg er ikke helt klar for å fortelle dere hvorfor jeg er litt nedfor for tida, men det kommer nok etter hvert. Når jeg har fått tenkt skikkelig igjennom det. 

Uansett, nå skal jeg gå over til positive tanker og det jeg egentlig skulle skive om. Det er ikke mange som vet hva som har skjedd, men min bestevenninne gjør, og da hun kom på skolen med kake til meg ble jeg så uendelig glad. Er det ikke fantastisk hvordan slike må ting kan gjøre så mye for en person? Jeg ble også veldig glad da Maria sendte melding og spurte om jeg var ledig etter skolen. Det var utrolig lenge siden jeg hadde sett henne og hadde tenkt lenge på å ta kontakt, men ikke kommet så langt. Neste gode hendelse var at vi fikk beskjed om at vi sluttet halv tre istedenfor kvart over tre. En fantastisk nyhet på en fredags formiddag. 

Etter skolen ble jeg med mamma til byen for å hente den pakken vi hadde bestilt fra Bangerhead. Denne skrev jeg om i går, og nå som jeg har prøvd rettetangen kan jeg fortelle at jeg er veldig fornøyd. Etter litt avslapning tok jeg turen bort til Maria. Der snakket vi om alt som har skjedd siden sist og spiste god snacks om jeg kan kalle det det. Det var utrolig herlig å komme bort fra alt å bare sitte å snakke og slappe av. 

FACEBOOKSIDE HER

MEG SOM LITEN

 • 11.09.2015 kl. 21:55

Dagens challenge er å legge ut et bilde av meg som liten. Jeg husker vel ikke så veldig mye fra barndommen min, men faren min har tatt opp hver minste lille ting og tatt bilder av alt, så det føles som om jeg husker. Det vanskeligste med denne challengen er vel egentlig å velge ett bilde mellom alle. 

Jeg tenkte i forbindelse med at jeg viser dere ett bilde kan jeg skrive noen punkt som viser til hvordan jeg var som barn. Dette blir fra mitt synspunkt og det kan hende at andre ville beskrevet meg annerledes.

♥ Jeg snakket stavangerdialekt til jeg var tre år og vi flyttet til Trondheim.

♥ Jeg bestemte selv hvordan jeg ville kle meg og hvordan håret skulle være. Ikke snakk om at mamma bestemte det nei!

♥ Jeg var veldig glad i å leke med dukker. Både Barbie og vanlige dukker.

♥ Jeg likte ikke å være alene og ville alltid ha noen å leke med.

♥ Jeg gråt veldig fort om jeg slo meg og det var ofte helt umulig å skjønne om jeg egentlig hadde skadet meg eller ikke. Jeg gråt like mye uansett.

♥ Jeg var veldig sta.

♥ Jeg likte å sutte på tommelen min mens jeg tvinnet håret mitt eller mamma sitt med den andre hånden. Heller tommel enn smukk.


Dette bildet er fra første gangen jeg skulle på overnattingsbesøk til ei venninne. 

ENDELIG ER DEN KOMMET

 • 11.09.2015 kl. 17:03

I dag kom det en pakke i posten, en jeg har ventet på og gledet meg til å få i hus. Jeg bestilte meg nemlig en ny rettetang! I tillegg kjøpte jeg en praktisk neglelakkfjerner hvor man kan putte fingeren ned i en boks, vri om og når man tar ut fingeren igjen er neglelakken borte. Er det ikke fantastisk?! Jeg finner nemlig ikke neglelakkfjerneren min og trengte en ny, så hvorfor ikke kjøpe denne. Jeg kjenner det hjalp veldig på humøret at pakken kom. 

Rettetangen jeg kjøpte er i merke GA.MA og kostet bare 399. Selv om den ikke er spesielt dyr er den blitt kåret til best i test både i år og i fjor. Siden jeg er mer ute etter kvalitet enn et dyrt kjent merke valgte jeg denne. Satser på at den hoder mål og er bedre enn den forrige jeg hadde, men det skal ikke mye til så dårlig som den var. Det er da aldri et godt tegn at en rettetang lukter svidd med en gang man kobler den i støpselet. 

