hits

FJELLTUR TIL BESSEGGEN

 • 31.08.2016 kl. 19:42

Det var meningen å på forhånd fortelle hvorfor jeg har vært fraværende fra bloggen de siste dagene, men tiden gikk så fort og plutselig satt vi på bussen til Memurubu og da vi kom frem hadde jeg hverken internett eller dekning. Nå skal dere i alle fall få en god oppdatering hvor jeg har plukket ut de beste av de 200 bildene jeg tok, haha! 

Her på Toneheim er det tradisjon å gå på fjelltur, en 4-8 timers tur til Besseggen. Det var en utrolig fin tur jeg ikke skulle vært foruten. Mye fin natur og et spennende landskap. 

Jeg skal innrømme at det også var veldig deilig å komme tilbake til varm dusj og god seng. Resten av dagen skal jeg bare slappe av. Det har jeg fortjent! 
♥ Har du gått Besseggen?

♥ Hva synes du om bildene?

- Mathilde - 

DEN BESTE TYPEN TIDSFORDRIV

 • 28.08.2016 kl. 15:52

Denne typen tidsfordriv må være den beste. Det er så fredfullt og  avslappende. Når jeg merker jeg begynner å bli litt stresset er dette hva jeg gjør. Da får jeg lagt alle andre tanker bak meg. Spesielt herlig er det å sette på litt rolig musikk i bakgrunnen. 

Appen ColorDoodle har jeg også brukt hvis jeg ikke har tilgang på boka. Den var spesielt nyttig på flyturene i sommer. Da gikk tiden så mye fortere. 


♥ Har du prøvd fargelegginsbøker? 

- Mathilde - 

DET VIKTIGSTE ER Å TRIVES

 • 27.08.2016 kl. 13:08

Det er ikke ofte man hører om noen som ikke har likt seg på folkehøgskole. Det er mange faktorer som spiller inn for å få et bra og minnerikt år. For meg er det aller viktigste å trives med resten av elevene. Jeg er utrolig fornøyd med de ni jeg har kommet på hytte med. Vi er allerede veldig nære og har gjort mye sammen. 

I går var vi på handletur og kjøpte litt forskjellig til hytta. Det beste kjøpte må ha vært et håndkle med stigespill på, haha. Senere på kvelden bestemte vi oss for å gå ut å spise istedenfor å spise brødskiver til kveldsmat. Nå er planen å dra på plantasjen å kjøpe litt planter til å pynte opp stua. Blomster gir en så god atmosfære! 

- Mathilde - 

EN NYDELIG SOLNEDGANG

 • 26.08.2016 kl. 13:52

Jeg har alltid vært svak for solnedganger og i går kveld da himmelen sakte men sikkert ble rosa måtte jeg bare finne frem kamera. Håper jeg får være vitne til flere slike solnedganger i tiden som kommer! 


♥ Hva synes du om bildene?

- Mathilde - 

EN UKE UTENOM DET VANLIGE

 • 24.08.2016 kl. 11:32

Hei, hei og god onsdag! Nå har jeg endelig en lang nok pause til å ta meg tid til å skrive et skikkelig innlegg om hvordan det er å gå på folkehøgskole. Jeg har ikke gått her mange dagene og vet at denne ukens program for det meste går i å bli kjent med hverandre og skolen. Derfor kan jeg ikke enda gi en god oppsummering på hvordan fhs-livet er, men det kommer senere. 

Det jeg kan fortelle er at jeg ikke angrer ett sekund på at jeg valgte å gå her. Det er mest på grunn av alle menneskene jeg skal omgås dette året, både lærere og elever, men også hvordan jeg nå ser at skoleåret kommer til å bli. Vi har mange kjekke fag og mye fokus på samhold. Nå tror jeg også jeg har bestemt meg for hvilke valgfag jeg skal ha: media, konsertproduksjon og autogen trening. Jeg er spesielt glad for at de har media ettersom jeg er så glad i å ta bilder. Jeg hadde ikke forventet at det var et valgfag i og med at det ikke direkte henger sammen med musikk. 
 

- Mathilde - 

ON MY WISHLIST - SNEAKERS

 • 23.08.2016 kl. 14:48

Jeg har rett og slett for få sko. Hvem skulle trodd at en 18-åring kan ha for få sko. De aller fleste på min alder, og da spesielt jenter, har en overflod av sko. Jeg derimot sitter igjen med en følelse at jeg mangler. Da jeg bodde hjemme pleide jeg alltid å låne sko av mamma, men nå har jeg ikke den muligheten lengre.

