hits

4 EASY WAYS TO WAVY HAIR

 • 30.04.2018 kl. 17:44

Hvem blir vel ikke lei sitt eget hår en gang i blant? Vi retter og krøller håret vårt om hverandre og hadde det ikke vært for hvor tidskrevende og hvor mye det sliter på håret skulle jeg gjerne ha krøllet mitt hver dag. Det er jo sånn at man aldri blir helt fornøyd med det man har selv, men heldigvis er hår noe av det som er lett å forandre på. I dag leste jeg også dette: Big and wavy hair will be in this summer. Og i dette innlegget skal jeg vise dere lett hvordan det kan gjøres. 

1: Bølger over natten

Den letteste måten må jo være å flette pariserfletter og la det være over natten. Mitt hår formes lett, men det er å anbefale å fukte håret eller bruke mouse først. Husk bare at helt vått hår ikke er en lur idé. Har du tykt hår risikerer du at det ikke er blitt tørt til neste dag og det blir ikke et fint resultat. I tillegg er det ikke bra for håret å forbli fuktig lenge. 

2: Bølger med rettetang

Noen ganger har man ikke tid til å vente på at flettene skal tørke og gjøre jobben av seg selv. En kjappere, men også veldig lett måte er å bruke rettetang. Da deler du håret inn i flere seksjoner (kommer an på hvor tykt hår du har) og fletter disse. Jeg ville nok delt mitt inn i 5. Bruk rettetangen og "klem" på håret. Jo mer varme du har og jo lenger du holder på - jo mer markant blir bølgene. 

3: Løse bølger

For å få løse bølger kan du gjøre to ting. Enten kan du bruke de to foregående punktene, men flette håret løsere eller dra i håret etter at du har flettet det slik at flettene blir løsere. På denne måten vil også bølgene bli det. En annen måte å gjøre dette på er ved å lage en flette og ikke to som i det første eksempelet. Lager du stramme fletter med lite hår vil du få små markante bølger og omvendt. 

4: Naturlige bølger med hårføner

Hårfønere kommer ofte med to munnstykker. Hvis jeg sier at du skal bruke den store, runde med tagger, vet alle hvilken jeg mener da? En lett måte å få naturlige bølger på er ved å føne håret med denne etter vask. Bruker du saltvannsspray eller mouse vil resultatet bli enda bedre. Det du gjør er å "legge" håret oppå føneren i en bunt med dette munnstykket på. Ikke bruk for mye styrke, da vil håret bare blåse vekk. Legg også gjerne hånda oppå slik at du holder håret nede.

Selv liker jeg best eksempel 1 fordi man slepper å bruke varme på håret. Denne måter gir også veldig frizzy og gøyale bølger som dere kan se på bildene. Mange kan sikkert disse tipsene fra før, men jeg håper dere likte innlegget likevel. God mandag til dere! ♥

- Mathilde -

 

ELTEFRITT BRØD PÅ 1 2 3

 • 29.04.2018 kl. 11:38

Hva er vel ikke bedre enn å bruke en søndags morgen på å smelle i hop et hjemmebakt brød! Det er i alle fall hva jeg har gjort. Men dette er ikke et hvilket som helst brød. Dette er et brødet er eltefritt og ved hjelp av det jeg liker å kalle "brødbakeren" går hele prosessen i en fei! 

Jeg hater, og da mener jeg hater å bli klissete på fingrene. Derfor et dette så supert for meg. Brødet røres nemlig sammen i en og samme bolle og stekingen foregår den samme bollen. Er det ikke fantastisk! Etter at jeg fikk meg denne "brødbakeren" baker jeg stadig brød. Det er jo så lett og på samme tid sparer jeg masse penger. Alle vet at nystekt, hjemmebakt brød er det beste. 

Oppskrift - dette trenger du

 Hvetemel

 Fibra

 Havregryn

 1 ts tørrgjær 

 1 ts salt

 Ca. 20g olje

 360g vann

 Sesamfrø

 Linfrø

Dette gjør du

 Det som gjør det så lett med brødbakeren er at man enkelt plasserer den på en vekt og måler opp alt i en og samme bolle. Hvis du skal lage brødet på vanlig vis vil jeg anbefale samme strategi. Sett en bolle på vekta og mål opp alle ingrediensene i denne. 

