hits

BLOGGING FREMFOR HYGGE?

 • 31.03.2018 kl. 18:18

Jeg kan virkelig ikke klage på den påsken vi har hatt så langt, men den er kanskje ikke den mest bloggvennlige... Jeg føler stadig innleggene denne påsken blir av samme ulla. Er det egentlig interessant for dere å høre hva jeg har gjort i dag, ehh jeg tviler. Dagene går for det meste i familietid, turer, god mat, avslapning og litt eksamensarbeid. Ja, også kan vi ikke glamme all krimen. Jeg og mamma har nå sett minst en episode hver dag og resten av familien begynner å bli litt lei. Men men, vi koser oss fortsatt og det er da det som teller. Ja, om det er lov å si at man koser seg med krim da. 

Så selv om jeg innser at innleggene de siste dagene ikke er av de mest interessante finner jeg heller ikke mye annet å skrive om. Jeg håper bare at et innlegg i seg selv er bedre enn ingen. Eller? Bildene er forresten fra dagens bytur og jeg må bare spørre - er ikke mammas genser bare så søt?!

Men nå skal jeg slutte å være så asosial og gå opp til resten av familien. Det er da tross alt bedre at jeg koser meg denne påsken enn at jeg lager den til en bloggvennlig ferie!

- Mathilde - 

LANGFREDAG I SKISPORET

 • 31.03.2018 kl. 11:41

Det ble virkelig en fin skitur i går. Tenk at det er hele 2 år siden jeg gikk på ski sist! Jeg merket i starten at det var lenge siden, men alt i alt klarte jeg meg fint. Jeg kan i år også skryte av ingen fall, men det er nok mest fordi jeg går så veldig forsiktig, hehe. Det var en del vind ute i løypa, men ellers var været veldig fint. Det var verdt de 4 timene kjøreturen tok frem og tilbake. Dessuten trengte jeg litt mosjon! Jeg tok ikke så mange bilder, men noen ble det og jeg tenkte å dele dem med dere her. Håper dere liker dem. 

Vi befinner oss nå på hytta og er i fred med å begi oss ut på en liten bytur i Egersund. Det er veldig lenge siden jeg fikk muligheten til å være med på det og tror det skal bli veldig koselig. Jeg ser i alle fall frem til et lite kafébesøk. 

- Mathilde -

SKITUR = SKIHÅR

 • 30.03.2018 kl. 10:25

Om ikke lenge er vi fremme i Sirdalen hvor vi skal gå det som for meg er årets første skitur. Her er det mye snø og strålende sol. Jeg tror vi har en fin tur i vente. Jeg har vært kartleser og fotograf på turen så dere kan nok forvente en god del bilder etter hvert.

For uten om gode klær er håret viktig å tenke på før en skitur. Høres litt dumt ut, jeg innser det, men dere skjønner det så fort jeg forklarer. Jeg har den siste tiden latt håret gro og gro og jeg skal si det har blitt langt. Altså er løst hår på tur ingen alternativ. Det vil ikke bare bli veldig flokete, men sjansen for at det vil piske meg i fjeset er veldig stor. Hestehale og fletter er det som fungerer best for meg og siden jeg nå har så langt hår som jeg aldri har hatt før ble det fletter på meg denne gangen. Det tok sin tid, men nå er jeg veldig fornøyd med skihåret.

DE FINESTE DEKSLENE + RABATTKODE

 • 29.03.2018 kl. 13:37

Reklame | iDeal Of Sweden

Noen andre som har fått med seg at iDeal Of Sweden har kommet ut med ny kolleksjon? For meg som følger dem på instagram har det i alle fall vært helt umulig å unngå, haha. 

Jeg har selv et deksel fra dem som jeg er veldig fornøyd med. Det er faktisk det eneste dekselet jeg har til den nye mobilen og selv om jeg bruker det hver dag ser det ut til å holde veldig godt. Det er fortsatt like fint som den dagen jeg kjøpte det, når enn det var. Du kan se det på  bildet over - er det ikke fint?! Men selv om jeg er veldig fornøyd med det jeg har får jeg jo litt lyst på et nytt nå som det er så mange fine. Min favoritt at the moment må være Sailor Blue Bloom. Ah, den er bare nydelig! Vel, jeg skal prøve å ikke la meg friste, men det er da ingen grunn til at dere ikke skal det, spesielt siden jeg nå har fikset rabattkode til dere! 

