hits

FORTSATT EN FAVORITT - RABATTKODE

 • 31.08.2018 kl. 22:34

Reklame | iDeal Of Sweden

Selv etter nesten et år er jeg superfornøyd og faktisk ikke lei. Jeg kan nesten ikke tro at det har gått såpas med tid siden jeg gikk til innkjøp av dette dekselet. Til min forrige mobil hadde jeg haugevis av deksler som jeg byttet på så snart jeg gikk lei, men den nye mobilen har kun fått bære ett deksel og det er dekselet fra iDeal Of Sweden. 

Da jeg kjøpte dekselet var jeg veldig i tvil om jeg også samtidig skulle kjøpe en av de magnetiske lommebøkene de selger. Jeg har tidligere hatt mobildeksler og lommebøker hver for seg og det har fungert veldig fint, helt til jeg har glemt igjen lommeboken da. Jeg endte opp med å gå til innkjøp av denne magnetiske lommeboken og har ikke angret! Jeg har brukt begge deler dag ut og dag inn siden jeg kjøpte det. At det er magnetisk gjør det veldig enkelt å bruke. Det er lett å ta av og på selv om magneten er sterk nok til at mobilen ikke faller ut. Hadde mobilen kunne ha falt ut av seg selv tror jeg min hadde vært knust for lengst! Lommeboken blir som en ekstra beskyttelse for mobilen samtidig som den er praktisk og så klart veldig fin å se på!

Jeg har fått mange komplimenter for både dekselet og lommeboken og skal ikke lyve, jeg har veldig lyst til å kjøpe flere. Har du, som meg, vært innom nettsiden flere ganger og siklet over de fine dekslene, da har jeg en gladnyhet til deg: nå kan du få 20% rabatt ved å bruke rabattkoden 20TILDEMAH. 

Og med dette ønsker jeg dere alle en fortsatt fin kveld og helg ♥

- Mathilde - 

EN HELGETUR TIL...

 • 31.08.2018 kl. 16:09

Endelig er helgen her! Jeg bestille billetter for en stund tilbake og har siden den tid telt ned dagene. I går pakket jeg sekken full (alt for full) og reiste av gårde. 4 og 1/2 time senere ble jeg møtt av kjæresten som sto og ventet. Altså, jeg er i Kristiansand! 

Jeg har vært her opp til flere ganger tidligere av ulike årsaker, men jeg har ikke fått muligheten til å se mye av byen. Det skal jeg sørge for å få gjort denne helgen og hvis det ikke blir tid til mye mens jeg er her nå, er det nok ikke lenge til jeg kommer tilbake. Jeg kommer nok til å tilbringe store deler av frihelgene mine i denne byen og det skal bli veldig koselig!

I dag har vi vært på IKEA og har videre planer om å vandre litt i sentrum. Været er nydelig i dag så jeg kan ikke vente med å komme meg ut igjen. 

Håper alle får en super helg! Vi snakkes ♥

- Mathilde -

GLOSSYBOX

 • 29.08.2018 kl. 11:04

Reklame | GLOSSYBOX

Jeg har nesten ikke kunnet vente med å få denne boksen servert i postkassa. På glossybox sin instagramkonto (glossybox_norway) legges det av og til ut spoilere som viser ett av produktene som vil være i den kommende boksen. Denne gangen fikk jeg på forhånd vite at det kom til å være en bryngele, noe jeg virkelig trengte. Brynene er det eneste jeg fikser hver dag og jeg har for lengst gått tom for den jeg har pleid å bruke. Jeg har faktisk i hele sommer brukt en cream contour istedenfor, haha! 