Jeg har det meste av sko jeg trenger og hadde nok klart meg med det jeg har, så det er ikke synd på meg, men i det siste har jeg hatt så utrolig lyst til å skaffe meg noen sneakers. Jeg føler jeg mangler noen sko med stil som kan passe til et hvert antrekk. Derfor har jeg skrollet meg igjennom nelly.no og funnet en del fine sko. 

1 HER// 2 HER// 3 HER

4 HER// 5 HER// 6 HER 

♥ Hvilke sko liker du best?

- Mathilde - 

UKAS...

 • 22.08.2016 kl. 19:51

Opptur: Det beste med denne uken er at jeg har kommet så godt over ens med mange av elevene her på Toneheim folkehøgskole. Folk her er utrolig hyggelige og det har ikke vært noe problem at jeg kom hit uten å kjenne noen. 


Nedtur: Nedturen denne uken har vel vært å finne ut hvilke klær og gjenstander jeg angrer på at jeg ikke tok med. Jeg vet at jeg ikke hadde hatt plass til så mye som en sokk mer, men uansett er det litt irriterende. 

Album: Denne uken har jeg hørt mye på musikk mens jeg har pakket. Det har gått mye tid til pakking og også mye tid til Stevie Wonder og albumet "The Definitive Collection". Ikke akkurat et nytt album, men utrolig herlig bakgrunnsmusikk etter min mening. 


Utfordring: Det er ganske anderledes å gå på folkehøyskole i forhold til det jeg er vandt til. Det kommer nok til å ta litt tid før alt det som er nytt vil føles naturlig. Foreløpig er det vanskeligste all fritiden vi har midt på dagen og da huske og være klar til neste time. 

♥ Hvordan har din uke vært?

♥ Hvordan har det vært å komme tilbake til hverdagen?

- Mathilde - 

DIY - EN GAMMEL BLIKKBOKS FÅR NYTT LIV

 • 21.08.2016 kl. 17:32

Jeg synes sånne småprosjekter som dette er utrolig kjekt. Det er så gøy se hvordan noe kan bli så fint og dekorativt uten mye anstrengelser. Jeg har allerede planlagt å lage flere slike type bokser. 

Du trenger: 

♥ 1 ark ♥ 1 boks ♥ Lim ♥ Dekorfolie ♥ Linjal ♥ Saks


Den dekorfolien jeg hadde var veldig gjennomsiktig og derfor hadde jeg bruk for å lime et vanlig hvitt ark på først. Jeg regner med at fremgangsmåten er å forstå bare ved å se på bildene:

 1. Mål opp arket og dekorfolien slik at det passer boksen.
 2. Lim på arket. 
 3. Vær nøye når du setter på folien. Ta bare av litt av baksiden av gangen og pass på at det sitter rett før du begynner å dra det utover boken. Bruk fingrene til å glatte det ut. 

Så enkelt kan en blikkboks bli til fin og praktisk dekor til rommet. 

♥ Hva synes du?

♥Har du brukt dekorfolie før?

- Mathilde - 

 

MITT FØRSTEINTRYKK AV TONEHEIM FHS

 • 20.08.2016 kl. 08:24

Nå kjenner jeg at jeg har tatt meg nokså godt til rette her. Jeg har pakket ut alt og føler allerede at rommet jeg bor på er mitt rom. Jeg var så heldig å få et av de nye rommene og er storfornøyd med hvordan det ser ut. God skapplass er det også. 

Foreløpig er det bare fåtallet av elevene som har kommet, men de jeg har fått hilst på virker veldig koselige og det er jo enda godt i og med at jeg ikke kjenner noen her. De som jobber her er også veldig hyggelige så nå ser jeg frem til å få møte resten av gjengen som kommer i dag. Jeg har enda ikke møtt min nye romkamerat så det blir ekstra spennende. 
Alt i alt har jeg fått et skikkelig godt inntrykk av skolen. Senere vil dere også få se flere bilder av hvordan det ser ut på rommet. 

- Mathilde - 
 

I DAG SKJER DET!

 • 19.08.2016 kl. 10:14

Start spreading the news. I'm leaving today. 