Nå kan dere få hele 20% rabatt ved å trykke dere inn her og skrive inn TILDEMAH20 når dere betaler. Bare hyggelig. Håper dere alle får en fortsatt fin dag ♥

♥ Hva synes du om dekslene til iDeal Of Sweden?

- Mathilde -

FAMILIETID, KAFÉBESØK, SPENNEDE PROSJEKTER OG PÅSKEKOS

 • 28.03.2018 kl. 12:34

Ah, det er så deilig å ha ferie nå! Jeg har en del jeg må få gjort i påska, men de siste dagene har jeg lagt det helt på hylla og bare kost meg, og gjett om det har føles bra! Vi har vært på bytur, spist på stamkafeen og kjøpt maling til noen spennende prosjekter. I tillegg har jeg så klart sett på interiørprogrammer og sammen med mamma har vi allerede sett 3 episoder krim. Ingen påske uten krim, haha! 

Nå gjør vi oss klar til å dra på hytta hvor ferien fortsetter. Der venter brettspill, skitur, filmkos, påskegodt og mye mer. Håper alle får en fortsatt fin påske ♥

- Mathilde -

VELKOMMEN HJEM

 • 27.03.2018 kl. 19:28

I går da jeg kom hjem til familien her i Stavanger luktet det av nystekt kake og huset var pyntet i stand til påske med gule blomster. For en fantastisk velkomst! Til og med på rommet hadde mamma vært og pyntet. En rose sto på sminkebordet, en i vinduskarmen og en ved sengen. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler atmosfæren er så mye bedre i et rom med blomster! 

- Mathilde - 

NORSK PÅSKE FOR MEG

 • 26.03.2018 kl. 14:49

Nå er det rett før ombordstigning her på Gardemoen. Jeg lander i Stavanger 16:00 og da kan den norske påsken starte. Jeg elsker å resie og skulle gjerne sett at vi dro på en mer eksotisk tur denne påsken, men en skikkelig norsk påske er jo ikke dårlig det heller. Det skal bli godt å komme hjem selv om det ikke er så lenge siden jeg var der sist. Noen andre som synes tiden mellom vinterferie og påske gikk uhyre fort? Ikke det at jeg klager altså. 

Jeg vet ikke hva dere forbinder med norsk påske, men jeg har i alle fall noen assosiasjoner som jeg håper vil stå på planen denne påsken også!

 Skitur - Stavanger er ikke den best egnede byen for skigåere, men vi har Sirdalen og jeg har i alle fall pakket masser av varme klær bare sånn i tilfelle. 

 Tegne på egg - jeg vet ikke om dette er noe som er vanlig hos andre familier, men hos oss tegner vi i alle fall på hardkokte egg. 

 Spise påskegodt - ingen påske uten sjokolade! 

 Hyttetur - det blir hyttetur på oss denne påsken også, og godt er det. 

 Påskekrim - jeg og mamma ser alltid krim når jeg er hjemme, så her er det ingen tvil om at det blir påskekrim på oss. 

Det er alt jeg rekker før jeg nå skal om bord i flyet. God tur til meg og god påske til dere ♥

♥ Hva er norsk påske for deg?

- Mathilde - 

LITT INTERIØR PÅ EN SØNDAG

 • 25.03.2018 kl. 15:20

Litt kipt er det å måtte bruke tiden i påskeferien til å jobbe med eksamen, men det kunne vært verre. Det kunne vært en døll og kjedelig eksamen, men dette er jo faktisk gøy. Emnet heter våtrom og sanitære rom og handler i bunn og grunn om kjøkken og bad. Forrige uke var vi på FagFlis og HTH for opplæring, inspirasjon og for å få med prøver til materialcollage. Det var utrolig gøy og lærerikt og jeg har nå så og si bestemt meg for hvordan jeg vil ha det. Likevel er det mye som gjenstår... Derfor blir det jobbing i påsken også. Jeg har nå gått inn i eksamensmodus, så får jeg gå inn i feriemodus litt utover uka. 

På bildet over ser dere flisene jeg har valgt og noen fargeprøver, og dette er hva jeg skal bruke dem på:

 Fliser i heksagon format  - disse vil jeg bruke i dusjen. Jeg vil bruke de tre fargene om hverandre på gulvet og oppover den ene veggen. 

