hits

HVORFOR SKAL DET VÆRE TABU Å SNAKKE OM DRØMMER OG MÅL?

 • 29.05.2018 kl. 18:15

Jeg har mange drømmer for fremtiden jeg aldri snakker høyt om. I mange år har jeg hatt det som vane og ligge og fundert på fremtiden før jeg sovner. Noe av det jeg tenker over er ofte ting jeg vet aldri kommer til å skje, men hvem har vel ikke hatt visjoner man vet man aldri vil kunne nå. Likevel merker jeg at jo mer jeg tenker over det, jo mer får jeg lyst til å gjøre drømmene til virkelighet. 

Men slik samfunnet vårt er, med janteloven og alt ting, føler jeg ikke jeg kan uttale meg høyt om hva jeg i det skjulte håper på for min egen fremtid. Vil folk se dumt på meg for å drømme stort? Tenk om det livet jeg ender opp med er langt ifra det jeg håpet på, hva vil folk tenke om deg da? Vil jeg bli latterliggjort? Fallhøyden virker så mye større om andre vet hvor man i utgangspunktet ville ende opp. Dette er bare noen av grunnen til at jeg holder kortene tett til brystet. Til og med når folk lurer på hva jeg vil bruke en bachelor i interiørarkitektur på, er jeg beskjeden. Det er da en grunn til at jeg studerer det jeg gjør, og selv om jeg ikke helt vet hva jeg vil bruke det på har jeg da tenkt ut noe, men tør jeg å kunngjøre det? - nei...

Vi burde kunne snakke høyt om målene våre og ikke ta alt så høytidelig! På denne måten kan vi hjelpe hverandre fremover. Mye av det jeg håper på tror jeg mange ville ledd av. Ja, jeg har store mål, forhåpninger og drømmer, men uten det kommer jeg da ingen vei! Er dere ikke enig?

- Mathilde -

 

BURSDAGSFEIRINGER OG TIDLØS KJOLE

 • 27.05.2018 kl. 22:02

Denne helgen har vært fullspekket av hygge, finvær og god mat. Vi har feiret en 85 års- og en 90 årsdag og jeg tror begge jubilantene kan si deg veldig fornøyde. Været har virkelig vært på vår side og i den anledning fikk jeg dratt frem en sommerkjole som det siste halve året ikke har sett dagslys. Denne kjolen har jeg nå hatt i flere år, men jeg synes fortsatt den er like fin jeg, hehe. Den er såpas tidløs at jeg drar den frem sommer etter sommer og jeg synes den passet spesielt godt til dagens feiring. Jeg fikk også dratt med meg pappa på en liten kjole-photoshoot. Elsker å ta bilder på hytta med alle de fine blomstene til bakgrunn. 

Håper alle hadde en veldig fin helg!

- Mathilde -

EN GØYAL HELG I VENTE

 • 26.05.2018 kl. 11:40

Først og fremst vil jeg takke for alle gratulasjoner jeg fikk på forrige innlegg. Det har vært utrolig koselig å lese ♥ Men hva overskriften angår. Jeg skrev tidligere denne uken at jeg har to bursdager å feire denne helgen. Familien er kommet til byen fra Stavanger og om ikke lenge er det av gårde til første feiring. I dag blir bestemor 85 år og det må feires! Hva planen er, er jeg ikke helt sikker på, men det blir i alle fall masse familie og god mat - og det slår vel aldri feil vel! Så gratulerer med den runde dagen, bestemor! ♥

Vel feiringen stopper ikke der. På mandag har nemlig farmor bursdag og blir hele 90 år! Med andre ord havner alltid bestemødrenes feiringer på samme helg. Ikke det at jeg klager. Farmor skal feires i morgen med nærfamilien hvor en hel del kommer tilreisende fra England. Ikke dårlig! Denne feiringen tar plass på vår felles hytte i Oslofjorden. Det er fortsatt farmor som eier hytta, men ettersom en ustø robåt ikke er optimal transport for eldre damer har hun ikke sett øya på flere år. Derfor blir det ekstra koselig å samles her i sommervær og steikende sol. Nå som det har vært så fint vær har jeg virkelig lengtet etter det rolige hytteliv på øya. Så gratulerer med den runde dagen, farmor♥

♥ Har du noen gøyale planer denne helgen?

