hits

NÅ SKAL DET FEIRES!

 • 31.05.2016 kl. 15:58


Jeg er blitt ganske flink til å finne grunner til å feire, men denne grunnen har jeg ikke lett etter, den ble servert på sølvfat. I dag har jeg nemlig hatt eksamen i norsk hovedmål. Det er et sikkert tegn på at tretten års skolegang nærmer seg slutten. Litt rart å tenke på at jeg har øvd til denne eksamen i så mange år, og nå er den gjort. Er ikke det en grunn til å feire så vet ikke jeg altså! 

Som dere kan se tar jeg feiringen med punsjruller. Det er ikke ofte jeg skeier ut med sånt, men nå passer det perfekt. Dessverre får jeg såvidt tid til å kose meg før jeg må på jobb for så å dra på dans og til sist på en annen jobb. Livet, eller hva dere! Jeg skal i alle fall ta meg god tid til på å gå i finværet til jobb. Håper dere alle får en super dag!

♥ Har du hatt eksamen i dag?

- Mathilde - 

OUT IN THE WOODS

 • 29.05.2016 kl. 21:03Nå var denne Oslo-helgen over og vi skal snart sette oss på toget hjemover. Det har vært en innholdsrik og kjekk helg hvor vi har fått feiret både bestemor og farmor. Nå skal det bli deilig å komme hjem, selv om det betyr eksamensforberedelse.

♥ Har du hatt en fin helg?

- Mathilde - 

88 ÅR - RUNDERE FÅR DU DET IKKE!

 • 28.05.2016 kl. 22:04

Hei, og god lørdagskveld! 

Det blir en litt sen oppdatering fra meg i dag ettersom jeg har hatt en bursdag å feire. I dag ble nemlig farmor hele 88 år! 

Vi ankom Oslo sent i går kveld og i dag tidlig reiste vi videre til Gulsvik hvor tanten og onkelen min har hytte. Her ble vi en god gjeng som alle feiret den runde dagen. Ja for et rundere tall enn 88 kan man jo ikke bli, hehe. Det ble en flott feiring med masse god mat og hyggelig selskap. Været har vært litt vekslende, men vi fikk da tatt oss en tur i de nydelige omgivelsene. 
Farmor hadde tenkt å la denne bursdagen gå forbi i stillhet, men det hadde ikke vi. Det ble en stor feiring med alt en fest trenger og, etter farmors mening, alt for mange gaver, haha. Selv tror jeg hun satte pris på alle som ville være med å feire henne.Dagens underholdning var rett å slett å lete etter vann med de to stengene som dere ser på bildet under. Noen andre som har prøvd dette og vet hvordan det fungerer? Det var bare halvparten av oss som fikk det til og jeg var en av dem!

Dagens outfit:

♥ Hvordan har din lørdag vært?

- Mathilde - 

OSLO NEXT

 • 27.05.2016 kl. 17:27

Da er jeg straks av gårde for å rekke flyet til Oslo. Jeg drar sammen med familien for å feire mine to bestemødre som har bursdag. Det blir nok en veldig koselig tur. Det er en stund siden jeg var i Oslo sist, så det skal bli kjekt å møte familie igjen.Med meg i bagasjen har jeg to tykke norskbøker. Jeg har nemlig eksamen på tirsdag og det begynner å bli på tide å lese. Uff, jeg er nok litt sent ute, men det skal nok gå fint. Jeg har i alle fall tid til å lese på flyet. 

♥ Hva skal du gjøre denne helgen?

- Mathilde - 

NYE SMINKEPRODUKTER SLÅR ALDRI FEIL

 • 26.05.2016 kl. 19:10

Man kan trygt si jeg ble litt revet med på min lille shoppingrunde i går. Vi hadde tre timer fri midt på dagen, så da dro jeg like godt til byen for å spise lunch og gå litt rundt med Rebecca. Vi tok en tur innom H&M og plutselig endte jeg opp med en hel del nye sminkeprodukter. Hvordan det gikk til kan jeg ikke helt svare på, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte i alle fall. 