 Grå firkantet flis (perle) - jeg tenkte jeg å bruke denne både på gulvet og veggene på resten av badet. Muligens 60X60

 Smal hvit høyglans - denne vil jeg bruke som backsplash på kjøkkenet. 

 Fargeprøvene - disse er foreløpig til inspirasjon for kjøkkenet. Jeg har ikke bestemt meg helt for farge enda. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde -

#Interiør #søndag #påske #påskeferie #ferie #eksamen #eksamensjobbing

PÅ MED TRENINGSKLÆRNE

 • 24.03.2018 kl. 12:37

LØRDAG - den beste dagen i uka ♥ Rolig morgen på meg igjen, akkurat som jeg liker det. Det jeg har gjort er å få på meg treningsklærne, og det er da en god start. Jeg merker at hvis jeg starter med å ta på meg treningsklær er sjansen så mye større for at jeg orker å trene enn hvis jeg først kler på meg. Så det har jeg altså gjort i dag. Jeg har nettopp spist og skal derfor ikke starte med treningen riktig enda. Jeg tenkte å støvsuge litt som oppvarming så får vi se hva jeg er i humør til - yoga eller styrke. Litt trening må man jo få inn før påskespisingen starter, hehe. Håper alle får en fin helg! 

- Mathilde -

PÅSKEPLANER

 • 23.03.2018 kl. 13:04

Jammen er det ikke blitt påske! Etter en travel dag i går har det vært veldig deilig å ta det helt chill i dag. Min påskeferie startet vel egentlig i går, men foreløpig har jeg ingen feriefølelse. Denne påsken blir nok veldig rolig, men forhåpentligvis finner vi på noe gøy. Jeg hadde egentlig håpet på å kunne ta med meg Harsha hjem til Stavanger som i fjor, eller bli med ham til Molde, men han blir værende igjen her i Oslo for å jobbe. Buhu... Vel, sånn blir det bare. 

Synd at han ikke kan bli med, men jeg tar meg likevel en tur. For å være litt grei med ham blir jeg her i helga og gjett om vi skal finne på mye gøy, håper jeg i alle fall... Det blir kino i morgen, men ellers får vi se hva dagene bringer. Jeg reiser nå på mandag og blir i 8 dager. Jeg ser for meg at det blir mye familietid både hjemme og på hytta. Dessverre må jeg også jobbe litt med eksamen i ferien, men jeg skal passe på å få slappet godt av, kost meg og spise masse påskegodt. Og mamma - nei, jeg er ikke for gammel for påskeegg ♥

Bildet er fra påsken i fjor. Håper denne påsken byr på minst like fint vær. 

- Mathilde - 

UBEHAGELIG LEGEBESØK

 • 22.03.2018 kl. 20:03

Det er bare å slappe av, jeg har ikke tenkt å gå inn i detaljer, men jeg var altså hos legen i dag. Jeg er ikke spesielt glad i legebesøk (sjokk), og er vel egentlig litt redd for ikke å bli tatt på alvor, for å komme uten grunn og bli sett på som en hypokonder. Dessuten er det jo dyrt! Men jeg var altså hos legen i dag, mye fordi Harsha tvang meg...

Jeg har den siste tiden slitt mye med magesmerter. Egentlig er ikke dette noe nytt, men denne gangen føltes litt annerledes, dessuten syntes jeg det var på tide å se om jeg kunne få noe tips. Er det noen måte jeg kan unngå smertene jeg får ved jevne mellomrom? Det ble en del snakking og det var jo ikke noe alvorlig, men blodtrykket ble målt og til slutt fikk jeg beskjed om å ta en blodprøve. Blodprøve, det var jeg ikke forberedt på!

Legebesøket var i seg selv helt greit, men å bli stukket i armene fire ganger fordi blodårene ikke er å finne var ikke akkurat et gledelig øyeblikk. Heldigvis har jeg ikke sprøyteskrekk, men ingen har vel glede av sprøytestikk. Etter tre stikk fikk jeg beskjed om at jeg kanskje måtte komme tilbake en annen dag. En dag med nåler er da absolutt nok! Men etter at to sykesøstre hadde gjort et forsøk ble det fulltreffer på fjerde forsøk. Sist gang dette skjedde var jeg nære ved å besvime, heldigvis ble jeg bare litt svimmel denne gangen. Og selv om dette var noen vonde minutter er nok likevel den største smerten jeg har kjent i dag da Harsha rev plastrene av meg. No mercy, haha!