Jeg kom til å tenke på denne sangen for noen dager siden og har siden det hatt den på hjernen. I dag passet denne sangen spesielt godt siden det er i dag jeg inntar folkehøyskolen. Dette blir veldig spennende! Om få minutter tar jeg bussen til Oslo S for så å ta toget videre til Hamar. Der skal jeg om mamma få kjøpt det siste nødvendige som dyne og pute og såpe og munnskyll. Nå gleder jeg meg til å se Hamar by. Jeg har alltid bodd i store byer, men har en følelse at jeg vil stortrives i en mindre også. 

- Mathilde - 

OVER HALVEIS PÅ REISEN TIL MITT NYE HJEM

 • 18.08.2016 kl. 11:47

Hei og god formiddag! Nå blogger jeg fra sofaen til bestemor i Oslo. Jeg kom hit i dag tidlig med nattog og i morgen går turen videre til Hamar. Jeg hadde trodd jeg skulle få tid til å blogge i går, men dagen gikk slag i slag med pakking. Aldri før har jeg hatt så store problemer med å lukke kofferten. Når jeg først fikk lukket den turte jeg ikke åpne den igjen, haha.

Jeg har pakket utrolig kompakt og klarte å få med meg alt nesten alt i en stor sekk, en stor koffert to bag'er og en veske. Det jeg ikke fikk plass til tar pappa med når han kommer til Oslo. Jeg har tatt med meg en hel del, men jeg kan love at hadde jeg blitt kjørt hadde det blitt mye mer, så det var vel like greit at jeg måtte ta hensyn til at alt skulle på plass inni en sovekupé. ♥ Hva gjør du om dagen, jobb/skole?

- Mathilde - 

PÅ FLYTTEFOT - TIPS

 • 16.08.2016 kl. 22:10

Jeg har lenge prøvd å vent meg til tanken om å skulle flytte. Jeg begynte å forberede meg tidlig og det er jeg veldig glad for. Men nå er det ikke lenge igjen og jeg har fortsatt masse å gjøre. Uansett hvor tidlig man begynner forberedelsene blir det alltid stress i slutten. Men etter all den planleggingen jeg har gjrot har jeg noen tips til dere som skal flytte. Noen har kanskje flyttet allerede, men jeg vet det er en hel del som skal inn i militæret og på folkehøyskoler som enda ikke har begynt sitt år. 

7 tips til deg som skal flytte

Pakkeliste i god tid - Et tips er å lage listen tidlig slik at man får tenkt skikkelig igjennom hva man trenger. Lag den detaljert og spesifiser hvilke eiendeler du skal ha med deg. Det blir vanskelig og tidskrevende å skrive hvert enkelt plagg du skal ha med deg, men det kan være lurt å tenke over hvilke sko, jakker og kjoler du skal ha.

 

Tenk plassbesparende - Jeg vet at rommet jeg kommer til å bo på ikke har så mye plass som jeg er vant til. Derfor har jeg tenkt å pynte flere små esker som jeg skal fylle med toalettsaker, smykker, skrivesaker og diverse. Slike boker kan også være fine å bruke til å stue vekk saker og ting som lett kan lage rot. 

Føl deg som hjemme - For å kunne føle seg vel på det stedet man flytter til kan det være lurt å ha med litt ting du tidligere har likt å pynte med. Jeg har tenkt å ta med en del småting jeg skal pryde mitt nye rom med for å få det hjemmekoselig. Hvis det du skal ta med er skjørt kan det være lurt å pakke det godt inn, f. eks. i tykke gensere. 

- Her har jeg pyntet med blader og en søt sykkel - Liste for det du ikke trenger - Jeg valgte å lage en liste over det jeg ikke trengte å ha med i tillegg. Dette gjorde jeg for å minske risikoen for å slenge med meg noe i siste liten som jeg egentlig ikke trenger. Her har jeg også begrenset antallet av en gjenstand jeg får ta med, f. eks. hvor mange neglelakker. 

Hva må du gjøre før du drar - Jeg er fan av lister og har dermed laget en over det jeg må gjøre før jeg drar i tillegg. Er så kipt om jeg glemmer å gjøre noe viktig før jeg reiser. 

Det letteste på ryggen - Jeg skal pakke i en stor koffert og en stor sekk og kanskje noe annet smått om nødvendig. Siden kofferten kan skyves kan det være lurt å pakke en eventuell sekk litt lettere ettersom denne må bæres. Jeg pakker først og fremst alle klærne i sekken og det som tyngre er i kofferten. Skal du ha noe form for veske bør ikke denne være tung i og med at den bare bæres på en skulder. Husk at man kan klare å løfte ganske tungt med en ryggsekk. 