Jeg har lenge hatt lyst på matte lipgloss og jeg har hørt en hel del bra om NYX sine så da slo jeg på stortromma og kjøpte hele fire av dem. De kostet bare 79,- per stykk, og det kan jeg leve med. I tillegg til disse kjøpte jeg også en lipliner og en quick dry nail spray. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med hva jeg kjøpte. Alt det nye til leppene er i utrolig fine farger og passer godt å kombinere. I dag brukte jeg den røde. Den er ganske kraftig, men en nydelig farge. Når jeg har fått testet produktene i litt lengre tid, tenker jeg å skrive et nytt innlegg med oppdatert informasjon om hva jeg synes. 

♥ Har du prøvd NYX sine produkter?

♥ Har du unnet deg en shoppingtur den siste tiden?

- Mathilde - 

ROSER KAN LØFTE OPP ET HVERT HJEM

 • 25.05.2016 kl. 20:32

Jeg er et travelt menneske for tiden skal jeg si dere. Jeg trodde det kom til å roe seg nå som eksamenstiden er her, men neida. Skolen er mindre travel, som forventet, men med alt annet som skjer er det fortsatt travle dager. I de kommende ukene har jeg både kor-konsert og flere danseforestillinger i tillegg til eksamen. Selv om det er hektisk liker jeg det. Det er noe helt annet å stresse med noe kjekt og få et bra resultat enn å stresse med skole med tanke på videre utdanning.

 

I dag hadde jeg min siste normale dansetime med de små, altså som danselærerassistent. Jeg har fått et nokså nært forhold til dem, så det føles litt rart å skulle skilles. Den siste timen ble i alle fall veldig koselig og jeg gikk fra timen med en bukett roser. En av de søte jentene kom med roser og en sjokolademedalje både til meg og læreren. Nå står de fint plassert på rommet, og jeg kjenner jeg blir glad bare av å se på dem. 

Mitt eneste problem var at jeg ikke hadde noen vase, så da måtte jeg bare være kreativ. Det er ikke vanskelig å finne noe å sette blomster i og det jeg endte opp med å bruke var et syltetøyglass. Men jeg syntes det ble litt kjedelig så da pyntet jeg det litt med det jeg kunne finne på rommet. 


♥ Hva synes du om vasen?

- Mathilde - 

LATEST INSPIRATION

 • 24.05.2016 kl. 23:06


♥ HÅRFRISYRER ♥ FINVÆR ♥ INTERIØR

Dette er de punktene som har inspirert meg mest i det siste, derfor bestemte jeg meg for å lage en liten collage til dere. Kanskje lar dere dere inspirere. 

♥ Hva har inspirert deg i det siste?

- Mathilde - 

DENNE UKENS...

 • 23.05.2016 kl. 19:50

OPPSKRIFT - 16.mai publiserte jeg en smoothieoppskrift. Denne smoothien ble, etter min mening, superfrisk og god. Anbefales på det sterkeste. 

NEDTUR - Jeg så på det som en skikkelig nedtur å komme opp i arrangering/komponering i eksamen. Det er ikke det faget jeg føler meg mest stødig i. 

CRAVING - BÆR! Jeg er veldig glad i bær, men denne uken altså! Spesielt jordbær har vært ukas favoritt. 

HØYDEPUNKT - Høydepunktet denne uken må nok være 17.mai. Jeg esker 17.mai og alt som hører til. Kvalitetstid med venner og familie, god mat og 17.mai tog. I år hadde jeg også en super 16.mai som russ. Jeg var ganske utkjørt på 17.mai, så når jeg tenker meg om var egentlig 16 en enda bedre dag enn 17 til og med! 

MOTIVASJON - I dag hadde jeg min første eksamen. Det vil si at jeg bare har tre igjen før jeg er ferdig med pensum fra videregående. Jeg har ventet på det så lenge og det er en super motivasjon at jeg snart kan ta meg fri! 

♥ Har din uke vært like bra som min?

- Mathilde - 

VI LO SÅ TÅRENE TRILLET

 • 22.05.2016 kl. 09:48


Hei, alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg så langt, min har i alle fall vært helt super! Fra fredag til lørdag var jeg på en minneverdig hyttetur med min bestevenninne Rebecca. Vi hadde virkelig godt av å komme oss litt vekk fra alt og alle. Planen var egentlig å øve til eksamen, men siden vi kom opp i et fag det er vanskelig å pugge til ble det mer avslapning. Det var rett og slett den perfekte hyttetur. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Vi lo så tårene trillet og te-en sprutet. 

