hits

JEG HAR VÆRT FLAU OVER DETTE I ET HALVT ÅR!

 • 30.04.2016 kl. 21:14

... Og om en uke trenger jeg ikke lenger være flau! 

Jeg tror ikke jeg har nevnt det på bloggen enda, men i et halvt år har jeg hatt et problem som har gjort meg ekstremt flau. Jeg har nemlig ikke hatt legitimasjon på bankkortet og siden jeg ikke har lappen må jeg identifisere meg med pass. Jeg har faktisk bare kjøpt alkohol i butikk selv 1 gang pga. av dette og har blitt kastet ut av kafeer siden jeg ikke har hatt passet på meg. Pass er jo ikke noe man går rundt med til vanlig og man skal helst ikke miste et pass, så jeg liker ikke å måtte ha det med meg. 

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke bare bestilte et nytt bankkort. Hadde det vært mulig hadde jeg så klart gjort det, men min bank har faktisk ikke kort med legitimasjon, så jeg måtte opprette en ny bankkonto og det har jeg altså utsatt så alt for lenge. Men nå har jeg endelig fått fingeren ut og kortet kommer i posten om en uke. Ah, så deilig det skal bli!

♥ Har du opplevd noe flaut i det siste?

- Mathilde - 

BYTUR PÅ SITT BESTE

 • 30.04.2016 kl. 18:34

I dag har jeg hatt det jeg vil kalle for den beste typen bytur. Jeg og mamma dro ned til sentrum og fikk unnagjort noen plikter, kjøpt oss noe nytt og vært på kafé. Slik jeg ser det er det nøyaktig slik en bytur på lørdagen skal være. Jeg kan virkelig ikke skjønne hvor tiden ble av, klokken er jo halv 7 allerede! 
Nytt i huset fra dagens bytur er en foundation og noen sandaler. Så langt er jeg storfornyd. Jeg hadde ikke egentlig tenkt å kjøpe noe i dag, men når jeg kunne få en gratis skjekk av hvilken foundation som passet min hudtone og samtidig 25% var det vanskelig å holde seg. Jeg kommer til å skrive mer om innkjøpene i morgen. Da her jeg i alle fall fått testet dem litt. 
♥ Hvordan har din lørdag vært så langt?

♥ Har du blitt lokket av tilbud i det siste? 

- Mathilde - 

EN SKIKKELIG JENTEKVELD

 • 29.04.2016 kl. 21:01

Nå kjenner jeg det virkelig var på tide med en skikkelig jentekveld. Jeg var oppe til klokken 01:00 i natt for å øve til prøve og ferdiggjøre et regnskap og enda jeg sto opp kokken 05:45 for å fortsette øvingen måtte jeg springe til skolen. Jeg var så heldig å møte på ei klassevenninne som kjørte til skolen og dermed slapp jeg å komme for seint til prøven i første time. Så litt heldig var jeg i det minste. 

Nå har jeg ei venninne på besøk. Vi har (eller hun har, mens jeg skrev egenvurdering) laget mat og nå har vi satt oss til rette med bær og kesam. Det skal bli så deilig med en rolig kveld! 

♥ Hva er planen for din fredagskveld? 

- Mathilde - 

ET HELT ÅR SOM BLOGGER

 • 27.04.2016 kl. 08:47

Jeg kom plutselig på at det var i april i fjor jeg startet å blogge. Etter mye om og men laget jeg meg til slutt en blogg sent på kvelden den 23.04.15. Siden den tid har jeg blogget stort sett hver dag og står nå igjen med en innholdsrik "dagbok". Ofte sitter jeg og blar meg tilbake i arkivet. Det er så koselig å se tilbake på på samme måte som en vanlig dagbok, bare at denne er åpen for alle. 

Nå har jeg sittet å bladd litt igjennom arkivet igjen og kom til det aller første innlegget jeg skrev (innlegget kan leses her). Jeg håper jeg vil fortsette å blogge lenge slik at dette første innlegget vil bety mer og mer for hver gang jeg ser tilbake på det. ♥ Blogger du? I tilfelle hvor lenge har du blogget? 

- Mathilde - 

GULT ER KULT

 • 25.04.2016 kl. 21:20

Nå er jeg stasjonert her på det gule rommet. Hjemme hos oss vil det gule rommet si gjesterommet. Joda, vanligvis er det gjestene som får gjesterommet, men siden vi nå har fått  to gjester på besøk har de fått mitt rom mens jeg sover på det gule rommet. 