- Mathilde -

JEG HAR FÅTT JOBB

 • 24.05.2018 kl. 16:05

Yes, yes, yes! Endelig har jeg sikret meg en jobb. Jeg har søkt på mye forskjellig, men er veldig fornøyd med å få tilbudt jobb i barnehage. Dette er bare en vikarjobb, så jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å få jobbe, men det er da et skritt i riktig retning. Jeg skrev kontrakt i dag og venter nå bare på politiattest. Åå, dette blir så spennende! 

Det dumme med å jobbe i barnehage er at de ikke har åpent i juli, så forhåpentligvis finner jeg noe annet å gjøre denne tiden, helst en annen jobb. Men det fine med å være vikar er at jeg kan sjonglere mellom jobben og studiene. Jeg er spent på hvordan det kommer til å gå, men holder en positiv innstilling. 

- Mathilde -

UTEYOGA

 • 23.05.2018 kl. 21:39

Hvor mange ganger har jeg ikke sagt til meg selv at jeg må komme meg på yoga. Vel, i dag var dagen jeg fikk gjort noe med det. Økobua har yoga hver onsdag for alle som måtte ønske, men i dag la de opp til uteyoga. Det kunne jeg bare ikke gå glipp av! Jeg fikk med meg Asta og sammen fikk vi oss en fin opplevelse og litt trening med på kjøpet. Jeg merket fort at dette var noe jeg hadde godt av. Er alt for lenge siden jeg har brukt kroppen skikkelig nå. Håper jeg får til flere yogatimer i fremtiden. 

- Mathilde -

TRAVEL UKE + DAGENS TANKE

 • 22.05.2018 kl. 22:33

Noen ganger skjønner jeg ikke hvordan heltids-bloggere får tiden til å gå rundt. I denne travle uken er det vanskelig å få presset inn noe blogginnlegg før på slutten av dagen, så hvordan de får til tre innlegg på en dag lurer jeg litt på. Dagens lille tanke, hehe.

I dag har dagen gått i ett fra å lære om NCS (fargesystem) til middag hos bestemor og så på kor. Jeg kom akkurat inn dørene og kjenner at sengen virker veldig fristende. Dette ser ut til å bli en travel uke med forelesninger, jobb og ikke bare én, men to bursdagsfeiringer av bestemødre. Og så må jeg få jobbet litt med eksamen da, når enn jeg skal få tid til det. Who, dette kan bli hett, men forhåpentligvis også veldig morro. 

Selv om jeg har noen travle dager i vente skal jeg prøve så godt jeg kan å gi lyd fra meg. Instagram prøver jeg i alle fall å oppdatere jevnlig, både med nye innlegg og historier. Også kan jeg meddele at jeg jobber og jobber med å redigere ferdig videoen fra reisen, wii!

Håper alle får en strålende uke!

- Mathilde -

LANGHELG OG SOMMERSLIGE BILDER

 • 20.05.2018 kl. 16:21

Nok en langhelg i denne mai måned. Neste uke blir nokså hektisk, så det er greit å få ladet opp litt, men for å være helt ærlig er det litt kjedelig med langhelg nå. De aller fleste har forlatt byen og Harsha jobber. Derfor blir det litt mer alenetid på meg enn jeg egentlig er komfortabel med. Heldigvis er været nydelig, så skal ikke klage på å kunne tilbringe dagene på terrassen i bikini. Jeg har til og med klart å få skille - jeg liksom! 

I dag har jeg jobbet med å redigere videoen jeg lovet dere. Sånt tar tid altså, spesielt siden jeg ikke er dreven i det. Ellers har jeg vært en tur til byen for å ordne noe og da tok jeg like gjerne med kamera og vandret litt. Jeg må si disse bildene virkelig får meg til å smile. Bare se så fint og grønt! 

♥ Hvordan tilbringer du langhelgen?

- Mathilde -

PICKNICK!

 • 19.05.2018 kl. 20:58

I dag har jeg vært i så godt humør at jeg lagde middag helt frivillig. Jeg elsker å spise ute og stelte dermed i stand til picknick ♥ Åh, det ble bare helt perfekt! Godt må det også ha luktet, for med en gang vi tok med maten ut kom nabokatten løpende. Med været på vår side ble det heller ikke kaldt selv om klokken var nærmere 19:00. 