Så langt har jeg prøvd brynsgeleen og nattkremen og er veldig fornøyd med begge deler! Nattkremen lukter så godt og er utrolig deilig å påføre. Med brynsgeleen er det lett å få rammet inn bryna og produktet sitter dagen ut. Jeg er også spent på å prøve contourstiften og både ansiktsmasker og deodoranter kan jeg bare ikke få for mange av. Alt i alt en velfylt boks med produkter jeg virkelig får bruk for! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

NÅ ER DET INGENTING SOM FUNGERER LENGER

 • 27.08.2018 kl. 18:32

I dag har vært litt av en dag! Vi har alle de dagene der ingenting klaffer, og i dag har jeg en sånn dag. Egentlig tror jeg bare man på slike dager legger mer vekt på alt som ikke går helt veien og blåser det opp, men har det noe å si? En dårlig dag er en dårlig dag. Hver gang dette skjer pleier jeg å trøste meg med at jeg som oftest får en veldig bra dag etter å ha hatt en dårlig en, men det kan ikke sies å ha skjedd nå. Her har de dårlige dagene kommet på rad og rekke og jeg kjenner at lunta er kort og energi har jeg i alle fall ingenting igjen av. 

Egentlig lurer jeg på om alt kommer av at jeg er veldig sliten om dagen. Man gjør små feil som blir irriteringsmomenter og man føler ikke man strekker til. Det er i alle fall hva jeg har følt på i det siste. Jeg har også vært litt småsyk i det siste, men helt ærlig vet jeg ikke om jeg er sliten fordi jeg er syk eller om jeg har blitt syk fordi jeg ikke har latt meg selv slappe av. 

Men nå er jeg veldig ferdig med å ha dårlige dager og synes synd på meg selv. Jeg hadde veldig lyst til å avlyse alle planer for bare å dra hjem og gråte meg gjennom alt som er fælt og ligge i senga resten av kvelden, men jeg er veldig glad jeg tok meg litt sammen. Jeg lot planene vedvare og dro på café med ei venninne jeg ikke har sett på lenge og da ble jeg i så mye bedre humør! Nå skal jeg nok klare å bite tenne sammen og komme meg gjennom denne dagen og bruke tiden til å samle kreftene. For i morgen det SKAL bli en bra dag!

- Mathilde -

ÅRETS SISTE GRILLFEST?

 • 26.08.2018 kl. 23:01

Da jeg skulle kjøpe inn grillmat til denne sommerfesten ble jeg nødt til å spørre om grillsesongen var regnet som over ettersom jeg ikke kunne finne noen form for pølsebrød. Jeg fikk heldigvis noen fra fryseren på lageret, men grillsesongen er nok ikke langt unna over. Noen dager nå har jeg sittet med en høstfølelse. Eller er vi bare gått over til vanlig norsk sommer?Vi var i alle fall heldige med været i dag. Jeg hadde tatt med meg den varmeste genseren jeg eier bare i tilfelle, men en t-skjorte var stort sett nok. 

Grillfesten i dag var med koret jeg synger i, Grex Vocalis. Jeg synes det er veldig koselig at vi gjør litt sånn som dette, litt sosialt utenom korøvinger. Sammenkomsten i dag var i alle fall veldig koselig med både nåværende sangere, tidligere sangere og familie. Det ble til slutt veldig mange rundt langbordet og er det noe jeg synes er koselig så er det langbord! 

- Mathilde -

VI MÅ TA TAK - TA VARE PÅ DET DU HAR

 • 25.08.2018 kl. 12:52

Dette bildet gjør meg så glad! Folk som er litt oppmerksomme ser kanskje at dette ikke er et bilde tatt nylig. Det er tatt for to år siden og det er nettopp det som gjør meg så glad. Nå er det sikkert ikke så mange som henger med her, men poenget mitt er at klærne jeg er kledd i på dette bildet er klær jeg fortsatt bruker i dag. Og jeg vet også med meg selv at disse klærne har vært lenger i min besittelse enn som så. Nå må jeg meddele at jeg ikke har solbrillene lenger. Etter at jeg klarte å tråkke på dem var de ikke mye brukanes lenger, men uansett. Vi er et bruk og kast samfunn og det er noe jeg synes det er på høy tid at vi tar tak i!

Jeg skal på ingen måte si at jeg er noen helgen her. Jeg har tendenser til å kjøpe alt for mye jeg egentlig ikke har bruk for og mitt problem er ikke at jeg kaster mye, men heller at jeg aldri kaster noen ting, eller det som bedre er gir bort eller selger videre.

