hits

SISTE GANG PÅ IKEA?

 • 31.08.2017 kl. 18:44

Da har vi vært nok en tur på IKEA som man gjerne må når man flytter for seg selv. Veldig mange drar på IKEA og finner alt de vil ha med det første, og så er de ferdige med så og si hele innredningen. Så lett har ikke vi gjort det. Jeg har mest lyst til å finne ting brukt, både for pengenes skyld, men også for å bidra til å senke det skyhøye forbruket i dette landet. Dermed har det tatt lang tid for oss å bli ferdig med leiligheten og vi har fortsatt en del igjen før jeg er fornøyd. 

Vi har dessverre opplevd litt problemer på veien med at den siste delen til sofaen vår stadig mangler på lager og vi har derfor vært mye frem og tilbake. Jeg er egentlig veldig glad i å dra på IKEA, men uten bil blir det ganske tungvint, så nå håper jeg at alt med sofaen ordner seg slik at vi kan sleppe å ta turen ut igjen med det første. 

I følge skjemaet skal den siste sofadelen komme imorgen og da blir alt, forhåpentligvis, mye lettere. Det har vært litt kipt å ikke ha en sofa å slappe av på de siste ukene og det har vært vanskelig å komme videre med leiligheten uten å vite nøyaktig hvor stor plass sofaen vil ta. Siden vi nå endelig har fikset problemet måtte vi rett og slett feire med daimkake. Det er lenge siden sist jeg spiste det, men det er jo bare så godt! 

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

SUKSESS?

 • 30.08.2017 kl. 20:27

Hei dere! Travel dag for meg i dag, men det innebærer flere gode nyheter til dere. Det kommer nok i innlegg senere i uken. 

Noe jeg har tenkt litt på i dag er innlegget jeg skrev i går om tanker rundt det å være interiørarkitekt. Dette innlegget ente opp med å bli ett av mine aller mest leste innlegg. Utrolig gøy forresten både å skrive og å få en slik respons, wii. Men det fikk meg til å tenke at dere gjerne kunne tenke dere flere innlegg som dette. Er det tilfelle?

Jeg skal nå studere bachelor i interiørarkitektur og kommer til å bli bedre og bedre på dette emnet. Dermed kan det gjerne være litt kjekt for andre å lese, eller hva tenker dere? Jeg har sjeldent skrevet om interiør tidligere, i alle fall ikke vinklet innleggene på denne måten, men det var et kjekt innlegg for meg å skrive så jeg skriver gjerne flere om det er ønskelig. Interiør er en av mine store lidenskaper så om dere har lyst til å lese mer av dette blir jeg bare veldig glad! 

Jeg setter pris på tilbakemeldinger, så det er bare å skrike ut om det er noe DU vil lese mer av på bloggen. 

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

SANG JEG NETTOPP FORRAN 8500 MENNESKER?!

 • 29.08.2017 kl. 20:06

Bilde tatt av Johannes Andersen

Da jeg sto på scenen og så utover den store folkemengden som fylte operataket kunne jeg ikke i min villeste fantasi gjette at det var så mange. Herlighet, 8500 publikummere! Det er i alle fall første og dessverre sikkert også siste gang jeg står på en scene foran så mange mennesker. Igjen er jeg sjeleglad for at jeg bare sto i bakgrunnen og koret og ikke var Lissie som fikk all oppmerksomheten. 

Gjennom dette har jeg blitt kjent med så mange fantastiske mennesker og fantastisk dyktige mennesker. Det har vært en rett og slett dritkul opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Lissie er både en super artist og en rå dame og jeg kommer nok til å høre mer på musikken hennes fra nå av. 

Jeg lovet dere bildene fra dagen, ikke så spennende bilder i denne omgang dessverre. Var ikke så mye på farten med kamera, men jeg fikk tak i bildet som ble tatt av oss sammen med Lissie etter konserten. Veldig gøy å få et skikkelig bilde av gjengen som et minne. 

