hits

HVA HAR JEG GJORT?!

 • 31.07.2017 kl. 20:52

Husker dere at jeg fortalte dere hvor flink jeg har vært og bare brukt pengene mine på det høyst nødvendige? Vel den tid er visst nok over, hehe. I dag var jeg igjen innom primark og denne gangen gikk jeg ut derifra med to fulle poser! Heldigvis kan jeg skylle på at den ene inneholdt gaver og nødvendigheter, men den andre, not so much. Men jeg føler fortsatt jeg har klart å holde meg til ting jeg faktisk kommer til å bruke en del, så det har ikke vært bortkastede penger. Nå lurer jeg bare på hvor mye kofferten vil veie, hehe. 

- Mathilde - 

BILDENE FRA LONDON

 • 30.07.2017 kl. 22:29

Jeg har hatt en veldig vellykket dag i London med museumsbesøk, god mat og Camden market. Jeg blir vanligvis veldig rastløs på museum, men dette var noe for meg. Her var det fokus på design, form og farge, noe som passet meg og mitt fremtidige yrke veldig godt. Camden market var som jeg husket, mye folk og mye å se. Hadde jeg hatt mer tid og større lommebok hadde jeg nok kommet tilbake med litt mer enn en gave til Harsha. Her har dere bildene fra vår lille utflukt. ♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

EN DAG I LONDON

 • 30.07.2017 kl. 09:24


Hei dere! Jeg stikker bare innom før jeg reiser. Hvert øyeblikk setter vi oss i bilen med snuten mot London for en dagstur. Der skal vi på designmuseum og dra til camden. Jeg synes det er veldig fint å få dratt til London også denne turen. Det er jo en veldig ikonisk by, og det er jo litt kipt å ha dratt til England uten å få sett London, eller hva?

- Mathilde - 

REGN UTE, SPA INNE

 • 29.07.2017 kl. 17:11

I dag er det ingen fin dag her i England, men det gjør meg egentlig ingenting. For når det er regn ute har jeg en god grunn til å stelle i stand spa inne! Jeg har ikke tatt med meg all verdens til England og kunne nok fått til et mer gjennomført spa hjemme, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har fått til. 

Jeg vet ikke hva det er med det å lage hjemmespa, men det får meg i et så utrolig godt humør fordi jeg føler meg så fresh. Noen andre som kjenner til følelsen? Jeg har nå nappet øyenbryn, hatt ansiktsmaske, tatt en god og varm dusj, massert inn litt hårolje og flettet håret. Så nå skal det bli krøller i morgen. Og mens jeg sitter og skriver får neglene en liten behandling. 

Nå sitter jeg med skikkelig søndagsfeeling på en lørdag, og jeg digger det!

- Mathilde - 

EN NY OPPLEVELSE

 • 28.07.2017 kl. 22:32


I dag har vært en litt spesiell dag for min del. Det har vært litt rart å være i England i dag og late som det er en helt vanlig dag, når det absolutt ikke er det. Det er nemlig min brors bursdag! Det er det første året jeg ikke er med familien på denne dagen og jeg synes det var veldig trist å ikke kunne være med på feiringen hjemme. I fjor på denne tiden koste vi oss i varmen i Portugal. Heldigvis fikk jeg være med på å vekke ham med bursdagssang via skype. Nå håper jeg bare han har hatt en fin dag og en fin feiring. Gratulerer med dagen!

- Mathilde -

JEG HAR VÆRT SÅ FLINK - INNKJØP FRA ENGLAND

 • 27.07.2017 kl. 19:31

Når man er i England, og alt er så billig som det er, må man jo bare shoppe litt!

Jeg har vært utrolig flink denne sommeren, og har ikke vært på shopping i det hele tatt. Jeg har ikke følt at jeg har rå til sånt når jeg har så mye jeg må fikse til leiligheten, men nå skeier jeg litt ut. Likevel synes jeg at jeg har vært veldig flink. Helt frem til i dag har jeg klart å bare kjøpe nødvendige ting, og jeg var så stolt. Det har vært mye som har fristet, men jeg ville først og fremst utnytte at det er billig her og kjøpe det jeg virkelig trenger. I dag derimot var jeg innom feks. primark, og det kunne jo ikke gå bra. Dermed har jeg i dag klart å bruke noe penger på noe som ikke er fult så nødvendig, men men. Noe må man da få lov til å unne seg, eller hva?