Rettetang HER

Neglelakkfjerner HER

Ha en fin helg alle sammen!

Challenge day 4

 • 10.09.2015 kl. 21:19

Favorittmaten din. Dette er tema for dagen. Jeg har allerede sagt i et tidligere innlegg at jeg er veldig glad i variert mat, og derfor ikke egentlig har en favorittrett, men skal jeg velge en må det nok bli bacalao. Alle slags bacaloretter jeg har smakt har vært helt fantastiske. Det som er dumt er jo at det tar så lang tid å forberede. Man kan ikke bare finne ut at i dag blir det bacalao, man må være minst en dag i forkjøpet. I tillegg tar det lang tid å tilberede. Likevel er det noen helt spesielt gode retter man kan lage av klippfisk. 


Bildet er av Bolinhos de bacalhao

UTSLITT

 • 09.09.2015 kl. 21:56

Ja nå er jeg virkelig utslitt. Denne dagen har gått i ett og nå føler jeg meg helt ør i hodet. I dag har jeg klart både å miste bussen og å glemme mobilen. Det pleier ikke skje meg og det sier litt. På skolen ble vi frarøvet mye av fritiden vår og rett etter skolen var det rett på jobb og så rett på neste jobb. Jeg var innom for å ta en dusj men fikk ikke tid til å ta med mere mat og endte dermed opp med å bli skikkelig sulten på slutten av dagen. 

Nå har jeg fått klaget litt så nå er det på tide med dagens challenge. I dag skal jeg legge ut et bilde som er tatt av meg selv, i dag. Siden mobilen lå igjen hjemme får dere et bilde jeg tok for bare få minutter siden. Dette beskriver godt hvordan jeg har det nå vil jeg si. Utslitt med hodepine og så trøtt at alt som befinner seg lenger borte fra meg en tre meter blir utydelig. 


Når jeg ser dette bilde kan jeg forstå hvorfor folk spør om jeg er lei meg når jeg holder meg seriøs, haha. 

God natt ♥

10 fakta ingen vet om meg

 • 08.09.2015 kl. 21:07

Her er punkt to på 15 days challenge som jeg er med på, men her får jeg problemer. Jeg tror ikke det finnes noe fakta om meg som ingen andre vet. Men jeg kan fortsatt fortelle dere fakta om meg dere ikke vet fra før. Det skal jeg nok klare. 

♥ Jeg er dårlig taper når det gjelder brettspill. Jeg klarer egentlig å skjule det veldig godt, men inni meg bobler jeg hvis jeg taper. 

♥ Jeg har gått på 9 forskjellige fritidsaktiviteter opp gjennom årene. 

♥ Jeg bruker 39/40 i sko.

♥ Mellomnavnet mitt Catriona er skotsk. 

♥ Jeg liker det meste mat, men peanøttsmør har jeg aldri likt. 

♥ Jeg dikker ikke kaffe, men en god del te. 

♥ Jeg har vært i 13 forskjellige land. 

♥ Jeg får frysninger av å file neglene mine.

♥ Jeg er veldig dårlig på navn, men veldig god på å huske fjes. 

♥ Tannbørsten min er en elektrisk barnetannbørste. Elektiske kan man jo bytte toppen på, men bunnen har jeg hatt i flere år. 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL1

 • 08.09.2015 kl. 18:00


Hvilke blogger leser du fast/inspirerer deg? Jeg har en del blogger som jeg stikker innom så ofte som mulig. Noen av favorittene for tiden er: spisogspar, jib og stina. De er alle flinke til å oppdatere og har varierte blogginnlegg. 

Hvor ser du deg selv om 5 år? Vel, om fem år er jeg snart fylt 23 år. Da håper jeg egentlig at jeg er ferdig med studiene og i jobb, men kan også godt se for meg at jeg fortsatt studerer. Jeg håper jeg bor i en koselig leilighet, helst sammen med noen, jeg er så glad i å ha mennesker rundt meg.

Hva er din favorittmat/drikke? Jeg har aldri vært opphengt i å kalle noe favoritt. Jeg liker helst å variere og er ikke det minste kresen når det kommer til mat. Men skal jeg velge må det nok bli bacalao som matrett og smoothie som drikke. 