- Mathilde - 

FRA EN INTERIØRARKITEKTS SYNSPUNKT

 • 29.08.2017 kl. 11:41

i samarbeid med Hiroy

Når jeg forteller folk at jeg studerer interiørarkitektur er det mange som lurer på hva jeg egentlig vil med det. Hvor vil jeg jobbe og med hva? Og helt ærlig vet jeg ikke helt selv enda. Forhåpentligvis finner jeg ut av det mens jeg studerer til bachelor, men her og nå er jeg nokså åpen. 

Man har to muligheter som interiørarkitekt. Å jobbe med privatpersoner, eller i det offentlige. Jeg har alltid tenkt at det å jobbe for privatpersoner må være det kjekkeste. Jeg liker å jobbe i små grupper og kunne ha en dialog direkte med den det gjelder.  Men igjen må det jo være utrolig gøy å være med og skape et nytt hotell feks. 

Jeg har vært på flere gjennomførte hotell rundt om i verden og har ofte tatt meg i å tenkte på prosessen man må igjennom for å ferdigstille et slikt hotell. For selv om det ser fint ut har også interiørarkitekter ansvar for å kombinere det estetiske med det praktiske. Rett og slett å ta hensyn til hvordan mennesker og rom påvirker hverandre. 

Jeg feks. er oppvokst i en familie hvor teppegulv blir sett på som noe avskyelig. Ja, for det kan jo ikke vaskes på samme måte som tregulv. Men hvor mange har vel ikke vært på et hotellrom med teppegulv? Det er jo veldig behagelig så lenge man ikke tenker på hvor ofte/sjeldent de renser det. 

Dette blir et veldig spesifikt emne som jeg skjønner ikke treffer alle og kan bli litt sært. Men for å gjøre det enda mer sært, bare siden jeg har begynt, hehe. Hvor mange tenker egentlig over dørene man går inn i når man entrer et rom? Vel jeg gjør, fordi jeg elsker å legge merke til en hver detalj ved et rom. I hjemmene våre liker vi små dører som ikke tar for mye av arealet innendørs, gjerne med et lite vindu, eller et skilt hvor det står: her bor... Dette er koselig. Men med en gang man entrer store bygninger ser man aldri slike dører lengre. Her har vi automatiske store dører slik at travle mennesker og store folkemengder ikke stopper opp. Jeg måtte rett og slett ta meg i å se litt på slike dører på boonedam.no, for dette er vel et eksempel på noe som først og fremt er praktisk. Samtidig kan en slik dør vise status. Er dere enige? Små hoteller har sjeldent slike dører, men et 5 stjernes hotell uten karuselldør, hva er vel det? 

bildene er tatt fra pintrest

- Mathilde - 

Følg meg på facebook HER og instagram HER

GÅRSDAGENS KONSERTANTREKK

 • 28.08.2017 kl. 17:48

Gårsdagens konsert var virkelig en stor suksess! Alle jentene storkoste seg på scenen, om ikke mer bak scenen. For hver sang vi ikke var med å synge på hadde vi vårt eget danseshow rett bak forhenget. En sprudlende gjeng blir vel rett å si, hehe.  

For de av dere som selv er vant med å stå på scenen kjenner dere vel til begrepet konsertantrekk? I stort sett alle tilfeller betyr dette: still i svart. Vel, ikke for oss. Lissie ville gjerne at vi skulle være fargerike der vi sto i bakgrunnen. Sommerlig sa hun. Dermed stilte jeg i knall rødt og de andre jentene i sine farger eller mønstre. Det ble egentlig seende veldig friskt og fint ut synes jeg. 

Noen flere bilder fra gårsdagen kommer i morgen. 

♥ Hva synes dere om antrekket?

- Mathilde - 

#antrekk #konsert #outfit #konsertantrekk #Operataket #Oslo #Lissie

SE MEG KORE PÅ OPERATAKET

 • 27.08.2017 kl. 10:36

I dag skjer det noe veldig spennende, noe som egentlig ikke er gått helt opp for meg enda. Jeg skal være korist for den amerikanske artisten Lissie! Vi har hatt øvinger hele uken og jeg skal snart av gårde til lydprøve før det braker løs i kveld. Det er en veldig koselig gjeng jeg synger sammen med, så jeg tror vi kommer til å storkose oss på scenen. 