Jeg vet det er mange i vårt privilegerte samfunn som har en tendens til å bli lei ting og spesielt klær etter en kort periode. Vi har en trang til å skifte ut klesskapet så fort en ny sesong står for tur. Det er alltid en god grunn til å kjøpe noe nytt! Og dette vet jeg, for jeg gjør det selv. Heldigvis ikke i stor grad, jeg er tross alt fattig student, men jeg kjenner det klør kraftig i fingrene etter å få tak i noe nytt til garderoben. Men trenger jeg egentlig noe, eh nei. Eller jo kanskje litt. Jeg merket her om dagen at favorittbuksa er revnet i skrittet. Håper jeg var den første og siste som oppdaget det, haha.

Nå ble det litt avsporing her, men jeg håper dere skjønner poenget. Det er alt for lett å finne en «god» grunn til å kjøpe noe nytt, bare se hvor lett det var for meg å overbevise meg selv om at jeg trenger en ny bukse. Jeg vet det er fort gjort å la tanker som dette drukne i entusiasmen over lønningsdag eller utbetaling av lånekasse. Men hvis alle bare tenker litt. Eller i alle fall gir den «gamle» genseren en ny sjanse. Hvis du legger den bakers i skapet og glemmer den en stund kan det vike som den har fått nytt liv når du om sider finner den tilbake. #dagenstips

PANNEKAKER SOM START PÅ EN TRAVEL HELG

 • 24.08.2018 kl. 11:01

Ble vekket av veiarbeid ute i gatene ingen i dag. Nå syes jeg virkelig de snart kan bli ferdige! Jeg hadde satt på vekkeklokken ganske tidlig i dag. Synes det er så deilig å ha god tid på morgenen og få unnagjort litt viktigheter før dagen begynner for fullt. I dag er det ikke forelesning, men jobb som står for tur. Dette blir bare et kort innlegg etter som jeg har en fot ut av døren allerede. 

Det aller beste med å ha god tid på morgen må nok være å kunne ta seg god til til frokost. I dag disket jeg opp med både pannekaker og te og jeg kjenner at dette var en perfekt start på denne dagen og denne helgen som stort sett ikke kommer til å føles som helg ettersom den er fullpakket av planer. Vel vel, håper alle dere får en fin helg i det minste. 

Snakkes♥

- Mathilde -

SYPROSJEKTET ER FERDIGSTILT

 • 23.08.2018 kl. 21:11

Det er alltid gøy å kunne se på noe og tenke: "wow, denne har jeg lagd selv". Hva jeg har lagd denne gangen har også flere bruksområder og jeg tenkte å presentere to av dem her. Da jeg begynte prosjektet hadde jeg en glidelås og to typer stoff. Nå har jeg en mappe (om det er riktig ord) i et nydelig blomstermønster jeg kan bruke til å få styr på alle småting som stadig forsvinner. Hvis noen har et bedre ord for hva jeg kan kalle dette, plis skrik ut, haha. 

 

Da jeg så de to stoffene jeg her har tatt i bruk på IKEA, (litt snikreklamering for "egen" butikk der) så jeg med en gang for meg at det ville passet utmerket til en slik mappe. Og den kan jo brukes til så mangt! På de tre øverste bildene har jeg brukt mappen som et slags pedal. Jeg synes det er veldig kjekt å ha noen penner og tusjer i ulike farger for hånden om det skulle blir bruk for å ta notater for hånd under en forelesning og da passer denne perfekt. På de resterende bildene har jeg brukt den som sminkepung. Kan være veldig greit å ha med seg litt sminke for å piffe opp look-en utover dagen. Da er det også greit å ha en liten mappe å putte det i slik at det ikke tar opp for mye plass. 

Selv synes jeg det er veldig greit å ha en liten bag tilgjengelig som jeg kan putte småting i når jeg skal ut. Jeg liker å bruke nett, men mange har ikke innerlomme og det er for at ting forsvinner. Jeg har alltid med meg en liten bag inni vesken med eksempelvis parfyme, håndkrem, lipsyl, tyggis, muligens en lebestift, Paracet, tamponger og lignende. Alltid kjekt å ha, for man vet aldri når man får bruk for det. 