Alltid kjekt å ha - truseinnlegg, tamponger, tannkrem og tannbørster

Forsvinner stadig vekk - Sokker, hårstrikk og fliseklemmer


Til studiet - Perm, limstifter og blyanter

- Mathilde - 

DETTE ER LEILIGHETEN

 • 26.07.2017 kl. 22:56

Jeg snakket nettopp med min gode venninne Marie fra Trondheim og det minnet meg på at jeg enda ikke har vist dere bilder av leiligheten vi skal bo i. Hun skal selv på flere visninger i morgen og jeg kjenner at jeg er så takknemlig for at vi nå har en leilighet og kan legge stresset bak oss. Nå vil jeg gjerne vise dere bildene fra leiligheten, som er på 55 kvadrat. Disse er fra finnannonsen. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde - 

HVA GJØR JEG I ENGLAND?

 • 25.07.2017 kl. 21:57


Dere har kanskje fått med dere at jeg for øyeblikket er i England. Jeg kom med fly i går og har hatt en fantastisk dag her i dag. Men hva er det egentlig jeg gjør her nede alene?

Vel, alene er jeg i alle fall ikke. Akkurat nå bor jeg hos onkelen og tanten min i Southampton og tidligere i dag var jeg hos søskenbarnet mitt i Winchester. For det er det jeg skal her nede, bruke tiden min på å hjelpe til og passe på datteren til søskenbarnet mitt. Jeg møtte henne første gang i sommer og da jeg fikk muligheten til å komme til England og være enda mer med henne kunne jeg ikke si nei. Derfor er jeg her på en nokså spontan reise som blir en blanding av jobb og ferie. Kan det bli bedre?!

- Mathilde - 

INGEN SMERTEFRI REISE

 • 24.07.2017 kl. 08:46

Jeg var ute i god tid i dag, og det skulle vise seg å være avgjørende. Da jeg kom frem til Oslo S, og skulle kjøpe flytogbillett, fikk jeg beskjed om at det var full togstans på denne strekningen og at det dermed ikke gikk noen tog til flyplassen. KRISE! Dermed ble det å stå i lang taxi-kø som ingen forsto systemet på. Her var det bare å ha spisse albuer og bane vei. Heldigvis fikk vi ringt en taxi og klarte å komme oss til flyplassen før det var for sent. Men så mye stress, så tidlig på morgenen unner jeg ingen.

Nå sitter jeg på gulvet ved gaten og venter på ombordstigning. Jeg fikk faktisk tid til å gå innom taxfree og kjøpe meg en pakke sure føtter, noe jeg virkelig unner meg selv nå. Og mens jeg sitter her er jeg sjeleglad jeg husket deodorant i dag morges, hehe. Håper resten av turen går bedre.

MITT FØRSTE LOVBRUDD!

 • 23.07.2017 kl. 19:29


Hjertet mitt banket hardt og fort, og jeg prøvde så godt jeg kunne og virke helt normal. Det jeg i dag har gjort er nok for mange rene hverdagskosten og noe mange har gjort, dessverre. Jeg kom nylig hjem fra Molde, men da jeg sto på toget inn til Oslo S innså jeg at jeg ikke hadde nok penger på kortet til en billett! Å snike seg på kollektivtransport har jeg aldri gjort før, og med tanke på hvor stresset jeg var skal jeg prøve så godt jeg kan å unngå det i fremtiden også. 

Fra Gardemoen hoppet jeg på toget i siste liten og glemte helt at jeg denne gangen ikke hadde en gyldig billett. Jeg fortet meg å ta opp telefonen, men skjønte nokså raskt at jeg ikke hadde rå. Jeg hadde penger på mitt andre kort og i kontanter, men ikke på det kortet som var koblet opp mot vipps. Så klart begynte jeg med en gang å stresse og spurte til og med folk som skyller meg penger om de kunne vippse meg, uff av meg. Men etter en god stund stress var jeg så nære stasjonen at det hadde blitt for dumt å kjøpe en 4 soners billett, og jeg har aldri tidligere blitt sjekket i endevognene på tog. Dermed krysset jeg fingrene og lot tiden renne ut. Jeg hadde heldigvis nok penger til en enkeltbillett hjem til bestemor og kom meg helskinnet hjem. Men nå er jeg helt utslitt og skal slappe litt av før jeg starter ompakkingen til neste reise. 