Dette bildet beskriver gladfølelsen jeg sitter med i dette øyeblikk

Det kan godt hende ikke alle vet hvem Lissie er, men dere har nok hørt sangen hennes: " When I´m alone". Jeg visste godt hvem Lissie var da jeg ble spurt, og ble med en gang veldig gira, men jeg har i ettertid forstått at hun ikke er så kjent her i Norge som jeg trodde. 

Jeg skulle vel gjerne ha skrevet dette innlegget litt tidligere slik at jeg kunne vervet folk til å komme, men nå har det seg faktisk sånn at konserten er utsolgt. Er ikke det gøy da?! Å få synge for en hel hær av mennesker. På facebook arrangementet står det at 2,6 tusen kommer, det er jo ikke helt til å stole på, men at det blir mange folk er i alle fall sikkert. Veldig glad jeg ikke er solist for å si det sånn, hehe. 

- Mathilde - 

#Korist #Lissie #Musikk #Konsert #Gøy #Happymood #Spennede #Utsolgt 

MINI-REUNION

 • 25.08.2017 kl. 21:17

Ah, nå kan dere tenke dere det var deilig å sette seg ned etter den dagen jeg har hatt. Egentlig har jeg stort sett bare gjort kjekke ting, så jeg burde ikke være så sliten, men jeg må ha forflyttet meg en del, så der har vi nok grunnen. 

For noen dager tilbake ble jeg spurt om jeg ville møte en liten gruppe av de jeg gikk i klasse med på videregående, og det var det ikke tvil om at jeg ville. Vi er flere som flytter til Oslo dette året, og siden ei av oss er på ferie i Norge, fra sine studier i Japan, passet det utmerket å møtes nettopp i dag. Med været på vår side satt vi oss i Vigelandsparken og fikk oppdatert hverandre på livet og det som hører til. Det ble et kort møte denne gangen, men dette bør vi klare å gjenta. Det var i alle fall veldig koselig å se alle igjen ♥

Nå har jeg nylig kommet hjem fra noe veldig spennende jeg har fått lov til å ta del i. Dette fortsetter utover helgen, så mer om dette kommer i morgen. Men jeg kan i alle fall si at jeg er veldig gira!

- Mathilde - 

FÅ EN FIN SKOLESTART MED EBAY

 • 24.08.2017 kl. 20:51

Det er vel ikke bare meg som synes det er mye kjekkere å ta notater i fine bøker med søte penner? Jeg har i alle fall i år bare tenkt å kjøpe inn notatbøker som gir meg motivasjon til å skrive. Jeg har allerede kjøpt en del, det finnes mange fine på søstrene grene og clas ohlson, men jeg trenger flere. Derfor tok jeg meg en titt på ebay, og der var det jo mye både fint og billig. 

1 - HER // 2 - HER // 3 - HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7 - HER // 8 - HER // 9 - HER

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

#skolestart #ebay #cute #inspo #books #pens 

AVLYST I SISTE LITEN

 • 23.08.2017 kl. 09:37

Dette kan vel kalles ikke bare en dårlig start på dagen, men også en dårlig start på studietiden. Jeg følte meg så flink i dag morges som sto opp tidlig og var klar til første leksjon. Jeg hadde til og med fått tid til å smøre matpakke, og det er jo ikke dårlig. Men så... 

Jeg var nesten fremme ved døren til skolen da jeg fikk en meldingen som fortalte at undervisningen var avlyst pga sykdom. Jeg bråstoppet midt på gata - "Hva gjør jeg nå?" De fleste ville instinktivt reagert med: "åh, jeg kunne sovet lengre!" Ja, for jeg var sliten og det var allerede gått 45 min siden jeg låste døren hjemme. Hele trikketuren hadde vært bortkastet og nå måtte jeg ta samme turen tilbake. 

Jeg var egentlig veldig klar for å starte og ble nokså skuffet. Men jeg får vel velge å se det som noe positivt med enda en fridag. Forhåpentligvis klarer jeg å utnytte dagen godt. Det første jeg skal gjøre er i alle fall å krype under dynen igjen. 