Turen endte med at vi måtte ta buss for tog hjem. Vi ble stående å vente på bussen i pøsregnet og ble avvist av tre busser før vi omsider fikk sitte på. Turen som egentlig skulle ta 1 time med tog tok plutselig 2 timer og ett kvarter. Vi var ganske irriterte da bussen nådde byen. Men selv om hjemturen ble et irriteringsmoment vil jeg huske turen som den beste hytteturen jeg har gatt på lenge! 

♥ Hva har du gjort i helgen så langt?

- Mathilde - 

LIKE A PUNCH IN THE FACE

 • 19.05.2016 kl. 17:57

I dag var det enda et eksamentrekk på skolen og det ble et skuffende resultat. Jeg kom opp i et av fagene som går under kategorien krise. Så på mandag skal jeg ha eksamen i arrangering komponering. Dette er et fag jeg ikke vet helt hvordan jeg skal øve til, noe som egentlig gjør det enda vanskeligere. Men det er ikke så mye å gjøre med det. Eksamen er eksamen og må gjennomføres. 

Jeg merker også vi er kommet til slutten av året. Det er bare 34 dager igjen til ferien og man kan merke hvilke lærere som stresser med å få oss i mål til eksamen. Noen fag er vi også så og si ferdige med for i år. Eksempelvis ble gårsdagen en deilig dag hvor vi fikk en lang nok pause midt på dagen til å kunne gå hjem. Da tok jeg med meg min venninne Rebecca hjem, slik at vi fikk slappet av skikkelig med en deilig bringebærsmoothie. Vi hadde planer om å øve til eksamen, men det får bli en annen gang, haha. 


♥ Kom du opp i det du ville?

- Mathilde - 

HVA SKAL JEG HA PÅ MEG?!

 • 18.05.2016 kl. 20:47

Jeg regner med det er andre 2016-russ som fikk dette problemet i dag. Vel, egentlig var det veldig deilig å kunne komme tilbake i mine vanlige klær. Jeg har gått i samme bukse i hele 6 uker! Jeg kan ikke tro at det hår gått så lang tid! Russebuksen er blitt tettere og tettere fylt med figurer og hilsner. Allerede de første dagene klarte jeg å få alle i musikklassen til å tegne hjerter rundt navnet mitt på den venste foten og siden dette har jeg fått mange koselige hilsener jeg kommer til å elske å se tilbake på. 

Men nå skal jeg altså ikke gå i den røde buksen lenger. I dag tidlig fikk jeg for første gang på lenge muligheten til å velge helt uhemmet hva jeg skulle ha på meg. Skulle jeg gå i bukse, skjørt, eller ta frem en av kjolene? Jeg ente opp med et ganske enkelt antrekk, men uansett var det kjekt å kunne velge mellom alt i skapet og ikke bare en brøkdel. 


♥ Fikk du dette problemet i dag?

- Mathilde -

17. MAI I BILDER

 • 17.05.2016 kl. 22:10


♥ Hvordan har din 17.mai vært?

- Mathilde -

SMOOTHIE TIL 17.MAI?

 • 16.05.2016 kl. 15:38

Hva passer vel bedre en en forfriskende smoothie i dette vårværet. Slik startet i alle fall jeg dagen. Det er 17. mai i morgen dere! Jeg hadde i alle fall ikke takket nei til en herlig smoothie så her har dere en oppskrift dere kan friste slekt og venner med, eller rett og slett bare kose dere med sev! 

Håper det smaker! Ha en fin 16.mai ♥

- Mathilde - 

TIL PREIKESTOLEN I RUSSEBUKSE OG BH

 • 14.05.2016 kl. 17:30

Da var enda en russeknute i boks, og denne gangen en trippelknute, nemlig å gå til Preikestolen iført bare russebukse og bh. Det var ikke før på selve dagen jeg forsto at kravet om bh ikke bare gjaldt jenter, men også gutter, haha. Vi fikk en del rare blikk og litt latter spesielt fra turister, for å si det sånn. Jeg har ikke vært på toppen på 10 år, så det var virkelig på tide! Det var egentlig like greit at russeknuten fikk meg til å gjøre det og denne gangen med en herlig gjeng. Det var en til tider ganske kald affære, men jeg hadde trodd det skulle være mye verre. Vi hadde da i det minste sol! Det var en veldig fin tur og enda en russeknute jeg sent vil glemme ♥

♥ Har du vært på Preikestolen? 