Gjestene jeg har fått på besøk er fra skeisvang videregående skole fra Haugesund. De skal være med å synge requiem i konserthuset i morgen og vi på bjergsted har fått ansvaret for å gi husrom for elevene, og det synes jeg bare er kjekt. De to jentene som nå har inntatt rommet mitt er veldig hygglige og er enkle å snakke med, så jeg koser meg. 

Jeg synes det er rart at det er i morgen det skjer. Vi har jobbet i over ett år med dette og på onsdag kveld allerede er det ferdig. Det blir merkelig. Jeg skal være en av 240 elever som synger requiem, er ikke det stat så vet ikke jeg! Jeg har fortalt litt om prosjektet før (kan leses her), men da føltes det så lenge til. Tiden flyr spør du meg. 

♥ Høres det spennende ut?

♥ Er gult kult?

- Mathilde - 

ER DET LOV Å VÆRE STOLT?

 • 24.04.2016 kl. 11:51

Jeg vil si det er lov å være stolt over hva vi har klart å få til. Vi har jobbet hardt og lenge med denne konserten og den ble mye bedre enn jeg i min villeste fantasi kunne forestille meg. Så ja, jeg vil være så ærlig å si at jeg synes det ble en veldig bra konsert, selv om jeg selv var en stor del av den. Jeg vil skryte av oss for at vi klarte dette så og si på egenhånd og at vi fikk til å gå i overskudd uten finansiell støtte utenfra. I tillegg vil jeg skryte av de andre i klassen som hadde sine egne konserter. Jeg ble positivt overrasket for hver konsert og er så glad for at jeg fikk med meg alle. Jeg har alltid visst at jeg går i en klasse med dyktige elever, men etter disse konsertene er jeg overbevist om at flere av dem kan nå langt innen musikk. ♥ Har du vært på konsert i det siste? 

- Mathilde - 

INNRED STUA FOR 300 KRONER

 • 23.04.2016 kl. 10:34

Jeg er utrolig glad i interiør og kan gjerne bruke flere timer på å sjekke hus som er til salgs og interiørmagasiner. Min lørdagsmorgen går ofte med til å lese i avisen, men da ikke om nyheter, men i delen kalt "Bo" om hus til salgs. Jeg skal ikke flytte, og i alle fall ikke til et annet hus i Stavanger. Nei det jeg gjør er å hente inspirasjon. 

Tidligere i dag kom jeg over en artikkel på NRK sine nettsider med overskriften: Innredet stua for under 300 kroner. Det første jeg tenkte var: "her er det inspirasjon å hente". Og det var det, uten tvil. I artikkelen fortelles det om Joakim som ved bruk av brukte gjenstander har klart å innrede stuen sin uten å bruke mer enn 300 kroner. Du kan lese hele artikkelen HER


I artikkelen skrives det også om gjenbrukstradisjonen, som er kommet for å bli. Selv synes jeg det er utrolig spennende å se gammelt bli til nytt i en ny setting og ble med en gang fristet til å sjekke hva som er å få gratis på finn.no for tiden, og det er ikke lite skal jeg si deg. Jeg fant utrolig mye som hadde stort potensiale og selv om jeg ikke trenger noe nå for øyeblikket kommer jeg garantert til å bruke finn.no en del når jeg flytter hjemmefra. 

Her ser du noe av det som er å få gratis på finn.no


Selv skal jeg på loppemarked i dag. Jeg har gått på det samme loppemarkedet mange år på rad nå og slev om jeg ikke kjøper så mye lenger som da jeg var liten er det utrolig kjekt å se. Kanskje blir det noe med meg hjem i dag, ellers får jeg nøye meg med litt kake. 

♥ Hva er dine tanker om gjenbruk?

- Mathilde - 

JEG KOMMER STERKT TILBAKE

 • 21.04.2016 kl. 17:45For noen uker det har vært! Jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden, men nå som konserten er unnagjort får jeg forhåpentligvis litt mer fritid og dermed også litt mer tid til å oppdatere dere. Det var vært dårlig med oppdateringer i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt overskudd til det ettersom jeg har kommet veldig sent hjem etter lange øvingsdager. Da er jeg som regel utrolig sliten og stuper rett til sengs så snart jeg har fått noe mat innabords.

Jeg kjenner jeg gleder meg til å komme litt tilbake inn i bloggverdenen. Selv om det bare har gått to dager uten at jeg har blogget kjennes det som veldig lenge siden. Jeg har i alle fall mye å komme med både fra livet på scenen og livet i russebuksen  

 Har du hatt det travelt i det siste? 