- Mathilde - 

DETALJEN SOM LYSER OPP ET HVERT ROM

 • 22.08.2017 kl. 18:35

I dag har jeg hatt en fridag, og dere kan tro jeg har fått gjort mye! Jeg har shinet opp leiligheten, vasket klær, tatt oppvasken, handlet mat for resten av uka og laget veldig god middag. Samtidig har jeg også fått tatt meg tid til en aldri så liten ansiktsmaske. Mye av dette i samarbeid med Harsha så klart, kan jo ikke ta all æren selv. Det er i alle fall veldig deilig å sitte på kjøkkenet, se utover stua og se resultatet av en effektiv dag. 

Men det var jo ikke dette skrytet jeg skulle snakke om, huff. Ettersom det er så mye som gjenstår for å få leiligheten ferdig har vi ikke tatt oss tid til å tenke på de små tingene, som blomster. Blomster og en fin vase kan gjøre så mye med et hjem. Jeg merker hvor glad jeg blir av å titte på stuebordet nå. Riktignok er det bare falske blomster i vasen foreløpig, men de er en god etterlikning og en flott detalj i den eller uferdige stua. 

Både vasen og blomstene er fra nille og kostet bare 270,- til sammen. 

Jeg er veldig glad i blomster, men ergrer meg over to ting: hvor dårlig jeg er til å ta vare på dem, og hvor dyre de er. Derfor tenkte jeg at de falske tulipanene kan være fint å ha til de gangene vi ikke får kjøpt oss ekte blomster.

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

MIN FØRSTE SKOLEDAG

 • 21.08.2017 kl. 22:47

Da var første skoledag unnagjort. Jeg har fått vite litt mer av hva det er for noe jeg skal studere, men jeg kommer nok ikke til å bli helt klok på det før forelesningene begynner. Vi er nesten 50 stykk i klassen med nokså stort aldersspenn, så det blir en forandring. I morgen har jeg en fridag, men på onsdag begynner det for alvor med forelesning 08:15. Jeg har ikke måttet stå opp så tidlig på veldig lenge, men det skal nok gå fint, hehe. Får passe på å hvile skikkelig ut i morgen. 

♥ Lykke til, alle nye studenter!

- Mathilde - 

INGEN ENKEL KOMBINASJON

 • 20.08.2017 kl. 20:18

Bilde fra rave-party

Det har ikke vært bare bare å kombinere blogging og et travelt fadderukeliv. Det har vært mye opplegg denne uken og mange inntrykk. Det kommer nok til å fortsette med en uke utenom det vanlige, men fadderuken er i alle fall over og jeg kommer nok til å få mer tid til andre ting. Jeg har virkelig kost meg denne uken. Jeg har møtt mange nye og spennende mennesker, vært på kjekke fester og storkos meg med stand up. Men nå gleder jeg meg til å begynne med studiet og endelig få styr på hva det egentlig er jeg hiver meg uti her. Det blir spennende. 

- Mathilde - 

 

KOSELIG NÆROMRÅDE

 • 20.08.2017 kl. 16:20

Da jeg var på visninger brukte jeg tiden på å se på leilighetene og ikke området rundt. Jeg var på så mange visninger og så langt er jeg veldig fornøyd med leiligheten vi fikk, men det er først nå jeg virkelig har fått sett meg rundt. Vi har tatt en rolig helg og har nå fått sett litt mer av området en bare nærbutikken og trikkestoppet. 

I går gikk jeg og Harsha en tur. Vi bor i et rolig villastrøk, og med gangavstand til barneskolen er vi omringet av barnefamilier. Da vi gikk rundt på den travleste tiden på en lørdag var det rart å tenkte på at vi bor i Oslo, for det var jo så rolig. 

I dag har vi hatt pappa på besøk og han ville gjerne også ta seg en liten rundtur. Dermed fikk vi også se det lille sentrumet som er 5 minutters gange herifra og vi fikk spist lunsj på en utrolig hyggelig café rett nedi gata. 

Med alt dette må jeg virkelig si meg fornøyd med stedet vi har valgt å bo. Virkelig koselig nærområde er det. 