 Start med mel og havregryn. Dette skal til sammen måle 400g, men sammensetningen kan du velge selv. Du kan også finne andre meltyper, men husk at det er hvetemel som får det til å henge sammen! I dag brukte jeg 200g hvetemel, 100g fibra og 100g havregryn. 

 Bland alt det tørre sammen og tilsett eventuelle frø. Jeg har valgt linfrø og sesamfrø, men her er det bare å finne frem favorittene og helle oppi en god dæsj. 

 Hell oppi vann og olje og rør sammen. That´s it!

 Det siste du gjør er å legge over en klut og la det stå og godgjøre seg i 8 timer (eller over natten). 

 Stekes i ovnen på 220 grader i 40-50 min. Har du "brødbakeren" vil jeg anbefale å følge instruksene for eltefritt brød. 

Du kan kjøpe "brødbakeren" HER.

- Mathilde - 

 

REISEN GÅR TIL...

 • 28.04.2018 kl. 14:39

Det var ikke før på torsdag jeg innså hvor liten tid det er igjen til jeg reiser. Jeg har vært så oppslukt av eksamen at jeg ikke har merket hvor fort vi nærmer oss mai. Men nå som jeg har litt mer tid til meg selv har det gått opp for meg at jeg kanskje bør begynne å planlegge litt, hehe. 

Denne gangen er det en veldig kort tur, en helgetur i forbindelse med et bryllup. Bryllup i seg selv er jo bare utrolig koselig og nå er det mange år siden sist. Det skal bli fint å se familie igjen og samtidig møte masse nye mennesker. Men dette bryllupet er ikke hvilket som helst sted, det er i Skottland! Ah, Skottland, mitt hjemsted. (For dere som ikke vet det er det her jeg er født). 

Selv om det bare er en kort tur, og selv om mesteparten av tiden går med til bryllup gleder jeg meg masse. Jeg håper på å utnytte tiden godt og se så mye som mulig av Glasgow. Bare tanken av å reise og legge hverdagsstesset bak meg for en periode får det til å krible i magen! 

♥ Er du glad i å reise?

- Mathilde -

ANTREKK: KJOLE OG SKINNJAKKE

 • 27.04.2018 kl. 18:01

Våren er jo bare en helig årstid som vi har måttet vente på så alt for lenge dette året. Men nå er vi i gang, og det skal nytes! Jeg bruker egentlig kjoler hele året, men det er noe helt annet når en slepper tre lag ull under for ikke å fryse ihjel. Denne kjolen kjøpte jeg i vinter og selv synes jeg den passer perfekt til vår. Eller hva tenker du?

Også må vi jo ikke glemme skinnjakka. Et must i garderoben som er med på å freshe opp et hvert antrekk. Bare husk - ikke ekte skinn ;) 

Kjole - HM // Jakke - Pull & Bear // Veske - Bolivia

10 KILO LETTERE

 • 27.04.2018 kl. 13:17

I skrivende stund sitter jeg på trikken og er på vei hjem etter å ha skrevet livet av meg på eksamen. Denne berta leverte inn 12 sek før fristen og gjett om jeg var stressa da, haha. 

Men nå skal jeg legge dette helt bak meg. Aldri mer skal jeg åpne boka ved navn «markedsføringsledelse» og nå skal jeg gi meg selv en vel fortjent studiepause. Vi har nesten ikke forelesninger i uken som kommer, så jeg krysser fingrene for godvær! I tillegg er det under en uke til jeg reiser. Jeg innser at jeg har glemt å fortelle om dette, men det kommer i et egent innlegg tenker jeg. Jeg er i alle fall superklar for å forlate Norge en liten periode. 

Men dere, god helg da! 

- Mathilde - 

IN DESPERATE NEED OF A BREAK

 • 26.04.2018 kl. 21:41

Dagen før eksamen og jeg stresser som vanlig. I det ene øyeblikket er jeg overbevist om at dette kommer til å gå supert, men så finner jeg et punkt i notatene mine jeg ikke har husket, og desperasjonen vender tilbake. Noen som kjenner seg igjen, eller?! 