Hvis du skulle beskrive deg selv med 5 ord, hva ville det ha vært? Hjelpsom, omtenksom, treig, musikalsk og systematisk. 

Hva er dine 3 favorittfilmer? Igjen er dette et spørsmål om favoritt, og her har jeg faktisk ikke noe svar. Men jeg kan si at min favorittkategori er romantisk komedie. Likevel kan det bli litt mye, så en faktisk "god" film iblant er veldig greit som et avbrekk ;)

Har du en favoritt artist? Har vel ikke egentlig en favorittartist. Jeg hører på alt slags mulig og synes det er mye kjekkere å variere i hvem jeg hører på enn å høre på et helt album av én artist. 

Hvilke mobilapper bruker du hver dag? Det er egentlig ganske mange.. Jeg bruker: mail, påminnelser, kalender, Facebook, Messenger, Instagram, bilder, klokke, Spotify, Evernote og blogg. no sin app. 

Hva fikk deg til å starte opp med en blogg? Den egentlige grunnen til at jeg startet å blogge var fordi jeg trengte noe som kunne få tankene mine vekk fra alt stresset i hverdagen. Da jeg startet bloggen var jeg inne i en vanskelig periode. Jeg følte ingenting gikk min vei og var også hjemmeværende noen dager fordi jeg rett og slett var utslitt. Det at jeg startet å blogge har jeg aldri angret på. Ja, det er en ting til å huske på i hverdagen, men det er kjekt og det er når jeg gjør noe kjekt at jeg klarer å slappe av. 

Hva liker du helst å lese om, tema: mote, antrekk, mat, hverdag, humor osv. Når det gjelder blogger er humor alltid en vinner. Jeg er ikke spesielt morsom selv og klarer ikke skrive slik at jeg får folk til å le, men jeg liker godt å lese slike innlegg andre legger ut. Ellers liker jeg også å lese om mote og hverdag. Er veldig glad i at innlegget inneholder minst ett bilde. 

Favoritt serie? Jeg er veldig glad i serier og ser gjerne flere på samme tid. Jeg liker dramaserier og krimserier, det er vel hva det for det meste går i. Jeg skiller meg gjerne ut fra andre med at jeg ofte ser serier lenge etter at alle er ferdige med dem. Både fordi jeg er såpas treig at jeg ikke henger med, men også fordi da slepper jeg at andre avslører hva som skjer i neste episode før jeg har sett den. Nå for tiden ser jeg: Devious Mades, Desperate Housewives, One Tree Hill og Sherlock. 

Favoritt nettbutikk? I motsettning til mange andre jenter kjøper jeg veldig sjeldent noe på nett. Jeg er så redd for å ikke bli fornøyd av ulike grunner og nøyer meg gjerne med det jeg finner i butikken. Så klart slår jeg til av og til, men jeg har ingen favoritt. 

WHAT'S ON MY PHONE?

 • 07.09.2015 kl. 20:48

Jeg har bestemt meg for å være med i en "15 days challenge" og først ut er å fortelle dere lesere hva som befinner seg på min mobil. Jeg selv mener at mobilen er noe av det som forteller mest om en person. Du kan forstå såpas mye om noen bare ved å se hva de har på mobilen. Min mobil er så og si full fordi jeg har mange apper jeg strengt tatt ikke trenger, men fortsatt ikke kvitter meg med, og det forteller jo også mye om meg, eller hva?

   

Bakgrunn: Bakgrunnen min har jeg hatt en god stund, men jeg blir altså ikke lei. Det er et såpas koselig blide som jeg blir glad av å se på, og da synes jeg at bakgrunnen har oppnådd kravene for en god bakgrunn. 

Deksel: For tiden bruker jeg dette dekselet fra Ralph Lauren som jeg har blitt veldig glad i. Jeg har også en hel del andre deksel og bruker den også ofte uten. Verktøy: Her har jeg apper som jeg ser på som verktøy. For så beskrivende er overskriften altså. Jeg bruker for det meste Evernote og Scannable, to veldig praktiske apper, som jeg vil anbefale folk som ikke har prøvd dem. Jeg skal heller ikke skjule at jeg bruker kalkulatoren en del. 