NOEN RUSSEKNUTER SETTER DYPERE SPOR

 • 13.05.2016 kl. 21:59

Det virker som dere liker å lese om russeknutene jeg tar. Jeg husker ikke det eksakte tallet nå, men jeg er vel oppe i noe rundt 50 knuter. Av disse knutene er det garantert noen jeg kommer til å huske bedre enn andre og en av dem tok jeg i natt. For denne natten tilbrakte jeg ikke i min egen seng, men i telt i hagen til en av mine lærere. 

Dette må være av de aller koseligste knutene jeg har tatt. Læreren vår ba oss til og med inn i varmen på varm sjokolade. Det kom uventet, men var utrolig koselig. Det var gjerne ikke den natten jeg sov mest, men det var fortsatt en fantastisk kveld som jeg sent vil glemme. 


I dag har jeg også gått til Preikestolen med en hel gjeng russ i bh og russebukse. Det var til tider ganske kaldt og slitsomt men jeg er veldig glad jeg gjorde det. Mer om turen og bilder kommer i morgen. 

♥ Har du noen spesielt gode minner fra russetiden?

- Mathilde - 

DAGENS RUSSEKNUTER

 • 12.05.2016 kl. 18:30

Vi har få dager igjen som russ og det merkes på folk. De siste dagene har folk tatt i et tak får å få flere knuter i lua, inkludert meg. Det kjekkeste er å samles for å ta knuter sammen, og det har vi gjort i dag. 

Date med en 1. klassing - I dag har jeg slått to fluer i en smekk og satt sammen to date-knuter. Den ene hvor jeg skulle gå på date med en i 1. klasse og en der jeg skulle gå på date og kjøpe maten til oss begge. Det gikk over all forventning. Jeg stilte med lys og duk og plukket med meg noen blomster på veien. Så satt vi der og snakket mens vi fikk i oss litt lunsj. Det kunne blitt en klein affære, men det var egentlig veldig koselig. 

100 klemmer på en time - Etter skolen tok vi oss en tur til byen hvor det krydde av folk pga. finværet. Vi startet klokken og begynte å sanke inn klemmer. Vi fikk litt ulike reaksjoner, men de fleste hadde veldig lyst på en klem og lo litt av spørsmålet. I slutten fikk vi litt dårlig tid, men vi klarte det! Bildet over viser blomstene vi fikk av ei dame vi klemte. Hun synes det var så kjekt at vi hadde en så koselig knute, og det synes jo jeg også ♥


Post-it lapper på biler - En annen knute vi tok var å feste gule post-it lapper på parkerte biler slik at det skulle se ut som en bot, men egentlig skrev vi bare på hyggelige kommentarer. En av "bøtene" kan dere se på bildet over. 

Blomster til fremmede - Vi jentene spleiset på en bukett roser som vi ga til tre gutter som satt på torget hvor vi fortalte at vi satte pris på utseende deres. De så litt ubekveme ut, men tok da imot. 

Samle underskrifter - Den siste knuten vi gjorde var å samle inn underskrifter til noe vi selv hadde funnet på. I farta kom vi ikke på noe bedre enn å samle inn underskrifter om at vi var pene jenter. Dette gjorde knuten veldig uskyldig, men slik jeg ser det var det også ganske politisk med tanke på ungdommens dårlige selvtillit. 

♥ Hva synes du om russeknutene?

- Mathilde - 

MY NEW MAKEUP

 • 11.05.2016 kl. 21:36


Den nye sminken jeg bestilte forrige uke er endelig i hus! Dere kan tro jeg var giret da pakken dukket opp i postkassa. Jeg fikk så lyst til å teste den ut med en gang, men klarte å holde meg til jeg hadde fått tatt noen bilder. Selv synes jeg en ubrukt lebestift er et nydelig motiv, så den sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg. 