I dag møtte jeg to venninner fra klassen og sammen gikk vi gjennom pensum. Det roet meg ned noen hakk og jeg har derfor klart å legge eksamenstresset litt bak meg i dag og det var deilig kan du tro. Gjett om jeg skal feire når jeg skrider ut av eksamenlokalet i morgen! I flere uker har jeg hatt eksamen hengende over meg, men om bare få timer kan jeg puste lettet ut. 

Som sagt fikk jeg meg altså en liten pause i dag. Middagen ble inntatt på terrassen og selv om vi var for sene til å nyte sola ble det veldig koselig. Vi pakket oss inn i tepper og varme klær og lot paradise hotel underholde oss. Nå har jeg snakket hull i hodet på Harsha i vel over en time om alle spørmsålene til i morgen og er egentlig rimelig klar for sengen kjenner jeg. 

God natt ♥

MIN FØRSTE DAG SOM MODELL

 • 25.04.2018 kl. 10:53

Hei dere og god onsdag! 

I mitt forrige innlegg fortalte jeg at jeg skulle gjøre noe veldig spennende i går og nå tenkte jeg å avsløre hva det var jeg gjorde. For dere som følger meg på instagram postet jeg en del på historier der, så noen har nok allerede fått med seg hva som skjedde. Men nå skal jeg fortelle alt! Jeg hadde nemlig en veldig spennende og gøyal dag der jeg fikk prøve ut noe helt nytt, nemlig å være fotomodell. 

Jeg har vært hårmodell en gang tidligere og synes det var kjempegøy. Derfor ble jeg veldig gira når jeg fikk enda en mulighet og denne gangen også med shoot. Jeg poserer jo foran kameraet daglig (#blogger) og skal innrømme at jeg synes det er veldig gøy. Det er vel egentlig litt tabu å si at man liker å stå forran kamera, eller ikke vet jeg, men det er altså sannheten. 

Legg merke til de fine "bunadskoene"

Jeg hadde altså en strålende dag med Nikita. Frisørene og alle andre deltagende i shooten var så hyggelige og stemningen var på topp. Bildene blir publisert på nikita sin facebookside og instagram etterhvert og jeg gleder meg vilt til å se resultatet. 

- Mathilde -

EN UKE FYLT MED SPENNING

 • 24.04.2018 kl. 08:53

Dette har vist seg å bli en veldig travel uke. Det er jo først og fremst min egen feil som har tatt på meg alt for mye og dermed ender opp med å løpe fra avtale til avtale. Jeg liker at det er mye som skjer og har alltid hatt vanskelig med å si nei til ting jeg synes virker gøy, uansett hvor opptatt jeg er. Men bortsett fra all eksamenslesingen jeg må få tid til denne uken tror jeg at jeg kommer tid å ha det veldig gøy, og spesielt dagens planer gleder jeg meg veldig til.

 

Alt jeg har tatt på meg denne uken er altså grunnen til gårsdagens bloggfravær. Det var virkelig en stressende dag der jeg løp rundt store deler av byen og til dels i pøsregn. I går var også en av de dagene der jeg følte alt som kunne gå galt gikk galt, og jeg er sikker på at andre også har opplevd hvordan en slik tankegang er med på å gjøre hver minste lille motgang til en «big deal». Haha

Så hvis jeg blir litt fraværende er det bare fordi jeg har alt for mye på agendaen og eksamen må komme først. Jeg skal likevel prøve å oppdatere dere så godt jeg kan. Håper alle får en nydelig uke!

- Mathilde -

SOL I HJERTET, SOL I SINNET

 • 22.04.2018 kl. 17:40

For en nydelig dag! I dag var det det man kaller shorts-vær. Vel kanskje ikke helt, mer sitte i le for vind og i sol type shorts-vær. Synd jeg enda ikke har fått pakket ut sommerklærne fra bestemors kjeller, for jeg skulle virkelig hatt noe mer sommerslig på meg i dag. Jeg fant meg i alle fall den perfekte plassen på terrassen og ble sittende stort sett hele dagen. Planen var å lese til eksamen, men jeg skal være såpas ærlig å si at det ble ganske lite lesing... Det var rett og slett bare for fint vær! Og for oss som bor i Oslo skal visst regnet komme imorgen og da kan jeg sitte inne med god samvittighet og lese meg opp på markedsføring. Gruer meg allerede, hehe. 