- Mathilde - 

ET FERDIGSTILT PROSJEKT

 • 21.03.2018 kl. 20:46

Jeg elsker å ha prosjekter gående, men dette har tatt litt vel lang tid å ferdigstille for min smak. Helt siden vi flyttet inn har jeg hatt lyst til å henge opp hyller over vaksemaskinen. Veggen var så hvit og kjedelig og med et par hyller ble den med en gang så mye bedre utnyttet. I god tro om at vi er handy mennesker bestemte jeg og Harsha oss for å lage hyllene selv. Vi kjøpte planker, maling og hyllekonsoller. Alt så ut til å gå bra, men siden vi var så trege på å få ting gjort klarte plankene å bli skeive av å ligge for kaldt, så ja det gikk jo ikke så bra. Dermed ble det hyller fra IKEA. Og selv om det ikke er like imponerende skal jeg si det var mye jobb å få dem opp spesielt når vi i første omgang måtte finne noen å låne drill av. Det tok oss noen måneder, men hyllene er nå på plass og jeg er superfornøyd! Må nok bruke litt tid på å finne ut hva vi vil ha stående fremme, men det er jo den kjekke delen. 

♥ Hva synes dere?

- Mathilde -

FORDI VI FORTJENER DET!

 • 20.03.2018 kl. 23:13

Herlighet for en suksess gårsdagen var! En opplevelse jeg sent vil glemme. Alle burde unne seg en dag på SPA en gang i blant, og ja det høres litt pompøst ut, men det mener jeg altså. Avlapning i boblebad og diverse badstuer er så bra for kropp og sjel. Heldig var jeg som også kunne benytte meg en massasje. Nakken og ryggen takker meg i dag. Tre retters middag ble det også på oss. En sjelden vare for oss studenter. 

Alle dere som bor i Oslo og benytter dere av kollektivtransport har sett reklamene for the well, det kan jeg nesten garantere. Som jeg sa til Harsha i går: et eller annet reklamebyrå har tjent seg rike på the well i år. Plakatene henger over alt! Men det må jeg si, det er mye rett i det som står der også. I dag kom jeg over en hvor det sto: det er når du ikke har tid, du trenger det mest. Det er jo bare så sant! Det er når man har alt for mye på agendaen og stresser og anspenner kroppen at man virkelig har nytte av en dag på spa. 

Harsha synes anniversary er et klein ord, men pytt pytt. Jeg synes i alle fall gårsdagen var en fin måte både å markere og feire dagen. Jeg skal være helt ærlig og innrømme at etter den fine dagen ble jeg faktisk enda litt mer glad i den gutten. 

- Mathilde - 

1 ÅR MED KJÆRESTEN OG SPA

 • 19.03.2018 kl. 15:58

I dag har jeg og samboeren den offisielle 1 års dagen ♥ Dere vet hvordan det er; å finne en spesifik dato for når man ble et par kan være vanskelig. Man har denne lange perioden som kalles "å holde på", men selv synes jeg det er veldig fint å ha en dato man kan feire litt i ny og ne og i dag er virkelig en dag å feire!

Måten vi feirer i dag er ved å kombinere feiring med julegaven jeg fikk av Harsha som var en dag på spa. Han jobber på the well, et spa like utenfor Oslo og dette er første gangen jeg ser hvor han jobber og får prøvd fasilitetene der. Jeg gleder meg! Planen er i alle fall å få meg en deilig nakke- og ryggmassasje og spise på restauranten. Men nå må vi bare løpe. Håper alle får en fin mandag og en fin uke!

- Mathilde -

EN NY TRADISJON?

 • 18.03.2018 kl. 22:41

Harsha jobber mye, og ofte i helgene. Litt kipt er det at vi sjeldent har fri samtidig, men sånn er det og da får vi bare gjøre det beste utav det. Den siste tiden har vi begynt med noe nytt. Vi har funnet ut at å møtes på kafé når han kommer tilbake er veldig koselig og noe vi gjerne vil fortsette med. Kan dette bli en ny søndagstradisjon?