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - jeg er gjerrig. Derfor passet det meg perfekt at jeg fikk disse tre produktene for under 300 kr! Selv synes jeg dette var et veldig bra kjøp. Lebestiften er utrolig fin på og det har vært utrolig kjekt å eksperimentere med blush-en. 

Lebestift - HER// Blush - HER// Neglelakk - HER
I det siste har jeg blitt mer interessert i å prøve ny sminke. Jeg synes det er så kjekt å eksperimentere og finne ut hva som passer meg. Hvis noen av dere har et produkt dere er fornøyd med ville jeg synes det var kjekt om dere ville dele det med meg. 

♥ Hvordan er ditt forhold til sminke?

- Mathilde - 

DEN BESTE DAGEN PÅ LENGE, IS OG RUSSEKNUTER

 • 10.05.2016 kl. 20:30

Her gikk jeg rundt og trodde det ikke kunne bli bedre enn langhelg, men denne dagen sprengte alle grenser. Tenk det, en skolehverdag, ja nå har jeg hørt det også. 

Til og begynne med har været vært helt nydelig. Litt irriterende å være stuck i russebuksen når været tilsier sommerkjole, men men. Jeg skal absolutt ikke klage. Jeg har klaget på det dårlige været så lenge nå at jeg skal ikke uttale meg noe negativt når det faktisk er fint. 

Heldigvis har vi veldig forståelsesfulle lærere som skjønner at finværet må nytes, for man vet aldri når det forsvinner, og dermed fikk vi bruke to skoletimer til å kose oss i parken bak skolen. Vi solte oss, spilte ball og rett og slett bare slappet av. Det var helt fantastisk! Ikke nok med dette, læreren vår bestemte seg også for å kjøpe is til hele gjengen! Jeg var helt målløs...

Russeknuter har jeg også fått tatt. Jeg innså her om dagen at det ikke er lenge igjen til russetiden er over, så nå må den utnyttes til det fulle. Derfor sang vi A cappella i byen, krabbet over fotgjengerfelt og fra skolen til kirketrappa (au, kan ikke si det var behagelig) og satt i bare undertøy i en skoletime. Sistnevnte vil si at jentene strippet helt ned til bh og g-streng, mens guttene ble sittende i bokseren. Jeg følte meg litt naken der jeg satt for å si det sånn. A cappella sang i byen gikk over all forventning. Vi tjente nesten 150kr på under en halv time. Russeknuten tilsa at vi skulle synge helt til vi hadde tjent 50kr. Jeg ble helt sjokkert da en mann ga oss en hundrelapp! ♥ Har du kost deg i finværet?

- Mathilde - 

DERFOR DRO JEG IKKE PÅ HELGAS RUSSETREFF

 • 09.05.2016 kl. 18:08

I helga var det, som sikkert mange har fått med seg, landstreff i kongeparken. Jeg har merket at det er ulikt fra by til by om det er normalt å dra på dette russetreffet, men i Stavanger er det nokså vanlig i og med at det er kortreist og man dermed har muligheten til å bo hjemme. Det er nok ikke bare dette som er grunnen, for det er nok veldig kjekt å komme sammen med mange andre russ og kose seg, men det er definitivt et pluss at man slepper å bruke ekstra penger på kost og losji. 

Men tilbake til hvorfor jeg ikke dro på dette treffet. En veldig stor grunn til det er prisen. Kall meg gjerrig, men 1000 kr for en helg er mye penger. Man kan ikke garantere at vært blir bra heller. I år ble det jo faktisk fantastisk vær, men fjorårets russ fikk et regntungt og kaldt opphold. En annen viktig grunn er at få av vennene mine skulle. Jo, det var flere jeg kjente som dro, men på en såpas stor tilstelning er det viktig å ha nære venner rundt seg som man vet vil ta hånd om hverandre. I og med at ingen av de vennene jeg ville stolt på i en krisesituasjon skulle dra ville heller ikke jeg dra. En siste grunn var at jeg ikke var helt overbevist over underholdningen. Jeg skulle nok klart å holde ut med det, så denne grunnen i seg selv hadde nok ikke stoppet meg. 