Håper dere alle får en fin søndag videre ♥

- Mathilde -

KVALITETSTID OG VÅRRENGJØRING

 • 21.04.2018 kl. 14:25

Hei dere, og god lørdag! Ja, for det er lørdag, ikke sant. Uff, jeg går helt surr i dagene! 

I går var en deilig dag må jeg si. Det var første dagen på, gud vet hvor lenge, at både jeg og samboeren hadde en fridag. Som servitør jobber han stort sett i de timer jeg har fri og nå som jeg har hatt eksamen å tenke på i tillegg har det ikke blitt mye kvalitetstid. Noe annet det heller ikke har vært mye av i det siste er rydding. De som kjenner meg vet at jeg hater rot og helst vil ha det strøkent til en hver tid. Dessverre har jeg måttet nedprioritere "strøkenheten" den siste tiden, men i går fikk vi endelig ordnet opp og satt i gang en skikkelig vårrengjøring. 

Egentlig ville jeg ikke bruke den ene fridagen vi hadde sammen på å rydde og vaske, men det kan egentlig gjøres til en koselig aktivitet å gjøre sammen, og det sørget vi for. Det føles i alle fall mye bedre nå som sengetøy er skiftet, det dufter av såpe og vi igjen kan se kjøkkenbenken! 

I min familie er vi sterke tilhengere av belønning for hardt arbeid og vi tok oss dermed en velfortjent tur ut på byen etterpå. Det var utrolig herlig å dra ut bare oss to. Vandre gatelangs i Oslo sentrum og ta noen pils på en bar der det faktisk var mulig å snakke sammen. Vi trengte virkelig å tilbringe litt kvalitetstid sammen og jeg må si at jeg ser på det som veldig positivt at vi ikke trenger andre mennesker for å kose oss ute på byen! Neste gang får vi sette av mer tid til bordtennis som det ble for sent for denne gangen. 

♥ Hvordan var din fredag?

- Mathilde - 

I LYKKERUS

 • 19.04.2018 kl. 18:25

Jakke - Pull & Bear // Bluse - Venezia // Bukse - Zara

Unnskyld språket, men herregud for en dag! I dag tidlig var jeg så stresset for eksamen, men det gikk over all forventning og følelsen av å være ferdig er helt fantastisk! Jeg har brukt så mange timer på denne oppgaven og det føles litt rart å være ferdig, men samtidig så befriende. Resten av dagen har jeg ikke klart å slutte å smile. Jeg fikk en annen hyggelig beskjed i dag også, men mer om det senere. Alt i alt har denne dagen vært helt super og med skikkelig godt vårvær i tillegg skulle det mye til å ødelegge mitt gode humør. Jeg er i lykkerus!

- Mathilde -

UT I SOLSTEIKEN + EN NY VENN

 • 18.04.2018 kl. 20:42

Endelig har jeg fått være ute i finværet! Denne eksamenen har for det meste bestått av oppgaver som må gjøres elektronisk. Derfor har jeg blitt sittende inne store deler av dagene og finværet har jeg ikke fått utnyttet. I dag derimot satte jeg meg på terrassen for å øve til muntlig som jeg skal ha i morgen, uæææ! Blir stresset bare av tanken, men det skal virkelig bli deilig å bli ferdig.  

Som dere kan se på bildet har jeg fått meg en ny venn i dag. Mens jeg satt og jobbet kom naboens katt bort og ville ha kos. Om ikke godværet var nok gjorde i alle fall dette dagen til av en de bedre, tross all eksamensstresset. Det var virkelig en kosen katt og det var veldig koselig for meg også helt til den la seg oppå eksamenen min og begynte å sette klørne i buksa mi, haha. Men nå er jeg altså en eksamensinnlevering og en bestevenn rikere - livet smiler. Nå får vi bare vente og se hvordan morgendagen blir...