- Mathilde - 

ENDELIG FRIDAG

 • 22.07.2017 kl. 21:57

I dag er siste dagen med Moldejazz og heldige som vi var måtte hverken jeg eller Harsha jobbe. Det har vært fint å jobbe og å få mulighet til å dra på mange konserter gratis, men jeg kjente det var deilig med en skikkelig fridag i dag, spesielt siden jeg reiser i morgen.

I dag har vi virkelig fått utnyttet finværet med tur til en av øyene utenfor byen. Her ble det servert både mat og drikke - gratis for oss som jobber. Det var fint å sitte på brygga i solsteiken og nå kan jeg angre på at jeg ikke smurte fjeset med solkrem, hehe.

For litt siden kom jeg og Harsha trillende hjem etter å ha spist på restaurant. Vi prøvde så hardt vi kunne å spise opp hele pizzaen, men måtte sette en stopper da det bare var to stykker igjen. Det har blitt mye farting denne uken, og det var derfor veldig deilig å få litt tid sammen bare oss to. Nå tenker vi å sette på en film og ta en rolig kveld. Det har vi nok begge godt av.

 

- Mathilde - 

TIL DEN NYE LEILIGHETEN

 • 21.07.2017 kl. 19:08


Det er mye dødtid i jobben som frivillig backstage, så i dag har jeg og Harsha jobbet med å ferdigstille en liste over hva som trengs til den nye leiligheten. Jeg har fokusert på kjøkkenutstyr i førsteomgang, og bare her er det mye vi mangler. Heldigvis har vi også en del fra før, men det blir nok en storhandel når vi har fått flyttet inn. 

På den andre siden kan dere se min, ikke nøyaktige, tegning av leiligheten. 

Men vi er heldige. Moren til Harsha har en del hun ikke trenger som vi kan overta. Dette kommer vi til å spare mye penger på og ettersom vi må bruke penger på møbler også er det veldig bra. Sånn er det å leve det fattige studentlivet. For å være helt ærlig synes jeg det er gøy å starte helt fra scratch og kunne kjøpe alt nytt. (Ja, eller på loppemarked og lignende.) Men det er jo en grense for hvor mye vi har rå til å kjøpe, dermed er det veldig fint å få litt hjelp. 

- Mathilde - 

 

GJENGEN ER SAMLA

 • 21.07.2017 kl. 00:08


Nå som det er Moldejazz her i Molde trekker det mange musikere og musikkinteresserte til byen. Dermed har jeg hatt gleden av å møte mange kjente fra Toneheim! Det er veldig koselig å se folk igjen og fint å kunne samles på konserter. Jeg må også si det har vært fint å vite at jeg ikke er alene i denne byen selv når Harsha jobber. I dag har han kveldsvakt og kommer ikke hjem før i 2-tida i natt. (Wææ, da har jo jeg sovnet for lengst!)  Pga. dette kunne han ikke bli med på Bernhoft-konsert i dag, men med så mange andre kjenninger var ikke det krise for min del. Verst for han som ikke fikk med seg den supre konserten. Jarle Bernhoft er virkelig en god artist med bra scenepersonlighet. Jeg storkoste meg gjennom hele konserten. Nå blir det spennende å se hvilke konserter jeg drar på i morgen.  

- Mathilde -

VI JOBBER PÅ MOLDEJAZZ

 • 19.07.2017 kl. 21:26


Da jeg skrev at dette kom til å bli en spennende og koselig uke var det ikke bare å besøke Harsha jeg siktet til, men også at vi begge skal jobbe på Moldejazz. Vi er bare frivillige og tjener ingenting, men vi får lov til å dra på alle konserter som ikke allerede er utsolgt gratis. Er ikke det bare supert! 

Jeg har jobbet en dag allerede og har en dag igjen. Vi jobber i artistservice og selv om det er en del dødtid har jeg hatt det veldig koselig. De første dagene var ikke været noe særlig, men nå er finværet her også, og da er det helt herlig å bare kunne stikke innom hvilken som helst konsert. Til nå har vi vært og sett både Cory Henry og Herbie Hancock. Nå har vi flere andre konserter i vente og det har virkelig lønnet seg å være frivillig, hehe. 