Det er vel de to største grunnene til at jeg ikke var på LS. Noen ganger angrer jeg litt i og med at folk virket som de hadde det helt supert, men igjen hadde jeg en prima helg hvor jeg fikk ladet batteriene til en ny uke og det skal man ikke ta for gitt. 

♥ Var du på LS? 

STUDIER I ENGA

 • 08.05.2016 kl. 17:43


Jeg har en nokså stor innlevering til tirsdag som jeg har prøvd å skrive på i flere dager nå, likevel føles det ikke som jeg kommer noen vei. Jeg leser meg opp og har virkelig mye fakta innabors nå, men sidetallet viser enda bare to sider. Litt deprimerende, men likevel veldig kjekt å lære så mye nytt. 

Dagen i dag har jeg stort sett brukt på å lese meg opp. Jeg hadde med meg to svære bøker da vi dro på picnic i vårsola. Det må være den beste frokosten jeg har hatt på lenge. Da vi våknet pakket vi sammen hjemmelagede rundstykker, pålegg og juice og tok oss en tur ut på enga. Så deilig å kunne dra frem sommerklærne, ja for i dag har det vært sommervær med over 20 grader. Helt fantastisk etter min mening. 

Nå er det bare å sette i gang å skrive da...

♥ Har du fått bruk for sommerklærne enda?

♥ Har du mye studier å ta deg av for tiden?

- Mathilde - 

 

 

JOGGETUR PÅ STRANDA MED ET NESTENUHELL

 • 07.05.2016 kl. 16:38

Heihei fra hytta! 

Det er vel ikke bare her sola skinner og gradestokken viser de høyeste tallene vi har hatt hittil i år. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg liker meg i dette været. Jeg har lengtet så lenge etter å føle på våren og nå kan det til tider kjennes ut som sommeren har kommet! 

I dag begynte jeg dagen med en ganske spontan joggetur på stranda. Jeg er virkelig ikke noe glad i å jogge, men å jogge på de fine jærstrendene er noe helt annet. Terrengløping ble det, opp og ned sanddynene. En liten dramatisk episode hadde vi også da jeg og mamma holdt på å løpe på en hoggorm som lå midt i stien. Jeg løp ikke med blikket ut mot havet lenger etter denne episoden, men rett ned i stien, haha. 


Jeg tok ikke med meg kamera ned på stranden i og med at det ikke funker å løpe med, men jeg har lagt ved noen bilder fra forrige gang vi var på hytta. Det er bare tre uker siden, men da var været mye kaldere og behovet for ull stort, som dere kan se på bildene. 
♥ Har du hatt like fint vær?

- Mathilde - 

FLERE TEGN PÅ AT EN GOD HELG ER INNEN REKKEVIDDE

 • 06.05.2016 kl. 12:09

Ah,langhelg. Så utrolig herlig! Jeg kan da ikke være den eneste som forguder en langhelg inniblant. I tillegg har jeg en god magefølelse på at dette kommer til å bli en super helg.

Tegn på en god helg: 

♥ Jeg skal endelig få hente det nye bankkortet mitt som jeg har ventet på så lenge. 

♥ Vi skal på hytta, et sted jeg klarer å slappe av og kose meg. 

♥ Det er meldt opp til 20 grader denne helga. Varme, det er så etterlengtet!

♥ Dagen begynte med en herlig frokost. 
Jeg vet ikke med dere, men for meg er startet på dagen utrolig viktig for hvordan resten av dagen vil bli. Jeg startet med en forfriskende og herlig smoothie bowl i sofakroken med Sex and the City på tv-skjermen. Trenger jeg egentlig si noe mer..? 

♥ Hvordan ser din helg ut? 

- Mathilde - 

VI RIVER NED VEGGER

 • 05.05.2016 kl. 16:35

Holde helligdagen hellig? Nei, ikke her i heimen. Vi begynte dagen med å se et oppusningsprogram og det fikk virkelig satt i gang motivasjonen til å gjøre noe her hjemme. Vi har lenge tenkt på å rive ned veggen som skille trappa opp til 2. etasje og trappa videre til loftet og nå er det gjort!

Huset vårt er 100 år gammelt og under krigen var det delt i flere deler slik at mange kunne bo her. Det er nok grunnen til at det har vært en skillevegg i trappeoppgangen. Tidligere har det også vært en dør der, men uten døra har veggen ikke gjort noe nytte for seg. Den har bare gjort trappa mer innestengt og mørk.