- Mathilde - 

I'M BACK!

 • 17.04.2018 kl. 18:00

For en uke det har vært! Jeg har sittet fastspikret til skolebenken og jobbet på spreng for å få alt ferdigstilt til innlevering. Den siste tiden har jeg så vidt vært hjemme og det føles som jeg nesten ikke har sett kjæresten min, enda vi bor sammen! Stakkaren har måttet spise middag alene og leve i det rotet jeg ikke har fått tid til å rydde. 

Men heldigvis - I dag var det innlevering og jeg føler endelig jeg kan senke skuldrene mine litt. Likevel er den muntlige eksamenen rett rundt hjørnet, så helt fri kan jeg heller ikke ta. Disse tre hektiske ukene er langt ifra over, men jeg har da i alle fall tid til å stikke innom her en liten tur. Tenk at jeg ikke har fått tid til å blogge på hele fem dager! Ikke likt meg. 

Okay, nok eksamensprat. For selv om skolen så og si har tatt over livet mitt i det siste har jeg klart å ta litt styring og sneket inn noen kjekke aktiviteter. Været har vært helt toppers og jeg har klart å ta meg tid til flere kafébesøk og masse isspisingn i den anledning. Jeg har hatt konsert med koret Grei Vocalis. Mamma har vært på besøk og sammen var vi med å synge slavekoret på operataket som ble sendt på NRK på lørdag. Jeg har besøkt gode venner også ble det fest på lørdag, men bare en øl altså ;) Tenk at jeg faktisk har klart å sjonglere mellom å stenge meg inne på skolen med eksamen og å være sosial. Ikke dårlig, Mathilde! Men bloggen har jeg altså ikke klart å oppdatere, og det beklager jeg for. Skal prøve å bli bedre i uken som kommer, men med en ny eksamen på vei kan jeg ikke love noe. 

Til dere andre som jobber med eksamen; stå på og lykke til! ♥

- Mathilde - 

12 TIMER PÅ SKOLEBENKEN

 • 11.04.2018 kl. 21:32

På dette bildet jobber jeg med eksamen på hytta og mamma bare måtte snike til seg et bilde. Dette var i påsken og nå er det snart innlevering. Åå, tiden har gått alt for fort og det er fortsatt alt for mye som gjenstår. Jeg vil ikke skrive innlegg på innlegg med innhold av eksamensarbeid, men det er ikke stort annet å rapportere om for tiden. Jeg har to eksamener de neste to ukene og det er stort sett det eneste jeg har i tankene. I dag har jeg jobbet i hele 12 timer og jeg har en følelse av at det vil bli flere slike dager fremover. Derfor kommer bloggen litt i andre rekke for tiden, men så snart disse ukene er over kommer jeg sterkt tilbake ♥

- Mathilde - 

THE UNICORN BOX - GAVEN TIL DEN SOM HAR ALT

 • 10.04.2018 kl. 16:49

Reklame | GLOSSYBOX

Hvorfor dette innlegget har tatt meg så lang tid å publisere kan en jo lure på. Jeg velger å skylle på eksamen, hehe.

Jeg var så gira da denne boksen endelig lå i postkassen. Jeg hadde fått med meg at glossyboks skulle gi ut en unicorn box og var veldig spent på innholdet. Favoritten må klart være smikekosten med utseende som et enhjørninghorn. Hallo, finnes det noe søtere?! 

Boksen inneholdt også mange andre spennende produkter. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den metalliske lipglossen, kanskje litt vel "out there" for min smak. Men en boks dry shampoo kommer alltid godt med. Boksen i seg selv var i alle fall nydelig. Jeg må virkelig få sagt at glossybox er en perfekt gave til den som har alt. Jeg bare elsker spenningen av å kunne åpne en forundringsboks som denne hver måned. 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

MISFORSTÅELSE BLE TIL JENTEKVELD

 • 08.04.2018 kl. 12:58

Noen ganger kan en misforståelse føre godt med seg og her har jeg et fremragende eksempel. 