Den siste tiden har jeg vært helt tom for ledige mapper/bagger/sminkepunger hva nå enn jeg skal kalle det. Jeg synes egentlig det er veldig kjekt å ha en lett for hånden hvor man slipper å ta ut masse før den kan brukes. Derfor har jeg bestemt meg for at denne nye ikke skal ha noe fast innhold, denne skal alltid ligge klar for bruk når jeg skulle trenge det, som jo er ganske ofte. 

Det fine nå er at jeg har funnet meg et nytt julegaveprosjekt. 

♥ Hva synes du om dette, er det ikke lurt vel?

- Mathilde - 

 

KORØVELSE UTEN STEMME

 • 22.08.2018 kl. 18:36

Jeg tror alle kan skjønne, korsanger eller ikke, at en korøvelse uten stemme er litt vrient. Det ble mye høring og lesing av noter fremfor synging, men en lærer vel av det også. Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg syk, for jeg føler meg egentlig nokså tipp topp, men stemmen min er tydeligvis ikke helt enig. Lørdag kveld begynte den å svikte og søndag var den nær ikkeeksisterende. Den forsvart aldri helt, det har heller aldri skjedd meg, og for å være ærlig klarer jeg ikke helt å legge fra meg tanken om at det er noe jeg skulle ønske skjedde. Det er egentlig veldig teit, for jeg kan jo tydelig se for meg at å miste stemmen fullstendig ikke kan være noe hyggelig, men likevel... Det er noe med det å ha lyst på det man ikke har, og det samme gjelder her. Jeg blir så nysgjerrig! Jeg tenkte det samme når det gjaldt å besvime før, men etter å ha prøvd det kjenner jeg at det ikke er noe jeg har behov for å oppleve igjen, hehe. 

Vi mennesker er rare altså. For jeg regner med jeg ikke er den enste som har tenkt i disse baner. Men stemmen min er gradvis på vei tilbake nå, så jeg tror ikke det er noe fare for at jeg blir stemmeløse med det første. Vi får se om det blir noe videre utvikling mot forkjølelse eller om det holder med litt hoste og tett nese som jeg har nå. For om dette er det værste det blir skal jeg nok fint overleve. Ingefærteen hjelper i alle fall godt på vei!

- Mathilde -

RETT PÅ SAK

 • 21.08.2018 kl. 15:39

Da var det nye skoleåret i gang og det med et smell. Jeg så for meg at første skoledag ville inneholde info om skolehverdagen dette året og prating om hvordan det vil fungere i praksis at Høyskolen Kristisania og Westerdals slår seg sammen, men nei. Her var det rett på første forelesning i prosjektledelse, rett på sak og ingen pusterom. "Så det var det PLE sto for..." Da er det vel sant da at ferien er over. 

I dag har jeg brukt store deler av dagen på å lese i bøkene tilhørende faget, men har så langt bare kommet halvveis i lesingen som skal gjøres til i morgen. Så her er det bare å fortsette! Det var ingen forelesninger i dag, men det betyr studiedag og for en gangs skyld (nesten i alle fall) har jeg faktisk brukt dagen på studiene. Alt for ofte ser jeg på dager uten forelesning som fridager hvor jeg sløser vekk timene på gudene vet hva. Men nå som jeg er i helt i starten av semesteret føler jeg meg nokså motivert for studer og det må utnyttes til det fulle!  

♥ Lykke til med studiehverdagen til dere som befinner dere i samme situasjon som meg. 

- Mathilde -

FØRSTE SKOLEDAG VOL. 16

 • 20.08.2018 kl. 12:57

Herlighet, tenk på det da - dette blir det 16. året jeg kommer til å gå på en form for skole. Jeg ble nesten litt satt ut jeg nå, haha. Selv om ferien har rast av gårde og jeg egentlig skulle hatt litt mer ferie kjenner jeg meg ganske klar for å komme i gang nå. Skal bli deilig å komme tilbake til rutiner og starte nye og spennende prosjekter. Jeg har skolebøkene klare, mac-en er lada, almanakken er oppdatert - nå kan det nye semesteret  

Jeg starter ikke før 14:45 i dag, en rar tid spør du meg, men derfor har jeg i alle fall fått tid til å forberede meg godt. Jeg skal også møte ei studievenninne jeg ikke har sett hele sommeren for å spise lunsj før vi begynner. Det blir veldig koselig! Men nå er det rett og slett ikke mer tid til prat. Jeg skal ut i verden og lære nye ting!