I dag ble vi sittende å snakke i hele tre timer. Alt fra studier til fremtidsplaner ble diskutert og jeg merket ikke hvordan tiden fløy av gårde. Det var veldig koselig og jeg merker hvor godt det er å få satt seg ned sammen og bare snakke uten å bli distrahert av alt rundt oss. Nei jeg håper virkelig dette er noe vi kan forsette med. Alltid like koselig med lange samtaler med den gutten♥

- Mathilde -

THE BEST SUNDAY MORNING

 • 18.03.2018 kl. 12:14

Bildene snakker for seg selv. Jeg har ligget i sengen litt lenger enn nødvendig og det har vært så deilig! Nå er jeg godt plassert i sofaen med interiørblader og en stor kopp te. Brødet jeg bakte i går står i ovnen og snart blir det nybakt brød ♥ Bare en helt perfekt søndags morgen. Håper alle får en fantastisk søndag!

- Mathilde -

MULTITASKING PÅ HØYT NIVÅ

 • 17.03.2018 kl. 20:05

I dag vil jeg si jeg har bedrevet multitasking på høyt nivå. Jeg hadde egentlig ikke planer for denne dagen, men plutselig ble alt snudd på hodet og jeg fikk nye planer som innebar å møte ei venninne på kafé for å hjelpe henne med noe, middag hos bestemor med fullsatt bord og nå er resten av kvelden lagt av til bowling med venner fra fhs.

Ikke nok med at jeg nå skriver dette innlegget på vors som for såvidt ikke er innafor, men hele dagen min har gått ut på å gjøre minst to ting på en gang. Som da jeg tok disse bildene, spiste jeg både lunsj og oppdaterte almanakken på samme tid. Men jeg liker dager hvor mye skjer. God lørdagskveld alle!

GOD HELG!

 • 16.03.2018 kl. 22:33

Hei alle fine! Jeg titter bare kjapt innom for å ønske dere alle en fantastisk fin helg! Her hjemme har vi startet helgen med sushi og tv-kos. Harsha har vært mye borte disse ukene pga. opptaksprøver, men nå har han endelig litt mer fri. Skal bli deilig å få han litt for meg selv denne helga♥ 

(For dere som lurer; ja, dette er sushi til to... Og vi har snart spist opp alt!)

- Mathilde -

HOLD ORDEN I SAKENE

 • 16.03.2018 kl. 18:29

Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i å ha det ryddig rundt meg og å ha orden i sakene. Jeg vet ikke, det gjør meg mer rolig på et vis. Så i den anleding bestilte jeg denne herlige almanakken fra personligalmanakk og jeg elsker den! Jeg hadde en i fjor også og var ikke i tvil om at jeg kom til å kjøpe en ny. Jeg liker at man kan velge alt av innmat og utside selv. Det gir almanakken et personlig preg som i alle fall gjør at jeg blir mer inspirert til å bruke den. Tenk det, den er helt unik! Forsiden har jeg satt sammen selv av mine egne bilder og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

Det første jeg gjorde da jeg fikk den var å sette meg ned og begynne å legge inn alle fremtidige planer. Jeg dro frem tusjer i alle mulige farger og pyntet med diverse klistremerker. Jeg hold på i timevis og storkoste meg! Ordensnerd, haha. Så det var ukens innkjøp. God helg!

- Mathilde -

 

ENDELIG VÅR!

 • 14.03.2018 kl. 15:58

Åh, herlighet som jeg har ventet på vår, og nå kan jeg endelig se lys i enden av tunellen. Jeg kan ikke huske noe år hvor jeg har vært mer glad for plussgradene enn i år. I går var jeg inne hele dagen pga. sykdom og fikk snap fra venner om finværet. Jeg hadde så lyst til å gå ut! Heldigvis var det like fint vær i dag og på hjemveien skinte sola som jeg ikke kan huske den har gjort tidligere i år. Nei så deilig! Slengte med et bilde fra mars i fjor. Litt varmere da kan det se ut som på jakkevalget, men vi er da på vei i riktig retning ♥

- Mathilde -

 

NOEN SKJEBNESVANGRE DAGER

 • 12.03.2018 kl. 20:41

Det som skjer for tiden er litt nervepirrende, spesielt om man tenker skikkelig etter. Utfallet av disse to ukene kan avgjøre alt for hvordan hverdagen blir seende ut for meg de neste årene. Og selv hvor viktig det er, er det faktisk ikke jeg som sitter med ansvaret her. 