Blabla: Ja dette er i alle fall en forklarende overskrift. Her er mange av de appene jeg omtrent ikke bruker. Noen av dem kunne jeg ønske jeg kunne slette, men det går jo ikke...

Health: Dette er de appene som er i forbbindelse med rening. Jeg brukte dem mye mer før, men de er sikkert kjekke å ha til en senere anledning. 

Diverse: Når man begynner å gå tom for overskrifter. Disse appene bruker jeg mer eller mindre, men de passer ikke inn i en annen kategori. 

Spill: Jeg har en del av dem, men bruker dem sjeldent. De er der vel egentlig til nødstilfeller hvor jeg bare må se opptatt ut, haha. 

Fortografi: Det varierer om jeg bruker appene i denne mappen, men når jeg er inne i en redigeringsperiode (om jeg kan kalle det det) så brukes de iherdig. 


 

Etter å ha skrevet dette innlegget innser jeg hvor lite oversikt og system jeg har på mobilen. Det må jeg virkelig gjør noe med!

 

Har du noen apper å anbefale meg?OUTFIT 07.09.15

 • 07.09.2015 kl. 16:02


Bukse - Abercrombie & Fitch / Topp - Bik bok

Facebookside her

TAKK FOR EN FIN HELG

 • 06.09.2015 kl. 19:54

Da er jeg tilbake igjen etter en hektisk men koselig helg. Jeg har fått dusjet (endelig) og lastet over alle bildene. Nå er det jo bare å velge ut de beste da, og det er jo også en jobb. Turen jeg har gått de siste dagene er en 3-4 timers lang tur til en turistforeningshytte og den samme veien tilbake. Jeg personlig synes veien til hytta var tyngst. Jeg kjente jeg var skikkelig sliten i beina da vi kom frem. Dagen brukte vi inne i hytta og det var utrolig koselig. Vi var de første som ankom hytta og fikk dermed senger, men utover dagen kom det flere og flere, og til slutt ble hytta rett og slett full. 

  

Skal jeg velge den beste opplevelsen på turen må det nok bli den flotte stjernenatt-himmelen. Den var bare rett og slett nydelig! Jeg kunne sikkert stått der i flere timer og bare sett. Det var en del vind, så det ble litt kaldt til slutt, men det var vanskelig å gå inn igjen, det skal sies.
    Bildene er tatt av meg, Magnus og faren til Magnus

FULLPAKKET HELG

 • 04.09.2015 kl. 18:12

Denne helgen har jeg mye på programmet. I dag er mammas bursdag, og det må jo feires. Vi drar dermed til hytta om få minutter, så jeg har ikke så god tid. Det blir koselig på hytta, det er jeg overbevist om. Alltid kjekt med bursdag. Men allerede i morgen reiser jeg videre. Toget går 07.35, så det blir tungt å stå opp. Grunnen til at jeg må opp så tidlig er at jeg skal på fjelltur med familien til kjæresten min. Jeg har derfor pakket en stor sekk med varme klær og det andre høyst nødvendige som selvfølgelig inneholder kamera. 

Jeg har planer om å ta en hel del bilder denne hegen som jeg skal dele med dere når helger er omme. kanskje får jeg til et innlegg før det.    
Genser - Only / bukse -  Bik Bok

 

Minner om min pågående spørsmålsrunde HER

 

Gode helg alle sammen ♥

SPØRSMÅLSRUNDE - spør meg

 • 03.09.2015 kl. 21:38

Nei vet dere hva! Nå har jeg hatt denne bloggen en god stund, og enda har jeg ikke hatt en eneste spørsmålsrunde. Jeg synes det er spennende når andre bloggere starter spørrerunder. Både fordi jeg kan spørre spørsmål og fordi jeg får vite mye jeg ellers ikke ville ha fått vite om denne personen. Jeg håper dere også har samme oppfatning som meg. 

Nå er det bare å spørre i vei. Skriv gjerne om du vil at jeg skal svare skriftlig eller i en videoblogg. Og ha en fortsatt fin kveld!

Løøøøv Mathilde ♥

MINE UVANER

 • 03.09.2015 kl. 19:33

♦ Jeg er ute i god tid helt til siste slutt når jeg innbiller meg at jeg har bedre tid en det jeg har, og derfor ender jeg ofte opp med å løpe. 