Jeg bor sammen med kjæresten min, men vi har veldig ulik timeplan og til tider virker det som vi nesten ikke ser hverandre. På fredag kveld fortalte Harsha meg i en bisetning at han skulle ut på lørdag. Jeg ble så klart litt skuffet ettersom jeg hadde sett for meg at vi endelig skulle ha en koselig kveld hjemme og også litt skuffet over at han ikke hadde sagt ifra tidligere slik at jeg kunne lage andre planer. Det viste seg at det hele var en misforståelse. Han mente å ha fortalt meg det flere dager før, mens jeg ikke hadde hørt noe om planene. Hvem som har rett vet jeg ikke, og det spiller heller ikke noe rolle.

Er det noe jeg ikke vil så er det å være den kjæresten som beordrer rundt og lager drama til jeg får det som jeg vil. Harsha foreslo å bli hjemme, men det hadde jeg ikke hjerte til så da måtte jeg bare fikse opp i sakene selv og stelle i stand til jentekveld!

Det hele ble en stor suksess. Jeg fikk tak i fem venninner som jeg inviterte over på grønnsaker og dipp. De fleste jentene kjente ikke hverandre fra før, men det var aldri noe problem og skravla gikk til sent på kveld. På et tidspunkt ble diskusjonene og latteren så høylytt at jeg var sjeleglad de vi leier av ikke var hjemme, haha. Man trenger da ikke å ha alkohol i bildet for å ha en hyggelig kveld!

HEI VÅR, VELKOMMEN!

 • 06.04.2018 kl. 18:36

Endelig litt vårvær å skryte av! I dag har sola virkelig glimtet til og temperaturen er på vei oppover. Jeg har vel aldri før klaget så mye på vinter som i år, men jeg tror de fleste av Norges beboere kan skjønne hvorfor. Synd jeg har måttet tilbringe store deler av denne godværsdagen inne. Eksamensarbeid...Nå håper jeg bare snøen smelter fort og at jeg snart kan skifte til vårjakker for godt. Jeg tar i alle fall imot våren med åpne hender! 

Nå fyker jeg snart ut dørene - jeg må da sørge for å nyte dette finværet. Jeg skal møre Harsha og sammen tenkte vi oss på en liten solskinstur med endestopp på en eller annen kafé. Det blir nok en deilig start på en nokså fullpakket helg. God helg!

- Mathilde -

BYEN RUNDT, MEN FOR HVA?

 • 05.04.2018 kl. 20:30

Nei, i dag dere har jeg virkelig dratt byen rundt, og det i regnvær. Jeg tenkte med meg selv, i dag morges, at regnet fort kom til å gå over og så ville jeg måtte gå å bære på en våt paraply resten av dagen. Dermed snudde jeg ikke i døra for å hente paraplyen, ja så dum kan man være... Det var da ikke pøsregn, men jeg rakk å bli ganske våt på rundturen vår. 

Jeg driver for tiden på med et eksamensprosjekt hvor jeg er nødt til å lage materialcollage, altså må jeg finne eksempler på alle materialer jeg vil bruke i prosjektet. Dette er ikke alltid en lett jobb skal jeg si dere og man blir bare nødt til å kjøre Oslo på tvers (med kollektivtransport vel og merke) for å få tak i alt. I dag har jeg virkelig gjort en innsats og har sammen med to i klassen vært innom både HTH kjøkken, Kärsh og maxbo. Nå har jeg så og si alt jeg trenger, men det var ikke smertefritt skal jeg si. Vi klarte å rote oss ganske kraftig bort en periode og endte opp med å klatre over ikke bare ett, men to gjerder for å komme frem! Haha, det kan ikke ha sett veldig klokt ut. Men vi fikk da det vi skulle og kom oss helskinnede hjem. Og med det syntes jeg at eksamensinnsatsen for dagen var vel gjenomført. Nå er det bare å lade opp til i morgen.

- Mathilde -

TILBAKE TIL HVERDAGEN

 • 04.04.2018 kl. 17:51

Jaja dere, da var påska over. Tiden går alt for fort i fridagene, eller hva? Jeg hadde min første dag tilbake på skolebenken i dag. Rett på med markedsføring - det tyngste vi har. Om ikke lenge er det også eksamen, så her er det bare å skjerpe seg. 