- Mathilde -

MIN 17. MAI I BILDER

 • 19.05.2018 kl. 12:12

Selv om jeg lot kamera bli hjemme deler av feiringen ble det en god del bilder. Jeg hadde en veldig fin, fullpakket dag. Jeg fikk ikke en gang tid til å spise kaka jeg lagde natt til 17, og da mener jeg på natta. Jeg var ikke i seng før 01.30 og fikk ikke en gang tid til å dra ut og møte venner som planlagt. Det var så mye å gjøre! Så altså fikk jeg ikke tid til å spise kake, men det var vel også fordi jeg ikke var det minste sulten etter å ha vært på besøk hos en av Harsha sine kollegaer som er kokk. Åh, herlighet dere, jeg har aldri før smakt så god grillet kylling! 

Håper dere hadde en fin feiring dere også! Her har dere bildene ♥

- Mathilde -

GRATULERER MED DAGEN!

 • 17.05.2018 kl. 15:34

Dagen begynte litt dramatisk med dårlig hårdag, haha. Jeg hadde planer om å sette opp håret i dag og skulle derfor sove med hårruller. Da jeg skulle ta dem ut viste det seg at ettersom håret mitt er veldig langt og tykt hadde det ikke tørket. Jeg måtte derfor ty til hårføner og rettetang istedenfor. Jaja, får egentlig alltid problemer med håret på 17.mai.

Så langt har vi sett barnetoget, vært en tur innom operataket, spist på Nordstrand barneskolen og sett garden på TV. En fullkommen 17. Mai så langt. Nå er vi på vei til en kollega av Harsha hvor grilling står for tur.

FRA VINTERDEPRESJON TIL EI SOLSTRÅLE

 • 15.05.2018 kl. 23:29

Processed with VSCO with t1 preset

Denne vinteren har vært den lengste jeg noen gang har opplevd og som jeg klagde da det sto på som verst! Jeg følte det eneste innleggene mine inneholdt var min syting over kulden og lengselen etter vår. Jeg skrev også om hvordan jeg opplevde det man ofte kaller vinterdepresjon og hva jeg brukte for å bli kvitt det. Nå er hverdagen en helt annen og jeg kunne ikke vært i bedre humør. Rart hvor stor innflytelse været kan ha på oss. Jeg har aldri lagt noe særlig merke til hvor mye jeg blir påvirket før nå. Den siste tiden har jeg heldigvis bare blitt positivt påvirket. Vanskelig å være i dårlig humør når dagene byr på soling, grilling, parker og venner! 

- Mathilde -

NYT DET MENS DET VARER!

 • 14.05.2018 kl. 20:12

Nydelig vær over hele landet - og det er så deilig! Noen andre enn meg som kommer til å bli lei grilling allerede før sommerferien starter? Eller nei, blir vel egentlig aldri lei å grille jeg, hehe. Men dere skjønner hva jeg mener! 

Det er altså sommervær og det nytes. Jeg er ute i sola så mye jeg kan, både fordi det er utrolig deilig, men også fordi jeg er redd for å gå glipp av det. Dere vet hvordan Norge kan være. I det ene øyeblikket er det strålende sol og sommervær og i det neste har vi hoppet over til høstvær. Ettersom sommeren har kommet så tidlig i år er jeg redd for at høsten også kommer tidlig. Bare tenk så trist om dette er det beste været vi får! Men jeg skal ikke være så negativ. Jeg vil bare få frem at det er viktig å nyte det mens det varer - og det har jeg gjort ♥

- Mathilde -

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #6

 • 13.05.2018 kl. 20:25

På tide med et nytt av disse innleggene. Jeg liker å få meg en god latter på egen bekostning og nå deler jeg dette med dere. Jeg sparer alltid på noen blinkskudd til senere bruk og tror det er "bra for helsa" å se tilbake på en gang i blant. Av til lurer jeg nesten meg selv med det glansbildet jeg ofte fremstiller her på bloggen. Bilder som dette bidrar til at jeg senker skuldrene litt og forminske forhåpningene jeg har til meg selv. 