- Mathilde -

NYTT SYPROSJEKT

 • 19.08.2018 kl. 15:39

Store deler av sommeren har jeg planlagt nye syprosjekter. Jeg har hatt mange ideer og kjøpt en god del stoff, men jeg har ikke klart å fått noe gjort. Endelig fikk jeg fingeren ut og fikk begynt å sy noen av putetrekkene jeg har snakket om så alt for lenge, men tror dere ikke jeg gikk tom for svart trå! Åh, så irriterende når en endelig har klart å starte på et prosjekt. 

De siste dagene har jeg følt meg veldig rastløs og da jeg ikke kom lenger med putetrekkene begynte jeg like gjerne på et nytt prosjekt. Nå lager jeg meg en liten mappe/toalettmappe, vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Denne planlegger jeg å bruke til å legge småting i som skal ned i store vesker. Det er så lett at alt av smått forsvinner når en ikke har nok lommer inni vesken, så her er altså løsningen. Gleder meg til å vise det ferdige resultatet. 

- Mathilde -

ALT ER NYTT OG KANSKJE LITT FOR SPENNENDE

 • 16.08.2018 kl. 16:05

Nytt skoleår, nye muligheter - er det ikke det de sier? Vel, jeg føler i alle fall dette er starten på noe nytt. Det er et nytt semester som vil si nye fag, nye forelesere og nye utfordringer. Jeg føler ikke jeg vet hva jeg går til og er veldig spent. En stor forandring dette året er at ei av de jeg har tilbragt mest tid med ikke skal fortsette med studiene. Derfor går vi fra å være en trekløver til bare å være to, og jeg tror jeg vil kjenne på den forandringen. Heldigvis vil ingen av jentene bo langt fra meg, så vi skal nok klare å sørge for å møtes jevnlig. 

Jeg har også flyttet siden sist skoleår, fra Nordstrand til Grünerløkka. Jeg likte Nordstrand fordi det var rolig og fordi jeg følte jeg fikk en pause fra alt i det jeg kom hjem. Jeg bodde med kjæresten og det føltes veldig befriende. Nå skal jeg bo i kollektiv med fire andre i en bydel jeg liker veldig godt. Det er alltid noe som skjer her og avstanden er sjeldent lang. Det er positivt og negativt med begge bosituasjonene og jeg er derfor veldig spent på hvodan jeg kommer til å like meg her. 

Så har vi den største forandringen av alle: jeg må prøve meg på et langdistanseforhold. Dette er noe jeg har tatt opp før (innlegg her) og jeg mener også her at situasjonen har både positive og negative sider. Det begynner å nærme seg en uke siden han flyttet og jeg har allerede begynt å se på togbilletter. Det kommer nok til å gå en del penger til reise for oss begge dette året, men det er bare å bite tenne sammen, for dette skal vi få til. 

- Mathilde -

FADDERUKE VOL. 2

 • 13.08.2018 kl. 20:01

Da var fadderuka i gang i år igjen. I fjor var jeg fadderbarn og i år er jeg crew-medlem. Min jobb begynte derfor tidligere i dag da jeg rigget til på scenen hvor det blir konsert i kveld. Jeg skulle egentlig ha jobbet frem til ni, men vi ble ferdige mye før og jeg får derfor tid til å dra innom et vors på veien. Det har blitt lite festing ettersom sommeren har gått med til jobb, jobb, jobb. Det blir derfor ekstra gøy å kose seg litt i kveld. Heldigvis starter jeg ikke på jobb før 15:00 i morgen, så da kan det slappes godt av først.

Dette kan nok bli en stressende uke med jobbing og festing om hverandre, men det skal bli fint å se folk igjen og jeg tror det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen fra neste uke.

DERFOR DONERTE JEG BORT 2/3 AV HÅRET

 • 12.08.2018 kl. 16:31

Nå er det gått nesten en uke siden jeg gikk fra veldig langt til kort hår og det er på tide å fortelle hvorfor jeg tok denne avgjørelsen. 