Rull alt - Dette er vel ikke et nytt tips, men jeg tror det er få som skjønner hvor godt tipset er. Gjør man det skikkelig kan man klare å få plass til ganske mye. Rull også gjerne flere klesplagg inn i hverandre. Dette punktet er spesielt effektivt når man pakker i sekk. 


♥ Hva synes du om tipsene?

- Mathilde - 

I'M LEAVING' THIS TOWN TOMORROW

 • 16.08.2016 kl. 14:19

Å flytte og være borte i et helt år krever planlegging, og det er stort sett hva denne dagen har gått med til. Senere i dag vil jeg dele tips om å flytte som jeg har lært gjennom denne prosessen. 

For over en måned siden begynte jeg å lage pakkeliste, og den skal jeg gå nøye igjennom i morgen for å sjekke at alt nødvendig er pakket og klart. I dag har jeg holdt fokus på å orde ferdig saker og ting jeg skal ha med meg. Jeg har f.eks. skrevet ned noen av de viktigste oppskriftene som jeg vil ha med meg. Vi får all mat vi trenger på skolen, men vi har også lov å bruke kjøkkenet om vi vil det og da vil jeg helst ha de gode oppskriftene hjemmefra. Senere i dag skal jeg også dekorere noen bokser jeg kan putte småting i. Kanskje lager jeg et DIY prosjekt utav det. Så kan dere se hvordan det ser ut foreløpig. Det er faktisk mer system der enn det man skulle tro, men synet gjør meg skikkelig stresset, haha! 

♥ Kunne du tenke deg pakketips og et DIY prosjekt?

♥ Skal du starte på noe nytte dette året?

- Mathilde -  

UKAS...

 • 15.08.2016 kl. 18:58

Smil - Jeg kjenner jeg må le litt av meg selv når jeg tenker på hvordan det går med pakkingen. Det er ikke bare bare å pakke for et år. Mitt største problem er vel at jeg allerede har begynt å pakke klær og ting jeg fremdeles trenger. Foreløpig ligger bare alt i en haug oppå kofferten fordi det ikke er vits å pakke det ned enda. Rommet mitt ser jo bare helt rasert ut, haha! 

Craving - Fullkornspasta med olivenolje og urtesalt. Det er gjerne ikke det sundeste man kommer over, men siden jeg har fått beskjed av legen om å spise mer salt er den en fin måte å få det i seg, dessuten er det veldig godt! 

Mest leste innlegg - Innlegget hvor jeg viste dere alt jeg kjøpte fra Porto virker som det falt godt i smak. (Du kommer til innlegget ved å trykke på bildet under)

Matrett - Retten jeg spiste på Bacchus, som jeg også anbefalte i et tidligere innlegg, var bare helt fantastisk! 

Klesplagg - Jeg har virkelig fått sansen for den nye skinnjakken jeg kjøpte. Har brukt den flere dager denne uken. Det beste med skinnjakker er at de passer til det aller meste!

 

Intagramkonto 


♥ Hvordan har din uke vært?

- Mathilde - 

A SUNDAY IN THE WOODS

 • 15.08.2016 kl. 11:45

For noen dager siden fortalte jeg om tradisjonen min familie har med å gå til byen på lørdager. En annan tradisjon er vår søndagstur. Vi har ikke vært på like menge søndagsturer de siste årene ettersom skole har tatt opp mye av helgen, men nå var det fint å få kommet oss litt ut i området rundt hytta. 
Vi hadde egentlig planlagt en skogstur, men da vi kom frem forsto vi at det eneste som var igjen av skogen var noen få trær. Resten var kuttet ned. Men selv uten skog ble det en veldig fin tur. 


Nå kjenner jeg det blir veldig rart å ikke skulle komme til hytta i helgene lengere. Det var min siste tur på lenge, så på veien hjem passet jeg på å få med meg enkelte ting jeg vil ha med meg videre på folkehøyskolen. Tenk at det bare er 5 dager til jeg starter på en ny skole i en ny by!
♥ Hva synes du om bildene?