"Ah..."

Tired, much?

"Eww"

Get that top fixed!

- Mathilde -

VI FLYTTER FRA HVERANDRE

 • 12.05.2018 kl. 11:55

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal skrive dette innlegget. Hele situasjonen gjør meg ganske trist, men samtidig tror jeg det er bra for oss. Overskriften er vel i overkant dramatisk, ettersom det kan se ut som vi gjør det slutt. Det er altså ikke tilfellet, men etter 1 år som samboere skal vi nå gå hver vår vei og bo i hver vår by til høsten. 

Som mange andre på vår alder skal vi prøve oss på et langdistanseforhold. Dette er ikke noe vi egentlig ønsker, men ingen av oss vil stå i veien for hverandres drømmer. Harsha har søkt musikkutdanning til høsten både her i Oslo og i Kristiansand. Han kom inn på begge institutter og sto derfor ovenfor sitt aller største og vanskeligste valg. Han hadde bare en uke på å bestemme seg og sammen satte vi opp en liste med + og - for hver by. Kristiansand endte på topp med bare ett + mer enn Oslo... 

Hans drøm har i mange år vært å komme inn i Kristiansand/Agder, så hvordan kunne jeg med god samvittighet få han til å bli? Det går bare ikke! Jeg kunne ikke ha det på samvittigheten at han skulle bli i byen for min del. Selv vil jeg fullføre den bacheloren jeg har startet og da må jeg bli værende i Oslo. Vi har altså hatt noen store avgjørelser å ta og mye planlegging å gjøre den siste tiden. 

Sorry I'm already taken by a smart and sexy october guy - and yes, he brougth me this shirt

Det har vært helt fantastisk å bo sammen denne året. Vi har lært så mye nytt om hverandre og vi har blitt et team som har jobbet sammen. Vi har vært to om alt og hjulpet hverandre i små og større vanskeligheter. Nå går vi inn i en ny virkelighet. Dette blir nytt for oss begge og noe vi forhåpentligvis vil vende oss til med tiden. Jeg er spent og litt redd, men har høye forhåpninger om at vi vil klare dette. 

Har dere noen erfaringer å dele blir jeg veldig glad for å høre. 

- Mathilde -

VIDEOBLOGG FRA REISEN?

 • 11.05.2018 kl. 15:43

Hei, og god helg! Regner med det er en god del som har langhelg nå, det har i alle fall jeg. Planen for dagen er først og fremst å rydde og vaske litt, for det trengs virkelig, men jeg har også planer om å redigere det jeg filmet i Glasgow. Jeg har ikke drevet og filmet noe særlig før, men tenkte det kunne være gøy å se tilbake på senere og tok derfor en del film forrige helg da vi var i Skottland. 

I utgangspunktet tenkte jeg å lage en film til eget bruk. Noe jeg kan se på i ettertid og mimre litt. Jeg tar alltid mye bilder når jeg er på tur, men film gir en bedre virkelighetsoppfatning. Jeg vet det er mange vloggere der ute som deler videoer som dette også med omverdenen. Så mitt spørsmål er - vil dere jeg skal dele videoen og andre fremtidige videoer? Selv synes jeg det er veldig gøy å se slike videoer og bruker vel egentlig alt for mye tid på youtube. 

Nå er jeg spent på hva dere synes! Er du interessert kan du også følge meg på YouTube HER

- Mathilde -

HEY BEAUTIFUL!

 • 10.05.2018 kl. 13:36

Reklame | GLOSSYBOX

Herlig med en fridag og kunne sitte ute og virkelig nyte sola! Jeg har tilbrakt hele morgenen på terrassen og er snart på vei ut igjen. Når det er fint vær blir jeg med en gang mye mer inspirert, egentlig generelt. Inspirert til å finne på nye prosjekter og aktiviteter. Noe annet som også inspirerer meg er glossybox-en jeg får hver måned! Hver gang er det minst ett produkt som gir meg lyst til å prøve en ny sminkerutine eller kanskje stelle i stand hjemmespa. Inspirasjonen strømmer ut hver gang jeg lirker lokket av en ny boks. 