Det er nok mange som har fått med seg at det er en grunn til at jeg klipte av meg nesten alt håret. Jeg har allerede delt en del om dette allerede, men det er bare fordi jeg synes det er viktig og jeg tror få tenker over at donasjon av hår er noe man kan gjøre for å hjelpe andre. Jeg har nå donert håret slik at det kan lages parykker til folk som av ulike grunner skulle trenge en.

For det er flere årsaker til at man mister håret. Det er ikke en selvfølge for alle at "håret vokser ut igjen", som vi sier til oss selv når vi har vært uheldig med hårklippen. Og håret har enormt mye å si for oss mennesker. Ja, folk er ulike og noen bryr seg ikke stort, men tenk litt igjennom det. Hvor stor forandring kan ikke en hårklipp gjøre? Man kan få en helt annen utstråling, forandre image, stjele oppmerksomhet osv. Håret er med på å skape et førsteinntrykk, mer enn man gjerne tenker over. Å ikke ha denne muligheten kan være veldig sårt for enkelte. 

Dette er første del av forklaringen, men så - hvorfor velger jeg å ta opp denne kampen? Det er så mye vondt i denne verden vi lever i, så mye som er viktig å kjempe for. Ved å donere håret mitt hjelper jeg kanskje en usikker tenåringsjente med selvtilliten, mens ved å donere penger til uniceff kan jeg kanskje redde titalls barn fra tørste. Hva veier tyngst? 

Selv mener jeg det viktigste er å hjelpe, uansett hva, hvordan og på hvilken måte. Derfor gjør det så vondt å føle seg så utilstrekkelig som jeg har gjort i det siste. Jeg støttet uniceff i et halvt år, det føltes veldig bra å kunne hjelpe til og jeg er glad jeg gjorde det, men det måtte ta slutt. Jeg lever studenttilværelsen på privatskole i Oslo. Det må være den dyreste studenttilværelsen der finnes. Jeg har gått uten jobb i lang tid ettersom man omtrent må ha master i økonomi for å jobbe på rema 100 (det er et tema vi kan ta opp senere), og jeg har derfor blitt nødt til å sette meg selv først og nedprioritere å hjelpe andre. Fælt, ikke sant! Men hei dere, det går an å hjelpe andre gratis!

Dette har jeg fundert litt på den siste tiden. For det er mange måter en kan hjelpe til uten at det koster deg noe ekstra. Å donere hår er en mulighet og en vei jeg valgte å gå. Jeg har alltid vært heldig med rasktvoksende hår og en stund nå har lommeboka stoppet meg i å friske opp frisyren jevnlig. Håret bare fortsatte å vokse til jeg hadde slått min egen rekord. Jeg fikk stadig komplimenter for det lange håret og innså etterhvert at jeg måtte benytte meg av sjansen. 

Jeg skulle så gjerne ønske flere innså at å donere hår er en gyllen mulighet til å gjøre livet litt lettere for en ukjent venn. Du gir bort noe du får tilbake gratis, er det noen sak? Så gjør meg en tjeneste og tenk gjennom: "er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe?" Det skal så lite til, men betyr så mye for den som får din hjelp ♥

- Mathilde -

STRESSNIVÅ TIL TUSEN OG KLAR FOR HELG

 • 11.08.2018 kl. 18:42

8 times jobb går fort når det er så hektisk som i dag. IKEA blir en virkelig travel arbeidsplass når skolestart er rett rundt hjørnet og nye studenter skal ha alt som trengs til de knøttsmå hyblene. Jeg er helt av i ryggen og klar for helg!

Nå kjenner jeg det skal bli superdeilig å se serier på bussturen opp til farmor hvor kakebordet venter. Ingenting er som farmors kaker! Jeg håper på en rolig helg for til neste uke braker det løs med fadderuke hvor jeg skal være en del av crew-et og gjøre i stand til konserter og lignende. Blir sikkert kos og morro men også ganske hektisk, og da er det viktig å lade godt opp.

God helg!