- Mathilde - 

CANDY OVERLOAD

 • 14.08.2016 kl. 19:37

For en lørdag det ble i går! Utpå kveldstid satte jeg meg i bilen med resten av familien og kjørte ut til hytta. Der ble det nachos og hjemmekino med en godteriskål fylt til randen. Jeg kunne strengt tatt ikke fått en bedre lørdag og jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å bruke denne siste lørdagen med familien. 

Som jeg forutså ble ikke alt godteriet spist, men da fikk vi litt godt med oss på dagens søndagstur. Senere i kveld eller i morgen vil jeg legge ut bildene fra den fine turen vi hadde. 


 

- Mathilde - 

EN SISTE LØRDAG I STAVANGER

 • 13.08.2016 kl. 18:17

Helt siden jeg var veldig liten har vi pleid å dra til byen på lørdager. Jeg pleier ikke lenger ta på meg finere klær for byturen som den røde kåpen og de fine skoene som jeg pleide da jeg var 5, men bytur pleier det fortsatt å bli. Ja, også lørdagskafé så klart. 

I dag tok jeg meg turen til byen for å møte Rebecca som jeg nesten ikke har sett hele sommerferien. Jeg har vært vant med å se henne stort sett hver dag, så det var vært litt rart å være nesten to måneder uten henne. Vi hadde en del nytt å snakke om for å si det på den måten. Rart hvordan det kan skje så mye på så kort tid! 

Rebecca måtte dra tidlig, så da møtte jeg like gjerne resten av familien. Jeg merker det er lenge siden vi alle har hatt en skikkelig lørdags-bytur som vi pleide. Og det var koselig å dra på lørdagskafé med både mamma og broren min. Ellers gikk jeg og mamma helt berserk på dropsen - godteributikken i byen. Mamma hadde nemlig kommet på at dette er den siste lørdagskvelden vi har sammen før jeg flytter. Jeg tror aldri vi har kjøpt så mye godteri på en og samme tid. Tviler på at vi kommer til å klare å spise opp alt, haha. 

For deg som bor i Stavanger: du MÅ bare prøve bacchus spesial på café bacchus. Så utrolig godt! 

♥ Hvordan har din lørdag vært så langt?

- Mathilde - 

INNKJØPENE FRA PORTUGAL

 • 12.08.2016 kl. 16:04

For noen uker tilbake var jeg i Porto i Portugal. En utrolig fin by med mer shoppingmuligheter enn jeg hadde sett for meg. Tidligere laget jeg et innlegg med en liten sneak peak fra hva jeg kjøpte, men siden jeg dro til Trondheim like etter har jeg ikke fått tid til å ta bilde av alt før nå. Uff, ikke bra Mathilde. Men bedre sent enn aldri, eller hva? 

Playsuit - Pull&Bear, 35 euro// Jakke - Pull&Bear, 25 euro

Veske - Mud, 48 euro// Jakke - Pull&Bear, 40 euro​

Bok - Ale-hop, 5 euro// Tusjer - Ale-hop, to pakker 6 euro // Neglelakk - altmuligbutikk, 2 for 3,5 euro // Naked 2 - taxfree, ca. 380 kr

" Jeg forstår den eksakte betydningen av alle ordene jeg synger"  - Bokas betydning

Hårpynt - Parfois, 1 euro // Ladere - Ale-hop, 3 euro // Bok - 5 euro

Shorts -  Pull&Bear, 20 euro​ // Pysjamasbukse + overdel - 35 euro

♥ Hva synes du om innkjøpene?

- Mathilde - 

 

IKKE ALLE DAGER ER BLOGGDAGER

 • 11.08.2016 kl. 22:22

I dag har vært en av de dagene hvor jeg bare ikke forstår hvor timene har blitt av. Det værste er at jeg egentlig ikke føler jeg har fått så mye ut av dagen. Jeg har for alvor begynt å pakke til flyttingen, men det er så mye som gjenstår. Det har heller ikke vært den typiske bloggdagen. Ingen inspirerende måltider, ingen spennende nyheter, ingen nye innkjøp. 

Hva jeg har gjort i dag var å pusse sølvtøy. Det er på en måte blitt min jobb her hjemme. Jeg elsker å se at ting blir rent og går fra grumsete til blankt. Så jeg satte på en film og begynte å pusse. Da jeg så ned på hendene mine forsto jeg hvor skitten jeg ble, haha. Så nesten ut som jeg hadde reparert en bil. 