- Mathilde - 

FRA KJÆRESTER TIL SAMBOERE

 • 17.07.2017 kl. 20:01

Jeg har fortalt om alle visningene jeg har gått på den siste tiden, men på et tidspunkt forandret planene seg og jeg gikk fra å se på rom i kollektiv til meg selv, til å se på leilighet til meg og Harsha. Vi har valgt å holde det hemmelig i tilfelle planene ble forandret igjen, men nå er vi sikre og jeg vil gjerne dele gleden med dere. 

Vi har funnet leilighet! På fredag før jeg reiste til Molde signerte jeg leiekontrakt. Det var derfor dagen ble ekstra hektisk og jeg bare måtte hive meg rundt. Vi flytter inn med det samme jeg kommer hjem fra Englandsreisen og jeg kan nesten ikke vente!

Jeg gleder meg til å vise dere rundt i leiligheten når vi har tatt over. Og for nå er jeg kjempeglad for at vi til slutt fant en rimelig leilighet vi likte. Nå kan jeg endelig sleppe å stresse me å finne leilighet, noe jeg har gjort i hele sommer. Hurra!

- Mathilde - 

DET BLIR UTENLANDSREISE PÅ MEG I SOMMER!

 • 16.07.2017 kl. 15:38Jeg hadde ikke planer om å reise noe særlig i sommer, men nå er billettene bestilt og godt er det. Jeg elsker å reise og holdt på å bli helt gal av bare å være i en og samme by. Hadde jeg hatt jobb hadde det vært noe annet, men de som som har fulgt med på bloggen i sommer har nok fått med seg at det ikke ble så lett. 

Men nå er jeg så heldig å få til to fluer i en smekk, både reise og jobb. Om en uke er jeg på vei til England og som jeg gleder meg. Der skal jeg hjelpe til å passe på datteren til søskenbarnet mitt. Dermed får jeg jobbe samtidig som jeg får muligheten til å reise. Er ikke det bare perfekt?! Og som om ikke det var nok fant jeg ut at jeg hadde masse engelske pund fra sist Englandsreise liggende på rommet. Så da får jeg muligheten til å kose meg litt også. 

- Mathilde - 

VI NÅDDE TOPPEN

 • 15.07.2017 kl. 21:02

I går bestemte vi oss for at i dag var dagen vi skulle gå på fjelltur. Harsha snakker stadig om alle fjellene som omkranser Molde og nå har jeg også vært på toppen av en av dem. Det var en utrolig fin tur med bratte bakker og god utsikt. God trening med andre ord, noe jeg vet jeg hadde godt av. 

Da vi omsider kom hjem var vi begge utrolig slitne og orket ikke annet enn å spise og sette på en film. Men jeg er veldig glad vi fikk utnyttet finværet, for nå kommer regnet. Vi hadde det både morsomt og koselig på turen og jeg ville ikke vært den foruten. 


 

- Mathilde - 

I FARTA - MOLDE NESTE

 • 14.07.2017 kl. 10:29

Nå er jeg virkelig på farta med alt som skal gjøres før jeg drar til Molde. Jeg sov nesten ikke i natt ettersom jeg ikke hadde pakket og var oppe til og med før vekkeklokken ringte. Nå er jeg heldigvis godt i gang med pakkeningen og frokosten inntas i skrivende stund. Jeg gleder meg veldig til å se Harsha igjen og er overbevist om at dette kommer til å bli en spennende og veldig koselig uke. Mer om hvorfor kommer i et senere innlegg når jeg har bedre tid. Håper alle får en strålende dag!

- Mathilde - 

THREE DOWN, ONE TO GO

 • 13.07.2017 kl. 16:07

Nå tar jeg meg en liten pust i bakken, med litt iste, før jeg drar på den siste visningen for dagen. Heldig som jeg var ville søskenbarnet mitt være med på de to første visningene, så det var koselig. Greit å slippe å dra alene.

Som spådd ble dette en hektisk dag, men siden jeg reiser i morgen måtte det bare bli sånn. Og dere, gjett hvem som ikke har begynt å pakke - jo jeg! Det får jeg gjøre i kveld og i morgen tidlig.