Har jeg klart å bygge opp en spennende innledning nå eller, hehe. Men nå skal dere altså få vite hvorfor. Disse ukene er nemlig av de viktigste for musikere som søker seg til høyere utdanning - altså min samboer, Harsha. Opptaksprøver foregår over hele landet for tiden og konkurransen er stor. Selv synes jo jeg at Harsha er ekstremt talentfull og burde komme inn begge stedene han har søkt, men han er ikke den eneste gode jazzpianisten i landet. 

Så hvorfor har dette så stor innvirking på meg? Jo fordi han har søkt her i Oslo og i Kristiansand. Det vil si at hvordan min bosituasjon blir og hvordan vår forhold blir de neste årene vil avhenge av hvor han kommer inn. Wææ, det er egentlig litt ekkelt! Vi har nå vært samboere dette skoleåret, men vil vi bli nødt til å bite tennene sammen og forsøke å få et langdistanseforhold til å fungere..? Det vil tiden vise. 

- Mathilde -

STRIKK OG DRIKK

 • 11.03.2018 kl. 16:40

For en fin helg det har vært! Jeg har fått gjort så mye og kost meg masse. På fredag hadde jeg ei venninne over på middag, i går var jeg på strikk og drikk og i dag har jeg sunget i gudstjeneste med koret. Og i tillegg til alt dette har jeg fått masse tid til avslapning og hygge for meg selv. 

Gårsdagens sammenkomst var veldig vellykket med taco, strikking/hekling, dype samtaler, noe godt i glasset og MGP. Kort og godt oppsummert egentlig. Jeg heklet en klut, men det ble også strikket både skjerf, votter, genser og kofte. Skravla gikk konstant selv om ikke alle kjente hverandre fra før. Utrolig hyggelig var det ♥

Nå har jeg planer om å gjøre noe litt fornuftig i noen timer før jeg avslutter helgen slik helger skal avsluttes - avslappet i sofaen med en film rullende over skjermen. 

- Mathilde - 

LØRDAGSFROKOST

 • 10.03.2018 kl. 11:45

Jeg vet ikke med dere, men mine lørdagsfrokoster starter alltid rundt lunsjtid. Kan det fortsatt kalles frokost da? Ikke vet jeg, men uansett. I dag startet jeg dagen med nybakt brød, mmm nam! Det ble nesten like godt som mamma's. Jeg stekte brødet i går...natt og det var derfor helt ferskt i dag. Nå har jeg skjært opp brødet og lagt halvparten i fryseren i håp om at det varer en stund. Hjemmelaget brød er jo stort sett mer mettende enn de du får i butikken, så det er håp. Men er det på tide å få startet dagen. God helg♥

DETTE GJØR JEG PÅ EN FRIDAG

 • 09.03.2018 kl. 15:25

Som jeg har sagt før liker jeg ikke dager som blir tilbragt foran TV-en. Selv om jeg har fri må jeg gjøre noe og holde meg opptatt. Dette skoleåret har jeg hatt mye fri og for å ikke kjede meg i hjel har jeg noen "go to" - ting jeg vanligvis gjør. Så dette er hva jeg vanligvis bruker fridagene mine på. 

Selvpleie

Som regel når jeg har fri pleier jeg å bruke noe av tiden på litt selvpleie. I dag har jeg krøllet håret og filt føttene silkemyke. Videre på planen tenkte jeg å lakkere neglene ♥

Rydde/vaske

Noen andre enn meg som synes det er litt deprimerende hvor fort det blir rotete? Jeg som ikke liker å ha det rotete rundt meg pleier derfor alltid å bruke noe av fridagene på vasking og rydding. I dag har jeg tatt oppvasken, vasket klær og ryddet. Videre har jeg tenkt å støvsuge så får vi se hva mer jeg rekker/orker. 

Lage noe godt

For å holde motet oppe til all ryddingen må man nesten ordne seg noe god mat. I dag laget jeg meg tortillapizza til lunsj også har jeg bakt brød! Ofte pleier jeg å lage ostesmørbrød (ah, det er bare alt for godt) eller smoothie. 

Studier

Noe av fridagene går jo så klart til studier. Mange av fridagene er jo egentlig studiedager, så noe må jeg da gjøre, hehe. I dag har jeg tenkt å finne frem litt inspirasjon på pinterest og lese meg opp på regler.

Håndarbeid

For tiden er det helst symaskinen jeg drar frem på fridagene. Ellers har jeg kanskje noe strikking eller hekling på gang. Jeg driver med noen prosjekter nå som jeg gleder meg til å vise dere. 