- Mathilde - 

DE BESTE DAGENE STARTER MED EN SMOOTHIE

 • 19.08.2017 kl. 13:33

I dag starer jeg dagen med en smoothie, og da må jo bare dagen bli bra! Det er rart, men helt sant, at hver gang jeg starter dagen med hjemmelaget sunn smoothie får jeg lyst til å fortsette dagen på samme vis. Jeg får ofte lyst til å trene, eller rydde og vaske og jeg får lyst til å bruke tid på en god og sunn middag. De dagene jeg startet på denne måten pleier jeg alltid å bestemme meg for at de skal bli bra, og det blir de, hehe. 

Jeg har hatt en veldig slitsom uke, så at jeg ikke våknet før 11.58 var ikke noe sjokk. I dag har både jeg og Harsha tatt oss fri for å få litt tid til hverandre. Jeg tenkte å ikke ta del i fadderukeopplegg og Harsha skal ikke jobbe. De siste dagene har vi nesten ikke sett hverandre, så det skal bli koselig å gjøre noe sammen. Planen om å gå på kino gikk i vasken ettersom det ikke va noe særlig å se. Det beste alternativet var grusomme meg 3, men den fantes bare på norsk, og det blir ikke Harsha med på. Men noe skal vi da klare å finne på. 

♥ Håper dere alle får en fin helg!

- Mathilde - 

ÅPNINGEN AV ØKOBUA

 • 18.08.2017 kl. 23:07

I dag har jeg fått tatt del i noe veldig gøy. Søskenbarnet mitt har nemlig åpnet butikk! Det er en koselig og intim butikk/café ved navn Økobua hvor hun selger kortreist, økologisk mat. De har fått veldig mye ut av lite areal og lavbudsjett med det meste av innredning fra finn.no. 

Jeg håper virkelig det går bra med bedriften, for slike butikker trengs. Her kan du få massevis av økologisk frukt og grønt ++, og er det noe du er spesielt ute etter er det bare å spørre og de vil vurdere om dette er noe de vil ta inn. Og med dette anbefaler jeg alle i Oslo-område å ta seg en tur. 

Lik og følg dem gjerne på facebook for oppdateringer HER

♥ Hva synes du om butikker som dette?

- Mathilde - 

INSPIRASJON GIR MOTIVASJON

 • 16.08.2017 kl. 16:40

 Nå har jeg brukt den siste timen til å kikke meg igjennom idébloggen til IKEA, og her var det mye å finne. Vi har fortsatt mye som gjenstår før leiligheten blir som jeg har sett for meg, men den siste uken har ikke jeg og Harsha hatt fri på samme tid og det har dermed blitt vanskelig å komme videre. Vi har en nokså stor leilighet med mye potensial, men det kan fort også gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvordan en egentlig vil ha det. Derfor var IKEA til stor hjelp og med alle bildene og tipsene fikk jeg nå mer motivasjon til å sette i gang. 

- Mathilde - 

FADDERUKE

 • 14.08.2017 kl. 19:34

Da var vi i gang! Mitt liv som student har offisielt startet og jeg er veldig spent på fortsettelsen. Fadderuka har nok av program, men nå er jeg en tur hjemom for en liten pust i bakken og litt skikkelig mat. Aldri lurt å starte festen på tom mage.

Topp - Primark// Bukse - Cubus// Klokke - CMYK

Foreløpig har jeg bare blitt kjent med noen få som skal starte samme studie som meg, så det blir kjekt å møte resten. Jeg tror det er et ganske stort spekter av folk og det kan jo bli veldig gøy.

Nå tenker jeg å ta del på mest mulig program slik at jeg blir kjent med flest mulig, men samtidig passe på å ikke bli helt utslitt til den virkelige skolen starter. 

- Mathilde - 

ALT SKJER PÅ EN DAG

 • 12.08.2017 kl. 10:52

I dag har jeg og Harsha planer om å få i stand store deler av leiligheten. Vi får besøk klokken 6 og da skal både leiligheten og maten være klar, så vi har ingen tid å miste. Derfor satte jeg meg ned med en god kopp te og lagde en liste over det som må gjøres i dag. Egentlig en veldig fin måte å starte en hektisk dag på. Ønsk meg lykke til da♥ 

- Mathilde - 

BARE KREATIVITETEN SETTER GRENSER

 • 10.08.2017 kl. 21:58

I dag har vært nok en hektisk dag. Broren min er i byen, og da måtte jeg jo ta han med hjem slik at han fikk se leiligheten. Det virket som han likte seg, men det tok ikke lang tid fra han gikk over dørstokken til problemene kom. Vi laget middag sammen og alt gikk veldig fint til vi var ferdig og jeg kom på at vi ikke hadde tallerkner. Tidligere har jeg brukt serviett som tallerken, men det ble litt vanskelig med fiskegrateng, hehe. Vel vi løste det fint med å bruke en stor kopp og en skål, men jeg ble litt skremt et sekund der. 