NÅR HUMMØRET IKKE ER PÅ TOPP ER IKKE BLOGGEN DET HELLER

 • 12.07.2017 kl. 23:18


Hei dere! Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt, i alle fall bedre enn min. Jeg vet virkelig ikke hva som går av meg, men jeg har vært i så utrolig dårlig hummør denne uken at jeg bare ikke har orket å blogge. Jeg vil helst ikke blogge om hvor fint jeg har det når dette ikke er tilfelle, da tenker jeg det er bedre å la være. 

Jeg har en misstanke om at det er fordi jeg stresser at jeg ikke klarer å være i godt hummør og jeg merker at det skal veldig lite til før hodepinen kommer og jeg bare er helt utslitt. Det er litt rart for jeg har ikke merket at jeg har stesset, men når jeg tenker over det har jeg jo det. Det er så mye som skjer nå. Reising, jobbing og visninger. Alt er så dyrt her i Oslo og siden jeg enda ikke har jobb til høsten stresser jeg en del med hvordan dette skal gå. 

I morgen skal jeg på fire visninger og avslutte dagen med middag hos Erlend. Det blir nok en veldig stressende dag, men jeg gleder meg også. Jeg elsker å dra på visninger og det er alltid koselig å møte Erlend. Håper jeg får tid til å stikke innom med en liten oppdatering i morgen selv om jeg har mye på planen. 

- Mathilde - 

EN LITEN INNFLYTTNINGSFEST

 • 09.07.2017 kl. 22:27


Husker dere jeg fortalte om leiligheten jeg måtte si nei til? Vel, i dag var jeg tilbake igjen for å besøke Therese som flyttet inn for en ukes tid siden. Det er en del flere møbler enn da jeg var der sist, men det er fortsatt en del igjen for å få leiligheten ferdigstilt. 

Jeg vet ikke om det kan kalles en innlfyttingsfest det vi hadde, men det ble kake, så det føltes litt som en feiring. Valget falt på gulrotkake ved bruk av "sunnere kakemix" fra funksjonell mat. Ingen dum idé, for det ble dermed et sunnere alternativ samtidig som jeg syntes det var vel så godt som vanlig. Dessverre glemte vi å kjøpe philadelfiaost, så glasuren ble noe redusert, men jeg vil virkelig få anbefale dette. 

- Mathilde - 

SOM PLOMMEN I EGGET

 • 08.07.2017 kl. 20:35


For øyebikket har jeg det som plommen i egget her ute hos farmor. Jeg har blitt nokså vant til å ta vare på meg selv etter et år på Toneheim og denne sommeren alene i Oslo, men jeg må si det er deilig å få ting servert igjen. Den siste tiden har jeg tilbrakt mye med familie og det har vært veldig koselig. Jeg har jo klaget på at jeg har kjedet meg en del denne sommeren, så det har vært godt å få litt kjentfolk til byen. 

Men som jeg sa, og som jeg ikke kan legge skul på, har det vært deilig å få saker og ting servert. Eksempelvis har jeg blitt bedt med på restaurant to ganger på en uke, og her hos farmor er det alltid massevis av desserter og kaker. Man lærer seg å sette pris på det etter at det har sluttet å bli en selvfølge. 

- Mathilde - 

OMRINGET AV NYDELIG NATUR

 • 07.07.2017 kl. 21:46

Nå er vi stasjonert hos farmor og er ferdig med eventyret i Oslofjorden for denne sommeren. Det har vært noen koselige dager med godvær, bading, soling og lesing i bok. Det perfekte hyttelivet etter min mening. 

I dag benyttet jeg anledingen til å traske rundt på øya for å ta litt naturbilder. Man kan ble helt opplukt om man først har begynt. Det er så mye fint å se bare man tar seg tid til å fokusere på detaljene. 

SONY DSC

JEG KOM INN PÅ STUDIET!

 • 05.07.2017 kl. 20:55

Vår familie er veldig flinke til å feire. Det er alltid mulig å finne noe å feire, stort eller smått og i dag hadde vi en veldig god grunn. 

Rundt 12 i dag fikk jeg melding om at jeg var kommet inn på studiet til høsten, og dere kan tro jeg ble glad. Nå får jeg muligheten til å lære mer om den store interessen jeg har for interiør gjennom studiet interiørarkitektur på Høgksolen Kristiania. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli og er veldig lettet over at jeg kom inn. 

Heldigvis hadde vi en is liggende. Og for en iskrem-elsker som meg var dette midt i blinken, så feiring ble det.  