- Mathilde - 

DENNE UKENS...

 • 18.04.2016 kl. 22:13

Motivasjon - Denne ukens motivasjon må nok være å se at det ikke er mange dagene igjen til sommerferien. I dag er det faktisk bare 65 dager igjen. Tenk det! 

Innkjøp - Ukens eneste innkjøp var virkelig et godt innkjøp. Jeg kjøpte en helt hvit genser som jeg, sammen med de andre jeg skal spille konsert med, har trykket logoen vår på. Så nå er jeg blitt levende reklame som skriker ut: KOM PÅ KONSERT! 


Opptur - Å faktisk få tid til å dra på hytta i helga og bare slappe av. Jeg gjorde faktisk ingenting skolearbeid mens jeg var på hytta og det kjente jeg var helt vesentlig for å klare å fungere altså. Når jeg sovner sittende i en stol, da er jeg trøtt!

Nedtur - Å få vite alt det kjekke som skjedde mens jeg var på hytta. Jeg hater å gå glipp av ting! Men som sagt trengte jeg å få slappet av. 

Mest leste innlegg - Denne uken var det ingen tvil om hvilket innlegg som fikk mest oppmerksomhet. Innlegget hvor jeg røpte russenavnet mitt overgikk alle andre innlegg og det skjønner jeg jo godt, for å vite andres russenavn er jo veldig spennende. 


Beste oppskrift - Jeg har bare lagt ut en oppskrift denne uken, men jeg har også fått veldig mye god tilbakemelding på den, så jeg valgte å ha det med. Jeg har vel ikke prøvd så mye spennende mat denne uken, men pasta med varmrøkt laks må jeg virkelig få anbefale. 


♥ Hvordan har din uke vært?

- Mathilde - 

SLIK FÅR DU DEN PERFEKTE RUSSEBUKSA!

 • 16.04.2016 kl. 19:55

For meg er russetiden allerede godt i gang, mens hos andre har den ikke begynt. Siden jeg nå har fått litt erfaring i russebuksepynting ville jeg gjerne få dele det med dere. Jeg har nemlig et enkelt triks som gjør russebuksepyntingen en hel del lettere og resultatet mye finere, i alle fall for dem som ikke er så stødige på frihånd. 

Jeg har vist bilder av russebuksen min før, og fått utrolig fine kommentarer tilbake. Det setter jeg stor pris på, men kommentarer som: «wow, du har et talent» klarer jeg ikke ta helt til meg, for jeg har jo «jukset». Jeg har nesten ikke malt noe for frihånd på buksa, rett og slett fordi jeg ikke stoler nok på mine tegneevner. Jeg vil ha en fin bukse hvor folk forstår hva jeg har malt på den og derfor har jeg tatt i bruk blåpapir. 

Jeg har kjøpt inn blåpapir for tøy som gjør at jeg får omrisset av det motivet jeg vil tegne rett på buksen og dermed er jeg sikret en kopi av den orginale tegningen. Det tar litt tid, men det har absolutt vært verdt det. Hvordan det gjøres er også ganske enkelt og kan gjøres i 4 trinn. 

1) Print ut motivet du vil bruke i riktig størrelse. Mål gjerne på buksen først slik at du er slepper å printe ut mange ganger. I word er det mulig å se hvor mange cm. bildene blir. 

2) Bruk matpapir som du fester til arket med nåler. Men en blyant tegner du motivet over på matpapiret. Dette likte jeg å gjøre da jeg var mindre for å få de perfekte tegningene. 

3) Fest matpapiret til buksen med blåpapiret mellom. Den gule siden skal vende ned mot buksen. Bruk en «dings» som vist på bildet under (aner ikke hva det heter) til å tegne rundt motivet på matpapiret. Har du ikke en slik «dings» er det mulig å bruke f.eks. en kulepenn hvor blekkdelen ikke er ute. Her må man ta litt i og det kan hende man går igjennom både matpapiret og blåpapiret, men er man ikke hardhendt nok vil ikke motivet smitte over. Husk å sjekke jevnlig at det går over på buksen. 4) Fjern matpapiret og blåpapiret og tegn rundt strekene med en tusj før du begynner å male inni. Og vipps har du det perfekte motiv! 

♥ Hva synes du om tipset?

♥ Har du prøvd dette før?