 

Rommet mitt vender rett ut mot trappa og jeg skjenner jeg blir så glad av å åpne døren og se hvor lyst og luftig det er blitt. Foreløpig står fortsatt rammen til døren igjen. Denne skal faren min få æren av å fjerne i kveld. Nå er det snart duket for vafler for å feire det flotte resultatet. 


♥ Hva har du brukt fridagen din på så langt?

♥ Liker du oppusningsprosjekter? 

- Mathilde - 

BLODSMAK I MUNNEN OG MELKESYRE I BEINA

 • 04.05.2016 kl. 21:03

Noen som kjenner seg igjen. For meg er dette tegn på en skikkelig treningsøkt, og det har jeg virkelig hatt i dag for i dag var jeg på sesjon. Kan dere se for dere meg i forsvaret? Jeg som ikke liker action, synger klassisk og er overfølsom. Bare noen eksempler som i mitt hodet er ganske motsigende. 

Jeg gjorde uansett mitt beste og så det heller som en mulighet til en god treningsøkt. I det siste har jeg hatt så mange konserter at det har blitt liten tid til trening, så det kjentes deilig å komme litt inn i det igjen. Men på den andre siden var det helt grusomt, spesielt løpetesten. Kjente virkelig melkesyren ja og matlysten fikk jeg ikke tilbake før en god stund etterpå. 

Men for de som måtte lure skal jeg ikke inn i militæret. Jeg fortalte tidlig at jeg har fått plass på folkehøyskole og da sa de at de ikke skulle ta fra meg det. Dessuten er det veldig få plasser igjen og du skal være veldig god for å få en av de plassene. Jeg ble fortalt at hadde det vært tidligere i prosessen hadde de ville hatt meg og det er jo egentlig litt kjekt. Greit å vite at jeg hadde vært god nok, men likevel slapp. 


♥ Har du vært på sesjon 2 eller vært i militære? 

- Mathilde - 

NYDELIGE SOMMERKLÆR OG EN FLOTT INSPISASJONSKILDE

 • 03.05.2016 kl. 20:49

Noen andre som har fått med seg ellos nye samarbeid med yoga-girl? Det er bare få dager siden jeg kom over instagramkontoen til Rachel Brathen også kalt yoga-girl. Selv er jeg veldig interessert i yoga og hadde garantert brukt mer tid på det om jeg hadde hatt tid til overs. 

Jeg synes instagramkontoen hennes er veldig inspirerende og imponerende og jeg får alltid veldig lyst til å mestre yoga når jeg ser alle bildene hun legger ut og ikke minst videoene. Derfor måtte jeg bare ta meg en titt når jeg skjønte hun hadde et samarbeid med ellos.no. 

Under kan dere se noen av Rachels favoritter. For å se resten kan dere trykke dere inn HER. Kjente jeg fikk skikkelig sommerfølelse av å se gjennom klærne og jeg kjenner hvordan jeg stadig lengter mer og mer etter varme. Ikke nok med at hun har valgt ut fine klær som gir meg en herlig sommerfølelse, men de er også til en veldig god pris. Hun har også valgt ut flere puter og de som kjenner meg vet at jeg elsker puter, så det slo ikke feil. 

Kjole HER // Bluse HER // Treningstights HER

Jeg har også tatt meg den frihet av å finne andre plagg med Rachels favoritter som utgangspunkt. 


Bluse 1 HER // Bluse 2 HER

Kjole 1 HER // Kjole 2 HER

♥ Hva synes du om plaggene? 

♥ Har du sjekket ut instagramkontoen til Rachel før?

- Mathilde - 

UKEN SOM GIKK

 • 02.05.2016 kl. 18:20

Opptur: I går kveld prøvde jeg for første gang å lage to franske fletter på meg selv. Det gikk over all forventning og passerte til og med publikasjonstesten og ble dermed dagens frisyre. Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før?!