- Mathilde - 

JEG TAKKET NEI TIL BÅDE JOBB OG LEILIGHET

 • 04.07.2017 kl. 21:13


Det er viktig å ta seg tid til store avgjørenser som dette. Jeg har snakket en del om alle avgjørelsene jeg har måttet ta i det siste og disse er noen av dem. Det er en stund siden nå, men jeg ville helst få det litt på avstand før jeg skrev om det. 

Alt begynte med at jeg traff ei jente som også var på utkikk etter leilighet i Oslo. Hun hadde en leilighet hun hadde et godt øye for og ville at jeg skulle flytte inn i et av de andre rommene. Jeg dro på visning og var interessert, men det var nokså dyrt og jeg visste at hvis jeg skulle hatt rå måtte jeg ha jobbet ved siden av studie, noe som i utgangspunktet er greit, men jeg vil helst ikke være avhengig av en jobb for å ha nok penger til mat. 

Jeg fortalte dette til Therese og sa at jeg skulle tenke over det. Uten å nøle fortalte hun at hun kunne sikre meg en jobb hos Deli de Luca. Dette hørtes jo ut som en utrolig god deal for min del og jeg lot meg overtale. 

Men som dere sikkert har skjønt ut i fra overskriften takket jeg nei til jobben og dermed også til leiligheten. Jeg skal ikke gå i detaljer på hvorfor, men jeg kan si at jeg fulgte magefølelsen. Jeg trenger virkelig en jobb og trenger å tjene penger til det kommende året, men jeg innså at det også er viktig for meg å trives med jobben. Og når jeg da sto uten jobb igjen måtte jeg også vende nesen mot rimeligere leiligheter. 

Selv om dette ikke var lett for meg sitter jeg nå i gjen med veldig virklig lærdom og en ny venninne. 

- Mathilde - 

SAMARBEID GIR GODE RESULTATER

 • 03.07.2017 kl. 11:58

Da har Harsha dratt tilbake til Molde og jeg er igjen klar for å dra på hytta. Det skal bli deilig.

I den tiden Harsha har vært her har vi pleid å lage middag sammen og det er noe jeg håper vi kan fortsette med. Det er både koselig og mer effektivt i tillegg til at jeg blir mye mer inspirert til å prøve nye ting. Gårsdagens middag ble ferdig på bare en halv time og var supergod! Jeg visste det var lurt av meg å la Harsha krydre fisken og heller ta meg av tilbehøret, haha. Hvis vi fortsetter på denne måten er jeg sikker på vi kommer til å få mange gode smaksopplevelser i fremtiden. 


- Mathilde - 

 

PRIDE PARADE

 • 01.07.2017 kl. 21:24

I dag er det pride parade i Oslo og gatene har vært funne av liv, stemning og fargekledde folk. Jeg og Harsha fikk med oss slutten av toget og jeg merket at å stå der fylte meg med glede. Jeg synes det er så flott å se at vi i Norge har muligheten til å feire på denne måten. Å se hvor mange som tok del i feiringen gjør meg stolt over å bo i et slikt land. For litt siden var jeg også innom pride park og så meg litt om sammen med søskenbarnet mitt og jeg synes det virker som et bra opplegg med live musikk, masse øl og glade mennesker. Jeg storkoste meg i alle fall!

- Mathilde - 

BESØK, STORE AVGJØRELSER OG HYTTETUR

 • 01.07.2017 kl. 13:27


Det er virkelig mye som skjer nå. Mange store valg og ta og masse å gjøre. Jeg har vært veldig flink til å blogge hver dag, men med en gang Harsha kom snudde det. Mens han er her vil jeg bruke all min tid på han og glemmer helt av bloggen. I tillegg har vi vært på hytta mi hvor internett ikke er lett tilgjengelig og derfor ble det ikke blogging mens jeg var der. 

Vi har hatt det veldig fint den tiden han har vært her og gjort mye. I morgen reiser han tilbake og da tenker jeg å skrive litt mer om det vi har gjort den siste uken. Det er ikke bare bare nemlig. Vi har snakket mye frem og tilbake om dette, men siden vi ikke var sikre før valgte jeg å holde det skjult. Men denne uken ble vi enige og jeg kan nesten ikke vente med å fortelle det!

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no