HAN FLYTTET FRA MEG I NATT

 • 10.08.2018 kl. 23:45

Processed with VSCO with t1 preset

Nei, nei, nei - sommeren skulle ikke gå så fort! At Harsha skulle flytte har alltid vært så langt frem i tid, men nå har det blitt en realitet. Det har enda ikke gått helt opp for meg, det må jeg si. Tar nok en stund før jeg innser at vi ikke lenger kommer til å ende dagene i samme seng. Uff, dette ble dystert, eller i alle fall for meg her jeg sitter med tårer i øynene. 

Klokken 04:19, natt til i dag gikk toget. Jeg sto så klart på perrongen, trøtt som jeg var og vinket farvel. Det øsende regnet stemte ganske godt overens med følelsen inni meg. Jeg har så lyst til å bare skrive ned alt, få det ut og unnagjort, men jeg finner ikke ord. 

Jeg vet dette kommer til å bli vanskelig, men jeg skal likevel prøve å utnytte de gode sidene ved dette. Vi sees snart igjen ♥

- Mathilde -

UNDER THE SEA

 • 08.08.2018 kl. 11:06

Reklame | GLOSSYBOX

For en herlig og sommerlig eske! De som har fulgt meg en stund vet at jeg er så heldig å få en eske fra glossyboks servert i posten hver måned. Den inneholder fem produkter og av og til noe ekstra som i denne esken hvor jeg har fått en discount code på hele 50% fra brilliant smile. 179,- for en slik ekse er faktisk verdt det! 

Det er variabelt hvor mange produkter jeg liker og hvor mange jeg elsker, men produktene jeg har latt elsk på denne gangen må være saltvannsprayen ​og sminkefjerneren. Samtidig er det alltid kjekt å få tanntrem ettersom det er noe det går mye av og er en ting det er veldig kjedelig å kjøpe. Bare meg?

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

HÅRET ER DONERT!

 • 07.08.2018 kl. 22:48

Dere som har fulgt instagramhistoriene mine i dag, og forsåvit har lest overskriften, vet gjerne hva jeg har gjort i dag. I dag var nemlig den skjebnasvangre dagen her - håret skulle doneres. Jeg har spart lenge og håret rakk meg nesten til rompa, nå er det så vidt borti skuldrene. Litt av en forandring! Jeg hadde aldri gjort en såpas drastisk klipp hadde det ikke vært for en god sak, det skal sies, men det ble da ikke så aller verst heller. 

Det var flere som fikk seg et lite sjokk på jobb i dag. Fikk til og med høre at noen trodde det hadde begynt en ny på avdelingen, haha. Det morsomste må vel egentlig være hvordan alle jenter jeg støtet på la merke til det med en gang, mens guttene ikke så ut til å se forskjell. Bare en gutt kommenterte det, ja bortsett fra kjæresten da, han var ikke så fornøyd. Uff, han skal ha lov i å like meg bedre med langt hår, så lenge han respekterer mine valg, og det gjør han jo ♥

Mer om grunnen til hvorfor jeg har gjort dette kommer. Innlegget er like grunt hjørnet, så lenge internettet ikke skuffer meg igjen. Og jeg har også filmet til videoen jeg lovte. Nå får jeg lage en ny video med frisyrer for kort hår. 

Det føles litt rart, men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å smile. Jeg har gjort en god gjerning i dag og det var så lite som skulle til. Nå håper jeg virkelig noen kan få nytte av håret.

Og til slutt vil jeg skryte litt av mamma som slang seg på mine gale planer og endte opp med enda kortere hår enn meg. Du ble kjempefin, mamma ♥

- Mathilde -

 

GRUNDIG LEI

 • 07.08.2018 kl. 00:08

Jeg blir altså så irritert! Jeg er såpas dårlig teknisk i tillegg at når jeg møter på problemer finner jeg heller ingen løsning. Det bare fortsetter å irritere meg.

Problemet er altså det at internettet i kollektivet ikke er til å stole på. Det kommer og går, og det værste er når det er tilgjengelig på enkelte nettsteder og andre ikke. For det er altså det som skjer med meg. Hvordan kan det ha seg at internettet fra tid til annen ikke vil godta blogg.no, mens alle andre nettsteder går fint? Jeg mener, hadde det vært konstant hadde jeg trodd noen hadde blokkert nettsiden, for det går an, ikke sant?