Heldigvis kom Harsha i dag med alle sine ting, så nå er kjøkkenet så og si komplett. Nå er bare problemet at vi har alt for mye ting og for lite lagringsplass. Foreløpig er hele stua oppbevaringsplass og jeg gleder meg veldig til vi får alt på plass. Vi har allerede jobbet ganske lenge i dag, men dte er mye som gjenstår. Kanskje vi klarer å få gjort en del i helga? 

Forresten dere, se på hva som skjedde i dag! Vi var ute og tegnet og jeg sa til hun jeg satt med at nå kommer jeg til å bli solbrent, og jeg fikk så rett! Da blir det vel høyhalset i morgen da, hehe. 

- Mathilde - 

NÅ BEGYNNER TING Å FALLE PÅ PLASS

 • 09.08.2017 kl. 19:39

Det vil si, det er ingenting som bare faller på plass. Alt må flyttes på og finnes plass til og det er fortsatt en del som gjenstår. Siden jeg kom hjem fra kurset i dag har jeg bare jobbet med å få litt orden på leiligheten, men det er ikke bare bare. Jeg har ALT for mye ting, haha! I morgen kommer Harsha kjørende ned fra Molde med alle sine ting i tillegg, så jeg blir uansett ikke ferdig før han kommer. Jeg har i alle fall klart å kose meg litt med masse musikk og jeg liker jo å få det ryddig. Men nå må jeg sette en stopper, for nå sier ryggen at det er nok.  Derfor skal jeg belønne meg selv med litt serie og hekling. 

- Mathilde - 

VI TESTER MALING, BLYANT OG BLEKK

 • 08.08.2017 kl. 22:06

Nok en dag på kurset mitt og jeg koser meg fortsatt. i dag fikk vi en ganske krevende oppgave som stresset meg en del og som jeg over hode ikke ble fornøyd med, men ellers gjorde vi masse gøy og jeg likte spesielt godt å male med blekk. Jeg har skrevet med blekk en del før, men aldri malt. Det kommer jeg nok til å fortsette med. 

I dag tok jeg med kamera på kurset og tenkte å dele bildene med dere. Det ble ikke så mange bilder i og med at lyset var så utrolig dårlig, men noen ble det. Fra nå av skal vi drive mer med tegning, noe jeg virkelig ikke er god på, men håper å bli bedre på. Jeg har allerede lært veldig mye, og ser frem til å lære enda mer de neste dagene. 

- Mathilde - 

SMARTE LØSNINGER FOR SMARTE STUDENTER

 • 07.08.2017 kl. 21:50

Jeg har nettopp kommet hjem etter en lang dag og kjenner jeg er helt av i kroppen. Jeg har fått gjort mye i dag og selv om jeg er sliten elsker jeg de dagene jeg føler jeg klarer å utnytte til det fulle. 

og nå lurere dere sikkert på hva jeg har gjort som er så mye å skryte over, hehe. Vel, jeg hadde min første dag på forkurset til studiet mitt, og i dag var fokuset på maling og farger. Jeg hadde det supergøy selv om noen av oppgavene var ganske utfordrende. Tiden gikk kjempefort og jeg var den siste som forlot lokalet, delvis fordi jeg er ekstremt treg og delvis fordi jeg veldig gjerne ville forsette. 

klokke - CMYK // Topp - Primark

Etter dette måtte jeg rett og slett ta meg en tur på jysk, for gjett hvem som har fått seg ny seng, men ikke har laken som passer til. Jeg og Harsha har de siste dagene sovet på håndklær, haha. (Jysk har noen av de billigeste laknene jeg vet om noen skulle lure.) Da jeg kom frem viste det seg å være salg og de hadde også flere av de tingene jeg og Harsha har skrevet opp på listen "dette trengs". Var ikke det utrolig heldig?! Så her kommer første tips. Gå gjennom leiligheten og lag en liste over det som trengs. Bestem deg gjerne også på forhånd hvor mye du er villig til å betale. Da er sjansen større for at du klarer å gå gjennom butikken uten å kjøpe for mye. 