Gode minne: Jeg kommer aldri til å kunne klare å glemme hvor fantastik det var å være med på å synge Mostarts Requiem i konserthuset. Uten tvil et minne for livet. I denne perioden ble jeg også kjent med mange nye mennesker og dette verdsetter jeg høyt. Et lite opptak av konserten kan sees her

Innkjøp: Jeg har kjøpt to nye ting denne uken og så langt må jeg si meg spesielt fornøyd med sandalene som jeg har tenkt å bruke som innesko. De er veldig gode å gå i og for meg som ofte blir kald på føttene og hater å tråkke i noe vått passer det perfekt! Nye opplevelse: Jeg har for første gang på veeeldig lenge fått kjenne litt på fritid. Denne uken har jeg faktisk hatt flere dager hvor jeg ikke har gjort skolearbeid. Det kjennes ut som en helt ny opplevelse, og jeg digger det! Litt utenfor rammene kanskje, men jeg bare måtte ha med dette punktet, haha. Noen som kjenner seg igjen?

♥ Hvordan har din uke vært?

- Mathilde - 

HISTORIEN BAK GÅRSDAGENS INNKJØP

 • 01.05.2016 kl. 20:55

God søndagskveld alle sammen! Som jeg skrev i et tidligere innlegg begynte dagen i dag veldig bra og slik har den også fortsatt, yey! Jeg har virkelig fått slappet av og kost meg samtidig som jeg har fått gjort litt skolearbeid. Jeg har til og med kjøpt meg litt ny sminke som jeg håper vil komme i posten i løpet av uken. Jeg ble litt inspirert av gårsdagens kjøp som jeg har tenkt å fortelle litt mer om i dette innlegget. 

Som jeg skrev i går var jeg på en hyggelig bytur med mamma hvor jeg fikk kjøpt meg en ny foundation og et par birkenstock-sandaler. Jeg hadde ikke egentlig planer om å kjøpe noe, men så ble det da enn sånn, og dumt er det ikke. Det er bare få ganger i året jeg drar til byen for å shoppe og når jeg sier shopping mener jeg at jeg har lagt av penger til å kose meg å kjøpe uten nødvendigvis å trenge det. Gårsdagens kjøp var ikke av den sorten. 

Jeg har lenge tenkt at jeg trenger en ny foundation. Jeg bruker ikke ofte sminke så jeg har bare en foundation og den kjøpte jeg på sommeren, som vil si at den er alt for mørk (oransje egentlig) til den bleke huden jeg har nå. Jeg liker heller ikke bruke for mye penger på sminke og ble dermed overlykkelig når jeg kunne teste huden min for å finne rett nyanse samtidig som jeg kunne få 25%. Da klarte jeg ikke noe annet enn å slå til. For bare 142,- fikk jeg kjøpt meg en foundation som endelig passer min hudtone. Jeg har ikke fått testet den så mye enda, men førsteintrykket er veldig bra. Den er utrolig lett på huden og enkel å påføre.

Airbrush away fra No7 i nyansen calico 

Så over til sandalene. Jeg har en stund tenkt at innesko hadde vært kjekt å ha. Huset jeg bor i er 100 år gammelt i år og dermed ganske gulvkaldt. Å vaske klær i kjelleren prøver jeg alltid å få til å bli en kort prosess, for der er det spesielt kaldt. Nå er det jo faktisk ikke så lenge til jeg flytter ut av dette huset, men jeg kan se for meg at jeg kan få god bruk for sandalene på folkehøyskole også. Jeg vet i alle fall at sandaler er noe jeg har lengtet etter på leirskole og dette blir vel litt det samme på et vis. 


♥ Har du prøvd sminke fra No7 eller sandalene fra birkenstock? 

- Mathilde - 

LADIES' MORNING

 • 01.05.2016 kl. 11:40

Ah, for en deilig start på dagen det har vært! Jeg elsker når jeg våkner tidlig av meg selv i helgen og har masse tid til å gjøre alt som må bli gjort, men samtidig få tid til å kose meg litt. I dag startet jeg dagen med kos. Jeg og mamma har sett skikkelig jentefilm sammen og spist god frokost bestående av saftig appelsin. Jeg elsker å se filmer som dette en gang i blant og nå var det virkelig på tide. I dag må jeg nok gjøre en del skolearbeid, så en slik start på dagen var nøyaktig hva jeg trengte. 


 ♥ Hva synes du om slike filmer?

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no