En glossybox inneholder sminke- og skjønnhetsprodukter og ofte følger en parfymetest med. Det er gjennom glossybox jeg har funnet mine favorittparfymer. Glossybox er altså et abonnement som gir deg mulighet til å teste ut 5 nye produkter hver måned for bare 179,- Dette er jo latterlig billig ettersom hvert produkt ofte har en høyere pris enn totalprisen. Jeg er nå oppe i 12 bokser og har med det abonnert i ett år. Jeg er fortsatt like fornøyd og kommer til å la abonnementet stå så lenge jeg har mulighet. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

FAVORITTOUTFIT FRA SKOTTLAND

 • 09.05.2018 kl. 18:55

Jeg kjøpte en del nye klær i Skottland og har allerede rukket å bruke noe av det. Jeg lager gjerne et innlegg med innkjøpene om det skulle være ønskelig. I dette outfittet har jeg på meg en av de nye toppene jeg kjøpte. En veldig fin sommerslig topp som jeg sikkert kommer til å bruke en del fremover. Buksene har jeg hatt en god stund, og selv om de er veldig stramme og derfor vanskelig å puste i (haha, uff) så er de fortsatt en favoritt. Svarte bukser går da aldri av moten! Resten av antrekket har jeg også hatt en stund, men det slutter liksom ikke å være favoritter. Skjerfet gikk jeg f.eks. så og si i hele vinter. 

Jakke - Pull & Bear // Bukse - Levis // Topp - Primark //  Cardigan - Carlings //  Skjerf - Cubus // Veske - DAY

- Mathilde -

BILDENE FRA BRYLLUPET

 • 08.05.2018 kl. 16:28

Feiringen tok plass på et skotsk herskapshus med sekkepipemusikk og lego som tema. Legotema i bryllup høres litt barnslig ut, men jeg syntes de hadde gjort det på en fin måte med bare små hint av lego, som navneskilt og dekor på kaka. Bryllupet i seg selv var nydelig! Både beliggenhet, lokale og utsmykningen var fantastisk. Selve vielsen var både utrolig rørende og morsom og jeg møtte mange hyggelige folk på festen etterpå. Øvd meg på engelsk fikk jeg også gjort, men jeg må nok bli litt bedre for å forstå all skotsken, hehe. Jeg er veldig glad for at jeg ble med og koste meg stort gjennom hele oppholdet. 

- Mathilde -

SOMMERVÆR I HOVEDSTADEN

 • 07.05.2018 kl. 20:44

Hjemme igjen i Norge og her er været til og med bedre enn i Skottland. Det har vært rene sommerværet i dag og jeg har benyttet meg av sommerkjole for første gang i år. I følge yr.no skal det fortsette som dette en god stund og det gjør meg så lykkelig!

Jeg var ute med kamera i dag og knipset noen sommerslige bilder. Håper dere liker dem. 

- Mathilde - 

GLASGOW DAG 3

 • 07.05.2018 kl. 14:33

Den siste dagen i Skottland bød på nydelig vær. Norskt sommervær vil jeg kalle det. Vi var tidlig oppe og brukte dagen på å få sett så mye som mulig av byen. Det er lenge siden jeg har gått så mye som det jeg har gjort denne helgen - godt for helsa, haha. Hadde vi hatt mer tid hadde vi nok brukt lenger tid på The Glasgow School of Art og gjerne fått sett lit mer av Mackintosh. Spesielt jeg som studerer interiørarkitektur kunne nok hatt gøy av å lære litt mer om Glasgows mest kjente arkitekt, men tiden strakk ikke helt til. Egentlig er det like greit, da har jeg jo en grunn til å komme tilbake! 

- Mathilde -

GLASGOW DAG 2

 • 06.05.2018 kl. 11:15

Gårsdagen føler jeg vi fikk utnyttet til det fulleste. Vi begynte dagen med å vandre gatelangs, først og fremst i en stor gågate. Her var det massevis av butikker og mens vi gikk kartla jeg i hodet hvilke jeg ville komme tilbake til. Etter en herlig lunsj brukte jeg stort sett resten av dagen på shopping. Etter en stund hadde jeg så vondt i føttene av all gåingen, haha. Nå høres det ut som jeg var på storshopping, men jeg kjøpte ikke så mye altså. Mesteparten av tiden gikk jeg bare og så. 