- Mathilde - 

BEHIND THE SCENES - photoshoot

 • 14.04.2016 kl. 20:08

Nå er det faktisk under en uke til jeg skal stå på scenen med fire av mine medelever, og i den anledning vil jeg gjerne vise noen bilder fra photoshoot-en som ingen andre har sett enda. Vi hadde det utrolig kjekt med å ta disse bildene, men uten noen plan for hvordan vi skulle stille opp ble det mye tull og dermed mange tullebilder. Et av disse "tullebildene" valgte vi til og med å bruke på plakaten.


Over ser dere bildet som vi endte opp med å bruke på plakaten. 

Da de andre hadde gått klarte ikke jeg og Maria å dy oss. Vi måtte bare ta i bruk det fine lokalet til noen flere bilder. Noen tullebilder og noen litt mer seriøse. 

Ta gjerne en tur innom facebook-eventen her og se om vi kan klare å friste deg til å komme på konsert! I dag kom vi til og med ut med en liten promovideo ♥

♥ Synes du det er kjekt å gå på konsert?

- Mathilde - 

GODT I GANG MED RUSSEKNUTENE

 • 13.04.2016 kl. 22:16

Jeg trodde vel ikke egentlig jeg kom til å være av dem som tok særlig mange knuter, men jeg har tatt fler enn jeg hadde trodd jeg kom til å gjøre. Til nå har jeg tatt 15 knuter. Det vil si at jeg har tatt 2,5 per dag og at hvis jeg fortsetter slik kan jeg klare å bli eliteruss, altså en som har tatt 100 knuter. Selv har jeg ikke satt men noe mål og kommer bare til å ta knuter når jeg føler for det uten å tenke så mye på mengden. Likevel er det litt kjekt å vite hvordan jeg ligger an til å bli eliteruss og få dusken dyppet i gull. 

I dag tok jeg bare en dobbeltknute - stå en hel skoledag. Det var mye tyngre enn det jeg trodde det kom til å være. Skoledagen varte fra 08:15 - 16:00, og det er jo en god stund. Jeg ble utrolig sliten både i beina og korsryggen, men da jeg hadde stått halve dagen ble det bare for dumt å gi opp. 

5 cheeseburgere på 20 min. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne hadde ikke jeg lyst til å prøve meg på. Er ikke veldig fan av burgere fra McDonalds. 
 

Rydde etter dåpen
En enkel trippelknute etter min mening. 

♥ Hva tenker du om russeknuter?

- Mathilde - 

RASKERE OG ENKLERE MIDDAG SKAL DU LETE LENGE ETTER

 • 12.04.2016 kl. 19:12

Som jeg har sagt gjentatte ganger nå har jeg det utrolig travelt for tiden. Derfor var det veldig praktisk at middagen i går faktisk bare tok 2 min. å tilberede. Ja, jeg mener faktisk 2 min. Mange ingredienser trenger man ikke heller. Jeg benyttet meg i hovedsak bare av to. 

Noen andre som har prøvd seg på fersk pasta av toro? Hjemme hos meg har det i alle fall slått an. Det trenges bare å koke i 1 min. og har en herlig smak av grønnsaker. I går tok jeg i bruk pastaen med brokkoli og erter og det passet utrolig godt til den varmrøkte laksen jeg fant i kjøleskapet. Laksen var nok først og fremst innkjøpt som pålegg, men fungerte superbra som middag også. Da pastaen var klar la jeg fisken oppå og tok litt olivenolje over for å få pastaen mer saftig.  Og vipps så var middagen klar! 

Det eneste du trenger er:

♥ Fersk pasta

♥ Varmrøkt laks 

♥ Olivenolje om ønskelig ♥ Hva synes du om oppskriften? 

- Mathilde - 

OG RUSSENAVET MITT ER...

 • 11.04.2016 kl. 19:53

Jeg har enda ikke helt bestemt meg for hva jeg synes om russenavnet mitt. Jeg skjønner hvorfor jeg fikk det, men håper bare ikke folk misforstår og tror det er for en annen grunn enn det det er. Mitt russenavn er nemlig Sophie Elise. Da jeg først fikk høre det tenkte jeg: "hæ, skal jeg ha en annens navn som russenavn?", men det tok ikke lang tid før jeg forsto sammenhengen. Jeg er den eneste som blogger, som jeg vet av i alle fall. 