Ellers har jeg også vært på den årlige fotballkampen. Det vil si RBK mot viking. Når det gjelder fotball er jeg fortsatt en trønder. Ikke overraskende vant de denne kampen også. 


♥ Hvordan har din dag vært?

- Mathilde - 

LagreLagre

ANTREKK - IT'S STILL SUMMER

 • 10.08.2016 kl. 21:24

I dag bestemte jeg meg for å utnytte den siste tiden vi har igjen av sommeren med en kjole. Det tok ikke lang tid før jeg innså at tiden for bare legger er forbi og måtte sprinte hjem igjen for å finne frem nylonsstrømpebuksene. Det var da i alle fall verdt et forsøk. Jakke - Pull & Bear // Kjole - Monki // Veske - Mud // Solbriller - Stavanger torg

♥ Hva synes du om antrekket? 

- Mathilde - 

NY FRISYRE TRINN FOR TRINN

 • 10.08.2016 kl. 12:49


Begynn, som før en hver frisyre, med å børste gjennom håret. 


Samle håret i en lav hestehale og la gjerne litt kortere hår langs ansiktet henge løst. 

Dra strikken slik at det blir en løs hestehale. 

Bruk et hårbånd og fest det gjerne med noen fliseklemmer. Bruk fingrene til å dytte håret under hårbåndet slik ay det ligger flatt og ikke stikker opp. 

Ta hestehalen og dytt strikken og alt håret over hårbåndet. 

Juster håret slik at det blir jevnt bak. 

Fest håret på sidene med flikseklemmer. Velg om noe hår skal henge ned eller ikke. 

♥ Hva synes du om frisyren?

- Mathilde - 

HVOR OG HVA SKAL JEG STUDERE?

 • 09.08.2016 kl. 21:31

Gjett hva jeg har gjort i dag! Jo jeg har brukt mesteparten av dagen på å søke meg opp på diverse studier. Ohoi, det tar tid! I flere timer i strekk har jeg sittet her og søkt rundt, og foreløpig har jeg bare sett på ett studie. Jeg har hatt fokus på å finne interior design studier i utlandet og jeg kan ikke si jeg har blitt så mye klokere på hva jeg skal gjøre. 

Jeg skal gå folkehøyskole dette året, men ble minnet på at jeg har faktisk ikke et helt år på å bestemme meg. Søkingen begynner jo flere måneder før skolen starter og det er like greit å begynne allerede nå å sette seg litt inn i dette. 

​Where should i study

1 eller 4 år i Barcelona

3 år i Hollywood, California

3 år i San Francisco, California

3 år i Virginia Beach, Virginia

Postgraduate, 3 år i London

Hvis du vet noe om hvor det er bra å studere interiørarkitektur setter jeg stor pris på å høre fra deg enten i kommentarfeltet eller på mail ♥

♥ Hvor har du/skal du studere?

- Mathilde 

 

 

LagreLagre

DRØMMEN OM LANDSBYGDA

 • 09.08.2016 kl. 14:22

Jeg har aldri hatt lyst til å bo på landet. Jeg er ei byjente med røtter i Stavanger, Trondheim og Oslo. Likevel var det utrolig herlig å tilbringe noen dager på Hitra denne uken. Som jeg har skrevet tidligere dro jeg til Hitra med ei venninne som hadde sommerjobb der. Vi bodde i en hytte hvor jeg var mesteparten av tiden mens hun var på jobb. Det var herlig å få slappe helt av med en kortstokk og et kryssordblad, men det aller beste var sykkelturen jeg tok i området. Jeg kunne nok aldri tenke meg å bo der, men en kort tur som det jeg hadde nå var midt i blinken. Look closely


♥ Hva liker du best - byen eller landet?

- Mathilde - 

UKENS...

 • 08.08.2016 kl. 18:56

Denne uken har jeg tilbrakt i Trondheim. Det ble en ganske annen uke en det jeg hadde sett for meg. Før jeg dro hadde jeg så og si ikke lagt planer for hva jeg skulle gjøre. Det pleier jeg egentlig aldri å gjøre. Jeg kommer til Trondheim hver sommer for å besøke venner jeg ikke har sett siden sist sommer. Vi pleier alltid å finne på mye kjekt å gjøre og at det blir spontant er mye av morroa. 