Men det ble jo en del bilder ut av denne dagen og her har dere noen av høydepunktene. Enjoy! 

- Mathilde -

GLASGOW DAG 1

 • 05.05.2018 kl. 12:05

For en herlig by! Vi har ikke fått så mye tid til å se oss rundt ettersom mesteparten av gårsdagen gikk med til bryllupet. Det var en veldig fint bryllup foresten, bilder kommer. Men altså. Denne byen, det inntrykket jeg har fått til nå er i alle fall veldig positivt. Litt vanskelig å forstå hurtigtalende skotter av og til, men man kommer langt med å nikke og smile - neida, men joda. Jeg må komme tilbake til denne byen ved en senere anledning, for det er så mye å se! Vi for prøve å utnytte dagen i dag og i morgen så godt som mulig. Men nå er det av gårde til lunsj ♥ 

- Mathilde -

NOEN OPPMUNTRENDE ORD FOR STRESSA FOLK PÅ FLYTUR

 • 03.05.2018 kl. 16:47

Oppdatering fra flytoget denne gangen og med en liten klump i halsen - har jeg husket alt?! Blir like stresset hver gang, eller egentlig enda mer stresset på utenlandsreiser. Men som pappa sa så fint tidligere i dag: så lenge du har pass og mobil kan det ikke gå så veldig galt. Passet har jeg sjekket sikkert tre ganger allerede og mobilen stirrer jeg på, så da bør jeg klare å senke skuldrene. Det jeg har glemt nå har jeg ikke mulighet til å hente uansett. Noen andre som blir stresset som dette på flyreiser?

Men bortsett fra dette gleder jeg meg veldig. Det er nå 10 år siden sist jeg var i Skottland, men i Glasgow har jeg aldri vært. Og jeg som elsker å reise til nye steder kan nesten ikke vente! Men nå må jeg nesten sikre meg å komme av toget. God tur til meg!

FAVORITTER TIL VÅR OG SOMMER FRA ASOS

 • 02.05.2018 kl. 13:16

Her om dagen var jeg innom Asos egentlig bare for inspirasjon, men nå har jeg plutselig en lang liste over alt jeg vil kjøpe. Upsis, hehe. Nå går vi inn i en ny årstid og sommeren er ikke langt unna. Etter at jeg ble student har jeg nesten ikke kjøpt nye klær og det klør noe innmari i fingrene etter å kjøpe noe nytt. Jeg har lyst til å sprite opp klesskapet litt. Jeg har i lang tid kjørt veldig safe med så og si bare svart, hvitt og grått. Nå har jeg veldig lyst til å få inn litt nye spreke og friske farger. Her er noen av de mange klesplaggene jeg vurdere å kjøpe. 

1. Blomstrete topp // 2. Polkadottmønstret topp // 3. Rød topp

4. Blomstrete jumpsuit // 5. Sitronkjole // 6. Stripete jumpsuit

7. Lilla bukse // 8. Blå bukse // 9. Stripete bukse

10. Blondetopp // 11. Blå topp m/ blomster // 12. Topp med blonder

13. Stripete skjørt // 14. Langt skjørt // 15. Denim skjørt

 

- Mathilde -


Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#asos #shopping #wishlist #mote #klær 

SLIK ØNSKET JEG MAI VELKOMMEN

 • 01.05.2018 kl. 17:28

Endelig er det mai! Da er vi ett steg nærmere sommeren og jeg gleder meg vilt til å kunne si meg ferdig med det første året av bachelor-en min i interiørarkitektur.  Jeg tror denne måneden kan bli ganske stressende med mange valg som må tas. Men det blir jo også veldig spennende. 

I dag har vi ønsket mai velkommen ved rett og slett å nyte fridagen. Vi var sent oppe og startet dagen med pannekaker til frokost, som vel egentlig ble lunsj. Været har ikke vært på det beste i dag, men da slepper jeg i alle fall å ha dårlig samvittighet for at jeg har tilbrakt hele dagen inne og sløvet på sofaen. Det må da være lov en gang i blant! 

God mai til dere alle!

- Mathilde -

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no