Jeg regner med de valgte navnet fordi det er et navn folk har hørt om og som de forbinder med blogging, men jeg tror veldig mange har gjort seg opp en mening om hva de synes om henne og derfor synes folk navnet er morsomt i tillegg. Jeg får i alle fall latter som respons. Selv leser jeg ikke bloggen hennes og dermed har jeg ikke gjort meg opp noe mening om henne og har dermed heller ingenting imot henne. Så sånn sett gjør det meg ingenting. - Mathilde - 

VÅRFØLELSEN

 • 10.04.2016 kl. 12:38

-we♥it-

Jeg har lenge lengtet etter vår. Jeg har aldri vært veldig glad i vinter og kulte og føler det som en lettelse når våren endelig kommer. Og nå denne helgen har jeg endelig klart å kjenne vårfølelsen! 

Mens jeg sitter og skriver fra min faste bloggplass på rommet sitter jeg og ser ut av et åpent vindu og kjenner den friske luften blåse lett mot meg. Det er så utrolig herlig og jeg kjenner jeg blir glad av å se solen skinne ute. 

Noe av vårfølelsen kommer nok også av å se russen sprade rundt. For meg er russen er et sikkert vårtegn. Selv om vi er tidlig russ her i byen virker det nesten som våren kom med russen. Bare dagen før vi ble russ var været guffent, men nå kan vinterjakken byttes ut med en fleece. Endelig!

♥ Har du kjent vårfølelsen i det siste?

- Mathilde -

GALSKAPEN ER I GANG

 • 09.04.2016 kl. 16:15

For en dag det var i går! Jeg fartet rundt og fikk over hodet ikke tid til å blogge. I går var dåpsdagen for katedralrussen og som russefotograf var jeg fullt opptatt med å ta bilder fra jeg begynte på skolen til langt ut på kvelden. 

Dagen begynte med at jeg måtte åle meg inn i en vrengt russebukse. Med lommene utenpå buksen og maling gnissende mot bar hud, gikk jeg til skolen. Det føltes ganske merkelig å gå med buksen på vranga og også veldig rart å være russ generelt. I år er det vår tur! 

Jeg tok ekstremt mange bilder (ble nesten 400). Av disse ble de fleste tatt på russedåpen. Selv om jeg har utrolig mange bilder jeg kunne delt med dere vil jeg bare legge ut bilder av dem jeg vet synes det er greit. Jeg vil ikke ha noen på nakken for å ha lagt ut noe uten tillatelse. 

Senere vil  jeg også dele hvilken russenavn jeg ble tildelt, hvis noen skulle være nysgjerrige. 

♥ Er russefeiringen begynt der du bor? 

- Mathilde - 

MINE RUSSEBUKSEMOTIVER

 • 07.04.2016 kl. 22:01

Wææ, dåpen er i morgen hvordan skal jeg klare å bli ferdig med alt?! Jeg oppdaterte dere i går natt om hvordan dagene mine handler om to ting: skole og russebukse. Derfor blir det en hel del oppdatering på hvordan jeg ligger an med russebuksen. 

Jeg har nettopp kommet hjem fra konsert hvor jeg har sunget på fire forskjellige språk. Russisk, italiensk, latin og norsk. Det gikk faktisk bedre enn forventet, så det var jo kjekt. Jeg klarte å synge feil tekst, men det var det visst bare sanglæreren min som la merke til, og det er jo faktisk en god prestasjon å klare å skjule det. Så jeg er fornøyd. ♥ Hva synes du? 

- Mathilde - 

RUSSEBUKSE TAR TID!

 • 06.04.2016 kl. 23:56

Å pynte russebuksa tar tid gitt! Jeg hadde vel egentlig regnet med det, men ikke helt tatt i betraktning hvor sent jeg jobber... Jeg er en perfeksjonist når det kommer til slike ting og da tar det tid. 

Jeg har vært litt fraværende fra bloggen den siste tiden. Det er vel bare en dag jeg ikke har oppdatert dere, men jeg kan med hånda på hjertet si at bloggen ikke er prioritert oppi dette. Hva jeg har holdt på med de siste dagene kan oppsummeres i to ord: russebukse og skolearbeid. 

Russedåpen er nå førstkommende fredag, så etter dette trenger jeg ikke tenke mer på å pynte buksen i alle fall, og da håper jeg å komme litt mer tilbake på bloggen. Det ser jeg frem til. I tillegg er deg jo kjekt når russetiden er i gang! 

 

 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • 05.04.2016 kl. 15:47

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut et innlegg med bilene som ikke ble helt som jeg hadde tenkt. Disse innleggene pleier være nokså populære og selv synes jeg det er kjekt å lese slike innlegg på andres blogger. Nå har jeg rotet frem noen av de bildene som ikke ble bra nok til å vises i det egentlige innlegget. For det meste bilder hvor jeg er irritert fordi jeg skjønner at fokuset ikke er riktig, bilder hvor jeg ikke vet at det blir tatt bildet og jeg finner på en grimase i siste liten eller bilder hvor jeg helt klart ikke klarer å se presentabel ut. 