♦ Jeg utsetter ting jeg ikke vil gjøre til jeg ikke har noe valg og bare må gjøre dem. 

♦ Har hørt at jeg både snorker og stjeler dyner...

♦ Jeg biter meg selv i leppa rett som det er. Jeg kan ikke helt forklare det, men det føles faktisk som om det klør. 

♦ Jeg setter stadig vekk mål jeg ikke klarer å nå.

♦ Når jeg går på badet låser jeg døren automatisk, selv om jeg bare skal vaske hendene eller pusse tenne. 

♦ Jeg somler alltid vekk tiden i dusjen. For meg tar en dusj alt fra 15-40 min. 

♦ Jeg planlegger å legge meg tidlig, men så er det alltid mye jeg må gjøre på kvelden, av en eller annen grunn, også blir det ikke så tidlig allikevel. 

 

ANSATT I KOMMUNEN

 • 02.09.2015 kl. 20:45

Jeg har ikke fortalt dere dette tidligere, men jeg er altså nå ansatt i kommunen. Jeg var på jobb i dag, og skal igjen på jobb i morgen. Siden jeg enda ikke er atten år har jeg strevd litt med å få jobb. I sommer søkte jeg mange steder, men har enten fått nei eller ikke noe svar i det hele tatt. Derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk tilbud om å jobbe på kulturskolen. Jeg har danset på kulturskolen i mange år nå så det å få jobbe der er utrolig kjekt. 

Jeg har to forskjellige jobber. En som assistent for et barneballett-parti, og en som tilsynsvakt. I dag har jeg vært assistent og har forstått at dette er en jobb jeg virkelig trives med. Jeg har alltid likt barn og blir i så godt humør når jeg omringes dem. Likevel er jeg glad det ikke er meg som har hovedansvaret. Jeg er der for å hjelpe til, og det er det jeg gjør. Facebookside HER

RAIN - OUTFIT

 • 01.09.2015 kl. 21:28

I dag har det vært skikkelig høstvær. Kaldt og vått med en god del vind. Det var grunnen til at skoleturen ble utsatt til våren 2016. Jeg ble veldig skuffet da vi fikk beskjeden. Jeg hadde sett frem til turen og ville faktisk heller gå tur i regn enn å ha en vanlig skoledag, men sånn ble det altså.

Siden det var meldt regn i dag kledte jeg meg opp i min søte regnkåpe og fikk kjæresten min Magnus til å ta bilder av meg.  Jeg er veldig glad i denne kåpen, men siden den trekker mye oppmerksomhet kan jeg ikke bruke den hver gang det regner. Jeg bor tross alt i Stavanger!

 
 DET ER HØST!

 • 01.09.2015 kl. 15:47

Nå er det offisielt. Sommeren er over, og høsten er i gang. Sommeren er den årstiden jeg liker best. Det er da jeg får reist mest og som oftest er det også i denne perioden jeg får de beste minnene. Men jeg kan da ikke sitte å sutre over at den beste delen av året er omme. Jeg har jo tross alt bursdag på høsten, haha. Neida, det finnes andre fine ting med høsten og, så for dem som er som meg, som synes høsten er en regntung og kald årstid, skal jeg sette opp noen punkter over hva som er positivt med høsten. 

♥ Høstmoten er alltid kjekt å se frem til. 

♥ Varme herlige gensere og sokker kan bli tatt i bruk. 

♥ Når været er dårlig kan man sitte inne å se ut på det uten å få dårlig samvittighet for å ha brukt en hel dag inne. 

♥ Varme drikker har endelig en funksjon. 

♥ Den norske naturen er på sitt fineste med høstfarger hvor enn du ser.

♥ Det blir enda kjekkere å reise til et varmt land og slippe kulden hjemme. 

♥ Når vært er dårlig ute kan man få unnagjort mye inne. 

♥ Man kan ta flotte bilder av naturen. 

♥ For skoleelever inneholder høsten en ferie. 

♥ Å se serier og filmer blir om mulig enda koseligere. 

 
 

We ♥ It

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no