Jeg er i alle fall grundig lei dette internettet som helt uten forvarsel slutter å fungere.Noe må gjøres, for i en slik digital verden som den vi lever i kommer en ikke langt uten et fungerende nett. Og for meg som helst vil publisere innlegg og bilder på instagram daglig, fungerer dette vedlig dårlig.

Helt til slutt vil jeg bare si at jeg blir veldig glad for hjelp til dette som muligens går innenfor kategorien «luksurproblem». Hva kan jeg gjøre?!

NEGELAKKFAVORITTEN

 • 03.08.2018 kl. 17:57

Neglene mine spiser seg opp på jobb. De knekker i hytt og pine og i en uke nå har ingen av dem vært samme lengde, så i dag satte jeg ned foten. Selv om de på langt nær er den lengden jeg skulle ha ønsket (jeg har alltid likt å ha lange negler, korte gjør vondt, haha) er det likevel bedre å klippe dem til en fin form og la neglelakken gjøre resten. Og jeg hadde den perfekte lakken for jobben.

Jeg tror jeg en gang i tiden fikk denne i en glossybox. Og selv om jeg har hatt den en stund blir jeg aldri lei. Fargen er bare helt nydelig! Den er ikke for knæsj og passer derfor til alle antrekk. Det er også et godt merke vi har med å gjøre. Jeg opplever neglelakken som enkel å påføre og langvarig. Slik jeg ser det får denne lakken neglene til å se lange og jevne ut uten å trekke til seg for mye oppmerksomhet. Altså er den perfekt, for meg i alle fall.

NEW IN - BLUE LAGOON

 • 02.08.2018 kl. 13:06

Island er virkelig et "must see", det ligner ikke noe annet sted jeg har vært. Det er ganske mange år siden jeg var der, men jeg husker fortsatt en god del av det som kjennetegner landet. Det kjipeste med å ha en jobbsommer er å ikke kunne reise og spesielt når man får tilbudt å bli med på familietur til Island! Planen var at jeg også skulle få være med så sant jeg fikk mulighet, men sånn ble det altså ikke. 

Men for å finne noe positivt ved den ellers triste situasjonen - jeg fikk gaver! Da de kom tilbake hadde mamma med seg en pose fra blå lagune med flere herlige produkter. To ansiktsmasker og en body lotion. Og jeg som bare elsker ansiktsmasker! Både en mineral mask og en lava scrub mask. Spennende, ikke sant? Tusen takk mamma ♥ I posen lå også to sjokoladeplater som jeg prøver å spise i et rolig tempo, men det er ikke lett skal jeg si dere. 

Jeg har ikke prøvd noen av produktene enda, egentlig fordi jeg vil spare dem litt haha. Men jeg har prøvd hårmasken mamma kjøpte til seg selv og den gjorde virkelig underverker på håret. Det er så glatt nå atte hjælp! Jeg gleder meg vilt til å prøve resten. Og budskapet i dette innlegget: dra til Island og besøk blå lagune - du vil ikke angre. 

- Mathilde -

JEG DONERER BORT HÅRET MITT!

 • 01.08.2018 kl. 13:33

Kanskje overskriften heller burde være: "vi donerer bort håret vårt"? Det er nemlig ikke bare jeg som har planer om dette, men også mamma. Jeg kommer rett fra frisøren nå hvor jeg har bestilt time til neste tirsdag, wæææ nå skjer det faktisk! Jeg har snakket om dette så lenge og latt håret vokse seg virkelig langt, men foreløpig har det bare vært store ord. Nå som timen er bestilt går det opp for meg hva det er jeg gir meg ut på. 

Jeg skal virkelig nyte det lange håret denne uken for snart er det 20cm kortere. Og før den tid har jeg planer om å lage en video med frisyrer for langt hår. Jeg har tross alt aldri hatt så langt hår som nå og må ha det litt gøy med det før det forsvinner. Jeg tenkte også å lage et innlegg om hvordan jeg har klart å få så langt hår og tips til hvordan du kan klare det samme. Historien bak hvorfor jeg gjør dette kommer også. Med andre ord vil det bli en hel den hårprat. Håper det går greit ♥

- Mathilde -

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no