Legge planer med venner

Jeg er ikke noe god på å være mye alene og da jeg innså at jeg kom til å være alene hele dagen måtte jeg bare ordne opp i saken. Jeg inviterte derfor ei venninne over og sammen skal vi lage middag og kose oss ♥

 

♥ Hva bruker du dine fridager på?

- Mathilde -

IN NEED OF A NEW PROJECT

 • 08.03.2018 kl. 17:28

Da var det helg igjen for meg - som tiden flyr! Den siste tiden har brukt store deler av dagen på neste eksamensoppgave. Vi har nå begynt med kjøkken og bad og jeg storkoser meg! Det blir nok verre når vi skal tegne det inn i 3D program, men foreløpig har jeg det kjempegøy med å lete frem inspirasjon på pinterest, finne møbler og hvitevarer og tegne ideer for frihånd. Og nettopp fordi jeg har vært så flink å jobbe denne uken tenker jeg å la bøkene ligge en stund og ta litt helg. 

På lørdag er jeg invitert på strikk og drikk hos Asta. Jeg ser for meg at det blir en veldig hyggelig kveld, bare ett problem - hva skal jeg strikke! Jeg har i det siste gått fra hekle-dilla til sy-dilla, men jeg kan jo ikke akkurat ha med symaskinen på slep. Altså trenger jeg et nytt prosjekt. Jeg har dratt frem boka 150 strikke- & heklemotiver og tenker å bla meg igjennom for litt inspirasjon. Aller helst vil jeg hekle og aller helst vil jeg sleppe å kjøpe nytt garn, men vi får se. 

Hvis noen har noen tips til hvor jeg kan finne oppskrifter og/eller inspirasjon blir jeg veldig takknemlig ♥

- Mathilde - 

#håndarbeid #sy #strikke #hekle #prosjekt #hobby

NYE INNKJØP!

 • 06.03.2018 kl. 11:31

//Inneholder affiliateslenker

Lysestake - Clas Olson // "Lyspære" - Clas Olson // Kurv - Søstrene grene

Jeg bruker ikke mye penger på klær, men likevel forsvinner pengene og her kan dere se hvorfor... Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at jeg er opptatt av interiør ettersom jeg studerer for å bli interiørarkitekt. Altså er det her pengene stort sett forsvinner. Det er viktigere for meg å bo pent enn å kle meg pent for å føle meg vel. Missforstå meg rett, jeg forlater ikke huset i joggebukse og fett hår og tenker: jaja, jeg har det i alle fall fint hjemme. Mote er litt mer viktig for meg enn som så, men jeg bruker heller pengene mine på en litt finere sofa enn en designerveske. 

Lysfat - Nille // Lys - Nille 

Selv om samboeren fikk litt bakoversveis da jeg kom hjem med alt dette  er jeg i alle fall superfornøyd med helgens innkjøp og har allerede storkost meg med levende lys. Når det gjelder "brødbakeren" kommer det mere om denne i et eget innlegg. Mamma har denne og den er bare helt fantastisk! Den er på tilbud nå forresten *blunk*. 

Bread kit - Kitchen 

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Innkjøp #interiør #hus_og_hjem #baking

THE CRUSH THAT NEVER FADES

 • 04.03.2018 kl. 11:36

//Sponset

Gjett hva som lå i postkassen da jeg kom hjem fra ferie - jo en glossybox! Dere burde se meg når jeg åpner disse boksene, jeg er så utålmodig og spent - som et lite barn. Månedens glossybox har ikke bare en av de fineste eskene til nå, men innholdet traff i alle fall meg veldig godt. Jeg har allerede begynt å bruke lip tint-en fra Steve Laurant og er veldig fornøyd. Ellers passet det meg veldig bra å få en tannbørste ettersom jeg klare å glemme min i Stavanger, hehe. Dessuten har jeg lenge tenkt på å prøve disse miljøvennlige tannbørstene fra Humble Brush. Jeg må faktisk si at denne gangen tro jeg at jeg kommer til å få bruk for alle produktene - #supergira! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

- Mathilde - 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

A NEW OUTFIT

 • 03.03.2018 kl. 13:34

//inneholder affiliateslenker

Bukse - Zara // T-skjorte - BikBok // Belte - Budapest

Som jeg sa ble det litt shopping på torsdag. Jeg prøver å ikke bruke for mye penger på unødvendige ting for tiden og jeg skal innrømme at jeg ikke nødvendigvis trengte en ny t-skjorte, men en ny bukse det trengte jeg virkelig. Jeg synes det er like irriterende å skulle prøve bukser som alle andre, men enkelte ganger må man bare få det gjort. Det ble en del prøvinger før jeg fant den rette, men etter å ha sett prislappen ble valget mye lettere. 299,- for en dongeribukse er ikke dårlig! Ikke nok med at jeg fikk meg en ny bukse (noe jeg sårt trengte) til en billig penge, jeg fikk meg også et nytt outfit. Wii, alltid like gøy!