Da jeg gikk ut innså jeg hvor nære jeg var bestemor og tenkte at det hadde jo vært veldig fint å ta seg en tur. Så, da gjorde jeg det. Tips nummer to er at bestemødre ofte har en del de ikke trenger, og da kan man jo hjelpe hverandre litt. Så nå har jeg både kjøkkenutstyr, oppbevaringsbokser, vaskemiddel og en hel del krydder. Mens bestemor har mer plass. 

Så skulle jeg få med meg alt dette hjem på buss og trikk og da er det greit å ha et søskenbarn med noen lure ideer. Det tok ikke lang tid før den store boksen jeg fikk hadde fått håndtak laget av hyssing og jeg kunne trille den hjem som en koffert, eller bære den som en veske. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skulle fått den med meg på en annen måte. 

- Mathilde - 

NÅ ER DET MYE SOM SKJER

 • 06.08.2017 kl. 23:17

For noen dager det har vært. På bare tre dager har jeg rukket å komme hjem fra England, flyttet inn i den nye leiligheten med alle tingene mine, kjøpt både seng og sofa på IKEA og jobbet som servitør i bryllup. Jeg visste at det jeg holdt på med var galskap. Her var det ikke rom for noen forsinkelser og heldigvis gikk nesten alt etter planen. Nå er det eneste problemet at jeg lider av stor mangel på søvn, haha. 

Hva er det egentlig som skjer på dette bilde?

Nå er det egentlig bare å komme seg i seng for i morgen begynner jeg på forkurset i maling og tegning. Jeg gruer meg litt i og med at jeg vet jeg ikke er noe flink og alt dette egentlig er veldig nytt for meg. Nå håper jeg bare på at jeg møter noen snille mennesker der nede som deler samme interesser som meg. 

- Mathilde - 

JEG VIL IKKE TILBAKE

 • 03.08.2017 kl. 22:13

Ja dere, da var tiden over. I morgen reiser jeg tilbake igjen til Norge, men jeg er ikke helt klar for det enda. Jeg liker meg her og er føler meg ikke ferdig med sommerferien, selv om den har vart helt fra midten av mai. Likevel skal det bli veldig deilig å komme hjem og jeg gleder meg veldig til å flytte inn i den nye leiligheten. 

Den siste dagen har jeg prøvd å utnytte til det fulle. Jeg har hatt det veldig fint med Isabella, moren hennes Mia og tanten min. Vi har vært på Rhythm time, kafé, litt mer shopping, restaurant og jeg har til og med fått klippet håret. Det er jo så dyrt å klippe seg i Norge, så jeg fant ut at jeg måtte benytte meg av sjansen når jeg først er her. Jeg kan vise dere mer av dette senere, men her kommer bildene fra i dag. 

- Mathilde -

IKKE LENGE IGJEN

 • 02.08.2017 kl. 21:46

Jeg har bare en dag igjen her nå. En dag sammen med Isabella og en dag i England. Jeg kommer til å savne henne veldig mye. Nå har jeg vært sammen med henne nesten hver dag mens jeg har vært her og vi har hatt mange fine stunder sammen. Jeg merker at hun stoler på meg nå og i går begynte hun å strekke armene mot meg når hun ville bli bært. Jeg følte meg så beæret. 

Når jeg kommer hjem er det mye som skjer. Vi skal flytte inn i den nye leiligheten, kjøpe møbler, jobbe, gå på jobbintervjuer, starte med forkurset og studiet. Ah, det kommer nok til å bli veldig stressende, men forhåpentligvis også gøy. Men nå må jeg rett om slett legge meg, for man trenger mye energi når man skal ta vare på en liten på 10 måneder. 

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no