♥ Hva synes du om slike innlegg?

♥ Kjenner du deg igjen?

- Mathilde - 

MY BEAUTIFUL NEW DRESS

 • 03.04.2016 kl. 19:57

Husker dere jeg skrev et innlegg om at jeg trengte en maxikjole. Vel den er i hus og om tre uker skal den også brukes på konsert. Jeg har egenlig hatt den en god stund nå, men det gikk opp for meg at jeg ikke har fått vist den til dere enda. Den er i en nydelig flaskegrønn kjole og jeg er utrolig fornøyd. 

Kjolen er kjøpt i Trondheim usett. En skummel affære, men det gikk jo veldig bra. Jeg har funnet ut at det er få butikker i Stavanger som selger slike kjoler, så da mamma dro til Trondheim kjøpte hun denne til meg. Hun hadde vært med på kjoleprøving tidligere og visste hva jeg likte, og hun fikk rett, jeg likte kjolen. Og gleder meg til å kunne bruke den på konsert. 


Arrangement til konserten finner dere HER

♥ Hva synes dere om kjolen?

- Mathilde - 

GODT I GANG MED RUSSEBUKSA

 • 03.04.2016 kl. 12:53

Hei og god søndag! 

Siden jeg var ute og feiret at venninna mi ble 19 i går kveld ble det en sen morgen, men en utrolig effektiv en. I en time har jeg sittet og jobbet med morgendagens fremføring og nå begynner roen å senke seg. Etter dette innlegget står enda en effektiv skriveøkt for tur, så håper jeg å bli ferdig i god tid slik at jeg kan fortsette på russebuksa.

I går gikk nemlig store deler av dagen til pynting av russebukse. Allerede klokken ti var jeg stasjonært hos ei venninne for å få litt fortgang på malingen. Russedåpen er om under en uke og selv om vi satt av mye tid i går har jeg en god del igjen. Med andre ord, jeg jobber utrolig tregt! Er så redd for å male feil, haha. 

Ikke helt rett linse til slike bilder. Jeg ble den eneste i fokus!

Det var i alle fall utrolig koselig å male russebukse med Maria og Ingrid i går, noe Maria gjentatte ganger fortalte oss: "Åh, dette er så koselig". Men jeg er helt enig. Det er absolutt ikke det samme å skulle fortsette alene i dag. 

♥ Hva har/hadde/skal du ha som motiv på russebuksa? 

♥ Hvordan var din lørdag?

- Mathilde - 

SMOOTHIE BOWL - OPPSKRIFT

 • 02.04.2016 kl. 09:34

Hei alle sammen! 

For en liten stund siden lovet jeg dere forskjellige oppskrifter. Jeg har gitt dere en av oppskriftene, på tapenade som fikk god tilbakemelding, så nå tenkte jeg å gi dere oppskriften på en god smoothie bowl. 

Du trenger:

♥ Frosne bær (jeg brukte banan, jordbær og blåbær)

♥ 2 modne bananer (modne bananer er naturlig søte)

♥ 3 spiseskjeer havregryn (hjelper å holde på metthetsfølelsen)

♥ Appelsinjuice til tykkelsen er passende

Når man lager smoothie bowl må man passe på at den blir god og tykk. Blir den for tynn blir den vanskelig å spise med skje. Da kan man like gjerne drikke den som vanlig smoothie. 

♥ Hva synes dere om at jeg legger ut slike oppskrifter?

- Mathilde - 

DET VAR PÅ TIDE MED ET FRISØRBESØK

 • 01.04.2016 kl. 17:55

I dag tok jeg meg en etterlengtet tur til frisøren. Jeg synes det var litt flaut å fortelle at jeg ikke har vært hos frisøren på nesten ett år. Håret mitt var blitt veldig slitt i tuppene, så det var på tide med et besøk. Selv om jeg bestemte meg for å bare stusse litt og forandringen ikke var stor, var det utrolig deilig med en forandring. 

Etter frisørtimen ble jeg inspirert til å ta litt bedre vare på håret mitt og gikk dermed til innkjøp av en hårkur. Nå håper jeg den vil holde håret mitt sunt og at det vil bli mindre tørt. 

♥ Er du flink til å klippe håret ofte? 

- Mathilde - 
 

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no