- Mathilde - 

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

BESTILLINGEN ER LAGT INN

 • 02.03.2018 kl. 23:51

Endelig er det gjort! Dette har jeg nå tenkt på å få gjort så lenge og det er nesten litt flaut hvor lang tid det har tatt. Men i dag dere fikk jeg lagt inn en bestilling på årets almanakk. Heldigvis kan man bestemme hvilken måned almanakken skal starte, hehe. Jeg har prøvd personligalmanakk ett år tidligere og var superfornøyd, derfor gjentar jeg suksessen denne gangen også. Man har jo så mage muligheter når man kan lagde den fra bunnen selv! 

Grunnen til at det har tatt meg såpas med tid å få ferdigstilt almanakken har vært at jeg ikke har klart å bestemme meg. Når man har helt frie tøyler kan det fort bli veldig vanskelig, og det største problemet mitt var selvfølgelig hvordan jeg ville ha forsiden. Med litt inspirasjon fra andres almanakker fant jeg til slutt frem til en løsning og foreløpig er jeg veldig fornøyd, håper bare jeg er like fornøyd når den om sider er å finne i postkassen. 

Litt morsomt er det hvordan man får mulighet til å se hvordan almanakken kommer til å bli seende ut. Bare se så realistisk den ser ut på bildet! Nå er det bare å vente en uke til den kommer i posten. Må bare avslutte med å si at jeg virkelig kan anbefale personligalmanakk til alle og en hver. Det ligger også inne ferdige maler om man helst vil unngå tiden det tar å designe sin egen forside. Åh, nå er jeg spent altså!

- Mathilde - 

SHOPPING, TACO OG FILMKVELD

 • 02.03.2018 kl. 17:48

Gårsdagen gikk i ett fra forelesning jentekveld. Hele dette semesteret har vi hatt studiedag på fredager, noe jeg er litt vel flink til å forbinde med fri. Siden det ikke er forelesning på fredager sitter jeg ofte med en fredagsfølelse på torsdagene. I går bestemte jeg meg for at jeg skulle dra det helt ut og gjøre det til en skikkelig helgedag. Jeg fikk med meg to venninner og sammen gjorde vi torsdagen til en fulltreffer av en fredag. 

Etter forelesning tok vi oss en real shoppingrunde langs Karl Johan. Jeg kjøpte ikke stort, men et nytt antrekk ble det i alle fall. Det er jo uansett kjekt å titte og sette nye ting på ønskelisten. Shopping med jentene slår aldri feil!

Selv om det ikke akkurat er en revolusjonerende tanke bestemte vi oss for å stelle i stand taco til middag - tacotorsdag! Men dere må da være enig med meg, det kan ikke bli for mye taco! Vi ble sittende å spise og snakke en god stund. Det er så deilig å lette på problemene sine og vite at andre går gjennom nøyaktig det samme. Praten gikk fra det morsomme til det litt mer alvorlige og jeg er bare så takknemmelig for at jeg har funnet meg noen i denne byen som jeg ikke bare kan dele mine problemer med, men som også deler sine med meg. Det er så viktig for meg å finne noen jeg kan stole på, og det har jeg funnet i disse fantastiske jentene ♥

Vi avsluttet den vellykkede dagen med filmkveld sammentullet under varme tepper og med levende lys. Takk for en fin dag, jenter ♥ 

- Mathilde -

Mathilde C. Bjørnseth

Hei! Jeg er ei jente på 20 år fra Stavanger som nå studerer interiørarkitektur i Oslo. På denne bloggen vil du kunne lese om meg og min hverdag samt det som interesserer meg. Altså alt fra mote, sminke, interiør og musikk til samfunnet rundt oss. Kontakt: mbjornseth@outlook.com

Follow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no