Selv om jeg har hatt en veldig fin ferie var det deilig å komme hjem igjen. Hjem til samboeren, venner og rutiner. Jeg har en del på planen de neste ukene, og det skal bli deilig å ha litt å gjøre igjen. Som jeg har sagt gang på gang er jeg stor tilhenger av dager med tettpakkede planer etterfulgt av en dag med ro. Håper det kan bli litt som dette fremover.

April kommer nok til å bli en stressende måned, men man får da bare gjøre det beste utav det. Og når denne måneden er over kommer tiden til å rase mot sommer! Ah, sommer - gleder meg ♥

- Mathilde -

PÅSKEN GJENNOM MOBILEN

 • 03.04.2018 kl. 09:08

Jeg forsøker å ta med meg kamera over alt for å få best mulig bilder. Å styre med manuell innstilling og få nøyaktig det du ser for deg er så befriende og ikke minst gøy! Likevel er det ikke alltid jeg har kameraet for meg, eller det er gjerne lettere å bruke auto på mobilen. Altså ble det litt mobilbilder denne påsken også. Jeg trodde jeg hadde tatt mange flere, men jeg har visst vært flink til å dra frem kamerat denne gangen. Men noen var det og de tenkte jeg å dele med dere. Håper alle har hatt en fin påske og er klare for å starte på igjen. God tirsdag (som føles som mandag)!

JEG KLIPPER MITT OG MAMMAS HÅR!!

 • 02.04.2018 kl. 19:21

I dag har jeg gjort noe utrolig nervepirrende. Det er skummelt nok å klippe sitt eget hår, men hvis det går galt har jeg i alle fall bare meg selv å takke. I dag har jeg ikke bare klippet meg selv, men også mamma. Det er vel rundt 2 år siden jeg første gang fant ut at jeg skulle klippe mitt eget hår og siden den gang har jeg gjentatte ganger gjenomført en liten stuss. Jeg har faktisk enda ikke fått kjeft av frisøren så da kan det da ikke ha gått så galt, håper jeg... 

På meg selv gjorde jeg en veldig liten stuss, så lite at jeg tviler på at noen vil merke det. Det er nå en stund siden sist jeg var hos frisør og tuppene var blitt ganske slitte. En frisør ville sikkert ha klippet mer, men det får jeg heller ta hos en profesjonell. Jeg klipte også håret langs fjeset noe kortere, men var påpasselig med at jeg kunne få det bak øret. Det er jo bare så irriterende med hår man ikke får bak øret! 

På mamma prøvde jeg å ta alt det slitte. Selv om det er litt skummelt å klippe andre har jeg nå faktisk gjort det en del ganger og begynner å bli litt mer selvsikker. Heldigvis er det jo bare å ta en tur til frisør om det ikke skulle bli som man tenkte. Det er da tross alt bare hår. Det vokser ut igjen. Mamma virket i alle fall fornøyd, og det er jo det viktigste. 

Etter klippen ble det også litt styling. Hos Mathilde's frisørsalong er alltid styling inkludert om ønsket, hehe. Dermed ble det både sunnere hår og krøller på oss begge i dag. 

♥ Har du prøvd å klippe deg selv eller andre?

- Mathilde - 

PÅSKEMORGEN

 • 01.04.2018 kl. 14:33

Vi har ikke veldig mange påsketradisjoner, men en har vi og det er å tegne på egg. På påskemorgen er hardkokte egg og fargeblyanter en del av frokosten. Mitt egg i år var ikke av de mest fargerike, men jeg ville helst gjøre noe helt nytt dette året. Det er i alle fall en fin og morsom tradisjon som har skapt latter og glede i mange år. Noe annet var det da vi var yngre, men innerst inne vil jeg nok aldri slutte å være et barn. 

Nå er det strålende sol her og jeg har brukt store deler av dagen i en sakkosekk på terrassen. Det er visst bare tre grader, men i sola virker det som mye mer. Endelig får jeg en følelse av at det kanskje blir vår i år også! 

- Mathilde - 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no