Godis - Da jeg var på Hitra lagde jeg og Victoria kanelsnurrer, og en god del av dem også. Vi halverte oppskriften og det var nok godt for vi hadde aldri klart å spise en hel porsjon. Da jeg dro fra hytta var det over 10 stykk igjen. Men selv om det ble mange igjen var de veldig gode. Det fikk meg til å tenke på hvorfor jeg ikke har lagd kanelsnurrer på flere år. 

Opptur - Jeg fikk mer tid med venninne mine enn det jeg først hadde trodd. Denne uken jobbet alle, men likevel klarte vi å få ordnet det slik at jeg fikk vært en god del med dem likevel. Jeg tok også turen til Hitra der jeg bodde på en hytte mens venninnen min jobbet på en restaurant i nærheten. På denne måten fikk jeg mye mer tid med henne enn de fire timene jeg trodde jeg kom til å få. 

Nedtur - Jeg klarte altså å få en del tid med vennene mine, men det var også flere jeg ikke fikk mulighet til å møte. Jeg prøvde ganske hardt å få det til å gå opp, og det ble derfor skikkelig nedtur da jeg forsto at det ikke kom til å gå. 

Opplevelse - Jeg har opplevd så mye denne uken at å velge en hendelse ble litt vanskelig, men jeg må vel sette konserten med Karpe Diem og Aurora som den største opplevelsen. Det er alt for lenge siden jeg har vært på konsert og selv om jeg ikke hører så mye på noen av artistene er stemningen på konsert noe for seg selv. Du kan se flere bilder fra konserten HER

Nyhet - Nytt dra min side denne uken er at jeg har opprettet VSCO-profil. Det virker ikke som det er så mye brukt i Stavanger, men mine Trønderske venninner har prøvd å overbevise meg i et år nå om at jeg burde få meg det og det passer jo egentlig veldig bra for meg som liker å ta bilder. Så skulle du ønske å følge meg gjør du det HER

Bilde


♥ Hvordan har din uke vært?

- Mathilde - 

KOSELIG DAG I TRONHEIM BY

 • 07.08.2016 kl. 22:50

Den verste dagen i året er den dagen jeg må dra hjem fra Trondheim. Okay, kanskje jeg tar i litt her, men jeg er bare så glad i denne byen og vennene mine her. Som jeg skrev tidligere ble ikke denne Trondheimsturen helt som jeg hadde tenkt. Jeg var redd jeg kom til å bli sittende alene mens alle vennene mine var på jobb, men heldigvis klarte jeg å finne en løsning på det meste. Jeg dro f.eks. til Hitra med min venninne Victoria, noe som var utrolig koselig.  

I dag har jeg hatt en super dag med Marie. Vi tok oss en liten tur langs Nidelva. Hvorfor har jeg ikke jeg gått der før! Det var jo bare en så nydelig tur. 

 

- Mathilde - 

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

KARPE DIEM OG AURORA - BILDEDRYSS

 • 04.08.2016 kl. 15:51

For en konsert det var igår! Jeg storkoste meg i godt selskap. Her har dere bildene fra konserten, så snakkes vi senere. Travle dager her i Trondheim altså. 

- Mathilde - 

FLOATING ON A DONUT

 • 03.08.2016 kl. 17:25

Rett før vi reiste på ferie klikket jeg hjem noen litt ting og tang fra ebay. Et av de kjøpene jeg ble mest fornøyd med var denne store baderingen med bilde av en donut. Jeg kunne sikkert ligget å flyte i timevis i denne her. Jeg ble så glad da jeg forsto at jeg hadde klart å kjøpe den i rett størrelse, for det var rett før jeg bestilte den i 60cm og det hadde blitt alt for lite. Den jeg kjøpte er 120cm og er å finne HER.

Nå skal jeg snart av gårde på konsert her i Trondheim med Karpe Diem og Aurora. Jeg gleder meg sånn! Håper alle får en fin kveld♥

- Mathilde - 

 

JEG TRENGER DIN HJELP!!

 • 03.08.2016 kl. 15:11

I dag fikk jeg en melding fra flotte Henriette Celin som har bloggen bergensergenser. Hun fortalte meg at det ikke var mulig på kommentere på bloggen min fordi hvis man prøvde hoppet det bare til startsiden. Dette visste jeg ingenting om og setter utrolig høy pris på å bli fortalt at noe var galt. Jeg har nå prøvd å fikse det, men med den lille kunnskapen jeg har om sånt har jeg ikke klart å fikse det. 

Jeg må si jeg syntes det var litt rart at jeg ikke fikk noen kommentarer lenger, selv om lesertallet gikk oppover, men sånt skjer jo tenkte jeg og fortsatte å blogge som vanlig. Men nå trenger jeg altså deres hjelp. Hvis noen har et lite tips til hva jeg kan gjøre send meg gjerne en mail på matcat97@gmail.com. På forhånd takk! 


- Mathilde - 
 

MÅNEDEN SOM GIKK: JULI

 • 02.08.2016 kl. 20:47

I går la jeg ut et innlegg med punkter for uken som har gått. I dag vil jeg gjøre det samme med juli. For tenk nå er vi inni en ny måned. Ohoi så fort denne måneden har gått. Men det er vel sånn det pleier å føles når det er sommer. De siste årene har jeg nesten blitt stresset av å vite at skolen snart er igang igjen fordi jeg vet hvor hardt det kommer til å bli. Men i år, når jeg skal begynne på folkehøyskole, gleder jeg meg bare! 

Høydepunkt

Egentlig har det vært et høydepunkt denne måneden at det har vært så fint vær. Hele tiden jeg har vært i Norge denne måneden har det vært varmt og fint og uken i Porto var jo så klart enda bedre. 

Nedtur

Da jeg forsto at Trondheimsturen ble en helt annen enn det jeg hadde forestilt meg. 

Instagramkonto

Denne måneden har jeg funnet så mange fine nye instagramkontoer, men en jeg spesielt vil fremheve er @settingthesun. En inspirerende konto som passer spesielt godt for oss bloggere. 
Bok

Jeg er nok litt sent ute med å lese denne boken, men det er altså blitt månedens bok: "Menn som hater kvinner". 

Mest leste innlegg

Det var rett og slett innlegget jeg skrev hvor jeg viste dere en sniktitt på hva jeg kjøpte da jeg var i Porto. Innlegget kan du lese HER

Bilde

Serie

Jeg er veldig glad i oppusningsprogrammer og denne måneden har jeg virkelig blitt hekta på "Love It or List It". 

♥ Del gjerne dine månedens opplevelser i kommentarfeltet!

- Mathilde - 

 

Follow

NY HEADER!

 • 02.08.2016 kl. 11:05

Åh endelig har jeg klart å få lage meg en ny header og et mer passende profilbilde. Det var virkelig på tide dere. Den forrige hadde jeg hatt i over ett halvt år! Jeg tror nok det er noe jeg må bli flinkere på, å skifte oftere.

Som jeg skrev i et tidligere innlegg er jeg ikke så flinkt teknisk og har dermed ikke forstått helt hvordan jeg skal klare å få headeren til å rekke helt ut til kanten, slik demoen av designet viser, så hvis noen vet hvrodan man gjør det, eller har tips tar jeg gjerne igmot det med takk♥

♥ Hva synes du om headeren?

- Mathilde - 

Follow

UKENS...

 • 01.08.2016 kl. 12:34

På tide med en oppsummering av denne sommeruken. Denne uken har jeg stort sett tilbrakt i Porto i Portugal. Det har virkelig vært en flott og minnerik uke. 

Opptur - Da jeg fant ut at de hadde Pull&Bear i Porto. Jeg brukte en hel del penger der for å si det sånn :) 

Nedtur - Ukens nedtur var å måtte reise hjem igjen fra Porto. Det var så mange ting jeg følte jeg ikke fikk gjort i tillegg til at været var så mye finere. Siden jeg kom hjem har jeg nesten ikke vært ute siden det regner sånn. 


Craving - Frukt! Jeg har spist utrolig mye frukt på reiser. Alle hotellene hadde et stort utvalg av frukt til frokost og det passet meg perfekt. 

Klesplagg - Jeg har endelig fått prøvd playpsuit-en jeg kjøpte da jeg var i Berlin i vinter, og jeg elsker den!

Latter - Vi har tatt utrolig mange bilder på reisen, men ikke alle har vært helt heldige på dem. Noen av bildene lo vi oss skakk ihjel av. Det er sånt som skaper gode minner.  

Måltid - Det må nok være tapasen vi hadde på en restaurant i Porto. Det beste med tapas er at man får prøvd så utrolig mye forskjellig og kan velge det man liker best. 

Bilde - Dette bildet gir meg bare en så utrolig god følelse!


♥ Skriv gjerne hva DIN ukens opptur var i kommentarfeltet

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no